skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 100χλμ? τοσα βγάζει ο ανηψιος μου με το τρικυκλό του!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Παιδια και εγω ως πρωταθλητης ποδηλασιας στα Ατομικα χρονομετρα εβγαζα 250κμ/ω μεση...τα συνοδευτικα πισω μου ηταν Lamborghini kai Ducati...Αλλα Φετος λογο Πανελληνιων εξετασεων σταματισα και τσιμα τσιμα βγαζω τα 100κμ/ω μεση ! :D Αυτό δεν είναι τπτ, εγώ το κάνω και κρατάω και την αναπνοή μου ταυτόχρονα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Αυτό δεν είναι τπτ, εγώ το κάνω και κρατάω και την αναπνοή μου ταυτόχρονα... ναι αλλα ετσι παγιδευεις αερα προσθετοντας εξτρα βαρος την κατασκευη, χανοντας ετσι επιδοσεις προτεινω λοιπον να φυσηξεις την μυτη σου , να εκπνευσεις οσο περισσοτερο αερα μπορεις , να κλασεις με ολη σου την δυναμη και μετα να κρατησεις την αναπνοη σου. κανε την μετρηση ξανα και δες την διαφορα , θα εκπλαγεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vierIsback 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 To innova injection πάει στο κοντέρ 140 στο κοντέρ επιμένω........Πραγματικά αντε 125.....Το Ζ ειναι αλήθεια ότι πάει περιπου τόσο(160 πραγματικα χιλιόμετρα....ΤΟ dynamic ούτε μία στο εκατομύριο 160 ούτε στο κοντέρ...Βαζω και στοίχημα αμα θες... ρε 160 παει αφου εχω ανεβει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 ναι αλλα ετσι παγιδευεις αερα προσθετοντας εξτρα βαρος την κατασκευη, χανοντας ετσι επιδοσεις προτεινω λοιπον να φυσηξεις την μυτη σου , να εκπνευσεις οσο περισσοτερο αερα μπορεις , να κλασεις με ολη σου την δυναμη και μετα να κρατησεις την αναπνοη σου. κανε την μετρηση ξανα και δες την διαφορα , θα εκπλαγεις Καλή φάση.. και μόλις έφαγα φασολάδα.. όμως έχω ερώτηση.. Με την μύτη χαρμάνι, τα πνευμόνια σαν σαμπρέλες και τα μάτια πεταγμένα έξω.. το κοντέρ πως θα το δω για να έρθω να γράψω εδώ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prodigy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Σας εχω ολους με την καρουλοσανιδα μου!! ποπ-πορν και σε μενα πλεαζζζζζζζζ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 100χλμ? τοσα βγάζει ο ανηψιος μου με το τρικυκλό του!!!! Δεν το λέω προσωπικά για σένα αλλά αφού η κατηγορία έγινε για όσους γουστάρουν τα παπιά(άσχετα αν εγώ δεν ανήκω σε αυτή) γιατί ρε σεις το χαλάτε των παιδιών τώρα? Για τον ίδιο λόγο (ότι δηλαδή σύγκριναν παπιά με μηχανές και κάποιοι ενοχλούνταν) δε δημιουργήθηκε η κατηγορία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Καλή φάση.. και μόλις έφαγα φασολάδα.. όμως έχω ερώτηση.. Με την μύτη χαρμάνι, τα πνευμόνια σαν σαμπρέλες και τα μάτια πεταγμένα έξω.. το κοντέρ πως θα το δω για να έρθω να γράψω εδώ; ααα δεν ειναι προβλημα αυτο αγαπητε, γραψε οτι σου ρθει στο κεφαλι , δεν θα νιωθεις μονος ετσι,υπαρχουν κι αλλοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Ένας παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκ απ, και ο γιατρός τον ρωτάει: - Πώς αισθάνεστε; - Ποτέ δεν ένοιωσα καλύτερα! Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη ξανθιά θεά, με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος! Μου ετοιμάζει παιδί! Ο ιατρός αφού τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός, του λέει: - Να σας πω μια ιστορία... Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος καθώς έφευγε από το σπίτι του, αντί να πάρει το όπλο του, πήρε την ομπρέλα. Αφού περπατούσε για κάμποση ώρα στο δάσος, είδε μπροστά του ξαφνικά μια τεράστια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, αλλά ΦΡΑΠ! ανοίγει η ομπρέλα. Παρόλα αυτά η αρκούδα έπεσε κάτω νεκρή, τέζα! - Αποκλείεται! φωνάζει ο παππούς, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! - Και εγώ βασικά εκεί το πήγαινα... του λέει και ο γιατρός. PS:Μετά από όσα γράφτηκαν δεν πιστεύω να είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitraspower@hotmail.com 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 zythma an pane kai ta innova 125 se kanonhkh poreia!!! ama psarwseis kai klebeis ton aera kanenos allou papiou pou einai mbrosta sou tote mborei na ta piasei!!! twra oson afora to zetaki ,,,160 pou ta brhkes re file??? sto konter mborei sigoyra,,, to metrhses me gps h me kamia megalh mhxanh??? einai polla ta xiliometra gia papia,,,kai ftiagmenh na einai,,,,asxeta an einai 2strokeh 4stroke!!! kane thn metrhsh me kanena superbike kai pes mas ta apotelesmata!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 ρε 160 παει αφου εχω ανεβει Και τι πάει να πεί αυτό ? Κοντέρ είσαι ? Γιατι της Yamaha κλέβει και πολυ μάλιστα στο Ζ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 160 το dinamik?Πάνε να δουλέψεις κανάν άλλο στην καφετέρια που συχνάζετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 160 το dinamik?Πάνε να δουλέψεις κανάν άλλο στην καφετέρια που συχνάζετε Μιλησε καποιος???? Τα 140 πραγματικα με το crypton-x που τα βρηκες θα'θελα να'΄ξερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ρε μαγκες ξεκινηστε απο κατι πολυ απλο, και μονο που θα βαλεις λαστηχα μικροτερων διαστασεων σε ενα οχημα αυτοματως το κοντερ του θα κλεβει, ειτε αυτο ειναι παπι ειτε αυτοκινητο, οπως και αν βαλεις μεγαλυτερου μεγεθους λαστηχα το κοντερ θα διχνει λιγοτερα χιλιομετρα απο την πραγματικοτητα Ποιο Ζ και Dynmic σημερα φοραει μαμισια λαστηχα οπως και ποιο αλλο φτιαγμενο παπι?Περα απο το οτι κλεβουν απο τη μανα τους. Οποτε και λιγα λενε (μαλλον λιγα πανε) Μην τρελαθουμε και εγω ειχα ενα GLX 55 χιλιοστα πητσιρικας με setup για τελικες και ειχα παρει ποσες κοντρες καμαρωνοντας για 150αρες αλλα με μετρησε R1 και εβγαλα 117 ψαρακωμενος. Για το innova το καρμπυρατερ η ιδια η Honda εδινε 97 km πραγματικα. Οποτε μιλαμε για λιγα χιλιομετρα γιαυτο και δεν υπαρχει λογος συγκρισης. Για να σου λυσω λοιπον τις αποριες σου τα 4χρονα 125αρια το πιο πιθανο ειναι να πανε απο 95 μεχρι 115 και τα 2χρονα μεχρι 130 πραγματικα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2009 από τον ilio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 Μερικες επιπλέον Ερωτησεις για να επεκταθουμε λιγο στο ζητημα. Με ποια μεθοδολογια τα κοντερ των μηχανων κρινουν την ταχυτητα? Απο οτι καταλαβα βασιζεται στα λαστιχα που χρησιμοποιεις βαση της απαντησης σου. Οι μεγαλες μηχανες γιατι "τα μετρανε σωστα" και αποτελουν μετρο συγκρισης? Τα σκουτερ εχουν αναλογες αποκλισεις?Για παραδειγμα τα 50αρια Gilerra Runner Που θεωρουνται τα πιο γρηγορα στην κατηγορια τους, πιανουν 80-85 κοντερ ή πραγματικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros_koli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 exw innova inj kai telikh to exw paei 130 se ligh katifora.. twra me ena granazi mikrotero mprosta (13 dontia) anti gia 14 ta 120 ta ftanei poly grigora... alla kovei ligo telikh... pantws an thes na pareis papi sou protinw xwris skeyh to crypton X. To papi einai apiasto kai poly kalo.... gamath anarthsh kai geniak ola einai gamata... to mono arnhtiko einai to mikro rezervouar... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 Δεν το λέω προσωπικά για σένα αλλά αφού η κατηγορία έγινε για όσους γουστάρουν τα παπιά(άσχετα αν εγώ δεν ανήκω σε αυτή) γιατί ρε σεις το χαλάτε των παιδιών τώρα? Για τον ίδιο λόγο (ότι δηλαδή σύγκριναν παπιά με μηχανές και κάποιοι ενοχλούνταν) δε δημιουργήθηκε η κατηγορία? Ναι όμως υπάρχουν μερικά θέματα τα οποία είναι για καζανάκι, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Άντε και βρήκαμε πιο είναι το πιο γρήγορο (άσε που ξέραμε εξ' αρχής) και άντε τρέξαμε όλα τα ζαβά και το αγοράσαμε.. τι βγάλαμε από τούτη τη κουβέντα; Όταν δημιουργήσαμε την κατηγορία πιστεύαμε ότι δημιουργούμε τις προϋποθέσεις να συμμετέχουν και αυτά σε ένα τέτοιο χώρο.. και ίσως, λέω ίσως.. να μάθουν κάτι παραπάνω.. όχι πόσα πιάνει το Ζ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 παιδια τελικα τι τελικες εχουν τα παπακια...?? ξερει καποιος τι τελικες εχουν μετριμενα ομος με αλο μεσο??? ( π.χ αμαξι, μεγαλη μηχανη και τα λιπα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 εμένα το kazeri μαμά πήγαινε με 100km μετρημένο με Yaris όταν του έβαλα Carb/φίλτρο/εξάτμιση πήγε 115Km Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 Ναι όμως υπάρχουν μερικά θέματα τα οποία είναι για καζανάκι, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Άντε και βρήκαμε πιο είναι το πιο γρήγορο (άσε που ξέραμε εξ' αρχής) και άντε τρέξαμε όλα τα ζαβά και το αγοράσαμε.. τι βγάλαμε από τούτη τη κουβέντα; Όταν δημιουργήσαμε την κατηγορία πιστεύαμε ότι δημιουργούμε τις προϋποθέσεις να συμμετέχουν και αυτά σε ένα τέτοιο χώρο.. και ίσως, λέω ίσως.. να μάθουν κάτι παραπάνω.. όχι πόσα πιάνει το Ζ. Ωραια τα λες. Ενω αν μαθαιναμε ποσα πιανει το R1 θα ηταν χρησιμο και οχι για το καζανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 Και εγώ σας λέω ότι 100αρι αστρα)πιθανος το καλύτερο που εχει βγει )πηγαινε 128 με λεκτρονικό κοντέρ και τα ίδια περιπου εδειχνε και στο αναλογικά μαμά του......Σαν μετρο συγκρισης μην παιρνετε μηχανές αλλά κάτι ηλεκτρονικό που δεν χάνει ούτε 1 km/h γιατι και εγώ λέω ότι οι μηχανες δειχνουν λιγότερα από τα πραγματικά και τα παπακια μετράν σωστα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 Ναι όμως υπάρχουν μερικά θέματα τα οποία είναι για καζανάκι, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Άντε και βρήκαμε πιο είναι το πιο γρήγορο (άσε που ξέραμε εξ' αρχής) και άντε τρέξαμε όλα τα ζαβά και το αγοράσαμε.. τι βγάλαμε από τούτη τη κουβέντα; Όταν δημιουργήσαμε την κατηγορία πιστεύαμε ότι δημιουργούμε τις προϋποθέσεις να συμμετέχουν και αυτά σε ένα τέτοιο χώρο.. και ίσως, λέω ίσως.. να μάθουν κάτι παραπάνω.. όχι πόσα πιάνει το Ζ. Συμφωνώ ρε συ.Άσε λοιπόν το θέμα να εξελιχτεί.Γιατί εγώ προτιμώ να τα λέει εδώ όποιος θέλει παρά να με ενοχλεί όταν θέλω να μάθω 5 πράγματα για πχ τη γεωμετρία μιας μηχανής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 Να εξελιχθεί σε τι; Μάθαμε πως το Z πιάνει 175.. από εκεί και έπειτα το χάος. vasilopoulos δεκάρα δε δίνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 Να εξελιχθεί σε τι; Μάθαμε πως το Z πιάνει 175.. από εκεί και έπειτα το χάος. vasilopoulos δεκάρα δε δίνω Ποσο παει ταπα το RC8 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες