tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 ποιος ειναι ο costas mourouzis!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VFrpGGdrJ7c http://www.youtube.com/watch?v=h8t71fudTNw http://www.youtube.com/watch?v=qxJZM-vAQmE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 EEE θα στουκαρει κοσμος με ολα αυτα τα Menu και τα ηλεκτρονικα μπλιμπλικια.... Κατα τ'αλλα ειναι υπεροχο μηχανακι... Μακαρι να το αγορασω καποια στιγμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 EEE θα στουκαρει κοσμος με ολα αυτα τα Menu και τα ηλεκτρονικα μπλιμπλικια.... Κατα τ'αλλα ειναι υπεροχο μηχανακι... Μακαρι να το αγορασω καποια στιγμη. Έχεις δίκιο, ήδη δυο δημοσιογράφοι στουκαραν εξαιτίας του καντράν! Το καντράν του, δεν μου αρέσει καθόλου, δείχνει παράταιρο σε σχέση με τον υπόλοιπο σχεδιασμό. Θα μου άρεσε κάτι πολύ πιο λιτό και στις γραμμές της Ducati! Έχει χάρη ο ανταγωνισμός...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 Μ' αρεσει που στην χαρτογραφση του κινητηρα εχει την επιλογη '' ENDURO '' :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 Χάθηκε δηλ να έβαζαν ένα τέτοιο διαμάντι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 H Νεα του παρουσιαση με βιντεο! :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Πολλες επιλογες βρε αδερφε, πολυμηχανιμα ειναι τουτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Οσο το βλέπεις πάντως ,τόσο υγραίνεσαι :sweatdrop: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hillbilly 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 ελα ρε σε συγκριση με την μουρι του adv 900 ktm η multistrada φανταζει θεα .... ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ............... ολα καλα θα πανε γλυκο μου αγορι....ελα δω να σου δωσω καραμελες να πεσεις για υπνο και οταν με το καλο ξυπνισεις ισως θα ηρεμισεις.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 ολα καλα θα πανε γλυκο μου αγορι....ελα δω να σου δωσω καραμελες να πεσεις για υπνο και οταν με το καλο ξυπνισεις ισως θα ηρεμισεις.. Καλο θα ειναι να προσεχουμε λιγο τις εκφρασεις μας...γιατι "γλυκα αγορια" και "καραμελες" σε λαθος φορουμ τα γραφεις,με ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ αλλά λιγη προσοχη δεν βλαπτει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hillbilly 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Καλο θα ειναι να προσεχουμε λιγο τις εκφρασεις μας...γιατι "γλυκα αγορια" και "καραμελες" σε λαθος φορουμ τα γραφεις,με ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ αλλά λιγη προσοχη δεν βλαπτει! χαχαχα νωμιζω με παρεξηγηθικα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 πραγματικά μια μηχανή από το μέλλον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Εμένα πάντως αν και δεν μου αρέσουν και τόσο πολύ τα ΟΝ-ΟFF,αυτό δεν ξέρω γιατί αλλά με τραβάει κάπως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Προφανώς σε τραβάει γιατί είναι μόνο ΟΝ....... Τέλος πάντων....όπως έχω ξαναπεί...αυτη την μαύρη την μουσούα τι την ήθελαν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 ...πολυ εντυπωσιακο το αργαλειο !...οσο το συνηθίζει το ματι μου τοσο μου αρεσει!... θα θελα πολυ να το κανω καποτε μια βολτιτσα!...αλλα να... φοβαμαι μην πικραθω οταν ξανακαβαλησω μετα τη μπεμπουλα μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 ... θα θελα πολυ να το κανω καποτε μια βολτιτσα!...αλλα να... φοβαμαι μην πικραθω οταν ξανακαβαλησω μετα τη μπεμπουλα μου! Τι μΕεεε θυμισες...οταν ειχα το caponord και πηρα "μια βολτα" το 990................................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Multistrada 848 Το 2011 και σε "συσκευασία" μίνι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Απο σημερα αρχιζω να παιζω τζοκερ. Που θα παει μεχρι το 2011 θα εχω κερδισει τα χρηματα που θελει το Multistrada 848 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 ...πολυ εντυπωσιακο το αργαλειο !...οσο το συνηθίζει το ματι μου τοσο μου αρεσει!... θα θελα πολυ να το κανω καποτε μια βολτιτσα!...αλλα να... φοβαμαι μην πικραθω οταν ξανακαβαλησω μετα τη μπεμπουλα μου! αυτο δε παιζει,το gs ειναι gs οποτε δυσκολα θα πικραινομουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 2011 θα βγει, να περασουν και 2 χρονια να φυγουν τα παιδικα κρυολογηματα να χω βρει και καμια δουλεια να χω μαζεψει και κανα φραγκο...ε κατα το 2014 που θα ξαναπαρω μηχανη θα ειναι στα υποψιν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Ducati Multistrada 1200 vs BMW GS 1200 Video Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Πολύ μου τη δίνουν αυτά τα βίντεο... Βλέπεις μια ώρα τους τύπους να βολτάρουν και μετά ο ένας σου λέει προτιμώ το ένα κι ο άλλος προτιμώ το άλλο πρακτικά χωρίς καμία αιτιολόγηση... Πάντως οι δρόμοι κι οι δύο μοτοσικλέτες είναι όλα τα λεφτά! Ζήλεψα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες