janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την πίστα και την διοργάνωση από πίσω. Ίσα ίσα φαίνονται κάποιες φιλότιμες προσπάθειες τον τελευταίο καιρό και το εκτιμώ πολύ. Όπως κάποιοι γνωρίζετε, τις μέρες που δεν είναι κλεισμένη για κάποιο event, η πίστα είναι διαθέσιμη για ελεύθερη προπόνηση. Πας, καταχωρείς τα στοιχεία σου, σου φοράνε το βραχιολάκι σου και βουτάς στην κοφτερή άσφαλτο. Τις μέρες της ελεύθερης προπόνησης λοιπόν έχω παρατηρήσει μια χαλαρότητα από πλευράς υπευθύνων.. και φοβάμαι πως δεν θα βγει σε καλό. Πρώτον.. τα βραχιολάκια χρησιμοποιούνται μόνο "αν γίνουμε πολλοί". Λίγο μάγκας και καπάτσος να είναι κάποιος μπαίνει χωρίς να πληρώσει άμα γουστάρει. Μαγκιά του θα πει κάποιος.. ίσως.. αλλά οι υπόλοιποι χαλβάδες; Παράλληλα αυτό σημαίνει πως δεν έχει περάσει οποιοδήποτε τεχνικό έλεγχο μηχανής, ή εξοπλισμού. Και άντε αυτό.. αλλά πλέον έχουμε καταργήσει και τον στοιχειώδη έλεγχο στους συμμετέχοντες. Ρίξε μια ματιά στα λάστιχα μου, την μοτοσυκλέτα μου.. συμβούλεψε με να κλείσω τους καθρέπτες.. πες την μου για την μισοσκισμένη φόρμα ή θύμισε μου να κουμπώσω το φερμουάρ της διαιρούμενης.. δεν είναι κακό. Η παρακολούθηση της πίστας είναι πιο αραιή από το χιόνι στην Χαβάη.. όταν συμβαίνει κάτι συνηθίζεται κάποιος από τους συμμετέχοντες να το αναφέρει και τότε βλέπουμε κινητοποίηση από πλευράς υπευθύνων. Οι σημαίες είναι είδος πολυτελείας για trackdays. Αυτό με φέρνει στις πτώσεις.. παίδες.. όταν υπογράφουμε για την πίστα ένας από τους κανονισμούς λέει πως ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ! Το ξέρω, σκληρό.. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΩΣ. Έχω τσακιστεί.. δεν μπορείς να με βοηθήσεις. Με είδες.. τσακίσου και βγες από την πίστα, ανέφερε το περιστατικό (γιατί είπαμε δεν μας παρακολουθούν σωστά) ώστε να έρθει πιο γρήγορα το ασθενοφόρο. my2cents Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα. Δυστυχως ολα αυτα ειναι αληθεια. Επισης δυστυχως τα πραγματα ειναι αμφιδρομα. Και ο καθε φορεας ειναι λαθος σε πολλα αλλα και η νοοτροπια μιας δικης μας μεριδας ειπσης αθλια. Ναι ρε συ serres racing circuit, που πας με ενα ατομο προσωπικο, χωρις τεχνικο ελεγχο χωρις χωρις χωρις, αλλα και συ ρε φιλε που πας με φυτιλιασμενα λαστιχα, με φερινγκ ετοιμο να ξεκολλησει κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Γιατί να ξεφύγει η πίστα από την συνολική Ελληνική πραγματικότητα? Ζήτω η Ελλάς! (τρομάρα μας που θέλουμε κι άλλη για να πάρουμε κι αγώνες ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Γιατί να ξεφύγει η πίστα από την συνολική Ελληνική πραγματικότητα? Ζήτω η Ελλάς! (τρομάρα μας που θέλουμε κι άλλη για να πάρουμε κι αγώνες ) Έτσι είναι.............. Είχα την τύχη να οδηγήσω σε αρκετές πίστες στο εξωτερικό αλλά και οργανωμένα στις Σέρρες. ¨ολα ωραία και καλά. Μία φορά που όμως που πήγα Σέρρες σε ανοιχτή μέρα, πραγματικά τρόμαξα απο την ανοργανωσιά, την ανευθυνότητα, την καγκουριά και την ......τεστοστερόνη που ξεχείλιζε απο παντού. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 και στα μεγαρα σε αντιστοιχο track day, οχι ελευθερη προπονηση, υπηρχε ακριβως το ιδιο συναισθημα ανασφαλειας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Μία φορά που όμως που πήγα Σέρρες σε ανοιχτή μέρα, πραγματικά τρόμαξα απο την ανοργανωσιά, την ανευθυνότητα, την καγκουριά και την ......τεστοστερόνη που ξεχείλιζε απο παντού. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Αποκλειεται να εγινε αυτο στην Ελλαδα, αποκλειεται σου λεω!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Ποτέ δεν μου δωσαν βραχιολάκι στις Σέρρες, πρώτη φορά το ακούω τώρα από το thread... Την Τρίτη που πήγα ούτε έλεγχο στον εξοπλισμό μου καναν, ούτε στη μηχανή και ναι, θα μπορούσα να είχα μπει στο τζάμπα...αλλά δε θα το ρισκάριζα για 15Ε κάποιος όμως που δίνει 55...; Επίσης όσον αφορά το θέμα πτώση, όταν είχα πέσει τον Ιανουάριο και έσπασα το χέρι μου, κανείς δεν με πήρε χαμπάρι, μόνο όταν με είδε ο φίλος μου που τρέχαμε μαζί και αυτό μετά από 2 γύρους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Ποτέ δεν μου δωσαν βραχιολάκι στις Σέρρες, πρώτη φορά το ακούω τώρα από το thread... Την Τρίτη που πήγα ούτε έλεγχο στον εξοπλισμό μου καναν, ούτε στη μηχανή και ναι, θα μπορούσα να είχα μπει στο τζάμπα...αλλά δε θα το ρισκάριζα για 15Ε κάποιος όμως που δίνει 55...; Επίσης όσον αφορά το θέμα πτώση, όταν είχα πέσει τον Ιανουάριο και έσπασα το χέρι μου, κανείς δεν με πήρε χαμπάρι, μόνο όταν με είδε ο φίλος μου που τρέχαμε μαζί και αυτό μετά από 2 γύρους... Έσπασες χέρι ε? Πως το κατάφερες? Εσυ 15 ευρώ και οι άλλοι 55? Ποιά η διαφορά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Εσυ 15 ευρώ και οι άλλοι 55? Ποιά η διαφορά? Οι κάτοικοι Σερρών έχουν έκπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Εδώ ισχύει αυτό που λένε: "Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός".... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Οι κάτοικοι Σερρών έχουν έκπτωση. εχουν εχουν!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Γιατι να το κανω εγω?Ας το κανεις καποιος αλλος! Βασιλη ετσι λειτουργουμε σαν λαος!Δεν διαφερει το οτι μπαινουμε σε πιστα! Κατα τα αλλα εχεις απολυτο δικιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Σπαμ Ον Ποσο νοικιαζουν την πιστα για μια ολοκληρη μερα?? Σπαμ Οφ Φχαριστωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Σπαμ Ον Ποσο νοικιαζουν την πιστα για μια ολοκληρη μερα?? Σπαμ Οφ Φχαριστωωωω Ο τιμοκατάλος χρήσης της πίστας: http://www.serrescircuit.gr/index.asp?code=360 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Έσπασες χέρι ε? Πως το κατάφερες? Εσυ 15 ευρώ και οι άλλοι 55? Ποιά η διαφορά? >Α είναι πολύ απλό. low side και πολλές τούμπες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 πρεπει να ειναι κλασσεις ανωτερη απο Μεγαρα η ειναι η ιδεα μου?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 πρεπει να ειναι κλασσεις ανωτερη απο Μεγαρα η ειναι η ιδεα μου?? δεν ειναι motogp πιστα, αλλα σιγουρα ειναι αρκετα καλυτερη απο αυτη τον μεγαρων. Τα μεγαρα αν θυμαμαι καλα σε καποιες στροφες (μονο) εχουν εξτρα στροση ασφαλτου , κατι που δεν υπαρχει στις σερρες και την κανει πιο ομαλη πιστα. πιο γρηγορη και με πολυ ασφαλεστερες αμμοπαγιδες σε περιπτωση πτωσης. μερα με τη νυχτα. αλλα καλυτερα μεγαρα παρα τιποτα.οσο για τον ελεγχο. οπως τα ειπε ο βασιλης. ουτε εμενα ελεγξαν για το αν φοραω εχοπλισμο η αν η μηχανη μου μπορει καν να οδηγηθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες