Jump to content
Xasmito

περιστατικό με αστυνομικούς

Recommended Posts

To μαυρο το ασπρο και οι αποχρωσεις του γκρι. Παντού υπάρχουν αυτά και σε ολα τα επαγγελματα. Για μενα κακώς δεν σταματησες, εχει καθε δικαιωμα να σου ζητησει τα χαρτια σου. Εχεις και εσυ καθε δικαιωμα αφου του τα δειξεις να παραπονεθεις η στον ιδιο η τον διοικητη του για την συμπεριφορα του.

Η δουλεια μου ειναι 3 τετραγωνα πανω απο το Ιατρικο στο Μαρουσι. Πριν απο 2 μερες φευγω απο το Ιατρικο που ειχα παει μια επισκεψη και παω στο γραφειο απο την Κηφισιας. με το που βγαινω στην Κηφισιας εχει μπλοκο οπου και με σταματανε. Το κρανος ειναι στον Καθρεφτη της μηχανης και εγω εχω αναψει και τσιγαρο. Ετσι με σταματησανε!! Μου λεει ο αστυνομικος. Γιατι δεν φορατε κρανος Κυριε? Του απαντω οτι εχει δικιο αλλα η αποσταση ειναι μονο 3 τετραγωνα(του δειχνω και την επαγγελματικη καρτα μου που γραφει την διευθυνση της εταιρειας.) Μου απανταει οτι αυτο δεν ειναι δικαιολογια και του λεω οτι εχει δικιο και δεν μπορω να πω κατι αλλο και αν πρεπει να με γραψει ειμαι οκ. Το αποτελεσμα δεν με εγραψε!! Παντως εγω αν ημουν αστυνομικος παιζει και να με εγραφα γιατι ημουν αθλιος με τσιγαρο πανω στην μηχανη και χωρις κρανος, εστω και για 3 τετραγωνα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γεια χαρά,

Νομίζω οτι μερικοί μερικοί εδώ στο φόρουμ αλλά και έξω από αυτό κυρίως θα έπρεπε να είναι πιο συγκρατημένοι και πιο συμμαζεμένοι σχετικά με τον τρόπο που ασκείται η αστυνόμευση.

Υπάρχουν νόμοι και κανόνες και δυστυχώς από την καθημερινή μου επαφή διαπιστώνω οτι είτε από άγνοια (που συντηρούμενη συνιστά βαρειά αμέλεια) είτε εσκεμμένα οι φέροντες καθήκοντα αστυνόμευσης, τους αγνοούν και τους παραβιάζουν συστηματικά.

Π.χ. έχει τώρα ανοίξει θέμα για το αν πρέπει ή όχι να δίνει τα στοιχεία του ο αστυνομικός. Ποιός αστυνομικός έχει διαβάσει το Π.Δ. (=Προεδρικό Διάταγμα) που διέπει την συμπεριφορά του κατά την άσκηση των αστυνομικών του καθηκόντων? Γνωρίζει οτι σύμφωνα με το άρθρο 2 του Π.Δ. 254/2004 οφείλει κατά την άσκηση των καθηκόντων του έναντι των πολιτών να δηλώνει την ιδιότητα, την ταυτότητα και την Υπηρεσία του?

Δίψως καμιά διάθεση να κάνω τον έξυπνο, έφερα ένα απλό και λιτό παράδειγμα για το εύρος της άγνοιας όλων μας πάνω σε θέματα καθημερινής πρακτικής και άσκησης τόσο των δικαιωμάτων μας όσο και των υποχρεώσεων μας. Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τα πάντα, αλλά κακό δεν είναι να θυμάται για ποιό λόγο είναι εκεί που είναι και πως κάθε επάγγελμα έχει και μια κοινωνική διάσταση και ακόμη περισσότερο τέτοια επαγγέλματα στα οποία η διακριτική ευχέρεια του οργάνου αντανακλά άσκηση κρατικής εξουσίας.

Τροποποιήθηκε από τον pause

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνώ 100% με τον darkkon. Αν σου είχαν κλέψει το μηχανάκι λοιπόν δεν θα το έπαιρνες πίσω επειδή δεν το βρήκε η τροχαία αλλά ο ΜΑΤατζής κ.ο.κ?πραγματικά απορώ πως και σε άφησαν να φύγεις έτσι απλά,εγώ στη θέση τους δεν θα το έκανα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο λαός μίλησε.

Λιγότερα δικαιώματα ! Περισσότερη ασφάλεια !

Η χώρα δίχως πάτο σε νέες περιπέτειες.

Έχετε δίκιο. Αστυνομικός των ΜΑΤ στα Εξάρχεια έψαχνε για κλεμμένα μηχανάκια.

Και τις προάλλες που μάζεψαν τυχαία πόσα άτομα, για μηχανάκια έψαχναν. Όταν δέρνουν πολίτες είναι μπας και ομολογήσουν κανένα βιασμό και όταν συλλαμβάνουν κόσμο επειδή είχε μαντήλι και κουκούλα ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ χωρίς να τα φοράει προσπαθούν να εξαρθρώσουν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας (trendy). Και στην τελική, λόγο θα σου δώσουν? Ξεβρακώσου, παρουσιάσου, άνοιξε τσάντα,άνοιξε αμάξι, άνοιξε σπίτι , άνοιξε και κώλο στην τελική. Γιατί ? Επειδή αυτοί είναι αστυνομία και εμείς όχι και ο καλός ραγιάς λέει και ευχαριστώ.

Sorry για το off-topic αλλά μερικές φορές μου φαίνεται πως όλοι post-άρετε από Σουηδία και πάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμένα μ' αρέσει ένα που λέει μπάτσος καλός μόνο νεκρός...

αν και εν γένει κ΄νεις γαργάρα του στυλάκι του μ@λ@κ@ μπ@τσου, δίνεις χαρτιά και συνεχίζεις, δεν πα να γ@μηθεί το κωλοπαίδι που θα σου χαλάσει τη μέρα...

:kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο λαός μίλησε.

Η χώρα δίχως πάτο σε νέες περιπέτειες.

Έχετε δίκιο. Αστυνομικός των ΜΑΤ στα Εξάρχεια έψαχνε για κλεμμένα μηχανάκια.

Και τις προάλλες που μάζεψαν τυχαία πόσα άτομα, για μηχανάκια έψαχναν. Όταν δέρνουν πολίτες είναι μπας και ομολογήσουν κανένα βιασμό και όταν συλλαμβάνουν κόσμο επειδή είχε μαντήλι και κουκούλα ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ χωρίς να τα φοράει προσπαθούν να εξαρθρώσουν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας (trendy). Και στην τελική, λόγο θα σου δώσουν? Ξεβρακώσου, παρουσιάσου, άνοιξε τσάντα,άνοιξε αμάξι, άνοιξε σπίτι , άνοιξε και κώλο στην τελική. Γιατί ? Επειδή αυτοί είναι αστυνομία και εμείς όχι και ο καλός ραγιάς λέει και ευχαριστώ.

Sorry για το off-topic αλλά μερικές φορές μου φαίνεται πως όλοι post-άρετε από Σουηδία και πάνω.

Γιατι??Ε μαλλον για να περναει η ωρα κανουν αυτα που λες....

Aν δικαιωμα ειναι το να κλεβεις,βιαζεις,σπας,καις,κανεις οτι γουσταρεις στον δρομο κτλ....ΝΑΙ ΡΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!

Δεν καταλαβα γιατι να μη μου/σου/του/της/τους γινει ελενχος?????Δηλαδη πως την εχετε δει ορισμενοι την φαση?Εχετε μπερδεψει την ελευθερια με τον αναρχισμο??

Μωλης με πηρε τηλ ενας κολλητος και του πηραν κατω απο την πυλωτη ενα WZ450F καινουριο μερικων μηνων ΜΟΝΟ!!

Να τον παρω να του πω να μη παει στην αστυνομια??Κριμα ειναι να γινει ελενχος σε καποιον που δεν εχει σχεση μωρε...... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:kaaaala:

Αδερφέ, καλή η ελευθερία λόγου αλλά σε βρίσκω κομματάκι προσβλητικό. Οκ, δεν σ αρέσει αυτό που λέω και καλά κάνεις, αλλά μπορείς να πεις τη γνώμη σου (όπως μπορώ να κάνω και γω άλλωστε... ) με πιο κομψό τρόπο :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν δικαιωμα ειναι το να κλεβεις,βιαζεις,σπας,καις,κανεις οτι γουσταρεις στον δρομο κτλ....ΝΑΙ ΡΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!

Δεν καταλαβα γιατι να μη μου/σου/του/της/τους γινει ελενχος?????Δηλαδη πως την εχετε δει ορισμενοι την φαση?Εχετε μπερδεψει την ελευθερια με τον αναρχισμο??

Μωλης με πηρε τηλ ενας κολλητος και του πηραν κατω απο την πυλωτη ενα WZ450F καινουριο μερικων μηνων ΜΟΝΟ!!

Να τον παρω να του πω να μη παει στην αστυνομια??Κριμα ειναι να γινει ελενχος σε καποιον που δεν εχει σχεση μωρε...... :thumbsdown:

Φιλαράκο εάν το αντίτιμο είναι να με ψάχνουν κάθε 3 και λίγο, να με τραμπουκίζουν και περιστασιακά να με σπάνε στο ξύλο ΜΑΤατζήδες επειδή δεν τους άρεσε η φάτσα μου, ή το ότι ήμουν σε πορεία, στείλε ΠΜ.

3,5 χιλιάρικα το πήρα το μοτόρι, στο διάολο να πάνε. Διώξε τα ΜΑΤ και έλα να παραλάβεις την καινούρια σου μηχανή.

Τώρα, όλα τα κλέβεις, σπας, βιάζεις, καις δεν ξέρω πως σου έσκασαν ή τι σχέση έχουν με την συζήτηση και επιτέλους ας κόψουμε την φτηνή επίκληση στο συναίσθημα "ΑΜΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ?". Ναι, αν μου έκλεβαν την μηχανή τα ΜΑΤ θα έστελναν να την βρούνε. Αϊντέεεεεε.....

Τέσπα, σόρυ, λήξαν ας μην χαλάσουμε πάλι τις καρδιές μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εκτός αυτού τη δουλειά του να την κάνει , αλλά να την κάνει με σωστό τρόπο. Όπως θα έπρεπε να κάνεις και εσύ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ Le Flwr,

αν σου συμβαινει συχνα να σε ψαχνουν να σε τραμπουκιζουν ή να σε δερνουν τα Ματ, χωρις λόγο, δικαίως παραπονιεσαι. Εμένα πάντως τα τελευταια 10 χρονια ειναι ζητημα αν με εχουν σταματησει πανω απο 3-4 φορές. Τωρα απο την αλλη μπορει να ειναι πιο ωραια η φατσα μου :D

Σοβαρα τωρα ομως, νομιζω οτι κανεις δεν επιθυμει ενα αστυνομοκρατουμενο κρατος. Προσωπικα ομως εγω δεν θελω και ενα κρατος που να ειναι μπαχαλο χωρις αστυνομια. Ειναι κατι σαν αναγκαιο κακο, με την λογικη, το μη χειρον βελτιστο

Τροποποιήθηκε από τον taskon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδακια.....

Ενα μονο ρε γμτ....

Οχι καρδιες δεν θα χαλασουμε και για κανενα λογο...ΑΛΛΑ!

Διαβασατε το ποστ που εκανε το παλικαρι?

Πως μιλησε και που την εκανε με ελαφρα?

Οποιοσδηποτε απο μας να ηταν ο αστυνομικος λετε να του μιλουσε με το σεις και με το σας μετα??

Δεν εφυγε γιατι του μιλησαν ασχημα....ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ (κατα την αποψη του) δεν ειχε δικαιωμα ο συγκεκριμενος αστυνομικος να του κανει ελενχο.....!

Οποτε τα περι τραμπουκισμου κτλ που ειπωθηκαν δεν ισχυουν στην συγκεκριμενη περιπτωση...(που και να ισχυαν ΑΝ θελεις μπορεις να πας να κανεις το παραπονακι σου απλα κοιτοντας το νουμερο στον ωμο του αστυνομικου)

τωρα για τα αστυνομικος καλος ειναι ο νεκρος και μαλακιτσες...σορυ αλλα μαλακιτσες δεν ειναι?? :P :lol:

Απλα πληροφοριακα σε οσους (ελαχιστους) ελενχους μου εχουν γινει με το καλησπερα και καληνυχτα με ειχαν εκτος απο εναν κακοπροαιρετο που μου ειχε πει οτι θελω αερα στην μπροστα ροδα.... :D

Οταν μας τυχει ο ΜΑΠΑΣ στο οποιοδηποτε επαγγελμα να μη τους τσουβαλιαζουμε ολους...κριμα ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ίσως να έκανα το θέμα μπάχαλο , αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.

Δυστυχώς πολλοί άνθρωπο γενικότερα , αλλά και μέσα στο φόρουμ , έχουν αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουν καθημερινά το άθλιο πρόσωπο της αστυνομίας

και των οργάνων της τάξης (ή μαλλον της τσέπης τους).

Ευτυχώς όμως απο την άλλη μεριά υπάρχουν και οι άνθρωποι αστυνομικοί που κάνουν τη δουλειά τους καλά και όλοι μας (νομίζω) τους χρειαζόμαστε.

ΔΕΝ πρέπει να γενικεύουμε και να δικάζουμε ποτε κανέναν, όμως εγώ προσωπικά έχω δει κάτι ψευτόμαγκες με εντολές να δημιουργούν επεισόδια και να συμπεριφέρονται στον κόσμο σαν σκουπίδια, όχι μόνο απο ματ αλλά και απο τροχαίους αλλά και απο υπαλληλους σε τμήμα.Τι να πώ πια με δαύτους... μάλλον τους ενοχλεί η φάτσα μου ή τα περιστατικά που γίνονται στα μάτια μου δεν είναι πλεον μεμονωμένα...

Τώρα όσον αφορά το φίλο που δεν σταμάτησε , δυστυχώς η ευτυχώς την γλίτωσε γιατι στο συγκεκριμένο σημείο αν το παράκανε θα μπορούσε να τον είχαν μπουζουριάσει ή να τον θεωρούσαν ύποπτο για οτιδήποτε και να τον ειχαν 1 μέρα μέσα.Λαθος μέγα που έφυγε αλλά κι εγώ το ίδιο θα έκανα B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδακια.....

Ενα μονο ρε γμτ....

Οχι καρδιες δεν θα χαλασουμε και για κανενα λογο...ΑΛΛΑ!

Διαβασατε το ποστ που εκανε το παλικαρι?

Πως μιλησε και που την εκανε με ελαφρα?

Οποιοσδηποτε απο μας να ηταν ο αστυνομικος λετε να του μιλουσε με το σεις και με το σας μετα??

Δεν εφυγε γιατι του μιλησαν ασχημα....ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ (κατα την αποψη του) δεν ειχε δικαιωμα ο συγκεκριμενος αστυνομικος να του κανει ελενχο.....!

Οποτε τα περι τραμπουκισμου κτλ που ειπωθηκαν δεν ισχυουν στην συγκεκριμενη περιπτωση...(που και να ισχυαν ΑΝ θελεις μπορεις να πας να κανεις το παραπονακι σου απλα κοιτοντας το νουμερο στον ωμο του αστυνομικου)

τωρα για τα αστυνομικος καλος ειναι ο νεκρος και μαλακιτσες...σορυ αλλα μαλακιτσες δεν ειναι?? :P :lol:

Απλα πληροφοριακα σε οσους (ελαχιστους) ελενχους μου εχουν γινει με το καλησπερα και καληνυχτα με ειχαν εκτος απο εναν κακοπροαιρετο που μου ειχε πει οτι θελω αερα στην μπροστα ροδα.... :D

Οταν μας τυχει ο ΜΑΠΑΣ στο οποιοδηποτε επαγγελμα να μη τους τσουβαλιαζουμε ολους...κριμα ειναι.

+600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
@ Le Flwr,

αν σου συμβαινει συχνα να σε ψαχνουν να σε τραμπουκιζουν ή να σε δερνουν τα Ματ, χωρις λόγο, δικαίως παραπονιεσαι. Εμένα πάντως τα τελευταια 10 χρονια ειναι ζητημα αν με εχουν σταματησει πανω απο 3-4 φορές. Τωρα απο την αλλη μπορει να ειναι πιο ωραια η φατσα μου :D

Μάλλον είναι πιο ωραία η φάτσα σου, εγώ μετράω αρκετούς ελέγχους μετ'εξευτελισμού (νόμιζαν) και έναν ξυλοδαρμό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΜΟΡΦΟΙ !?

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ,εγώ άκουσα γνώμες και τα κρατάω όλα,γι'αυτό άνοιξα και το θέμα άλλοστε!

Αλλά γι'αυτό:

Ο λαός μίλησε.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ" ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ

Τροποποιήθηκε από τον Xasmito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω μαν σου ξαναλεω...εαν ηταν κανας μαλακας οπως με τον πιτσιρικα τον Δεκεμβρη ο ματατζης,μπορει να μην εγραφες.Γιατι πολυ απλα οπως εσυ εφυγες σαν κυριος αυτος να νομιζε οτι κουβαλαγες οπλα βομβες κλπ κλπ και τσουπ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Άξιοι της μοίρας μας είμαστε...

Καλά έκανε και σου ζήτησε τα στοιχεία σου (και της μηχανής σου), δουλειά του είναι.

Ο τρόπος του μπορεί να ήταν λάθος (του "Ζητά" ήταν σίγουρα λάθος), αλλά υπάρχουν ψώνια και βλάκες σε κάθε επάγγελμα.

Αν είσαι σωστός κι ευγενικός εσύ, τότε μπορείς να ζητάς τα ρέστα από τον άλλο.

Ετσι. :_thumbsup: Συζηταμε σε ποσες σελιδες τα αυτονοητα, ημαρτον.... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον είναι πιο ωραία η φάτσα σου, εγώ μετράω αρκετούς ελέγχους μετ'εξευτελισμού (νόμιζαν) και έναν ξυλοδαρμό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΜΟΡΦΟΙ !?

:D

Θες να μου πεις ότι σε σταμάτησαν και χωρίς λόγο άρχισαν να σε δέρνουν; Εσύ ήσουν ευγενικός και αυτοί σου φερόντουσαν σαν σκουπίδι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θες να μου πεις ότι σε σταμάτησαν και χωρίς λόγο άρχισαν να σε δέρνουν; Εσύ ήσουν ευγενικός και αυτοί σου φερόντουσαν σαν σκουπίδι;

Όχι δεν με σταμάτησαν , ναι ήμουν ευγενικός, αυτοί μου είπαν για τη μάνα μου και σε κάποια φάση ο διμοιρίτης (φαντάζομαι) αποφάσισε πως αρκετά με τα γλυκόλογα. Δεν είχα κάνει καμία αξιόποινη ή μεμπτή πράξη. Όσο αφορά τα ΜΑΤ, μου έχουν φερθεί ΜΟΝΟ σαν σκουπίδι, κάθε φορά. Άλλοι αστυνομικοί, και πολλοί τροχαίοι επίσης, έχουν υπάρξει κύριοι .

Δεν νομίζω πως είναι κάτι πρωτοφανές ή κουφό αυτό που λέω. Ουάου, τα ΜΑΤ δέρνουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολοι οι αστυνομικοι εχουν το δικαιωμα να σε ελεγξουν εκτος απο τους πολιτικους αστυνομικους οι οποιοι πρεπει να σου δειξουν το σημα τους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1)

εισαι φαουλ που δε του δειξες τα χαρτια σου

2)

αφου του τα εδειχνες επρεπε να πας στο διοικητή του για να μάθει να μιλάει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όσον αφορά το όλοι σε ένα τσουβάλι ή όχι, εμένα δεν με έχει 'τραμπουκίσει' ποτέ φούρναρης ή ηλεκτρολόγος, και έχω γνωρίσει κακές περιπτώσεις και των δύο και πολλών άλλων επαγγελμάτων.

Το θέμα είναι οτι τον μπάτσο δεν έχεις τι να τον κάνεις άμα δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα, ενώ από τον φούρναρη σταματάς να ψωνίζεις και τελειώνει το θέμα. Και τον δικαστή και τον εισαγγελέα το ίδιο, απλά συνήθως δεν φτάνεις μέχρι εκεί , και επίσης ο δικαστής και ο εισαγγελέας έχει περισσότερες πιθανότητες να έχει έρθει σε επαφή με τον πολιτισμό.

Από κει και πέρα, Georgi4, έχεις ένα δίκιο δεδομένου οτι ήμουν ασαφής. Άλλο αστυνομος τροχονόμος και ότι ..-νόμος κυκλοφορεί, και άλλο μπάτσος. Με αυτή την υποσημείωση που βλακωδώς παρέλειψα, ίσως να συμφωνούμε περισσότερο. Ίσως πάλι και όχι, όχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασία...

Χωρίς παρεξήγηση πάντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Le Flwr ήταν ολόσωστος με την στάση του, καθόλου προκλητικός, ψύχραιμος και ευγενέστατος καθόλου προκατειλημένος και συμπεριφέρθηκε ολόσωστα σύμφωνα με την ορθή λογική που τον διακρίνει αυτόν και τους ομοίους του, δηλαδή κάτι ευγενικές ψυχές που τείνουν να μάχονται για τα δικαιώματα και την ελευθερία μας και το κοινό καλό, να ναι καλά τα παλικάρια.

Αλλά κάτι τέτοιους δεν θα έπρεπε να σας αναλαμβάνει η αστυνομία. Ψυχίατροι χρειάζονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα