Jump to content
Sign in to follow this  
johnmanos

Honda Lead 100

Recommended Posts

Ψάχνωντας να βρω κατι να μετακινούμαι μεσα στην Αθήνα, καθώς και να βοηθήσω την κοπέλα μου να μάθει να οδηγεί δίκυκλο, βρήκα μια αγγελια στο ιντερνετ!

Η αγγελία λεει οτι ειναι Honda Lead 100 μοντελο 2005 950 ευρώ. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο τον πωλητη κ μου λεει οτι είναι μοντελο 2006 30.000 χλμ κ μπορω να στο αφήσω 890... Είναι καλα τα λεφτά? πως σας φαίνεται σχέση τιμης/χλμ? Τα καταστημα είναι στη Μιχαλακοπούλου και σκέφτομαι αυριο να παω να το δω απο κοντα... Παπαγεωργίου λέγεται ο έμπορος! Γνωρίζει κανείς κατι? Και ένα λινκ του έμπορα:

http://www.mototriti.gr/usedbikes/search/epilegmenes_html.asp?page_pelatis=8427

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησεις σας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

...να βοηθήσω την κοπέλα μου να μάθει να οδηγεί...

βρήκα μια αγγελια στο ιντερνετ!

Η αγγελία λεει οτι ειναι Honda Lead 100 μοντελο 2005 950 ευρώ. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο τον πωλητη κ μου λεει οτι είναι μοντελο 2006 30.000 χλμ κ μπορω να στο αφήσω 890... Είναι καλα τα λεφτά?

Το Lead-άκι είναι από τα πιο αξιόπιστα σκουτεράκια που υπάρχουν. Ομως οι πολύ μικροί τροχοί του το καθιστούν ευπαθές στις λακούβες, στα καπάκια των υπονόμων και στα μπαλώματα των ελληνικών καρό-δρομων και συνεπώς θα ήταν καλύτερο για έναν άπειρο αναβάτη (όπως η κοπέλα σου) να μάθει πάνω σε σκούτερ με μεγάλους (σε διάμετρο) τροχούς, π.χ. σε ένα SH150i.

Οσο για την τιμή, μου φαίνεται κάπως ακριβό, αν σκεφτείς ότι δεν έχει ούτε καν δισκόφρενο στον μπροστινό τροχό αλλά ούτε και τηλεσκοπικό πιρούνι (αλλά αρχαίους οδηγούντες βραχίονες).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες