Jump to content
nikosm1993

Kriss R vs Innova I

Recommended Posts

γεια σας παιδια... μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι καλιτερο να παρω?? modenas kriss R με 3.000 χιλιομετρα χρονολογιας 2008 ( 1.100 ευρω ) ή Honda innova injetion με 20.000 χιλιομετρα χρονολογιας τελος 2008 ( 1.500 ευρω )

παρεπιμπτοντος το εχει πολυ καλος κοντινος φιλος μου το modenas καλοστρομενο καλοδιατιριμενο εξαλου εχει μονο 3.000.... ποιο προτινετε να παρω το modenas ή το Honda ???Π

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Νομιζα καινουργια ηταν και τα 2 και εβαλα Innova..μετα ειδα τι εγραφες..Οποτε Kriss απο μενα.. ^^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το kriss R σου προτεινω, εφοσον ξερεις τον προηγουμενο ιδιωκτητη και γνωριζεις οτι ειναι προσεγμενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kriss!

+1 για το οτι εχει πιο λιγα χιλιομετρα στο κοντερ

+1 για το οτι ειναι και πιο φθηνο απο το συγκεκριμενο Innova

+1 για το οτι οπως ειπες το εχει φιλος σου καλοστρωμενο

Τι το ψαχνεις παραπανω!

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα νικο μου φενεται δεν ξερεις τι θελεις μια μας λες για το c50 μια για crypton x - innova τωρα μας λες για innova - kriss καποτε θα πρεπει να καταλαβεις οτι το παπι το περνεις για εσενα και οχι για τους αλλους δεν χρειαζετε να περνας ολα τα παπακια που υπαρχουν στην κρητη...

+ 1 απο εμενα για το kriss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα ηταν kristar αντι για kriss r ... το innova τελικα ηταν 2 χρονον αντι για 1... τελικα το παπακι μου δεν το κανω ανακατασκευη και τζαμπα το ελισα....

αυριο θα ειναι ετιμο το crypton X μαζι με τις αδειες πινακιδες και οτι χριαζετε και θα με παρουνε τιλεφονο να παω να το παρω !!!!!!!!!

τι extra μπορω να του βαλω ( μην μιλισεις πετρο ( DeadShadow ) )

ενας ανθροπος που δουλεβει στην yamaha μου ειπε οτι η yamaha βγαζει αυθεντικο πισο καρμπον φτερο χωρις φλας και κολοφαναρο με ενσοματομενα φλας ( μαζι και τα δυο γιρο στα 80 ? περιπου... τι αλο ετσι καλο μπορω να του βαλω ?? :D περιμενω γνομεςςςςςς!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διαφορα σημεια του κανε τα λουκ καρμπον..ειχα δει ενα Χ με διαφορα καρμπον μεροι..απλα τα εσπαγε...!!!τσεκαρε εδω!!!

:kill: :vv: :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον NiKhTaC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα