thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2006 Σόρυ για τη παρέμβαση αλλά δε νομίζω να υπάρχει μηχανάκι που να μη κουράζεται ο συνεπιβάτης μετά απο κάποια χιλιόμετρα και ειδικά σε συνθήκες ταξιδιού.Απλά σε άλλα μηχανάκια είναι πιο κουραστικό και σε άλλα οχι. Με κάθε νόμιμη επιφύλαξη οτι μπορεί και να κάνω λάθος Πάντως όπως εχω προπεί θεωρώ το μπάντιτ μια πολύ τίμια αγορά με πάρα πολύ αξιόπιστο μοτέρ που δε πρόκεται να σου κάνει νερά αν δείχνεις τη στοιχειώδη περιποίση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2006 Πάντως όπως εχω προπεί θεωρώ το μπάντιτ μια πολύ τίμια αγορά με πάρα πολύ αξιόπιστο μοτέρ που δε πρόκεται να σου κάνει νερά αν δείχνεις τη στοιχειώδη περιποίση <{POST_SNAPBACK}> Μα το ίδιο ισχύει και για το παλιό fazer (που είναι και σαφώς γρηγορώτερο και ελαφρύτερο), μόνο που το bandit προσφέρει και ABS και σε πολύ καλή τιμή Πάντως εκεί που έχουν πάει οι τιμές των παλιών (αλλά και των μεταχειρισμένων νέων) fazer, όποιος παίρνει bandit δύσκολα θα το πουλήσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2006 Εγω χίλιες φορές θα προτιμούσα μπάντιτ παρά φέηζερ.Ο καθένας οτι γουστάρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CATMASTER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 Να το παρεις το Bandit.Ειναι απλα μηχανακι που θα σε παει παντου και αξιοπιστα χωρις να ζητησει πολλα.Ειδικα με οσα γραφεις φαινεται οτι εισαι κατασταλαγμενος μοτοσυκλετιστης και για τετοιους ακριβως ειναι αυτα τα μηχανακια.Μην ακους περι υδροψυξης-αεροψυξης και τετοια.Το Bandit ειναι ΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟ και οχι αεροψυκτο και δεν χρειαζεται να ειναι τιποτα παραπανω(Ψεκασμος λαδιου στο κατω μερος των εμβολων=αξιοπιστια απιστευτη).Το μοτερ μπορει να ειναι παλαιας αρχιτεκτονικης αλλα παραμενει αλεξισφαιρο (Βγαζει ανετα 200.000 χλμ με σωστη συντηρηση).Μην ξεχνας οτι οι περισσοτεροι βελτιωτες επαιρναν τους αντιστοιχους κινητηρες των GSX-R (με τις κυλινδροκεφαλες απο μαγνησιο που εβγαζαν μαμα 125 ιππους) και τους τουμπανιαζαν χωρις προβληματα αξιοπιστιας.Τωρα για την ρυθμηση βαλβιδων καθε 12.000 Κμ ειναι γεγονος , αλλα μιλαμε για κοκορακια με κοντρα παξιμαδια που ειναι απλη λυση και οχι για καπελοτα με πλακετες που ναι μεν ρυθμιζεις πανω απο 20.000 Κμ αλλα με τι κοστος!Οσο για την συμπεριφορα στην οδηγηση εχω κανει με το μηχανακι ενος φιλου μου (Bandit 600 χωρις ABS) Αθηνα - Πυργος ανετα χωρις κιχ.Το μηχανακι ρολαρει μια χαρα και μονο αν το πιεσεις πολυ σε παρατεταμενες κοντα στην τελικη του θα συμπεριφερθει περιεργα.Αν πηγαινεις μ.ο. 160-180 Κμ εισαι αρχοντας.Το εν λογω μηχανακι εχει γραψει 160.000 Κμ χωρις κανενα προβλημα. Καλη επιλογη εκανες.Καλοταξιδη η κουκλα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 Αλέξανδρε, να το πάρεις για τους εξής λόγους: 1. Είναι Suzuki 2. Είναι Suzuki 3. Είναι Suzuki 4. Πέρα από το ό,τι είναι Suzuki (στο...είπα; ) είναι μοτοσικλέτα στα ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ (στήθος-περιφέρεια-γοφοί :P ) 5. Είναι πιο ΑΠΛΗ σε συντήρηση 6. Είναι ΣΠΑΝΙΑ. Ναι, δεν "τραβάει" και τους κλέφτες, αλλά, το πιο σημαντικό είναι πως δε θα μοιάζεις με ακόμη έναν..."κλώνο" (τώρα, θα πέσουν να με "φάνε"...) 7. "Σηκώνει" βελτίωση... (ουπς...παρασύρθηκα...) ΥΓ. Α, ναι...μου 'ρθε κάτι ακόμη: είναι Suzuki... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kromi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 1-8 GENERAL INFORMATION GSF650/650S BANDIT SPECIFICATIONS DIMENSIONS AND DRY MASS Overall length....................................................... 2 110 mm Overall width ........................................................ 770 mm Overall height........................... 1 085/1 095 mm Low/High ..........GSF650 1 225 mm ..............GSF650S Wheelbase........................................................... 1 440 mm Ground clearance ................................................ 130 mm Seat height........................................................... 770/790 mm ...........Low/High Dry mass............................... 201 kg.......GSF650 ..............................................204 kg.....GSF650S ENGINE Type ..................................... Four-stroke, air-cooled, DOHC Number of cylinders ............................................. 4 Bore ..................................................................... 65.5 mm Stroke................................................................... 48.7 mm Displacement ....................................................... 656 cm3 Compression ratio................................................ 10.5 : 1 Carburetor............................................................ KEIHIN CVR32 Air cleaner............................................................ Non-woven fabric element Starter system...................................................... Electric Lubrication system............................................... Wet sump Idle speed ............................................................ 1 200 ± 100 r/min DRIVE TRAIN Clutch................................................................... Wet multi-plate type Transmission........................................................ 6-speed constant mesh Gearshift pattern .................................................. 1-down, 5-up Primary reduction ratio......................................... 1.744 (75/43) Gear ratios, Low ................................................ 3.083 (37/12) 2nd................................................. 2.062 (33/16) 3rd ................................................. 1.647 (28/17) 4th.................................................. 1.400 (28/20) 5th.................................................. 1.227 (27/22) Top ................................................ 1.095 (23/21) Final reduction ratio ............................................. 3.133 (47/15) Drive chain ........................................................... RKFS50SMOZ1, 112 links GENERAL INFORMATION 1-9 CHASSIS Front suspension................................ Telescopic, coil spring, oil damped Rear suspension ............................... Link type, coil spring, oil damped Front suspension stroke...................................... 130 mm Rear wheel travel ................................................ 126 mm Caster.................................................................. 26° Trail ..................................................................... 108 mm Steering angle ..................................................... 35° (right & left) Turning radius ..................................................... 2.8 m Front brake.......................................................... Disc brake, twin Rear brake .......................................................... Disc brake Front tire size ................................. 120/70ZR17M/C (58W), tubeless Rear tire size ................................. 160/60ZR17M/C (69W), tubeless ELECTRICAL Ignition type............................................ Electronic ignition (Transistorized) Ignition timing ...................................................... 10° B.T.D.C. at 1 200 r/min Spark plug ........................................ NGK CR8EK or DENSO U24ETR Battery................................................................. 12 V 28.8 kC (8 Ah)/10 HR Generator ............................................................ Three-phase A.C. generator Main fuse............................................................. 30 A Fuse .................................................................... 10/15/15/10/10 A Headlight ........12 V 60/55 W H4 ....................................... GSF650 12 V 55 W H7: Upper and Lower beam......... GSF650S Parking or city light ................ 12 V 5 W........... GSF650 .........................................12 V 5 W × 2.......... GSF650S Turn signal light................................................... 12 V 21 W Brake light/Taillight .............................................. 12 V 21/5 W Speedometer light ............................................... LED Tachometer light ................................................. LED Neutral indicator light .......................................... LED High beam indicator light..................................... LED Turn signal indicator light .................................... LED Oil pressure indicator light................................... LED CAPACITIES Fuel tank, including reserve............................... 20.0 L reserve.............................................. 4.5 L Engine oil, oil change ......................................... 3 300 ml with filter change............................... 3 500 ml overhaul ............................................ 4 600 ml These specifications are subject to change without notice. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kromi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 Αλέξανδρε, οι επίσημοι αντιπρόσωποι Suzuki στην Θεσσαλονίκη είναι: ΡΑΚΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ, Φιντίου 24 και Αισώπου, 2310-536717 ΤΕΡΖΗΣ Δ.&ΣΙΑ Ο.Ε., κόμβος Ν. Εγνατίας - Περιφ/κη, 2310-475554 ΠΟΛΙΤΑΝΟΣ Ν., Καραολή Δημητρίου - Εύοσμος, 2310-774644 ΘΑΛΑΣΣΟΥΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ, Κατσιμίδη 18, 2310-868688 Για το bandit δίνει η Givi, βάσεις σχάρας για βαλίτσα πίσω, παρόμοια με του GS500 αν σου δείξουν προσπέκτους είναι ίδια. Υπολόγισε κάνα 300άρι ευρώ για όλα, (100 σχάρα - πλακάκι, 200 η βαλίτσα). Τώρα δεν ξέρω αν έχουν μηχανάκι για testride θα πρέπει να τηλεφωνήσεις, να σου πούν. Ρώτα και για τα Givi αυτοί τα φέρνουν. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 (τροποποιήθηκε) Σήμερα πήγα στον Τερζή και το είδα από κοντά. Η θέση οδήγησης είναι στα μέτρα μου αν και προέρχομαι από on-off. Το μόνο που με ανησυχεί είναι αν μπορεί να τοποθετηθεί η 46lt βαλίτσα μου πάνω στην εργοστασιακή σχάρα (ξέχασα να το ρωτήσω) ή γενικότερα ενα μεγάλο top case. Επιπλέον θέλει αρκετό ψάξιμο για να βρεθούν σαμάρια που να μην βρίσκουν πάνω στην εξάτμιση δεξιά. @Kromi: Η βαλίτσα της givi για το GS500 πόσα λίτρα είναι ;(η μεγαλύτερη αν υπάρχει επιλογή) Επίσης αν υπάρχει και κανένας after market ανεμοθώρακας διαστάσεων τζαμαρίας λεωφορείου. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 από τον alexandros Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 (τροποποιήθηκε) λογικά θα μπαίνει αλλά θα χάνει πολύ η μοτοσυκλέτα στο μάτι μωρέ.Τι να πώ,άμα δε σε πειράζει,καλοτάξιδι. Μπράβο ρε alexanre!Πολύ καλή επιλογή άμα την πάρεις.Και όπως είπαμε,καλύτερα να βάλεις το KLE σε αγγελία απο τώρα και μέχρι το Μαίο,άμα δεν την έχεις δώσει,την τραμπάρεις. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 από τον estranged Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CATMASTER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2006 "Επίσης αν υπάρχει και κανένας after market ανεμοθώρακας διαστάσεων τζαμαρίας λεωφορείου" Χμμμμμ..Δε θα σε συμβουλευα να βαλεις μεγαλη ζελατινα.Χαλαει τελειως την αεροδυναμικη της μηχανης και μπορει να εχεις κουνηματα στο μπροστινο στα πολλα....(μην ξεχνας οτι ειναι εντελως διαφορετικης σχεδιασης μηχανη απ'οτι ενα on-off) Παντως αν δεν μπορεις να κανεις παιχνιδι με μια νορμαλ ζελατινα και τελικα βαλεις μεγαλη ρωτα και για κανα stabilizater εξτρα για σταθεροποιηση. Καλοταξιδη και παντα ορθιος!!!! Sorry επανερχομαι γιατι δεν καταλαβα .......Το φερινγκατο δεν θα παρεις??? Αν ναι τοτε μαλλον κοιτα για powerbronze double bubble(δεν γνωριζω αν βγαζει για bandit) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2006 Περί παρπρίζ λεωφορείου πλάκα κάνω. Αλλά έτσι όπως το βλέπω μάλλον τσιγκουνιά κάνανε στη μανίσια ζελατίνα. Οπότε θα χρειαστεί σίγουρα κάτι που προστατεύει καλύτερα από τον αέρα. Το θέμα είναι αν υπάρχει στη Θεσσάλονίκη κάτι τέτοιο για ένα αντιεμπορικό μηχανάκι σαν το Bandit. (Σε CBF600S έχω δει). Αλλά η 46lt (μην πω 52) βαλίτσα είναι αδιαπραγμάτευτη για τη δουλειά μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kromi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2006 Αλέξανδρε η βάση της βαλίτσας είνα μία και κουμπώνουν όλα τα μεγέθη βαλιτσών επάνω. Το θέμα είναι καθαρά δικό σου λοιπόν. Τώρα, εννοείται ότι θα πάρεις το S με μαμά φαίρινγκ γιατί η διαφορά στη τιμή είναι μόλις 300 ευρώ και εσύ θες ταξίδια. Γιατί μόλις βάλεις βαλίτσα στο γυμνό θα νομίζεις ότι πηγαίνεις συνέχεια σούζα. Η βαλίτσα είναι μείον ακόμα και για τα vstrom που έχουν, παρμπρίζ λεωφορείου. Σε όλες τις μοτό συμβαίνει αυτό γιατί το κέντρο βάρους που προσθέτει η βαλίτσα είναι πιο πίσω απ' τον άξονα του τροχού οπότε καταλαβαίνεις πως επιδρά αυτό, συν τον ασχημάτιστο όγκο σε θέματα αεροδυναμικής. Το μαμίσιο φαίρινγκ θα σε καλύψει δεν έχει και την τρελή τελική το μηχανάκι. Αυτό το θέμα της εξάτμισης είναι που με απασχολεί και μένα γιατί σκέφτομαι το ποδαράκι μου ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που το μηχανάκι θα κάνει να μου γείρει δεξιά. H Yοshimura δεν δίνει εξάτμιση για το bandit, δίνουν όμως οι άλλες εταιρίες. Αλλά, είναι η μόνη με την οποία σε καλύπτει η εγγύηση στην απίστευτη βλάβη που μπορεί να προκύψει και να έχει να κάνει με την εξάτμιση. Κι επειδή αν έχω πίστη σε κάτι, αυτό είναι η γκαντεμιά μου, το άφησα στην άκρη για τα επόμενα 2 χρόνια. Απλά σκέφτηκα ότι άνετα με πατέντα φτιάχνεις και αλουμινένιο κάλλυμα για την εξάτμιση, ή βασούλα ώστε τα σαμάρια απο δεξιά να μην ακουμπάνε. Μη με ρωτήσεις παραπέρα δεν έκατσα να ασχοληθώ να το κάνω πράξη. Λοιπόν, πάντα καλό ζύγισμα στο φόρτωμα, και καλό προορισμό. Βόλτα το έκανες;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Σχεδόν το έχω αποφασίσει. Σήμερα πάλι πήγα από την αντιπροσωπία. @Kromi: Μήπως ξέρεις αν η Suzuki έχει πλαϊνές βαλίτσες, και αν ναι μπορείς να μάθεις τιμή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kromi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 είχα ρωτήσει και μου είπαν μόνο για βαλίτσα πίσω, δεν υπάρχουν πλαϊνές ή τουλάχιστον δεν έχουμε εμείς. Δεν ξέρω για έξω στο εμπόριο, ψάχτο μπορεί να βρείς κάτι. Αλήθεια σε τι χρώμα το θέλεις;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Μάλλον Μπλέ. Έχουμε γεμίσει μαύρες μηχανές και αυτοκίνητα. Εξάλλου είναι κατράμι και ο κινητήρας οπότε μου κακοφάνηκε το μαύρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kromi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 καλό είναι το μπλέ, είναι και κάπως μυστήριο, όχι το συνηθισμένο μπλέ. Το δικό μου είναι μαύρο, και το πήρα και καλοκαίρι οπότε μάλλον γι' αυτό στο στρώσιμο που έγινε σε ζεστούς μήνες να ανέβασε και τέτοια θερμοκρασία. Μετά τα 1000 δεν είχα κανένα πρόβλημα ζέστης. Το μαύρο είναι το πιο αλήτικο χρώμα στο bandit κατά την γνώμη μου αλλά έχει μειονεκτήματα (καίει, λερώνεται, οι γραντζουνιές φαίνονται πιο πολύ). Αλλά του πααάααειειειει........ Μπλέ. Καλό είναι το μπλέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2006 Αν έπαιρνα το γυμνό θα ήταν σίγουρα μαύρο. Το οποίο παρεπιπτόντως μου αρέσει περισσότερο από φεριγκάτο αλλά δεν έχει ABS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Μην ξεχνάς οτι μαύρο είναι και πιο γρήγορο Μιλάμε για τουλάχιστον +10 άλογα(τροχό πάντα,έτσι?!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 παιδιά τα μαύρα μηχανάκια ΔΕΝ φαίνονται καλά τη νύχτα αν σε δει κουτάκιας από πλάγια, γωνία 90 μοιρών, μπορεί να μη δει τα φώτα σου γενικά όσο περισσότερο φώς στέλνεις προς τα έξω, δικό σου φως ή ανακλασμένο, τόσο καλύτερα γι' αυτό όχι μαύρα μηχανάκια, όχι μαύρα κράνη, όχι μαύρα μπουφάν, ή έστω ας έχουν ανακλαστική λωρίδα να διακρίνονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 παιδιά τα μαύρα μηχανάκια ΔΕΝ φαίνονται καλά τη νύχτα αν σε δει κουτάκιας από πλάγια, γωνία 90 μοιρών, μπορεί να μη δει τα φώτα σου γενικά όσο περισσότερο φώς στέλνεις προς τα έξω, δικό σου φως ή ανακλασμένο, τόσο καλύτερα γι' αυτό όχι μαύρα μηχανάκια, όχι μαύρα κράνη, όχι μαύρα μπουφάν, ή έστω ας έχουν ανακλαστική λωρίδα να διακρίνονται <{POST_SNAPBACK}> Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ. <{POST_SNAPBACK}> Ωχ! :( Δηλαδη εγω που τα εχω ΟΛΑ μαυρα (μηχανακι-εξοπλισμο) να τα βαψω μαυρα απο τωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Μονο ένα Kawasaki λαχανί σε σώζει εσένα Τριαντάφυλλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 (τροποποιήθηκε) Έχουμε γεμίσει μαύρες μηχανές και αυτοκίνητα. Υπονοείς κάτι? Black is Beautiful ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 από τον Alex_Under Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kromi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Το dream bike μου το έχω διαλέξει σε μαύρο - κόκκινο. είναι μια Πρόοδος κι αυτή, ε;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2006 ...Δηλαδη εγω που τα εχω ΟΛΑ μαυρα (μηχανακι-εξοπλισμο) να τα βαψω μαυρα απο τωρα? Έλα, βρε...εσύ έχεις το...άστρο σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες