t3hsofos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 respect @ apostat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Γελάει καλύτερα, αυτός που γελάει τελευταίος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 apostat ορνιθολόγησες (ε, έγραψες ήθελα να πω!...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 9 ώρες ακόμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 9 ώρες ακόμη... Παρτε τες απο τωρα τις πρωτες επισημες! :D (link) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 μαμα μια θελω το χαρτζηλικι των χριστουγενων σε 9 ωρες μπορωωωωωωωωωωωωω??????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Πολύ ωραίο μοτοσακό, όντως πολύ μάχιμο. Ένα πριόνι για το ρύγχος θέλει, και είναι τζάμι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Αυτο το μοντελο μ' αρεσει χιλιες φορες απο το προηγουμενο!!! :) Ερωτας ειναι!!! :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Τι θα γινει τωρα θα μας αφησετε να δουλεψουμε? :wallbash: :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 εκτός απο το ρύγχος (που μαλλο θα το συνηθισουμε) είναι κούκλα http://www.mc24.no/article.php?articleID=2243&categoryID=216 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Αυτο το μοντελο μ' αρεσει χιλιες φορες απο το προηγουμενο!!! :) Σαφως και ειναι καλυτερο αλλα αυτο το μπροστινο του μερος κατι δεν μου κανει.. (Οχι μονο το "φτερο", ΟΛΟ το μπροστινο μερος! ) :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Απο εμφάνιση σκίζει!!!!! εκτός απο το ρύγχος (που μαλλο θα το συνηθισουμε) είναι κούκλα http://www.mc24.no/article.php?articleID=2243&categoryID=216 Το βλέπω ολόκληρο και είναι απλά απίστευτο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 εκτός απο το ρύγχος (που μαλλο θα το συνηθισουμε) είναι κούκλα http://www.mc24.no/article.php?articleID=2243&categoryID=216 Όντως το ρύγχος είναι σαν πλάγιο γαμώτο αλλά σε σχέση με το προηγούμενο που ήταν έκτρωμα αυτό είναι αρκετά πιο όμορφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Μι λαικ ιτ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 3:15:20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sax27 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 voglio quella bambina!! απο εμφάνιση τουλάχιστον είναι άντε γειά... αν αποδειχτεί και μηχανικά καλό θα πουλήσει σαν τρελό..! ααα ρε αυτές οι ιταλίδες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Tα φωτα μου πανω απο την πτηνοφατσα μου φερνουν για cbr παντος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 συγγνώμη, αλλά δεν μ αρέσει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 ΒΜWδίζει λίγο ή μου φαίνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 ΚΑι εμένα δεν μου αρέσει..... Δεν ξέρω σαν μηχανή τι θα είναι αλλά εμφάνιση :thumbsdown:. περίμενα πολύ περισσότερα απο τους Ιταλούς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 να πω και μια κακία: πάλι χάλασε το Ducati. H αντιστροφη μετρηση τελειωσε στο site τους και δεν δειχνει τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Σαφως και ειναι καλυτερο αλλα αυτο το μπροστινο του μερος κατι δεν μου κανει.. (Οχι μονο το "φτερο", ΟΛΟ το μπροστινο μερος! ) :/ Τελικά το προηγούμενο μοντέλο δεν ήταν τόσο ασχημομούρικο τελικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 :uglystupid2: :worshippy: :worshippy: Για εγκεφαλικό πιέστε 1 Για βουνοπλαγιά, πιέστε 2 Για να πάτε τουαλέτα, πιέστε 3 Για να σκάστε από την ζήλια σας, πιέστε 4 Για να το δείτε μπροστά σας, αναμείνατε στο ακουστικό σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papazafes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) το concept: και το αποτέλεσμα... Προσωπικά μόλις ερωτεύτηκα!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2009 από τον papazafes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Νομιζω οτι ειναι μια εξαιρετικη μοτο μιας και με ενα κλικ εχεις 4 διαφορετικες μοτο απο 100ιππους εως 150 και traction control σε 3 δια φορετικες ρυθμισεις.Ας ελπισουμε οι γειτονες να μην ξεφυγουν οπως και εξ ανατολας(17500ΕΥΡΩ VFR 1200F IN FRANCE) και εχουν πιο λογικες τιμες,μπας και παραμεινουμε στην μεσογειο ΕΝΤΕΛΕΙ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες