agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα παιδια. Ισως φανει λιγο καγkουρικο το θεμα απλα θα ηθελα την γνωμη σας πανω σε ενα θεμα. Φιλος ενος φιλου μου αγορασε μια καινουργια TDM 900 και ισχυριζεται πως εχει νικησει σε ανοιγμα με Fazer 1000cc για 400 μετρα. Για το 600αρι το δικο μου δεν το συζηταει καν λεει.. Στο TDM φοραει acrapovic-power commander-kn φιλτρο. Μου την εδωσε το υφακι που ειχε και γενικοτερα το ολο στυλ του.Πρωην οδηγος mega scooter ο τυπος. Αληθεια τι μπορει να κανει απεναντι στις δυο Fazer? :) Καταρχην δεν υπαρχει καμια περιπτωση να κανω κατι με αυτον.Ειναι μ@λ@κια το ολο θεμα.Γνωμη μου ειναι πως το 1000αρι δεν θα το δει καν... Για το 600αρι δεν ξερω γιατι ειναι μικρη η αποσταση. Το ολο υφος του μου θυμιζει κατοχους Rallye και Punto gt που νομιζαν πως μπορουν να γαζωνουν οτι κυκλοφορει Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2009 από τον agnostos_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει κανένα από τα 2, μόλις ανέβουν οι στροφές 8000 στο fazer θα τον προσπεράσει και μετά όλες οι ταχύτητες κουμπώνουν στους 90+ ίππους οπότε και παλι δεν. Για το 1000άρι δεν το συζητάω καν τι θα γίνει μόλις πιάσει ροπή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FIXXXER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 να του πεις οτι το TDM 900 τα γαμαει ολα! ακομα και αυτον!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει κανένα από τα 2, μόλις ανέβουν οι στροφές 8000 στο fazer θα τον προσπεράσει και μετά όλες οι ταχύτητες κουμπώνουν στους 90+ ίππους οπότε και παλι δεν. Για το 1000άρι δεν το συζητάω καν τι θα γίνει μόλις πιάσει ροπή. Συνφωνω μαζι σου φιλε Ellesar.Μετα τις 8 γινεται χαμος... το θεμα ειναι λεει πως επειδη ειναι 2κυλινδρο χαμηλα θα φυγει παρα πολυ. U know δεν τον περναει τπτ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900kol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 XXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAAXAXXAAXAXAXXAXA πεστου να ερθει να του λυσω την απορια.... :spiteful: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Να του φερω κανα Runner 180 να τα δωσουμε ? :P Καλο το TDM αλλα οχι να περασει και το Fazer στα 400.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 αν και ειμαι λατρης του tdm και το ξερουν αρκετοι αλλα με καθαρο μυαλο δηλωνω υπευθυνα εγω ο Ηλιας Ι..... του .........και της ........... οτι αυτα που λεει ο φιλος σου-- γνωστος σου δεν εχουν καμια βαση.... σοβαρα τωρα δεν νομιζω να υπαρχει καμια περιπτωση να εχει γινει αυτο......απλως πολλοι απο εμας οταν εχουμε κατι νομιζουμε οτι ειναι το καλυτερο σε ολα.... δυο διαφορετικες μηχανες με τελειως διαφορετικο χαρακτηρα και κινητηρα πιστευω πως ειμαι κατανοητος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Συνφωνω μαζι σου φιλε Ellesar.Μετα τις 8 γινεται χαμος... το θεμα ειναι λεει πως επειδη ειναι 2κυλινδρο χαμηλα θα φυγει παρα πολυ. U know δεν τον περναει τπτ κλπ Για πενήντα μέτρα θα φύγει ένα με δύο μηχανάκια μπροστά, ανάλογα με το πως θα ξεκινήσει ο ένας και ο άλλος, μετά άστο χάθηκε 10 μηχανάκια πίσω το tdm (μπορεί να λέω και πολλά αλλά θα φάει μεγάλη πατάτα). Τουλάχιστον έτσι είχε γίνει με ένα caponord 1000 όταν είχα το προηγούμενο fazer 600 με τα καρμπυρατέρ :bruce_h4h: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 να του πεις οτι το TDM 900 τα γαμαει ολα! ακομα και αυτον!!! το πιο καλο που ακουσα με εκανες και γελασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Ειναι γενικο το κακο με τους κατοχους TDM που νομιζουν οτι βαζοντας φιλτρο+εξατμιση+PC βγαζουν καμια 200ρια αλογα παραπανω και μπορουν να "πηδηξουν" τον κοσμο ολο. Υπαρχει βεβαιως-βεβαιως και η πιθανοτητα ο κατοχος του χιλιαρίου ...να μην ειχε ορεξη πολυ-πολυ /...να μην ηταν γνωστης της μοτοσυκλετας του/...να εχασε αλλαγη και αλλα πολλα. Δυσκολο εως ακατορθωτο ομως να εχασε το 1000 αν το ανοιξε σωστα. Οσο για το τι μπορει να κανει το δικο σου απεναντι στο TDM, δωσε του παιδιου μια βολτα να καταλαβει τι εστι μοτοσυκλετα και μετα βαλτου να ξανανεβει στο TDM. Οι περισσοτεροι ετσι τα αλλαξαν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Πάτησε 1000άρι??? Και μετά ξύπνησε ιδρωμένος, έχοντας κατουρήσει τις πυτζάμες του και το μαξιλάρι του που το είχε καβαλήσει!!!! :lol: Να πατήσει 1000άρι μόνο άν το χιλιάρι είναι σβηστό και ο αναβάτης αραχτός και καπνίζει..... Τώρα το 600 μπορεί και να το πατήσει αλλά δύσκολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 λιπον για 3 χρονια ειχα το fezer με τα 98 αλογα επειδη ειμαι ψηλοκαγκουρας [σε μενα παει]οταν συναντουσα στα φαναρια με dtm γινοταν παιχνιδη οντος για λιγα μετρα εφευγε μετα η μας επιανε το φαναρι και χαμογελαγε σαν να ελεγε σε εφαγα η αν ειχαμε δρομο περναγα....το θεμα ειναι τι ρολο βαρανε μερικοι με τα dtm και τωρα με το r6 οταν ειμαι στο φαναρη μαρσαρουν φυσικα παρασιρωμαι ευκολα και δεν χρηαζεται να πω τι γινεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Παντως ειναι τοσο σιγουρος ... Ειναι μεχρι να φαει καμια ηττα απο κανενα αλλο με Fazer και να καταλαβει. Παντως θα ηθελα να δω τι μπορει να κανει μια 600αρα εναντιον του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Με άλλο? Γιατί δεν το άνοιξες ποτέ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Με άλλο? Γιατί δεν το άνοιξες ποτέ? Φιλε μου εχω την μηχανη 2 μηνες τωρα. ΟΚ δεν λεω την παταω που και που εκει οπου μπορω αλλα δεν εμπιστευομαι τον εαυτο μου να την παω 100% με ασφαλεια. Επισης δεν εχω και πολυ καλα λαστιχα(BT-021). Αλλωστε δεν θα τρελαθω κιολας αν δεν ανοιξω μαζι του! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2009 από τον agnostos_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Απλά μαθηματικά είναι όλα και εξηγώ, πόσα κιλά είναι το tdm και πόσα αλόγατα και πόσα κιλά είναι το fazer και πόσα αλόγατα, βγάζουμε την αναλογία και βλέπουμε ότι το tdm έχει περίπου 2,7 κιλά στο αλόγατο και το fazer 1,9 μιλάνε οι αριθμοί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 πες του πως θελω να φτιαξει και το δικο μου...να πηγαινει ετσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Φιλε μου εχω την μηχανη 2 μηνες τωρα. ΟΚ δεν λεω την παταω που και που εκει οπου μπορω αλλα δεν εμπιστευομαι τον εαυτο μου να την παω 100% με ασφαλεια. Επισης δεν εχω και πολυ καλα λαστιχα(BT-021). Αλλωστε δεν θα τρελαθω κιολας αν δεν ανοιξω μαζι του! Sorry φίλος δεν το ήξερα. πες του πως θελω να φτιαξει και το δικο μου...να πηγαινει ετσι... Έτσι σωστός!!!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Καταρχην ειναι κριμα για την TDM να την συγκρινει με μηχανη Streefighter. Αλλος χαρακτηρας το ενα αλλος το αλλο. Παντως να πω την αληθεια η TDM ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ μηχανη.Σαφεστατα πιο ταξιδιαρα απο τις Fazer. Και με τις acrapovic εχει και τρομερο ηχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Εγώ πατάω και φέιζερ και τιντιεμ.. σιγά τα οα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 αντε να τη συγκρινει λιγο μεχρι τα 100μ με το 600... γιατι οπως και να το κανουμε ειναι ψηλοροπο σε σχεση με το δικο μας 2κυλινδρο... αλλα σε ψηλες ταχυτητες, χαβαλε μας κανει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Εγώ πατάω και φέιζερ και τιντιεμ.. σιγά τα οα Αληθεια λεει..Οταν τους περνουσα εγω με σουζα, το ΤΤR ηταν μπροστα μια κολωνα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Το TDM μπορεί να "πάρει" και Hayabusa... αν ο οδηγός της δεν ξέρει να κάνει εκκίνηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 με το 1000άρι δεν έχει μέλλον το TDM... με το 600αρι όμως έχει αφού έχει περισσοτερη ροπή και αποδίδει περισσοτερους ίππους "χαμηλα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 με το 1000άρι δεν έχει μέλλον το TDM... με το 600αρι όμως έχει αφού έχει περισσοτερη ροπή και αποδίδει περισσοτερους ίππους "χαμηλα" Αλλά αυτό μόλις στα πρώτα 100 max μέτρα μιας και μετά που το FAZER μπαίνει στην δυνατή περιοχή στροφών του άντε γειά. Πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση μαμά TDM να κοντράρει στα ίσα FAZER 600 πουθενά. Η μόνη πιθανότητα που έχει το TDM είναι ΜΟΝΟ εαν ο οδηγός του FAZER δεν ξεκινήσει καλά αλλά και πάλι θεωρώ ότι το FAZER 600 θα καλύψει γρήγορα την διαφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες