Jump to content
alexandros

Suzuki Bandit 650S ABS

Recommended Posts

Κατ αρχήν παρε το cbf 600s abs και θα με θυμηθείς!!!χαλάλι μερικά ευροπουλα παραπάνω.Δεν λεω για την τιμή του το bandit είναι καλό αλλά μια φορά παίρνεις καινούριο δώσε κατι παραπάνω και πάρε το cbf. Τώρα για να σε βοηθήσω με aftermarket τριπλέτα sw-motech (λίγοι την ξερουν γιατι στην Ελλαδα δεν έχει το κατάλληλο promotion που της αρμόζει, αντίθετα με το εξωτερικό) δες στην παρακάτω διευθυνση http://www.sw-motech.com/produkt/index.php...52&marken_id=65. Εχει τρομερά διακριτικές βάσεις όπου πανω κουμπώνουν givi kai kappa κατάλληλες κυρίως για μηχανές street (να μην βλεπεις να πετάγονται από παντού σίδερα.Διανομέας είναι η μοτορόδα motoroda.gr στην Αθήνα μπορεί να σου τα φέρει οποιοσδήποτε ακόμη και να τα παραγγείλεις ο ίδιος, μπαίνουν πανέυκολα δες στο site έχει και οδηγίες τοποθέτησης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ μόλις έδωσα την παραγγελία για το Bandit 650S k7 Μπλε και από βδομάδα θα το έχω με πλαινές κ κεντρική βαλίτσα Givi και συναγερμό

οπότε μόλις το παραλάβω θα μπούν φωτός κ εντυπώσεις ..... (μιας κ η προηγούμενη ήταν V-strom 650 k7)

άντε να δούμε .... από βδομάδα πάλι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ μόλις έδωσα την παραγγελία για το Bandit 650S k7 Μπλε και από βδομάδα θα το έχω με πλαινές κ κεντρική βαλίτσα Givi και συναγερμό

οπότε μόλις το παραλάβω θα μπούν φωτός κ εντυπώσεις ..... (μιας κ η προηγούμενη ήταν V-strom 650 k7)

άντε να δούμε .... από βδομάδα πάλι....

Αλήθεια γιατί δίνεις το V-strom ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ μόλις έδωσα την παραγγελία για το Bandit 650S k7

Πόσο πάει το μαλλί, αν επιτρέπεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το V-strom έχει φύγει πριν 2 μήνες σχεδόν αλλά δεν έχει να κάνει με το ότι δεν μου άρεσε....

ήταν μια χαρά (ειδικά για πρώτη μηχανή) και ήδη σε 3 μήνες του είχα κάνει 4800ΚΜ

αλλά αφού αναγκαστικά αλλάζω είπα να πάω σε κάτι πιο γρήγορο (85άλογα) και πιο street (γιατί με το στρομ μέσα στην κίνηση της πόλης ήταν λίγο ζόρικα) που να μπορεί να πάει άνετα και πόλη κ αρκετά ΚΜ ταξίδι. (βλέπε Ιταλία - Ελλάδα ή από Βορά Νότο κλτ κτλ) Ελπίζω να μην το μετανιώσω γιατί την καλοβρήκα με την θέση οδήγησης του Στρομ ...αυτό θα δείξει στο πρώτο ταξιδάκι κ μιας κ άνοιξε κ ο καιρός .... :) πΦΦΦφφφ ποιός περιμένει μια βδομάδα.

το bandit, αν και Ελλάδα δεν πουλάει, εδώ (Ιταλία) λένε καλά λόγια ειδικά τώρα με το νέο κινητήρα (υδρόψ + Εuro 3)

Το μόνο που με χάλασε είναι που εδώ το 650 δεν έρχεται με ABS . Μόνο το 1250. αλλά τι να κάνεις...

Δεν βρήκα κάτι άλλο που να μου αρέσει (πλην του Ζ750S αλλά κ αυτό Euro 2) οπότε κατέληξα....

Προς στιγμήν είπα να πάρω το 1250S με 6600 ευρώ αλλά πήγα στο μικρό γιατί πολλά τα κυβικά για 5,000κμ κ 3 μήνες εμπειρία....

Η τιμή χωρίς τα Χτρα 5290 (χωρίς ΦΠΑ κ με έκπτωση) ακριβώς με τα Χτρα θα ξέρω από βδομάδα

γιατί το συναγερμό τον κάνω τράμπα από το στρομ (αλλάζει μόνο καλωδίωση) κ τις πλαινές βαλίτσες (μόνο αλλάζω βάση)

Η κανονική Φουλ τιμή παίζει από 6,600 έως 7,0

Τροποποιήθηκε από τον aman17-2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι ωραίο μηχανάκι αναμφίβολα. Δεν ξέρω πως είναι η κάλυψη του οδηγού από αέρα σε συνθήκες ταξιδιού. Εκεί βρήκα κορυφαίο το Strom :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σας παιδιά, εδώ και λίγο καιρό ενδιαφέρομαι για το καινούργιο Bandit, και θα θελά να μου πείτε την γνώμη σας για την εν λόγο μηχανή . Υπόψιν οτι θα είναι η πρώτη μου μοτόσυκλετα και οτι μ ενδιαφέρουν μόνο oi street.

Η χρήση της κυρίος πόλη και μερικά ταξιδάκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλά να δώσεις βάση σε όσες λένε για το καινούριο με τον αερόψυκτο κινητήρα 85 άλογα κτλ κτλ..... το Κ7 γιατί πριν παραγγείλω την δικιά μου ήταν απόψεις ανάμεικτες πότε για το παλιό πότε για το καινούριο...ήθελε ψάξιμο....

Τροποποιήθηκε από τον aman17-2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πήρα τελικά σήμερα το απόγευμα 6 ώρα χωρίς βαλίτσες και προστατευτικά κινητήρα γιατί δεν τα παρέλαβε ακόμα...τα περιμένει και αυτός μάλλον από εβδομάδα

έτσι λοιπόν την πήγα μια γύρα στον περιφεριακό της πόλης και έγραψε τα πρώτα 100 κμ με 5-6 λίτρα

πρώτες εντυπώσεις (σε σύγκριση πάντα με το στρομ που ήταν η μόνη μου εμπειρία)

ο ήχος είναι μαγεία.......

το κράνος μου είναι μεγάλο...μετά τα 90 άρχισε να μπάζει αέρα κάτω από τα αυτιά πίσω από το λουράκι και μέχρι 115 που είναι οι 6000 στροφές άρχισε να μου τα ζαλίζει

αύριο θα πάω στο κατάστημα να το αλλάξω (αν κ το πήρα 2 βδομάδες πρίν σήμερα ήταν η πρώτη μέρα

που οδήγησα με αυτό οπότε αν δεν δεχθεί να το αλλάξει θα στείλω ένα mail στην SHOEI για το πόσο άχρηστοι είναι αυτοί που την αντιπροσωπεύουν που μου έδωσαν κράνος χωρίς να μου μετρήσουν το κεφάλι κ θα περιμένω απάντηση ....και αν κ πάλι όχι θα έχετε μια ακόμη αγγελία !!!!μέχρι τότε θα περπατάω με το παλιό.....)

όταν έκλεινα εκείνο το μέρος που έπερνε αέρα με το χέρι μου είχε την απόλυτη ησυχία οπότε για το θέμα προστασία αέρα επιφυλάσσομαι για λίγο καιρό ακόμα αλλά σε καμιά περίπτωση ίδια προστασία με στρομ....

η μηχανή γενικά από την στιγμή που θα κάτσεις πάνω λέει τρέξε με.....

τα πόδια κουμπώνουν όμορφα στο ντεπόζιτο

η ανάρτηση είναι σφιχτή

ακόμα και στο στρώσιμο στην ευχεία που είχα λίγο ανοιχτό γκάζι από 2000 μέχρι 6000 μόνο που την ακούς καταλαβαίνεις ότι θέλει τρέξιμο...

μόλις στρωθεί και μετά.....

μου την έσπασε όμως το κράνος...μάλλον θέλω ένα νούμερο μικρότερο.....

γενικά ευχαριστημένος γιατί είναι στα μέτρα μου (αν και νομίζω ότι αντί για 1,82 που είμαι εγώ το ιδανικό της είναι γύρω στο 1,75)

επίσης το σταντ το πλαινό θέλει προσοχή γιατί είναι ακριβώς πίσω απο τις ταχύτητες οπότε αν τα πατήσεις μαζί την έκατσες (το πρόσεξα πριν το κατεβάσω ευτυχώς)

τα εκεί που πατάμε πώς λέγονται , γκρίπ ? δεν θυμάμαι έχω κολλήσει τώρα.... τέλος πάντωνκ τα 2 μου φάνηκε πως έχουν μια κλίση προς τα μέσα αλλά ίσως να είναι ιδέα μου

αλλά νύχτα τα όργανα είναι και αυτά μαγεία....αχχχ άντε να στρωθεί.....

οπότε τώρα υπομονή για βαλίτσες κ να δώ τι θα γίνει με το κράνος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο μοντελο ειναι το Shoei?Και τι νουμερο?

SHOEI XR-1000 CAMBER TC-2 to mple 61-62CM (XL)

http://www.shoei-europe.com/en/swf_products.php?name=XR-1000

αγορασμένο 5 Μαίου και 5 χρόνια εγγύηση (δεν την έχω συπληρώσει ακόμα οπότε μπορούν να μπούν τα στοιχεία σου

το αγόρασα 360 ευρώ το δίνω 300 ενώ το έχω φορέσει ΜΟΝΟ 2 φορές.......γιατί την μηχανή την πήρα χθες!!!

έχει μέσα και την αντιθαμπ. ζελατίνα

αν δεν βγάλω άκρη με το κατάστημα σήμερα (που δεν το κόβω) και ενδιαφέρεσαι πέσμου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος εδώ..

Πρίν από 2 μήνες πήρα την πρώτη μου μοτοσικλέτα... Ένα ΒΑΝΤΙΤ 650 Μοντέλο το 07 μεταχειρισμένο ασημί χρώμα..

Το μοντέλο αυτό είναι χωρίς fering στρογγυλό φανάρι και πραγματικά πανέμορφο. Το πήρα από τη suzuki 3.700 και έχει ακόμα 1 χρόνο εγγύηση... Αποδίδει 85 αλογάκια και τελική 210-220 χλμ/ώρα..(με διπλό έπιασα 195 και άσπαστο..)

Τώρα, καθώς το ξεπληρώνω μαζεύω και λεφτά για μία yoshimura..

Ένα παλικάρι είπε ότι αυτή η μάρκα δεν βγάζει εξάτμιση για το bandit, πράγμα που εμένα μου το διέψευσε η suzuki αφού από εκεί έγινε η παραγγελία της εξάτμισης μου...

Το μοντέλο τον 650cc είναι αερόψυκτο και ψύχεται με λάδι, πράγμα το οποίο δεν επηρεάζει καθόλου τις μακρινές διαδρομές,(εγγυημένα... ;)), και το μοντέλο το 1250cc είναι υδρόψυκτο, για το οποίο δεν ξέρω αρκετά...

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό αφού δεν έχει καθόλου προβλήματα και με τη χρήση που του κάνω η κατανάλωσή του ειναι μηδαμινή, ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΏ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας φίλος μου είπε ότι το Bandit χρησιμοποιεί υλικά παλιάς τεχνολογίας πχ αμορτισέρ και τέτοια!!

Στο τεύχος του ebike διάβασα για το 1250cc λέει ότι τα αμορτισέρ μπορεί να παίρνουν την φθηνή οδό, αλλά σε προειδοποιούν πάντα για τα όρια τους!

Δε ξέρω αν κάνουν κάτι στη suzuki και έχουν χαμηλό κόστος, εγώ πάντως αρχίζω να το γλυκοκυτάζω.... 5995?

Είμαι ανάμεσα σε scooter και σε μηχανή, απλά πρέπει να διαλέξω το τι θέλω να κάνω με το μοτόρι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ένας φίλος μου είπε ότι το Bandit χρησιμοποιεί υλικά παλιάς τεχνολογίας πχ αμορτισέρ και τέτοια!!

Στο τεύχος του ebike διάβασα για το 1250cc λέει ότι τα αμορτισέρ μπορεί να παίρνουν την φθηνή οδό, αλλά σε προειδοποιούν πάντα για τα όρια τους!

Δε ξέρω αν κάνουν κάτι στη suzuki και έχουν χαμηλό κόστος, εγώ πάντως αρχίζω να το γλυκοκυτάζω.... 5995?

Είμαι ανάμεσα σε scooter και σε μηχανή, απλά πρέπει να διαλέξω το τι θέλω να κάνω με το μοτόρι...

Μεταξύ σκούτερ και μηχανής παίρνεις μηχανή!

Προσωπική μου άποψη. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεταξύ σκούτερ και μηχανής παίρνεις μηχανή!

Προσωπική μου άποψη. ;)

Ναι καλά, ξέρω! ΔΕΝ αναφέρομαι σε ΄σένα, απλά έχω διαβάσει πολλά posts και εδώ και στο http://forum.scooterclubhellas.gr/

Ο scooteras θα μου πει scooter, έτσι απλά!

Δεν είμαι μηχανόβιος και ούτε θέλω να εμπλακώ σε γούστα του καθενός και ειδικά με χαζά επιχειρήματα που διαβάζω συχνά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η άποψη του 99,9% εδώ μέσα

δεν είναι χαζοεπιχείρημα οι φρενάρες της Nissin με abs και τα 86 hp του Bandit.

μη τσιγκουνευτείς τα 300? για ABS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι καλά, ξέρω! ΔΕΝ αναφέρομαι σε ΄σένα, απλά έχω διαβάσει πολλά posts και εδώ και στο http://forum.scooterclubhellas.gr/

Ο scooteras θα μου πει scooter, έτσι απλά!

Δεν είμαι μηχανόβιος και ούτε θέλω να εμπλακώ σε γούστα του καθενός και ειδικά με χαζά επιχειρήματα που διαβάζω συχνά!

Μα δεν χρειάζοναται επιχειρήματα για το προφανές!!!!!! Δέν είναι συγκρίσιμα αυτα τα 2 που λές!!! Φρένα, τροχοί, δύναμη, ασφάλεια, ροπή, ανταλλακτικά........

Εξ άλλου δεν μας λές και για τί σκοπό το θέλεις ! Ούτε εσύ δεν ξέρεις γιατί το θέλεις!

Και όταν γράφεις εδω μέσα αναφέρεσαι ΚΑΙ σε μένα ;)

Τροποποιήθηκε από τον KARAFLODAIMON

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
η άποψη του 99,9% εδώ μέσα

δεν είναι χαζοεπιχείρημα οι φρενάρες της Nissin με abs και τα 86 hp του Bandit.

μη τσιγκουνευτείς τα 300? για ABS

Ευχαριστώ! Σωστά για το ABS ;)

Απλά περιμένω ακόμα για το δίπλωμα να δώσω τη θεωρία μηχανής και στη συνέχεια τα μαθήματα. (έχω από τη τροχαία για 50αρι μόνο)

Εκτός από το 50αρι δεν έχω οδηγήσει ποτέ μηχανή! Ο δάσκαλος μου λέει ότι αν ΔΕΝ έχεις οδηγήσει μηχανή, καλύτερα να πας για μικρό με παπάκι!!

Αυτό μου φαίνεται πολύ κουφό! Δηλαδή πρέπει πρώτα να πάρεις μηχανή, να τη μάθεις μόνος και μετά να πας για δίπλωμα;;

Αν και έχω και γνωστούς μου που το έχουν κάνει! :D

Έχω το fly50 και ή θα πάω στο fly150 με 2000? ή Nexus 300 4640? (αν και οι scooterάδες λένε το 500αρι ΠΟΥ ΟΜΩΣ έχει 6700?!!!)

ή το Bandit 650 το πιο φτηνό αξιοπρεπές ΜΗΧΑΝΗΜΑ!

Λίγο copy&paste από το http://forum.scooterclubhellas.gr :

Το θέλω κυρίως για τη δουλειά 8χλμ πάνε έλα, περιοχή Jambo Πυλαίας! Θέλω λίγη παραπάνω ταχύτητα, γιατί το τρελο50άρι (4Tempi παρακαλώ, όχι αστεία! icon_lol.gif )που έχω το σιχαίνομαι απίστευτα!

Μπορώ να πάρω το 150αρι Fly, που είναι Η super οικονομική λύση.....

ΑΛΛΑ θα ήθελα να πάω και εκτός πόλης γύρω στα 50χλμ αλλά και σπάνια κανα ταξιδάκι 150χλμ (Καβάλα).

ΜΕ το FLY150 εκτός πόλης δε νομίζω, το παίρνω και πάω μόνο στη δουλειά και αν θέλω ταξίδι ΚΤΕΛ :lol: (το σιχαίνομαι!!!)

με Nexus300 νομίζω δε θα υπάρξει πρόβλημα ακόμα και για Καβάλα

με Bandit όλη τη γη :D

Ούτε εσύ δεν ξέρεις γιατί το θέλεις! Και όταν γράφεις εδω μέσα αναφέρεσαι ΚΑΙ σε μένα ;)

Μπράβο αυτό! Ούτε ΕΓΩ δε ξέρω ακόμα!

Απλά είπα ότι δεν αναφέρομαι σε 'σένα για να μην αρπαχτείς!

Δεν έχω όρεξη για flame ανούσιο!

Για μένα scooter/μηχανές το ίδιο, απλά να κάνεις τη δουλειά σου. ΑΛΛΑ scooter ίσως μεγαλύτερη ασφάλεια σε κακιά ώρα! ΜΗΧΑΝΗ=καβάλημα, όχι ότι καλύτερο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το bnadit δεν είναι ουτε ss, ούτε hypermotard, ούτε Βrutale. Είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση... στις μανούβρες για το ξεπαρκάρισμα είναι λίγο βαρύ αλλά μη νομίζεις πως το nexus είναι ελαφρύτερο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα