aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Δεύτερη μηχανή προφανώς και μάλλον εσύ ζηλεύεις επειδή έχεις NOLAN :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Ο εξοπλισμός ασφαλείας είναι λεφτά που πιάνουν τόπο. Ακόμη και αν δεν χρειαστούν για αυτό που πρωτίστως φτιάχτηκαν (αχρείαστα να ναι) ένα καλό κράνος θα είναι και ελαφρύ, θα έχει καλή εφαρμογή, θα κρατήσει περισσότερο κλπ. Ένα καλό μπουφαν θα έχει και καλό αερισμό και καλή εφαρμογή όπως και συνήθως πιο ελκυστική εμφάνιση. Ένα καλό ζευγάρι γάντια θα επιτρέπουν να οδηγήσεις πιο σωστά και θα αντέξουν περισσότερο κλπ. Σε κάθε περίπτωση όσο περισσότερα μέτρα παίρνουμε τόσο το καλύτερο. Εγώ με το σκούτερ κάθε μέρα εκτός απο το κράνος, μπουφάν γάντια βάζω και επιγονατίδες εντουράδικες. Πολλοί κοιτάνε περίεργα που τις φοράω αλλά πόσοι απο αυτους αντιλαμβάνονται πόσο πιθανό είναι να σακατέψεις τα πόδια σου αν πέσεις? Τέλος:Κατα 99,9% αν βλέπεις κράνος με αερογραφίες και μπουφάν με τιτάνια κλπ παίζει και μεγάλη μηχανή. Αλλιώς θα έπαιρνε ο τύπος κάτι πιο διακριτικό,δε παίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το δικο μου κανει 150 ευρο..Το κρανος ειναι προστασια οποτε οσο ακριβοτερο τοσο καλυτερο.. Αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα πηγαινα σε AGV αλλα δεν εβγενα ! ! :( P.S Μην ακουω οτι να νε..αλλο Nolan και αλλο Nova :wacko: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον ChriC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Θα σημφωνήσω με όσους είπαν πως το 99% αυτών που φοράνε τέτοιο εξοπλισμό έχουν μεγάλη μηχανή στο γκαράζ. Επίσης θα συμφωνήσω με την άποψη ότι ξεκινάς από παπί και παίρνεις ακριβό εξοπλισμό, ο οποίος σου μένει για τη μηχανή που θα πάρεις αργότερα! Θέλω να προσθέσω όμως κάτι. Σκέψου ότι το 80% των μετακινήσεων μου γίνεται μέσα στην πόλη και το μεγαλύτερο ποσοστό των ατυχημάτων γίνονται επίσης μέσα στην πόλη. Είναι θέμα πιθανοτήτων και οι πιθανότητες λένε ότι αν πέσω, κατά πάσα πιθανότητα θα πέσω μέσα στην πόλη. Με παπί κιόλας που η παθητική του ασφάλεια είναι τραγικά χειρότερη από μίας μεγάλης μηχανής. Οπότε γιατί να μην έχω καλύτερο εξοπλισμό; Επίσης, αφού κινούμαι καθημερινά μέσα στην πόλη με το παπί, θέλω κι ένα κράνος που να έχει καλή εφαρμογή, να μη σκάω το καλοκαίρι και παράλληλα να είναι ασφαλές. Οπότε γιατί να μη δώσω τα extra λεφτά για να πάρω κάτι που θα κάθεται καλά (γιατί συμφωνώ με την άποψη ότι από 250 και πάνω πληρώνεις αεροδυναμική, βάρος, θόρυβο κλπ και ΟΧΙ επιπλέον ασφάλεια). Προσωπικά κινούμαι καθημερινά με 100ρι παπί, δερμάτινο μπουφάν, γάντια με ενισχύσεις και κράνος Shoei... Ότι δηλαδή φοράω και στη μεγάλη! Α και κάτι τελευταίο. Δε σημαίνει ότι αν δώσεις 300ρες να πάρεις κράνος, δε θα διαθέσεις άλλα για να πάρεις τον υπόλοιπο εξοπλισμό ή να μην είναι χρέπι αυτό που κυκλοφορείς. Φασούλι το φασούλι... ;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Εγώ που θεωρούμαι πιτσιρικάς πάντως σε μια βόλτα που θα βγω με το μηχανάκι φοράω: πάντα ένα κράνος των 200?(ACU Approved όμως που θεωρώ ότι με καλύπτει ακόμα κι αν πέσω στην τελική που πιάνει το μηχανάκι μου), μπουφάν (είτε χειμερινό Bering είτε καλοκαιρινό Spidi), γάντια και μέσα απ'το τζην ένα ζευγάρι επιγονατίδες Dainese με κριτς κρατς. Ίσως είναι υπερβολή το καταλάβαινω.Όμως μια-δυο φορές που δεν έβαλα τα γάντια και τις επιγονατίδες το πλήρωσα σε παυσίπονα και γάζες για αρκετές μέρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 τίποτα που βάζεις πάνω σου για ασφάλεια δεν είναι υπερβολή!! Μακάρι όλοι να μπορούσαμε να αγοράζαμε κράνος των 800? και πάνω (αν και είναι επίσης δική μου άποψη ότι από ένα κόστος και πάνω απλά αλλάζει το βάρος και όχι τόσο η ασφάλεια). Έδωσα ένα σεβαστό ποσό για τη μηχανή, δε νομίζω ότι θα ζήλευα ένα Arai ή Shoei ή οτιδήποτε πολυδιαφημισμένο σε κράνος εξοπλισμό! :P Tο Nolan το διάλεξα με πολλή σκέψη και είδα και τις δοκιμές που "πέρασε" για να βγει στην παραγωγή (τα videos είναι στο site της nolan) και ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να επιβεβαιώσω τις μετρήσεις των crash test. Με λίγα λόγια πιστεύω ότι ο καλός εξοπλισμός είναι δικαίωμα όλων, ακόμα και με chally να κυκλοφορείς πρέπει να τον έχεις. Και δε μπορεί το κράτος να σου επιβάλει να βάλεις κράνος αλλά να στο φορολογεί ως είδος πολυτελείας ή να δίνει έγκριση εμπορείου σε κράνη που δε θα έδινες ούτε στον εχθρό σου. Στην απορία που έθεσα πήρα απαντήσεις πιστεύω, αλλά πρέπει να βρω και άλλες για να ολοκληρώσω την "έρευνα" :). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Kατσε ρε συ Κωστα. Γιατι σωνει και καλα καποιος ΠΡΕΠΕΙ να παρει ενα κρανος των 150-200 ευρω οπως χαρακτιριστικα γραφεις; Πηρε το καλυτερο της Arai η της Shoei; Με γεια του με χαρα του! Εσενα τι λογος σου πεφτει; Με τα οσα γραφεις και ξαναγραφεις δειχνεις να θες να πεισεις ολους τους αλλους οτι δεν θα επρεπε να εχουν πολυ ακριβα κρανη αλλα αλλα πιο οικονομικα! Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου... Και απο που ως που το οχημα που καβαλας υποδεικνυει το κοστος του εξοπλισμου που πρεπει να εχεις; Θα σε ρωτησει το πεζοδρομιο τι καβαλουσες αν σκασεις κατω με 60-70; Συγνωμη φιλε, αλλα το αρχικο σου συλλογισμο τον βρισκω εντελως ακυρο! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, Ο Τ Ι ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! ΥΓ. Επισης σε παρακαλω δειξε μου που βρηκες εσυ ντελιβερα με Αrai των 400 ευρω να προσκυνησω... Οτι να ναι λεμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Kατσε ρε συ Κωστα. Γιατι σωνει και καλα καποιος ΠΡΕΠΕΙ να παρει ενα κρανος των 150-200 ευρω οπως χαρακτιριστικα γραφεις; Πηρε το καλυτερο της Arai η της Shoei; Με γεια του με χαρα του! Εσενα τι λογος σου πεφτει; Με τα οσα γραφεις και ξαναγραφεις δειχνεις να θες να πεισεις ολους τους αλλους οτι δεν θα επρεπε να εχουν πολυ ακριβα κρανη αλλα αλλα πιο οικονομικα! Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου... Νίκο δες αυτά: Δεν κατακρίνω αυτούς που φοράνε το ARAI-SHOEI πάνω σε μικρό μηχανάκι, μακάρι να μην πληρώναμε εξωφρενικούς φόρους σε εξοπλισμό ασφαλείας οπότε όλοι να τα φορούσαμε, ακόμα και πάνω σε πατίνι! Καλά κάνουν και τα φοράνε πρώτα απ'όλα. Η ερώτησή μου είναι περισσότερο στο αν τα βρίσκουν φθηνότερα κάπου ή αν αυτά που γλυτώνουν από την αξία της μηχανής τους επιτρέπουν να πάρουν κάτι ακριβότερο. τίποτα που βάζεις πάνω σου για ασφάλεια δεν είναι υπερβολή!! Μακάρι όλοι να μπορούσαμε να αγοράζαμε κράνος των 800? και πάνω (αν και είναι επίσης δική μου άποψη ότι από ένα κόστος και πάνω απλά αλλάζει το βάρος και όχι τόσο η ασφάλεια). ...... Με λίγα λόγια πιστεύω ότι ο καλός εξοπλισμός είναι δικαίωμα όλων, ακόμα και με chally να κυκλοφορείς πρέπει να τον έχεις. Και δε μπορεί το κράτος να σου επιβάλει να βάλεις κράνος αλλά να στο φορολογεί ως είδος πολυτελείας ή να δίνει έγκριση εμπορείου σε κράνη που δε θα έδινες ούτε στον εχθρό σου. Στην απορία που έθεσα πήρα απαντήσεις πιστεύω, αλλά πρέπει να βρω και άλλες για να ολοκληρώσω την "έρευνα" :) . Έρευνα έκανα και απλά εξέφρασα και μια προσωπική άποψη για επένδυση χρημάτων, βάση αυτών που "ήξερα" μέχρι να πάρω απαντήσεις. ΥΓ. Επισης σε παρακαλω δειξε μου που βρηκες εσυ ντελιβερα με Αrai των 400 ευρω να προσκυνησω... Οτι να ναι λεμε... ντελιβεράς τρόπος του λέγειν, έχω δει άλλους ανθρώπους που δεν έχουν οικονομική άνεση να κυκλοφορούν με Arai των 300+ ευρώ. Μάλλον παρεξηγήθηκα λόγω γραπτού λόγου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Ειναι ευκολο να λυθει η απορια σου, το 99% απο αυτους που βλεπεις σιγουρα εχουν και κατι που ειναι αραχτο σε ενα γκαραζ... +inf ΥΓ. Επισης σε παρακαλω δειξε μου που βρηκες εσυ ντελιβερα με Αrai των 400 ευρω να προσκυνησω... Οτι να ναι λεμε... Έχω πετύχει εγώ πρόσφατα ντελιβερά από τη Διαγώνιο εδώ στη Θεσσαλονίκη με Arai! Δεν κάνω πλάκα! B) 'Οσο για το θέμα, σίγουρα είναι ασυνήθιστο αλλά σε καμία περίπτωση κατακριτέο. Ίσα ίσα, βρίσκω πολύ πιο παράξενο και ηλίθιο να οδηγείς R1200RT (τη μηχανή την αναφέρω για το κόστος της, όχι για τη μάρκα) με ανοιχτό κρανάκι Nova όπως έχω πετύχει έναν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) 'Οσο για το θέμα, σίγουρα είναι ασυνήθιστο αλλά σε καμία περίπτωση κατακριτέο. Ίσα ίσα, βρίσκω πολύ πιο παράξενο και ηλίθιο να οδηγείς R1200RT (τη μηχανή την αναφέρω για το κόστος της, όχι για τη μάρκα) με ανοιχτό κρανάκι Nova όπως έχω πετύχει έναν. Ειναι καθαρα θεμα αξιολογησης (Σε τι "εκτιμηση" εχει ενα ματσο παλιοσιδερα και σε τι το κεφαλι του..) Προφανως, (υποσυνειδητα) οντως! σωστα αξιολογει τις αξιες, με βαση την ποιοτητα του περιεχομενου της κρανιακης του κοιλοτητας! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros_koli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Kai egw ntiliveras eimai apo athina sta 19 mou... H logiki tou kalou kranous einai h eksis... H dikia m toulaxiston... Phra einai Kranos SHOEI XR-1000, ena mpoufan dainese new gator 650 eurw kai ena innova injection 1900 eurw... to poso kostologisa to kranos kai to mpoufan se sxesh me to papi pou exw einai epidi otan ependieis se kati opws to kranos kai to mpoufan ipologizeis kai to mellon... an tha s kratisei to kranos h an tha ta xrhsimopoihseis gia megaliteres mhxanes opws tha kanw egw...episis mhn nomizeis oti to aplo kranos tha se prostateyei to idio me to shoei h to arai giati kaneis poly megalo lathos... Btw guys!!! Opoios thelei poly kalo kranos se poly kales times edw einai ena gamato side apo agglia pou einai full aksiopisto.http://www.bikersdirect.co.uk/ Einai apla FOVERO!!!! KAI KATI ALLO!!! AN PETHENES THA EDINES 1000 EYRW GIA NA KSANAGYRISEIS PISW? AN NAI TOTE DWSTA KAI PARE ENA KALO KRANOS KAI EKSOPLISMO GIATI META OSO KAI AN THES NA TA DWSEIS DEN THA MPOREIS.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Opoios thelei poly kalo kranos se poly kales times edw einai ena gamato side apo agglia pou einai full aksiopisto.http://www.bikersdirect.co.uk/ Einai apla FOVERO!!!! Κατ' αρχήν γράφε με Ελληνικά. Και κατά δεύτερον, που τις είδες τις φοβερές τιμές? Για ιντερνετικό μαγαζί τουλάχιστον, είναι ακριβό σε σχέση με άλλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 ο καθενας αναλογως με την τσεπη του αγοραζει και τον καταλληλο εξοπλισμο... καλα κανουν οσοι το εχουν κανει αυτο.. και τελος δεν εχει σημασια αν οδηγεις παπι αν οδηγεις gs1200 και r1 για να παρεις καλο ή οχι εξοπλισμο.. και πολλοι δεν εχουν δευτερο μηχανακι.. το ιδιο και εγω (μαλλον οχι για πολυ :P ) ειναι χαζο να λεμε ΄΄α αυτος εχει ακριβο κρανος εχει σιγουρα και μια χιλιαρα μηχανη στο γκαραζ΄΄ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 εγω δεν καταλαβαινω γιατι να μην φορανε ενα καλο κρανος? τι σε πειραζει? ασχετα αν εχουν και αλλη μηχανη. ο καθενας περνει τα πραγματα που θεωρει οτι πρεπει να βαλει για προστασια. αν πεσεις κατω ειτε με παπι των 500€ ειτε με μηχανη των 15000€ ο εξοπλισμος σου θα σε σωσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Πόσο ενδιαφέρον θα ήταν ακριβώς το αντίθετο θέμα πχ με τα ξεκράνωτα R1200 (ειδικά στην Πάτρα.. :P ) ή τα R1 με Ray-Ban ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Πόσο ενδιαφέρον θα ήταν ακριβώς το αντίθετο θέμα πχ με τα ξεκράνωτα R1200 (ειδικά στην Πάτρα.. :P ) ή τα R1 με Ray-Ban ... Αυτοί έχουν μάλλον δεύτερο κεφάλι στο γκαράζ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Λαθος για τα nolan αλλα εννοουσα , νομιζω nova λεγονται... NOVA και τα πουλαει το ΜΑΚΡΟ! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Καταρχάς καλά κάνουν, το κράνος δεν το παίρνεις με το πόσο αξίζει το μηχανάκι που καβαλάς αλλά το πόσο αξίζει για σένα το περιεχόμενο του κράνους. Η άσφαλτος δεν κοιτάει το μηχανάκι σου όταν θα σε κάψη. Επίσης παίζει να υπάρχει και 2ο μοτό ή κάτι αλλο. Πχ εγώ πήρα στην κοπέλα μου ενα Shark των 300ευρώ, για τις εκδρομές με το fazer. Όταν καβαλάει το GLX 50cc της προφανός και δεν φοράει άλλο τον παλιό κουβά αλλά το καινούριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Πόσο ενδιαφέρον θα ήταν ακριβώς το αντίθετο θέμα πχ με τα ξεκράνωτα R1200 (ειδικά στην Πάτρα.. :P ) ή τα R1 με Ray-Ban ... Η rayban σε λίγο καιρό θα βγάλει άδεια για να παρασκευάζει κράνη για την Ελλάδα όπως πάει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Απο ποτε το κεφαλι κοστολογειται με το τι μηχανακι εχεις;Δηλαδη με το παπι δεν σκοτωνεσαι; Τι αλλο θα ακουσουμε...(η,εστω,διαβασουμε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Απο ποτε το κεφαλι κοστολογειται με το τι μηχανακι εχεις;Δηλαδη με το παπι δεν σκοτωνεσαι; Τι αλλο θα ακουσουμε...(η,εστω,διαβασουμε) φυσικά και κοστολογείται!!! δε μπορεί να είμαστε ίσα και όμοια!!!! να φοράνε κουβάδες στα κεφάλια του οι οδηγοί μικρών μοτοσυκλετών και να αφήσουν τα κράνη σε εμάς των μεγάλων!!!! φυσικά και το παραπάνω είναι μια μλκια και μισή! αλλά αφού δε διαβάζεται τα post και γράφετε το δικό σας μόνο βάση του τίτλου του θέματος σας βοηθάω να έχετε την λανθασμένη άποψη εύκαιρη στην ίδια σελίδα λίγο πιο πάνω στο μνμ 33 εξηγώ αρκετά πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Αφου λοιπον εχουμε την λανθασμενη αποψη ευκαιρη,για πες μας ποια ειναι η σωστη κατα τη γνωμη σου;Μηπως οτι δεν ειναι ολοι ισα και ομοια(με ποιον αραγε).Η αναγνωση με την κατανοηση ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) λανθασμένη άποψη για αυτά που λέω, και όχι λανθασμένη άποψη πάνω στο θέμα. το μνμ που παραθέτω το διάβασες? http://www.mybike.gr/index.php?act=findpost&pid=33 και για να εξηγούμαι, καλά κάνουν και φοράνε τα "ακριβά" εγώ ρώτησα τον τρόπο που σκέφτονται για να τα αγοράσουν και πως καλύπτουν το κόστος. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2009 από τον moruin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 φυσικά και κοστολογείται!!! δε μπορεί να είμαστε ίσα και όμοια!!!! να φοράνε κουβάδες στα κεφάλια του οι οδηγοί μικρών μοτοσυκλετών και να αφήσουν τα κράνη σε εμάς των μεγάλων!!!! ^ | <- βελάκι για να βοηθήσω την κατανόηση :P φυσικά και το παραπάνω είναι μια μλκια και μισή! αλλά αφού δε διαβάζεται τα post και γράφετε το δικό σας μόνο βάση του τίτλου του θέματος σας βοηθάω να έχετε την λανθασμένη άποψη εύκαιρη για τις σκέψεις μου στην ίδια σελίδα λίγο πιο πάνω στο μνμ 33 εξηγώ αρκετά πράγματα. το έβαλα μπας και διαβαστεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Συγνωμη,αλλα greeklis δεν μπορω και δεν θελω να διαβαζω.Any way... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες