Jump to content
ALX™

Παραλίγο, σύγκρουση με παπί!

Recommended Posts

Είμαι ρε παιδιά σε ένα κεντρικό δρόμο κάπου στη Νέα Ιωνία και κινούμαι προς Μαρούσι. Μπροστά μου διασταύρωση κι έχω πράσινο. Επειδή κινούμαι λίγη ώρα σε αυτό το δρόμο, έχω μια ταχύτητα γύρω στα 70-80χαω καθότι κεντρικός όπως είπα, και δίχως κίνηση εκείνη την ώρα.

Γύρω στα 100 μέτρα πριν φτάσω στη διασταύρωση, βλέπω ένα παπί δικάβαλο στην δεξιά μεριά του δρόμου κοντά στο πεζοδρόμιο, σταματημένο και δεν δίνω σημασία.

Λίγο πριν φτάσω στη διασταύρωση (καμιά 50αριά μέτρα ήθελα περίπου) ο ηλίθιος με το παπί πάει να κάνει αναστροφή όπως φαίνεται πιο κάτω στο σκίτσο που έφτιαξα! :shock:

89933636.jpg

Φρένα κόρνες κτλ κι ο τύπος "ξυπνάει" από τον λήθαργο της βλακείας του και δεν ολοκληρώνει αυτό που ήθελε να κάνει παρά σταματάει μες τη μέση του δρόμου, αφήνοντάς μου το χώρο μεταξύ νησίδας και αυτού για να συνεχίσω την πορεία μου!

Άκρανος φυσικά και πίσω πιθανότατα ήταν το παιδί του... ένα κοριτσάκι γύρω στα 7-8 χρονών... (χωρίς κράνος κι αυτό φυσικά)

Αν δεν "ξύπναγε" από την κόρνα μου, θα γινόμασταν ήχος και φως γιατί ναι μεν είχα αρχίσει να φρενάρω, αλλά όταν ξεκίνησε να κάνει την αναστροφή αυτός, ήμουν ήδη πολύ κοντά και με αυτά τα χιλιόμετρα δεν θα προλάβαινα να ακινητοποιήσω τη μοτοσυκλέτα! Μόνο με ελιγμό θα μπορούσα να τον αποφύγω αλλά δεν ήξερα τελικά και τι θα έκανε! Να τον απέφευγα από δεξιά? (αν συνέχιζε την πορεία του), να τον απέφευγα από αριστερά? (δύσκολο και μάλλον δεν θα προλάβαινα να το κάνω)

Πόσο ηλίθιοι είναι ρε πστη μου μερικοί άνθρωποι??? :mB_faskelo: Ήθελα να μάθω, όταν πήρε την απόφαση να κάνει αυτή τη μλκία... κοίταξε πίσω?...έλεγξε ότι δεν έρχεται κανείς?.... σιγά μην το έκανε!... γιατί αν το έκανε θα με έβλεπε! Ολόκληρη μοτοσυκλέτα με φώτα αναμμένα ήμουνα και μάλιστα το μοναδικό όχημα στο δρόμο εκείνη την ώρα!

Ούτε φάσκελο δεν του έριξα του μλκα γιατί με κοιτούσε το παιδάκι καθώς περνούσα και δεν ήθελα να το κάνω. Μόνο το κεφάλι κούνησα απογοητευμένος και συνέχισα την πορεία μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κλασσικη περιπτωση εγκεφαλικης βλαβης του οδηγου που πηγε να ακνει την αναστροφη!!!! κατι τετοιοι πρεπει να συλαμβανονται επι τοπου και να μην ξανα οδηγουν ουτε πατινι !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κλασσικη περιπτωση εγκεφαλικης βλαβης του οδηγου που πηγε να ακνει την αναστροφη!!!! κατι τετοιοι πρεπει να συλαμβανονται επι τοπου και να μην ξανα οδηγουν ουτε πατινι !!!!

Τι τα θες. Εδώ μία φορά είδα σχολικό λεωφορείο να περνάει με κόκκινο. Όχι κατά λάθος. Κοντοσταμάτησε και πέρασε. Όταν πήρα στην τροχαία τηλ. για το καταγγείλω μου είπαν να πάω από εκεί και να του κάνω μήνυση εγώ. Ποιος ρε μ@λ@κ@ του λέω εγώ??? Ε άϊ σιχτίρ από εδώ. Εγώ τον πιτσιρικά μου θα τον πηγαίνω με το αυτοκίνητό μου στο σχολείο.

Τροποποιήθηκε από τον troume

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οxι τιποτα αλλο,αλλα απο σεβασμο στο παιδακι δεν μπορεις να τον *κανεις* και τιποτα ρε γμτ.....πως μου τη δινει οταν δεν σκεφτονται ουτε τα παιδια τους!:uglystupid2::aggressive:

Ετσι και με γυναικες που πανε να περασουν δρομο παρανομα και βαζουν μπροστα το καροτσι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήθελα να μάθω, όταν πήρε την απόφαση να κάνει αυτή τη μλκία... κοίταξε πίσω?...έλεγξε ότι δεν έρχεται κανείς?....

Εσυ αυτο αναρωτιεσαι δηλαδη?

Εδω ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ειχε το παιδακι του ΞΕΚΡΑΝΩΤΟ...φαντασου για τι μαλ@κα μιλαμε δηλαδη!!! :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eσύ τη γλίτωσες... εγώ δεν τα κατάφερα το καλοκαίρι!!

Παρόμοια κατάσταση, κινούμαι δεξιά, αυτός είναι αριστερή λωρίδα και όπως μου είπε χτύπησε το κινητό του και έκοψε ακαριαία δεξιά, να σταματήσει να το σηκώσει... Φυσικά και δεν κοίταξε πίσω του, κι εγώ απλά δεν πρόλαβα ούτε καν να το σκεφτώ!! Έπεσα πάνω του και άρχισα να κάνω τσουλήθρα στην άσφαλτο... Το κακό ότι ήμουν κι εγώ με παπί και δικάβαλος οπότε φρένα γιοκ... και ότι για ένα βράδυ άφησα το μπουφάν σπίτι και έμαθα τι θα πει κάψιμο από το δρόμο (και η κοπελιά επίσης, ακόμα χειρότερα). Αφού όλοι είμαστε καλά όμως, όλα καλά!

Άλλη φάση που θυμήθηκα, κινούμαι σε επαρχιακό και βλέπω φορτηγάκι σταματημένο στην άκρη, δεξιά. Ανάβω φλας να του δείξω ότι περνάω και κόβει ακαριαία να μπει σε ένα κάθετο αριστερά!!! ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΟΧΙ ΠΑΠΙ!!!! Πλακώθηκα στα φρένα, σταμάτησα χιλιοστά πριν τον στουκάρω και το σκ@τό έφτασε στην κάλτσα.

Ηθικό δίδαγμα: οδηγούμε πάντα ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ο άλλος θα κάνει μ@λ@κί@!!! Α, και προσέχουμε ιδιαίτερα τους παπόβιους!!! :-/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να φανταστώ κι εγώ ότι δεν είχε ούτε καθρέπτες στο παπί, έ;;

Το κοριτσάκι του λυπάμαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτή τη μάνα που θα μείνει χήρα και άκληρη τη σκεύτηκε κανείς, γιατί κάτι τέτοια περιστατικά οδηγούν με μαθηματική ακρίβια σαυτό, απ΄΄ο καθαρη τύχη επιβιόνουν όλοι αυτοί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηθικό δίδαγμα: οδηγούμε πάντα ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ο άλλος θα κάνει μ@λ@κί@!!! Α, και προσέχουμε ιδιαίτερα τους παπόβιους!!! :-/

Μωρέ με αυτό το δεδομένο οδηγούμε πάντα, αλλά καμιά φορά είναι ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟ αυτό που κάνει κάποιος, που ούτε ο μάντης Κάλχας να ήσουνα δεν θα το προέβλεπες!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πεις ωρε κοντε... Κ οχι τπτ αλλο αλλα περαν της σκοπιας του παιδιου κλπ ,υπαρχει κ αυτη της δικιας σου πλευρας ρε παιδι μου. Κερατιατικα να παθαινες χτυπα ξυλο καμια στραβη, λες ε οχι ρε φουστανε μου...Παντως για να ειμαι κ εγω ειλικρινης, εχω παρατηρησει οτι κατα κυριο λογο βριζω ταριφες και παπια που ρε παιδια, τι στα διαλα, κανουν ΟΤΙ θελουν και ειναι κ μικρα κ δεν τους πιανει το ματι μου κυριως απο τον δεξιο καθρεφτη. Αληθεια σας λεω... Οποτε εγω δεν λεω μονο για τους λαλακες που θετουν τους ιδιους σε λαλακιες αλλα θελω να πω κουραγιο μας που τετοιοι παπαρουνες μπορουν να αλλαξουν τη ζωη μας για παντα. Για παντα ρε παιδια. Κ ουτε γκομενα τους ειμαστε, ουτε αποτελεσμα τρελου αχαληνωτου σεχ με την γυναικουλα του ωστε να πουμε, ε, εχει καποιο λογο στη δικια μας τυχη κ ζωη.

mB_faskelo.gifmB_faskelo.gifmB_faskelo.gif λοιπον σε οσους με δικες τους παπαρουνες, αναστατωνουν απο το πουθενα και χωρις να θελουμε ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ζωη.

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παπια και ταξι οι πλεον επικινδυνοι, οταν δε τα οδηγαει κ γερος εκει διπλασιαζεται ο κινδυνος για τρακαρισμα...ευτυχως δεν εγινε τπτ και τωρα απλα το κραζουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ή το πιο τραγικο ειναι κατι παππουδες/γιαγιαδες που ξεχνανε να αναψουν φωτα το βραδυ και καποια στιγμη μπαινουν σε σκοτινο δρομο... ασχετο με το ολο θεμα αλλα μου ετυχε 3 φορεσ τον τελευταιο μηνα και τη μια φορα ηταν και μαυρο...τελευταια στιγμη την ειδα να ερχεται απο τα δεξια μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου πηγαν ολα καλα και δεν υπηρξε ατυχημα παλι καλα !!! και ο θεος βοηθος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ή το πιο τραγικο ειναι κατι παππουδες/γιαγιαδες που ξεχνανε να αναψουν φωτα το βραδυ και καποια στιγμη μπαινουν σε σκοτινο δρομο... ασχετο με το ολο θεμα αλλα μου ετυχε 3 φορεσ τον τελευταιο μηνα και τη μια φορα ηταν και μαυρο...τελευταια στιγμη την ειδα να ερχεται απο τα δεξια μου...

Καλα αυτους τους βριζεις και σε κοιτανε ειτε σαν χανοι, γιατι δεν καταλαβαινουνε για τους βριζεις, ειτε σου ζητανε και τα ρεστα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κακό είναι ότι δεν ξέρεις απο που σούρχεται μιας και οι μ@@@κες δυστυχώς πολλαπλασιάζονται σε καθημερινή φάση.

Χίλια μάτια παιδιά και δυστυχώς ειδικά μέσα στην πόλη πρέπει να οδηγάμε τελείως αμυντικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+ τα παντα ολα αν και παλι καποια στιγμη η ηλιθιοτητα ξεπερναει τις οποιες επιφιλαξεις εχουμε :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σου πω Αλεξ..καλυτερα που σηκωσες εσυ το θεμα σημερα παρα να ειχε σηκωσει ενας αλλος οτι ειχε δει ατυχημα με πατερα κ παιδι νεκρο....αμα ηταν κανας κουτακιας η αλλος αναβατης χωρις οδηγικη εμπειρια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω οτι πλεον, οταν αγοραζει μηχανη πρωτα πρεπει να παιρνεις κρανος και μετα μια κοντοκανη καραμπινα για κατι τετοια αστερια.

Μπραβο παντως Αλεξανδρε που δεν τον εβρισες,μουτζωσες λογω του παιδιου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πεις ξεφτιλα ρε γμτ με παιδι ακρανοι και την κανεις την λαλακια mB_faskelo.gif

αλεξανδρε προσεχε παντα υπαρχει ο νομος του μερφυ. στην περιπτωση μας που δεν του εδωσες σημασια winking.gif

δεν σε κρινω αλλα σε χαιρομαι που δεν τον μουτζωσες λογω παιδιου και περισσοτερο που την γλυτωσες _rock-on.gif

γμτ με αυτους τους λαλακες πια mB_faskelo.gifmB_faskelo.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πεις απαραδεκτοι οδηγοι...

καλα μηλαμε εχεις κανει στο σχημα ακομα και τα τους κυλινδρους του BOXER :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσοχη παιδια.Κυκλοφορουν τρελλοι εκει εξω.Μερικοι οπλοφορουν κιολας.Εφ οσον εισαι καλα σηκωνεσαι και φευγεις.Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι τα θες. Εδώ μία φορά είδα σχολικό λεωφορείο να περνάει με κόκκινο. Όχι κατά λάθος. Κοντοσταμάτησε και πέρασε. Όταν πήρα στην τροχαία τηλ. για το καταγγείλω μου είπαν να πάω από εκεί και να του κάνω μήνυση εγώ. Ποιος ρε μ@λ@κ@ του λέω εγώ??? Ε άϊ σιχτίρ από εδώ. Εγώ τον πιτσιρικά μου θα τον πηγαίνω με το αυτοκίνητό μου στο σχολείο.

ε ποιον θα εβαζαν να κανει μυνηση? και το πιο πιθανο θα ηταν να τον αθοωσουν κι ολας αν το σχολειο δεν ειχα αλλο οδηγο !!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα