BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 οτι οι γυναικες πλεον εχουν ομορφυνει παρα πολυ?παρατηρωντας καθημερινα μεσα στην κινηση βλεπω οτι πλεον δυσκολα βρισκεις ασχημη γυναικα η υπερβαρη,προσεχουν πιο πολυ τον ευατο τους?κατι αλλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 Ας ειναι καλα τα bodyline, τα κεντρα αισθητικης, τα κομμωτηρια, οι πλαστικοι χειρουργοι κλπ κλπ κλπ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ας ειναι καλα τα bodyline, τα κεντρα αισθητικης, τα κομμωτηρια, οι πλαστικοι χειρουργοι κλπ κλπ κλπ :P Περισσότερο είναι ο ανταγωνισμός και η "απαίτηση" απο την κοινωνία να είναι "γκομενάρες". Βάλε και μία σεξουαλική απελευθέρωση μέσα και είσαι κομπλε... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2009 από τον nexxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 βεβαια τωρα εχουμε πιο πολλες επιλογες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 Βάλε και μία σεξουαλική απελευθέρωση μέσα και είσαι κομπλε... Εδω εισαι μεσα, δεν κρυβονται, βγαινουν εξω και το ψαχνουν το θεμα πολυ περισσοτερο απο οτι παλιοτερα, ειναι μεσα στο παιχνιδι και καλα κανουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 Οτι εχουν πληθυνει οι ομορφες και αυτες που φροντιζουν τον εαυτο τους και την εμφανιση τους σιγουρα..Οπως και αντρες, εχουν αλλαξει οι μοδες το Prestige και πολλα πραγματα...Αλλα ασχημες χοντρες και ο,τι αλλο φανταζεσαι υπαρχει εκει εξω..Δεν ξερω στην πατρα τι παιζει αλλα εδω πιστεψε με υπαρχουν ακομα αρκετες! Ισα ισα που λογω της μοδας και του κοινωνικου status εχουν αρχισει και κατι τοφαλες και φορανε μινι κολλαν μπλουζες που αποκαλυπτουν μεσες(σωσιβια) και χαμηλοκαβαλα παντελονια και εμεις, ο αμαχος πληθησμος ψαχνομαστε, και αλλαζουμε πεζοδρομια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 οτι οι γυναικες πλεον εχουν ομορφυνει παρα πολυ?παρατηρωντας καθημερινα μεσα στην κινηση βλεπω οτι πλεον δυσκολα βρισκεις ασχημη γυναικα η υπερβαρη,προσεχουν πιο πολυ τον ευατο τους?κατι αλλο? μηπως ερωτευτηκες καμια καινουργια μηχανουλα και πας να το φερεις γυρω γυρω στην ιταλιδα? Ον τοπικ τωρα, οντως εχουν αρχισει να προσεχουν αρκετα παραπανω τον εαυτο τους.. αλλα αυτο που μου αρεσει ειναι οτι κυκλοφορουν σε 5αδες οποτε ειναι ετοιμες για indoor ποδοσφαιρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι με την οικονομική κρίση έχουν πέσει τα κριτήρια των ανδρών στο κελάρι. :D Πως ήταν τα σκετσάκια στο MAD παλιά; . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 Τι εγινε Γιαννη, παιζει το ματακι μας ??? Εγω το εχω παρατηρησει εδω και πολυ καιρο. Ποτε θα τη φορεσω σε κανεναν απο πισω απο το χαζεμα και θα εχουμε λιγουρες Ευτυχως οι γυναικες δεν γραφουν στο mybike γιατι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 το κακο ειναι να παρατηρεις οταν οδηγας....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 οτι οι γυναικες πλεον εχουν ομορφυνει παρα πολυ?παρατηρωντας καθημερινα μεσα στην κινηση βλεπω οτι πλεον δυσκολα βρισκεις ασχημη γυναικα η υπερβαρη,προσεχουν πιο πολυ τον ευατο τους?κατι αλλο? Και εγώ στην Πάτρα όλες όμορφες τις έβλεπα μετά από 1 μπετόνι ξύδια στα μπαράκια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2009 Εμενα παλι γιατι μου πεφτουν μονο γεματουλες? Μηπως να ερθω πατρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Για προσεχε ομως ποτε δεν ξερεις τι γινετε http://www.youtube.com/watch?v=iORLkWSF50o&feature=related Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες. μόνο άντρες που δεν πίνουν πολύ:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Τα ματια στον δρόμο "συνφορουμιτες" και όχι στα πιπίνια http://www.youtube.com/watch?v=sd26jIBunZc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες. μόνο άντρες που δεν πίνουν πολύ:P Υπονοείς κάτι Τάσεν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Το θέμα δεν είναι πόσο όμορφες φαίνονται... το θέμα είναι πόσο όμορφες ΕΙΝΑΙ... Γιατί αν ξημερώσεις με κάποια "φαινομενικά" όμορφη και τη δείς το πρωί χωρίς make-up, βάψιμο, φτιαγμένο μαλλί κλπ και σου φύγει η μαγκιά... εκεί να δούμε τι κάνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Υπονοείς κάτι Τάσεν? γενικά μιλάω Μήτς. εσύ είσαι διαπιστευμένος ιππότης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 Μολις γυρισα απο γερμανια και καταλαβα τι παει να πει η φραση '' ΤΟ ΞΑΝΘΟΟΟΟΟΟ" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 Γιαννάκη αγόρι μου γιατί παίζεις με την τύχη σου? Θέλεις να σε δούμε με τίποτα καρούμπαλα και τσιρότα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrdim 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 Εγω θα χρησιμοποιησω μια φραση που μου ειπε ενας ταξιτζης και ελπιζω να μην θυξω κανεναν : Οσο πιο πολυ μεγαλωνεις, τοσο πιο πολυ ομορφαινουν οι γυναικες γυρω σου. :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Εγω θα χρησιμοποιησω μια φραση που μου ειπε ενας ταξιτζης και ελπιζω να μην θυξω κανεναν : Οσο πιο πολυ μεγαλωνεις, τοσο πιο πολυ ομορφαινουν οι γυναικες γυρω σου. :P :P :P +100000 αυτό ισχύ δοκιμασμένο σε εμενα :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες