Jump to content
black_hawk

Ducati Multistrada 1200

Recommended Posts

θα εχει κατω απο 20,000?εαν ειναι να αρχιζω

να μαζευω για το S παντα!

καποιο site (αξιοπιστια δεν γνωριζω) ελεγε για 15500 το απλο..για το S βαλε και 3000 !!!! :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τιμες:

Multistrada 1200 (απλή έκδοση χωρίς ABS): 15.980 Ευρώ

Multistrada 1200 (απλή έκδοση με ABS): 16.980 Ευρώ

Multistrada 1200 S : 19.980 Ευρώ

Multistrada 1200 TOURING: 19.980 Ευρώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπο τα λίγα Ducati που δε μου άρεσε καθόλου όπως και ο προκάτοχος του άλλωστε. Μιλάω πάντα εμφανισιακά. Ως μοτοσυκλέτα, δε πιστεύω οτι έχει καμμία σχέση με το GS. Καταρχάς το μουλτι, θα στρίβει! Έπειτα, έχει εντελώς στρήτ γεωμετρία(παρόλο που ΔΕΝ είναι στρητ) αλλά λανσάρει και ... off χαρακτήρα! Τώρα, άν πάρει κάποιος Duc για να πάει χώμα και να κοπανάει 20000€ στις λάσπες(ENDURO χαρακτηρισμό δίνει η μαμά και ούτε καν ...off. Enduro!!! :uglystupid2: ) μπράβο του αλλά μάλλον τα μπερδεύει λίγο!

Ο άμεσως ανταγωνιστής του GS αυτή τη στιγμή είναι το 990 ενώ ΚΑΙ τα δύο, θα τα σαρώσει (σε πωλήσεις σίγουρα πάντως, στα υπόλοιπα θα δούμε) το μηχανάκι του αβαντάρ μου: Tenere 1200(το επόμενό μου μηχανάκι δηλαδή!) :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τιμες:

Αφτες θα ειναι τιμες εξωτερικου να υποθεσω?

και αν ναι ,στην Ελλαδα ποσο θα παει μαμοτο μου?

:popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως το χάρηκα πολύ.. το μοτόρι φαίνεται να τα έχει όλα.. άνετο, ταξιδιάρικο, ευέλικτο, χαμηλό βάρος και φορτωμένο με καλούδια. Επιπλέον είναι μάλλον το πρώτο του είδους από εργοστάσιο με @@. Η τιμή είναι σχετική.. ανοίγει τον δρόμο.. ο ανταγωνισμός θα ακολουθήσει και οι τιμές θα πέσουν. Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τιμες:

Nα συμπληρωσω, στις τιμες, τους αντιστοιχους εξοπλισμους

"Οι εκδόσεις, ο εξοπλισμός και οι τιμές τους αναγράφονται στο σχετικό πίνακα που ακολουθεί:

Multistrada 1200 – 15.980€

H βασική έκδοση του Multistrada φέρει στον εξοπλισμό της το συστήμα DTC (Traction Control), καθώς και την δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών διαφορετικών χαρτογραφήσεων της ECU, που μεταβάλλουν την απόδοση του κινητήρα αναλόγως των συνθηκών και των απαιτήσεων. Διαθέσιμα χρώματα: Κόκκινο, και Λευκό.

Multistrada 1200 ABS – 16.980€

O ίδιος ακριβώς εξοπλισμός με τη βασική έκδοση, αλλά με τη προσθήκη συστήματος ABS. Διαθέσιμα χρώματα: Κόκκινο, και Λευκό.

Multistrada 1200 S (Sport) – 19.980€

Στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται η τριπλή χαρτογράφηση της ECU, το DTC (Traction Control), το ABS καθώς και το σύστημα DES, που ρυθμίζει ηλεκτρονικά τα χαρακτηριστικά των αναρτήσεων της Ohlins, αναλόγως του φορτίου και του τρόπου οδήγησης. Επίσης η συγκεκριμένη έκδοση φέρει carbon καπάκια ιμάντων, αεραγωγού, και πίσω λασπωτήρα. Διαθέσιμα χρώματα: Κόκκινο, Λευκό και Μαύρο.

Multistrada 1200 S (Touring) – 19.980€

Tριπλή χαρτογράφηση της ECU, DTC, ABS και σύστημα DES και επιπλέον πλαϊνές μπαγκαζιέρες, κεντρικό στάντ, και θερμαινόμενα γκρίπ. Διαθέσιμα χρώματα: Κόκκινο, Λευκό και Μαύρο.

Όλα τα μοντέλα φέρουν τον διάταξης L δικύλινδρο και υγρόψυκτο κινητήρα Testastreta 11°, ο οποίος αποδίδει 150 ίππους και 12 χιλιόγραμμα ροπής και διαθέτει τον υγρό, APTC, τύπου slipper συμπλέκτη της Ducati, που περιορίζει σημαντικά τις αναπηδήσεις του πίσω τροχού κατά τη διάρκεια έντονου φρεναρίσματος ή απότομων αλλαγών σχέσεων (κατεβάσματα).

Κοινό επίσης χαρακτηριστικό σε όλες τις εκδόσεις του νέου Multistrada 1200, είναι το «racing gray» χρώμα του πλαισίου και οι μαύρου χρώματος ζάντες.

Όπως έχει αναφερθεί, τα πρώτα Multistrada 1200 θα πατήσουν τους τροχούς τους στη χώρα μας κατά το διάστημα Μαρτίου-Απριλίου 2010. Όσοι ενδιαφέρονται να «κλείσουν» ένα από αυτά, θα χρειαστεί να προκαταβάλουν ένα ποσό της τάξεως των 700€ "

(Απο εδω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρεεεεεεεε εχουν τρελλαθει!!!!!!!!!! :clapping:

20.000 ευρω!!! :_scare:

Μαματο Μιχανακη αλλα πολα λεφτα ρε παιδακι μου...

λεω να περιμενω τον ανταγωνισμο...

κλαψ κλαψ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως το χάρηκα πολύ.. το μοτόρι φαίνεται να τα έχει όλα.. άνετο, ταξιδιάρικο, ευέλικτο, χαμηλό βάρος και φορτωμένο με καλούδια. Επιπλέον είναι μάλλον το πρώτο του είδους από εργοστάσιο με @@. Η τιμή είναι σχετική.. ανοίγει τον δρόμο.. ο ανταγωνισμός θα ακολουθήσει και οι τιμές θα πέσουν. Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα.

Αν ηταν japan δεν νομιζω να ελεγες το ιδιο..:closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ηταν japan δεν νομιζω να ελεγες το ιδιο..:closedeyes:

Μπορείς για μια φορά να μας πεις με επιχειρήματα και αντικειμενικά την γνώμη σου, χωρίς ξινίλες και παρωπίδες? Το τοπικ είναι στα νέα, δεν είναι στα ανέκδοτα -για να πετάς ατάκες και κακίες!

Τα ανέκδοτα θα αρχίσουν μόλις κυκλοφορήσει στα κατάλληλα χέρια! :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+ 10000000 αν δεν μας ενδιαφερει ενα ποστ, καλες οι αντιθετες γνωμες αλλα χωρις χολη,ειρωνια και λοιπα, ειναι πιο ευαναγνωστες. -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gamato

αντε να επιλέξεις αν θες ενα καινούριο μεγάλο

απο οτι βλέπω βγάζουν πολύ δυνατα μοντέλα οι εταιρίες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορείς για μια φορά να μας πεις με επιχειρήματα και αντικειμενικά την γνώμη σου, χωρίς ξινίλες και παρωπίδες? Το τοπικ είναι στα νέα, δεν είναι στα ανέκδοτα -για να πετάς ατάκες και κακίες!

Τα ανέκδοτα θα αρχίσουν μόλις κυκλοφορήσει στα κατάλληλα χέρια! :sopase:

Ανεκδοτα το οτι γραφω την γνωμη μου?Σε ευχαριστω..(εχετε πει πολλα ανεκδοτα ποιο πριν)

Δεν σου θιξαμε και το σπιτι ετσι ε?:wacko:

Δεν ηταν ουτε ατακα ουτε ξυνιλα,αν κατσω και μαζεψω τα ποσα λετε περι japan(αυτα ειναι οντως ξυνιλες και ανεκδοτα)

Ποιος εχει παρωπιδες εγω?Εσεις που δεν μπα να εχει και 20000 ευρω παρολαυτα πινετε νερο στο ονομα του αλλα παρολαυτα το χαιρεστε?:_zeppelin:(αυτο ειναι ενα οντως επιχειρημα αν σου κανει)

Το αν θα αρχισουν τα ανεκδοτα οταν κυκλοφορησει ουτε καν με απασχολει(ισως απασχολησει αυτους που δωσαν 20000ευρω:_zeppelin:),δεν προκειται να βγαλω κανα φραγκο απο τις εταιρειες τους ουτε θα μου κοψουν το μεροκαματο..

Παρολαυτα ειναι ενα γαματο εργαλειο αλλα δεν θα δικαιολογησω και το καθε τι πανω του επειδη ειναι ducati!!!:_hi:

Τροποποιήθηκε από τον ^tasoulis^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητέ, αν γνώμη σου περιορίζεται στον χλευασμό, ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω. Όσο για το ότι πίνουμε νερό στο όνομα του, γι άλλους δεν ξέρω, αλλά εγώ πίνω (Προσωπικοί λόγοι). Δεν θίχτηκα από αυτά που γράφεις, αλλά έχω εκνευριστεί αφάνταστα από την εσχατολογία που κυκλοφορεί στο φόρουμ. Το ότι είναι ακριβό υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος. Έχει εξαρτήματα επάνω του και φιλοσοφία σχεδίασης και εξέλιξης που πολύ λίγες μότο στην αγορά αυτήν την στιγμή έχουν κι αν έχουν είναι γιατί είναι άμεσοι ανταγωνιστές. Καλά κάνει λοιπόν και έχει τόσα και λίγα είναι. Θα περάσει πολύς καιρός που εταιρίες θα τολμήσουν να κάνουν αντίστοιχα τέτοια βήματα και αν θα τα κάνουν, θα είναι τρέχοντας.

Και ναι δικαιολογώ πολλά επάνω του επειδή είναι Ducati. Όταν οδηγήσεις ένα τέτοιο όπως πρέπει μια φορά, θα καταλάβεις πολλά... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα σε ολους,ιδιαιτερη καλησπερα στον Vittorio τον ducatisti.Βικτωρα το μπανιζω απο καιρο το εργαλειο στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ,σημερα το πρωι πηγα στο φιλαρακι μου τον γιωργο τον κεχαγια να βαλω κατι πραγματα Rizoma στο ΚΤΜ μου κ μετα πιασαμε τη παρλα.19,980 δολλαρια η πιο special εκδοση χωρις βαλιτσες κ μλκ,με traction control (για να το οδηγαει κ η μανα μου η κυρα-Λενα),ηλεκτρικα αμορτισερια OHLINS,4 προγραμματα,κουμπι για 100 η 150 αλογα,carbon κολπα κτλ.ολα αυτα στο βασικο εξοπλισμο.ερχεται απο γεναρη βιτρινα.150 αλογα,189 κιλα χωρις τζινα.ξηλωνεις πινακιδες,φλας,λασπωτηρες,του πετας 2 slick λαστιχακια σαν κ αυτα που εχω στο ΚΤΜ,βαζεις κ ενα fatbar αν δεν εχει,μια φιμε ζελατινα κ τελος.ετοιμο ειναι μετα.το σηκωνεις στη βουλγαρη κ το κατεβαζεις στις στροφες της Καρδιας,ξεκινας μπαντες απο τη χανθ κ ισιωνεις στα λαδαδικα,το γονατιζεις απο τα 120 στην ανθεων κ σκας στο φαναρι της σοφουλη με endo,μπαινεις driftαριστος στο εσακι πριν το Μακεδονια Παλας κ βγαινεις με μπαντοσουζα (ο κωλος να βλεπει θαλασσα,εσυ την ολγας,κ το φαναρι να φωτιζει τον 9 οροφο του ξενοδοχειου).Βικτωρα για ολα αυτα που κανω κ με κραζεις με το ΚΤΜ οταν ειμαστε στη γυρα,ισως καποια στιγμη με βλεπεις να τα κανω με το Ducati που λατρευεις.θα παω στον μακινα αυριο να δω ποσο παιρνει το ΚΤΜ μου κ ισως το πρωτο που θα σκασει σαλονικα να το τριγυρναω εγω,κ ας κανει 20 χιλιαρικα.τα αξιζει το εργαλειο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα σε ολους,ιδιαιτερη καλησπερα στον Vittorio τον ducatisti.Βικτωρα το μπανιζω απο καιρο το εργαλειο στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ,σημερα το πρωι πηγα στο φιλαρακι μου τον γιωργο τον κεχαγια να βαλω κατι πραγματα Rizoma στο ΚΤΜ μου κ μετα πιασαμε τη παρλα.19,980 δολλαρια η πιο special εκδοση χωρις βαλιτσες κ μλκ,με traction control (για να το οδηγαει κ η μανα μου η κυρα-Λενα),ηλεκτρικα αμορτισερια OHLINS,4 προγραμματα,κουμπι για 100 η 150 αλογα,carbon κολπα κτλ.ολα αυτα στο βασικο εξοπλισμο.ερχεται απο γεναρη βιτρινα.150 αλογα,189 κιλα χωρις τζινα.ξηλωνεις πινακιδες,φλας,λασπωτηρες,του πετας 2 slick λαστιχακια σαν κ αυτα που εχω στο ΚΤΜ,βαζεις κ ενα fatbar αν δεν εχει,μια φιμε ζελατινα κ τελος.ετοιμο ειναι μετα.το σηκωνεις στη βουλγαρη κ το κατεβαζεις στις στροφες της Καρδιας,ξεκινας μπαντες απο τη χανθ κ ισιωνεις στα λαδαδικα,το γονατιζεις απο τα 120 στην ανθεων κ σκας στο φαναρι της σοφουλη με endo,μπαινεις driftαριστος στο εσακι πριν το Μακεδονια Παλας κ βγαινεις με μπαντοσουζα (ο κωλος να βλεπει θαλασσα,εσυ την ολγας,κ το φαναρι να φωτιζει τον 9 οροφο του ξενοδοχειου).Βικτωρα για ολα αυτα που κανω κ με κραζεις με το ΚΤΜ οταν ειμαστε στη γυρα,ισως καποια στιγμη με βλεπεις να τα κανω με το Ducati που λατρευεις.θα παω στον μακινα αυριο να δω ποσο παιρνει το ΚΤΜ μου κ ισως το πρωτο που θα σκασει σαλονικα να το τριγυρναω εγω,κ ας κανει 20 χιλιαρικα.τα αξιζει το εργαλειο

:2funny: :2funny: :2funny:

πεθαινω να ξαναδω τον βικτωρα να κερναει τσαι ζεστο απο στροφη σε στροφη πανω στο κτηνος χωρις να χυθει σταγονα ...:tooth:

Τροποποιήθηκε από τον strada

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τασούλη κάνουμε κουβέντα για ένα νέο μοντέλο το οποίο - οι περισσότεροι - περιμένουμε με ενθουσιασμό να δούμε και από κοντά. Λες κουβέντες (νερό στο όνομα του κλπ αηδίες) τις οποίες κανείς δεν ανέφερε. Ο ενθουσιασμός μας όμως ναι είναι ξεκάθαρος. Το μηχανάκι στα χαρτιά είναι απλά αλλού και θα ήταν αλλού είτε ήταν ευρωπαικό είτε όχι. Συμπτωματικά ή όχι.. τα περισσότερα από τα εντυπωσιακά κομμάτια έρχονται από Ευρώπη μεριά.. δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Αν το μόνο μειονέκτημα που του βρίσκεις είναι τα 20.000 χιλιάρικα (μιας και έχουμε διαγράψει την υπέροχη έκδοση των 16.000) τότε πραγματικά χαίρομαι. Αν κοιτάξεις τον ανταγωνισμό θα δεις ότι η τιμή είναι φυσιολογική για αυτά που προσφέρει. Δεν μπορώ να θυμηθώ γμτ.. παραπονέθηκε κανείς για τα 18.500 του νέου VFR; Χμμμμ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι θεός!!! πρέπει να είσαι πολύ κάγκουρας!! Μάθε με σούζα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΡΟΣ VOLIMINAL: ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΣΟΥΖΑ ΡΕ ΦΙΛΕ???Ο ROSSI EIMAI??ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙΣ,Κ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ.14 ΧΡΟΝΩΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥTA.ΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΦΙΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧ

ΠΡΟΣ JOHNNY CRASH:ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΙΑ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ???ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.ΔΟΥΛΕΨΕ Κ ΠΑΡΕ ΤΟ.TO SMART BRABUS ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ 17,300.Κ ΤΙ ΠΗΡΕ??ΕΝΑΝ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΦΩΤΑ Κ ΜΟΤΕΡ,ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.Κ ΜΕ 20,000 ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΟ EXTREME ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.

Είσαι θεός ρε φίλε!... Έλιωσα στο γέλιο!... :2funny::clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα έχει να πέσει πολύ ξύλο.

Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα.. βλέπω δύο στρατόπεδα.. αυτούς που το γουστάρουν και αυτούς που δεν.. καμιά πλευρά δεν το έχει δει ή το έχει οδηγήσει. Η πρώτοι έχουν φτιαχτεί με τις προδιαγραφές του.. και οι δεύτεροι έχουν ξενερώσει με την τιμή του. Καλή φάση..

Πωπω κλάμα που έχει να πέσει στον δρόμο.. τα SS θα παλεύουν με τα clipon.. οι μπουσαίοι θα προσπαθούν να βρουν ευθείες.. τα bmw ψάχνει να βρει πως να βάλει δύο μπόξερ σε ένα μοτόρι.. και το ντουκ ντουκ θα ξεσαλώνει με μερικά ΚΤΜ να παλεύουν να το πιάσουν στο βάθος..whistling.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τζαναμπετη friend,φοβαμαι οτι κανενα ΚΤΜ δεν μπορει να κυνηγησει αυτο το Ducati.οταν ομως αυτο σαν το δικο μου φορεσει μοτερ απο rc8 θα γινει πανικος.Στημενο motard me 155 αλογα,κ >200 κιλα,αντε οδηγα αυτο το πραγμα μετα.εγω σαν Γιωργος δεν ξερω να το παω γρηγορα,κουλος ειμαι.αλλα αν το μηχανακι το σηκωσω στη Βουλγαρη καπου σε καμια Καλλικρατεια θα κατεβει...

Θα το δινω στον Brother τον Multijohn να κυνηγαει τα R1 στη πιστα,αν κ οι κατοχοι R1 μονο τη χαιτη του που θα κουνιεται απο τον αερα θα βλεπουν!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xαιρετισμούς στον φίλο μου τον κάγκουρα τον Κatema.Δυο ducati στην Τούμπα?Αμαν χαμός θα γίνει...._thumbsup.gif Αντε να δούμε ποιος θα το πάρει πρώτος.Πάμε μαζί εαν είναι....χαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα