nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 γεια σας παιδια... μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι καλιτερο να παρω?? modenas kriss R με 3.000 χιλιομετρα χρονολογιας 2008 ( 1.100 ευρω ) ή Honda innova injetion με 20.000 χιλιομετρα χρονολογιας τελος 2008 ( 1.500 ευρω ) παρεπιμπτοντος το εχει πολυ καλος κοντινος φιλος μου το modenas καλοστρομενο καλοδιατιριμενο εξαλου εχει μονο 3.000.... ποιο προτινετε να παρω το modenas ή το Honda ???Π Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Νομιζα καινουργια ηταν και τα 2 και εβαλα Innova..μετα ειδα τι εγραφες..Οποτε Kriss απο μενα.. ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Το kriss R σου προτεινω, εφοσον ξερεις τον προηγουμενο ιδιωκτητη και γνωριζεις οτι ειναι προσεγμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 αυριο θα παω να παρω το Kriss :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 kriss χαλαρα , προσωπικα και τα 2 καινουρια αμα ηταν παλι το kriss εγω θα επερνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Kriss! +1 για το οτι εχει πιο λιγα χιλιομετρα στο κοντερ +1 για το οτι ειναι και πιο φθηνο απο το συγκεκριμενο Innova +1 για το οτι οπως ειπες το εχει φιλος σου καλοστρωμενο Τι το ψαχνεις παραπανω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 τελικα νικο μου φενεται δεν ξερεις τι θελεις μια μας λες για το c50 μια για crypton x - innova τωρα μας λες για innova - kriss καποτε θα πρεπει να καταλαβεις οτι το παπι το περνεις για εσενα και οχι για τους αλλους δεν χρειαζετε να περνας ολα τα παπακια που υπαρχουν στην κρητη... + 1 απο εμενα για το kriss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 τελικα ηταν kristar αντι για kriss r ... το innova τελικα ηταν 2 χρονον αντι για 1... τελικα το παπακι μου δεν το κανω ανακατασκευη και τζαμπα το ελισα.... αυριο θα ειναι ετιμο το crypton X μαζι με τις αδειες πινακιδες και οτι χριαζετε και θα με παρουνε τιλεφονο να παω να το παρω !!!!!!!!! τι extra μπορω να του βαλω ( μην μιλισεις πετρο ( DeadShadow ) ) ενας ανθροπος που δουλεβει στην yamaha μου ειπε οτι η yamaha βγαζει αυθεντικο πισο καρμπον φτερο χωρις φλας και κολοφαναρο με ενσοματομενα φλας ( μαζι και τα δυο γιρο στα 80 ? περιπου... τι αλο ετσι καλο μπορω να του βαλω ?? :D περιμενω γνομεςςςςςς!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) διαφορα σημεια του κανε τα λουκ καρμπον..ειχα δει ενα Χ με διαφορα καρμπον μεροι..απλα τα εσπαγε...!!!τσεκαρε εδω!!! :vv: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2009 από τον NiKhTaC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες