tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μαγκες πιστευω εκανα το c το χαμηλωτερο παπι πανω στο νησι ¨26cm αμορτισερ 2.25 λαστιχο μπροστα πισω το μονο προβλημα ειναι οτι το μονο stunt δν μπαινει και λεω ν τ κοψω λιγο γτ αν τ βαζω συνεχεια στο 2πλο θα μου μεινει στα χερια,να σας πω μονο οτι το φτερο πισω απεχει περιπου 12-13 cm απο το εδαφος οποτε ξεχναω σουζες θα βαλω και φωτο να το δειτε πραγματικα ειναι πλ γαματο πιστευω.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2009 από τον tonycub Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Tony ξεκίνα καμιά δίαιτα να γίνεις περίπου 25-30 κιλά, γιατί έτσι και πατήσεις κανα σκουλίκι με το παπί τόσο χαμηλωμένο, θα στα δώσει στο χέρι κ είναι κρίμα για τέτοιο παπί!.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Εμενα δεν ειναι το ποιο χαμηλό αλλα για το φτερο δεν συζηταω ζητημα να ειναι 10 εκατοστα απο το εδαφος.......Το κακο ειναι μολις φρεναρω ακουμπαει στο λαστιχο γιατι εχω 2.25 μπροστα αλλά τα χριοστουγενα θα βάλω τα pilot και δεν θα ακουμπάει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Βάλε μια φότο να το δούμε ρε φίλε.Αν μένεις σε πόλη που έχει σχετικά καλούς δρόμους άστο έτσι.Εγώ που μένω σε χωριό σας βλέπω και ζηλεύω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Μαγκες πιστευω εκανα το c το χαμηλωτερο παπι πανω στο νησι ¨26cm αμορτισερ 2.25 λαστιχο μπροστα πισω το μονο προβλημα ειναι οτι το μονο stunt δν μπαινει και λεω ν τ κοψω λιγο γτ αν τ βαζω συνεχεια στο 2πλο θα μου μεινει στα χερια,να σας πω μονο οτι το φτερο πισω απεχει περιπου 12-13 cm απο το εδαφος οποτε ξεχναω σουζες θα βαλω και φωτο να το δειτε πραγματικα ειναι πλ γαματο πιστευω.. Εμενα δεν ειναι το ποιο χαμηλό αλλα για το φτερο δεν συζηταω ζητημα να ειναι 10 εκατοστα απο το εδαφος.......Το κακο ειναι μολις φρεναρω ακουμπαει στο λαστιχο γιατι εχω 2.25 μπροστα αλλά τα χριοστουγενα θα βάλω τα pilot και δεν θα ακουμπάει..... :scared: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 εγω παλι το εχω τοοοοοσο ψηλα που και για εντουρο καλο ειναι !!! με τα 2,50 λαστιχα ορμαω στα χωματα και κανω ο,τι θες !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Εμενα δεν ειναι το ποιο χαμηλό αλλα για το φτερο δεν συζηταω ζητημα να ειναι 10 εκατοστα απο το εδαφος.......Το κακο ειναι μολις φρεναρω ακουμπαει στο λαστιχο γιατι εχω 2.25 μπροστα αλλά τα χριοστουγενα θα βάλω τα pilot και δεν θα ακουμπάει..... Μπα εγω δεν εχω κανενα προβλημα τρ και το καλο ειναι πως ειναι σκληρα τ αμορτισερ νταξει θα κανω κ λιγο διαιτα...ετσι κτ ψηλα 5-10 κιλα Βάλε μια φότο να το δούμε ρε φίλε.Αν μένεις σε πόλη που έχει σχετικά καλούς δρόμους άστο έτσι.Εγώ που μένω σε χωριό σας βλέπω και ζηλεύω Oxι ρε συ εγω σε νησι μενω και εδω οι δρομοι ειναι..αστα ν πανε αλλα παλευεται η κατασταση τρ ειδικα π εφτια3α το 2πλο και δν βρισκει πουθενα...με χαλαει ομως ενα πραγμα που η εξατμιση ειναι στον γαμο του Καραγκιοζη..δλδ ακυρη σε μια λακουβα ν πεσω και θα την ψαχνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Δωσε photo ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) photo..... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2009 από τον xtrememototuner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Καλά ρε ψηλέ τα χαμηλώματα αλλα θα θέλεις να στρίψεις με τίποτα 50 χλμ και θα βρίσκει κάτω πιο γρήγορα απο τσόπερ να πούμε Εκτός άν έχεις κάνει πατέντα με τα παρσπιέ ή φρενάρεις στα 30 για να στρίβεις :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexpapad 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2009 Μαγκες πιστευω εκανα το c το χαμηλωτερο παπι πανω στο νησι ¨26cm αμορτισερ 2.25 λαστιχο μπροστα πισω το μονο προβλημα ειναι οτι το μονο stunt δν μπαινει και λεω ν τ κοψω λιγο γτ αν τ βαζω συνεχεια στο 2πλο θα μου μεινει στα χερια,να σας πω μονο οτι το φτερο πισω απεχει περιπου 12-13 cm απο το εδαφος οποτε ξεχναω σουζες θα βαλω και φωτο να το δειτε πραγματικα ειναι πλ γαματο πιστευω.. Καταρχας συνχαρητηρια!κατα δευτερον ποιος ο λογος του χαμηλοματος, επειδης ειμαι και ασχετος απο μηχανες. δευτερο ατομο περνει πανω?ααα photo επιγοντος να το θαυμασουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2009 Καταρχας συνχαρητηρια!κατα δευτερον ποιος ο λογος του χαμηλοματος, επειδης ειμαι και ασχετος απο μηχανες. δευτερο ατομο περνει πανω?ααα photo επιγοντος να το θαυμασουμε... Ο λόγος του χαμηλώματος είναι μόνο ομορφιά.Δευτερο άτομο παίρνει αλλά εξαρτάται το χαμήλωμα.Πχ κάποτε είχα ένα Τ τόσο χαμηλό που πατούσα πίσω φρένο,το φρένο άγγιζε κάτω και ξαναγύριζε πάνω.Πολύ επικύνδυνο αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2009 Oxi ρε ηρεμήστε η απόσταση του δικού μου από το εδαφος ειναι οπως ηταν μαμα λιγο χαμηλότερα 5-7ποντους....Το φτερο μου είναι εντελώς τάπα αλλά μονο σε κράσπεδο αν πιάσει όπως κατεβαίνω...Για δευτερο ατομο δεν συζητω και τρίτο και τέταρτο αμα θες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2009 Εγω βασικα επιτηδες εβαλα 26 κ οχι πλ σκληρες γτ μ ειχαν πρηξει τ @@ τρ ουτε δικαβαλο ουτε τπτ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2009 Ανοιξα ενα θεμα για αναρτηση-ψαλιδι στο glx εσυ που εχεις και εμπειρία πες μου καμία καλή επιλογή.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες