Jump to content
IamSterdam

CONFUSED FOR MY BIKE

Recommended Posts

Kalispera pedes....

Opos katalavate egw eimai new st forum kai dn xerw kai poll pragmata gia ta mixanakia oi gnwseis mou 8a mporousa na pw pws einai kapws periorismenes

an kai mou aresoun kai asxoloume polu... douleuew edw kai 1 xrono se synergeio me mixnakia(kalimpra pio polu) se 1 mina peripou ginomai 18 kai vgazw to diploma ..... kai psaxnw na dw ti na parw!

arxika mexri stigmis exw odigisei xr125 duo50(hondA)

skeftomoun na parw to wr125x alla exei 3980e kai mou eipe kai enas mixanikos oti einai pseutiko kai dn paei vima

kai psaxnw na vrw kati metaxirismeno mln mexri 250 se motard fasi(na t kaliptei to diploma) kai kapws oikonomiko kai pite mou kai tin gnwmi sas gia to wr125x perimenw apadiseis

euxaristw gia tn xrono saS!

ps : kai an exete kapio modelo pou mporw na t agorasw ftina kai na t kanw motard me liga lefta kai na einai kalo post it i otidipote pou mporei na me voi8isei i am w8ing :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλώς ήρθες. Καλό είναι να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, μας βοηθάει να διαβάζουμε ;).

ή να χρησιμοποιήσεις αυτό http://services.innoetics.com/greeklish/Gadgets.aspx

για να δούμε τώρα τι λες:

Καλησπέρα παίδες....

Όπως καταλάβατε εγώ είμαι νέο στ forum και δη ξέρω και poll πράγματα για τα μηχανάκια οι γνώσεις μου θα μπορούσα να πω πως είναι κάπως περιορισμένες

αν και μου αρέσουν και ασχολούμαι πολύ... δούλευες εδώ και 1 χρόνο σε συνεργείο με "μιχνακια"(καλίμπρα πιο πολύ) σε 1 μηνα περίπου γίνομαι 18 και βγάζω το diploma ..... και ψάχνω να δω τι να πάρω!

αρχικά μέχρι στιγμής έχω οδηγήσει χρ125 δυο50(hondA)

σκεφτόμουν να πάρω το wr125x αλλα έχει 3980e και μου είπε και ένας μηχανικός ότι είναι ψεύτικο και δη πάει βήμα

και ψάχνω να βρω κάτι μεταχειρισμένο mln μέχρι 250 σε motard φάση(να t καλύπτει το diploma) και κάπως οικονομικό και πείτε μου και την γνώμη σας για το wr125x περιμένω απαντήσεις

ευχαριστώ για τη χρόνο σας!

ps : και αν έχετε κάποιο μοντέλο που μπορώ να t αγοράσω φτηνά και να t κάνω motard με λίγα λεφτά και να είναι καλο post it η οτιδήποτε που μπορεί να με βοηθήσει η am w8ing biggrin.gif

τώρα μάλλον θα σου απαντήσουν περισσότεροι :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω για αλλη μια φορα θα προτεινω xr250

βεβαια ttr 250 και κανα dtracker 250 ειναι επισης πολυ καλες επιλογες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ?ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ? ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ? ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 1.75 8Α ΦΤΑΝΩ?

VOLIMINAL: ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Τροποποιήθηκε από τον IamSterdam

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποιο ΧΤ500 πως σου φαινεται? Νομιζω το καλυπτει το μικρο διπλωμα... +Λογικα θα το κρατησεις παραπανω μιας και ειναι περισσοτερα κυβικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ?ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ? ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ? ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 1.75 8Α ΦΤΑΝΩ?

VOLIMINAL: ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Είναι TTR 600, σε πιο καινούριο μπορείς να κοιτάξεις το WR 250X

2008-WR250X.jpg

Αλλά μεταχειρισμένο δεν θα το βρεις.

προδοτης ειμαι που αφησα τα xr και πηγα σε ttr :D

τι είχες 600άρι XR?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο το μηχανακι που εβαλες στο λινκ ειναι xr250 και λεει ,βεβαια δεν ειναι του 2001 που γραφει γιατι απο 99 και μετα ειναι κοκκινα τα xr και οχι ασπρα.

σε ποιο καινουργιο οπως ειπωθηκε wr250f αλλα λιγο δυσκολο να το βρεις μεταχειρισμενο

αμα βρεις κανα xr 2001 και μετα θα ειναι καλη περιπτωση αλλα λιγο δυσκολο

βεβαια μην περιμενεις καμια συγχρονη τεχνολογια αλλα ειναι καλο και αξιοπιστο μηχανημα

για να κανεις μετατροπη ενα enduro σε motard ,ειναι λιγο περιεργα τα θεματα με το κοστος ,αν παρεις καινουρια πραγματα αστα να πανε ,κανα χιλιαρικο

με λιγο ψαξιμο σε λαστιχαδες που ασχολουνται μονο με μοτοσυκλετες μπορει να βρεις με κανα 500ρι...ισως και λιγο φτηνοτερα

τι είχες 600άρι XR?

οχι απλα δεν εχω τα λεφτα να παρω ενα xr650r :cry2:

Τροποποιήθηκε από τον gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω απαντησες μονος σου

να μην το σκεφτεσαι ,αν μπορεις να παρεις 250

με κανα προγραμμα ανεβαινει τιποτα!!!

επισης γραφε με ελληνικα και οχι κεφαλαια για να ειναι πιο ευαναγνωστα οσα γραφεις και να τα διαβασουν περισσοτεροι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ena WR 250 einai ena para poly kalo .... Sto protinw... Btw file mou mporeis na m peis mias kai asxolise me kalimpra gia papia klp... poso stoixizei mia kalimpra gia papi? gia innova sigekrimena.... giati epesa me to papi me kapou sta 50 xiliometra... glistra efaga kai den xtipise pouthena to papi kai m leei oti exei parei ligo kai thelei kalimpra... kai oti tha stoixisei 70 eurw.. apanthse m plz asap;....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα φιλε μου.ουτε εγω θα ελεγα το 125 γιατι μπορεις να πας σε μεγαλυτερα που αν βαλεις και κανενα μωρο με τον καιρο επανω θα τραβαει πιο πολυ στις ανηφορες !!!

yamaha ttr250 και honda xr 250 ειναι πολυ καλες επιλογες και αξιοπιστα !!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι αναλογα την ζημια σπθρο www.papoutsas-frames.com μπες να δεις και να κρινεις απο μονος σου!

που θα βρω ενα ττρ 2005?2004?250 παωτα ή κανα χρ250 το πιο καινουργιο λεει τπτ?

ειναι αναλογα την ζημια σπθρο www.papoutsas-frames.com μπες να δεις και να κρινεις απο μονος σου!

που θα βρω ενα ττρ 2005?2004?250 παωτα ή κανα χρ250 το πιο καινουργιο λεει τπτ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή KLX 250 (D-Tracker) ;)

Θα συμφωνήσω με το KLX

Τροποποιήθηκε από τον okourkoulos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι μηχανικοι μια ζωη το παιζουν εξυπνοι (τα KTM χαλανε καθε τεταρτη,τα πλαστικα των GSXR ειναι μαιμουδες)...Εγω εχω το WR125X και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω ευκολα aftermarket αξεσουαρ...Ενα φιλαρακι μου μου πηρε μια εξατμιση ARROW τωρα και το μηχανακι πεταει...Αν δεν εχεις παρει ακομα μηχανακι σε συμβουλευω να παρεις αυτο φιλε...Ειναι κουκλα,αξιοπιστο,γρηγορο και καταληλο για να βγεις απο τον κοσμο των 50cc και να μαθεις τι σημαινει Μotard...

καλη τυχη σε οτι και να κανεις και προσοχη στον δρομο! :afro1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι μηχανικοι μια ζωη το παιζουν εξυπνοι (τα KTM χαλανε καθε τεταρτη,τα πλαστικα των GSXR ειναι μαιμουδες)...Εγω εχω το WR125X και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω ευκολα aftermarket αξεσουαρ...Ενα φιλαρακι μου μου πηρε μια εξατμιση ARROW τωρα και το μηχανακι πεταει...Αν δεν εχεις παρει ακομα μηχανακι σε συμβουλευω να παρεις αυτο φιλε...Ειναι κουκλα,αξιοπιστο,γρηγορο και καταληλο για να βγεις απο τον κοσμο των 50cc και να μαθεις τι σημαινει Μotard...

καλη τυχη σε οτι και να κανεις και προσοχη στον δρομο! :afro1:

Το θεμα ειναι του 09 και το status του λεει οτι εχει TT-R 250 :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα