Jump to content
black_hawk

Ducati Multistrada 1200

Recommended Posts

EEE θα στουκαρει κοσμος με ολα αυτα τα Menu και τα ηλεκτρονικα μπλιμπλικια....

Κατα τ'αλλα ειναι υπεροχο μηχανακι... Μακαρι να το αγορασω καποια στιγμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

EEE θα στουκαρει κοσμος με ολα αυτα τα Menu και τα ηλεκτρονικα μπλιμπλικια....

Κατα τ'αλλα ειναι υπεροχο μηχανακι... Μακαρι να το αγορασω καποια στιγμη.

Έχεις δίκιο, ήδη δυο δημοσιογράφοι στουκαραν εξαιτίας του καντράν! Το καντράν του, δεν μου αρέσει καθόλου, δείχνει παράταιρο σε σχέση με τον υπόλοιπο σχεδιασμό. Θα μου άρεσε κάτι πολύ πιο λιτό και στις γραμμές της Ducati!

Έχει χάρη ο ανταγωνισμός...! :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μ' αρεσει που στην χαρτογραφση του κινητηρα εχει την επιλογη '' ENDURO '' :uglystupid2: :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚblack-devil-red-horns-emoticon-4.gif...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα ρε σε συγκριση με την μουρι του adv 900 ktm η multistrada φανταζει θεα ....

ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,black-devil-red-horns-emoticon-4.gifΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚblack-devil-red-horns-emoticon-4.gif...............

ολα καλα θα πανε γλυκο μου αγορι....ελα δω να σου δωσω καραμελες να πεσεις για υπνο και οταν με το καλο ξυπνισεις ισως θα ηρεμισεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολα καλα θα πανε γλυκο μου αγορι....ελα δω να σου δωσω καραμελες να πεσεις για υπνο και οταν με το καλο ξυπνισεις ισως θα ηρεμισεις..

Καλο θα ειναι να προσεχουμε λιγο τις εκφρασεις μας...γιατι "γλυκα αγορια" και "καραμελες" σε λαθος φορουμ τα γραφεις,με ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ αλλά λιγη προσοχη δεν βλαπτει!:warning:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο θα ειναι να προσεχουμε λιγο τις εκφρασεις μας...γιατι "γλυκα αγορια" και "καραμελες" σε λαθος φορουμ τα γραφεις,με ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ αλλά λιγη προσοχη δεν βλαπτει!:warning:

χαχαχα νωμιζω με παρεξηγηθικα. :surrender::sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως αν και δεν μου αρέσουν και τόσο πολύ τα ΟΝ-ΟFF,αυτό δεν ξέρω γιατί αλλά με τραβάει κάπως :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανώς σε τραβάει γιατί είναι μόνο ΟΝ.......

Τέλος πάντων....όπως έχω ξαναπεί...αυτη την μαύρη την μουσούα τι την ήθελαν!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...πολυ εντυπωσιακο το αργαλειο !...οσο το συνηθίζει το ματι μου τοσο μου αρεσει!... θα θελα πολυ να το κανω καποτε μια βολτιτσα!...αλλα να... φοβαμαι μην πικραθω οταν ξανακαβαλησω μετα τη μπεμπουλα μου! :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... θα θελα πολυ να το κανω καποτε μια βολτιτσα!...αλλα να... φοβαμαι μην πικραθω οταν ξανακαβαλησω μετα τη μπεμπουλα μου! :sopase:

Τι μΕεεε θυμισες...:wallbash:οταν ειχα το caponord και πηρα "μια βολτα" το 990...................................:spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο σημερα αρχιζω να παιζω τζοκερ. Που θα παει μεχρι το 2011 θα εχω κερδισει τα χρηματα που θελει το Multistrada 848

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...πολυ εντυπωσιακο το αργαλειο !...οσο το συνηθίζει το ματι μου τοσο μου αρεσει!... θα θελα πολυ να το κανω καποτε μια βολτιτσα!...αλλα να... φοβαμαι μην πικραθω οταν ξανακαβαλησω μετα τη μπεμπουλα μου! :sopase:

αυτο δε παιζει,το gs ειναι gs οποτε δυσκολα θα πικραινομουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2011 θα βγει, να περασουν και 2 χρονια να φυγουν τα παιδικα κρυολογηματα να χω βρει και καμια δουλεια να χω μαζεψει και κανα φραγκο...ε κατα το 2014 που θα ξαναπαρω μηχανη θα ειναι στα υποψιν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ μου τη δίνουν αυτά τα βίντεο... Βλέπεις μια ώρα τους τύπους να βολτάρουν και μετά ο ένας σου λέει προτιμώ το ένα κι ο άλλος προτιμώ το άλλο πρακτικά χωρίς καμία αιτιολόγηση...

Πάντως οι δρόμοι κι οι δύο μοτοσικλέτες είναι όλα τα λεφτά! Ζήλεψα! :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα