Jump to content
black_hawk

Ducati Multistrada 1200

Recommended Posts

Πάει τον χάσαμε τον Βίκτωρα...

Γιορτάζει το παιδί όπου νά 'ναι, να κάνουμε κάτι!

(καμιά μινιατούρα δώρο, να τον αποτελειώσουμε!...) :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχει πολύ "βαριά" εμφάνιση για Ducati. Λίγο BMWδίζει και ίσως, ακόμα περισσότερο...STELVIOίζει! Αν ήταν άλλης μάρκας μοτοσυκλέτα και ειδικά ΟΧΙ ιταλικής, θα μου άρεσε ανεπιφύλακτα. Τώρα...δεν ξέρω.

Υ.Γ.: το STELVIO δεν το θεωρώ το καλύτερο παράδειγμα ιταλικού design, να εξηγούμαστε...

Απ' την άλλη μεριά, έτσι όπως δείχνει στη φωτογραφία, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ άνετο για Ducati - και ίσως να δείχνει ότι η εταιρία πραγματοποιεί κάποια στροφή για να πουλήσει περισσότερο.

Τροποποιήθηκε από τον ΤΚΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρεσε το 1198s τρελα ,ηρθε και αυτο και τωρα εχουμε εναν...

αρρωστο με τα Ducati πλεον :thumbsup: :thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον ChriC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγο BMWδίζει και ίσως, ακόμα περισσότερο...STELVIOίζει!

Συμφωνω απόλυτα οτι φέρνει προς το Stelvio.

Πάντως εμένα μου αρέσει εμφανισιακά, εχω μια ενσταση ως προς την εντουρο χρηση του με αυτούς τους τροχούς και αυτά τα λάστιχα. :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μοτορι ειναι super moto πιο endure λεμε?

καμια σχεση με Gs και ktm κλπ

Ακριβώς αυτό πιστευω κι εγω.

Αντε να μπει σε βατο χωματοδρομο και με πολυ προσοχη.

Αντε και να πηγαινε...την εβαζες?

Εγω οχι. Μεσα στο σαλονι θα την ειχα να την κοιταω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μοτορι ειναι super moto πιο endure λεμε?

καμια σχεση με Gs και ktm κλπ

A γεια σου! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα καλά καλά δεν βγήκε στην έκθεση παρουσιάστηκαν και αξεσουάρ.

-Termignoni τιτανίου φουλ, με μεγαλύτερης διαμέτρου σωλήνες, για απόδοση στα ψηλά

-Έξτρα μεγαλύτερη ζελατίνα, ταξιδιάρικια

-Ανθρακόνημα ρύγχος για ελαχιστοποίηση βάρους

-Δίμετρο καστανό (υπάρχει και σε άλλο χρώμα) foul leather με έξτρα ενίσχυση "στηθαίου", χαμόγελο "Burning Heart", "κουστούμι" ανεβασμένο στο όριο για να μπορείτε αν πάσα στιγμή να το παίρνεται από πίσω....(!)στην σέλα μαζί σας εννοώ (έλεος, πια όλο το μυαλό σας εκεί πάει!) και να απολαμβάνετε την άνεση της καινούργια σας Ducati.

Το τελευταίο αξεσουάρ έχει διάφορους κωδικούς!

eicma_andrea2_43__big.JPG

eicma_andrea2_47__big.JPG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νταξει τωρα τι να λεμε! ! ! μπραβο στους μακαροναδες ανεβασανε τον πηχη πολυ πολυ ψηλα και το βλεπω χαλιφη στην θεση του χαλιφη για πλακα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω δειχνει ισωσ το πιο ολοκλιρωμενο μιχανακι eveeeeer!!! αποκλειωντασ ομως τη χρηση enduro, τουλαχιστον τωρα γιατι φιμολογιται οτι θα βγει και εκδοση R me 19' μπροστα. :thumbsup: ...

και ασχετο ... :offtopic: η ΚΤΜ πατος φετος!!! :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 150 αλογα, ανεβαζει πολύ τον πήχη της απόδοσης σε σχεση με τον ανταγωνισμο...με κυάλια θα το βλεπουν τα τωρινά μοντέλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 150 αλογα, ανεβαζει πολύ τον πήχη της απόδοσης σε σχεση με τον ανταγωνισμο...με κυάλια θα το βλεπουν τα τωρινά μοντέλα

+απειρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αποκλειωντασ ομως τη χρηση enduro, τουλαχιστον τωρα γιατι φιμολογιται οτι θα βγει και εκδοση R me 19' μπροστα. :thumbsup: ...

"Η μοτοσικλέτα θα διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, «βασική», «S» και «Touring» οι οποίες θα έχουν ως κοινό σημείο την εκπληκτική -για την κατηγορία- απόδοση των 150 ίππων!

Multistrada 1200

To «βασικό» μοντέλο το οποίο θα είναι λογικά και το «οικονομικά προσιτό» της σειράς. Mε αναρτήσεις Marzocchi / Sachs και δυνατότητα επιλογής έκδοσης με ABS.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κινητήρας: Υγρόψυκτος, L2, τετραβάλβιδος

Ισχύς: 150 ίπποι / 9.250 σ.α.λ.

Ροπή: 12,08 / 7.500 σ.α.λ.

Συμπλέκτης: Υγρός πολύδισκος, υδραυλικής ενεργοποίησης, περιορισμένης ολίσθησης

Πλαίσιο: Υβριδικό, συνδυασμός ατσάλινου χωροδικτυώματος και αλουμινένιας βάσης με υποπλαίσιο ατσάλινο χωροδικτύωμα

Αναρτήσεις: USD πιρούνι διαμέτρου 50χσλτ. πλήρως ρυθμιζόμενο / αμορτισέρ Sachs πλήρως ρυθμιζόμενο

Τροχοί: Ελαφρού κράματος αλουμινίου, με δέκα ακτίνες και διαστάσεις 3,50 Χ 17 μπροστά και 6,00 Χ 17 πίσω

Φρένα: Δύο ημίπλευστοι δίσκοι διαμέτρου 320χλστ. με ακτινικής έδρασης τετραπίστονη δαγκάνα της Brembo μπροστά, μονός δίσκος διαμέτρου 245χλστ. με διπίστονη δαγκάνα πίσω

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: 20 λίτρα

Βάρος («στεγνό»): 189 κιλά

Ύψος σέλας: 850χλστ.

Multistrada 1200S

Η «S» έκδοση φέρει carbon τμήματα στα καλύμματα των ιμάντων του κινητήρα, στους αεραγωγούς και στο φτερό του πίσω τροχού. Οι αναρτήσεις είναι από την Ohlins, ενώ στον standard εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται και το σύστημα DES (Ducati Electronic Suspension), που ρυθμίζει ηλεκτρικά τις αναρτήσεις αλλά και τα χαρακτηριστικά του επίσης standard ABS, αναλόγως του mode που θα επιλέξει ο αναβάτης. Ρυθμιζόμενο είναι επίσης και το DTS που αποτελεί το traction control της Ducati.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ίδια με το Multistrada 1200, εκτός από:

Αναρτήσεις: Πιρούνι Ohlins διαμέτρου 48χλστ. ρυθμιζόμενο ηλεκτρονικά ως προς την συμπίεση και την απόσβεση, αμορτισέρ της Ohlins, πλήρως ρυθμιζόμενο ηλεκτρονικά

Βάρος («στεγνό»): 191,8 κιλά

Multistrada Touring

Όπως το «S», αλλά και πρόσθετα στοιχεία στο standard εξοπλισμό που αναδεικνύουν ένα τουριστικό χαρακτήρα, δηλαδή θερμαινόμενα grips, κεντρικό σταντ και πλαϊνές βαλίτσες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Όμοια με αυτά του «S»

(Απο εδω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Η μοτοσικλέτα θα διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, «βασική», «S» και «Touring» οι οποίες θα έχουν ως κοινό σημείο την εκπληκτική -για την κατηγορία- απόδοση των 150 ίππων!

Multistrada 1200

To «βασικό» μοντέλο το οποίο θα είναι λογικά και το «οικονομικά προσιτό» της σειράς. Mε αναρτήσεις Marzocchi / Sachs και δυνατότητα επιλογής έκδοσης με ABS.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κινητήρας: Υγρόψυκτος, L2, τετραβάλβιδος

Ισχύς: 150 ίπποι / 9.250 σ.α.λ.

Ροπή: 12,08 / 7.500 σ.α.λ.

Συμπλέκτης: Υγρός πολύδισκος, υδραυλικής ενεργοποίησης, περιορισμένης ολίσθησης

Πλαίσιο: Υβριδικό, συνδυασμός ατσάλινου χωροδικτυώματος και αλουμινένιας βάσης με υποπλαίσιο ατσάλινο χωροδικτύωμα

Αναρτήσεις: USD πιρούνι διαμέτρου 50χσλτ. πλήρως ρυθμιζόμενο / αμορτισέρ Sachs πλήρως ρυθμιζόμενο

Τροχοί: Ελαφρού κράματος αλουμινίου, με δέκα ακτίνες και διαστάσεις 3,50 Χ 17 μπροστά και 6,00 Χ 17 πίσω

Φρένα: Δύο ημίπλευστοι δίσκοι διαμέτρου 320χλστ. με ακτινικής έδρασης τετραπίστονη δαγκάνα της Brembo μπροστά, μονός δίσκος διαμέτρου 245χλστ. με διπίστονη δαγκάνα πίσω

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: 20 λίτρα

Βάρος («στεγνό»): 189 κιλά

Ύψος σέλας: 850χλστ.

Multistrada 1200S

Η «S» έκδοση φέρει carbon τμήματα στα καλύμματα των ιμάντων του κινητήρα, στους αεραγωγούς και στο φτερό του πίσω τροχού. Οι αναρτήσεις είναι από την Ohlins, ενώ στον standard εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται και το σύστημα DES (Ducati Electronic Suspension), που ρυθμίζει ηλεκτρικά τις αναρτήσεις αλλά και τα χαρακτηριστικά του επίσης standard ABS, αναλόγως του mode που θα επιλέξει ο αναβάτης. Ρυθμιζόμενο είναι επίσης και το DTS που αποτελεί το traction control της Ducati.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ίδια με το Multistrada 1200, εκτός από:

Αναρτήσεις: Πιρούνι Ohlins διαμέτρου 48χλστ. ρυθμιζόμενο ηλεκτρονικά ως προς την συμπίεση και την απόσβεση, αμορτισέρ της Ohlins, πλήρως ρυθμιζόμενο ηλεκτρονικά

Βάρος («στεγνό»): 191,8 κιλά

Multistrada Touring

Όπως το «S», αλλά και πρόσθετα στοιχεία στο standard εξοπλισμό που αναδεικνύουν ένα τουριστικό χαρακτήρα, δηλαδή θερμαινόμενα grips, κεντρικό σταντ και πλαϊνές βαλίτσες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Όμοια με αυτά του «S»

(Απο εδω)

εδω φιμολογιτε το R me 19 μπροστα...

http://www.asphaltandrubber.com/rumors/ducati-multistrada-1200-not-stradaperta/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλεος, μαμώ τους μακαρονάδες μου μαμώ!!! Μέχρι κι εμένα τον ήσυχο κόλασαν... Πρώτη φορά γλυκοκοιτάω Ducati... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω λιώσει και εγώ λέμε... Αν όντως επιβεβαιωθούν αυτά που λένε στα videakia τότε μιλάμε για την πιο ολοκληρωμένη μοτό της αγοράς... Αλλά και τα €15000+ πολλά ρε φούστη μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλεος, μαμώ τους μακαρονάδες μου μαμώ!!! Μέχρι κι εμένα τον ήσυχο κόλασαν... Πρώτη φορά γλυκοκοιτάω Ducati... :blush2:

Ελα που δεν θεεεες;:mB_kalo_e::mB_kalo_e::thumbsup:

Ζημια λεμε αυτο το Μοτο σε Κ-Ο-Κ-Κ-Ι-Ν-Ο!!!:worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας...έβγαλε καινούργιο μοτόρι η Ντουκάτι και χ3στηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί :D :D τρέξαμε όλοι να πούμε "πόσο μαμάτο είναι, και τι όμορφο, και πόσο καλοσχεδιασμένο, και τι ψαλίδι είναι αυτό, και πως θα γίνει να το πάρω, και τι θα πουλήσω για να το αποκτήσω" και άλλα πολλά...

Ας τι καβαλήσει πρώτα κάποιος και μετά βλέπουμε

Από εξωτερική εμφάνιση μου θυμίζει μηχανάκι από τους Transformers, ιδίως το μπροστινό κομμάτι με τους καθρέπτες πάνω και σχεδόν παράλληλους με τις χούφτες...σαν πεταλούδα είναι!!!Όσο για το ρύγχος κάτω από το φανάρι...κούκλα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λέτε να βάλω κι εγω μια αγγελία στυλ Mathosala

''Πωλείται το μολις στρωμένο GS μου'' :tooth::tooth::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα