sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καθημερινά κάθως πηγαίνω στην δουλειά μου, ανεβαίνω την Κηφησίας και μετά τον ΟΤΕ, σε φανάρι στρίβω αριστερά στην Αγ. Κωνσταντίνου. Πριν 4 χρόνια, ξεκινώ να περάσω με πράσινο, τα αυτοκίνητα στην Κηφισίας είχαν αρχίσει να σταματάνε για να στηθούν στο φανάρι εκτός απο μια καριόλα που αγνόησε επειδικτικά το κόκκινο. Εκείνη την μέρα, σταμάτησα τελείως και ευτυχώς η τύπισσα έκανε με επιτυχία το γνωστό "αποφυγή ταράνδου". Απο εκείνη την μέρα, ακόμα και πράσινο να έχω, περιμένω όλα τα αυτοκίνητα στην 1η σειρά να σταματήσουν τελείως. Έτσι λοιπόν σήμερα, αφού όλα τα τουτού έχουν σταματήσει, πάω να περάσω απέναντι και σε κλάσματα του δευτερολέπτου γίνονται τα εξείς: *Παπάκι δικάβαλο περνά ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα με ~70-80χλμ και παραβιάζει το κόκκινο. *Το βλέπω πολύ αργά καθώς δεν φαινόταν καλυπτόμενο απο τα αυτοκίνητα. Περίπου στα ~10m. *Ο οδηγός του δεν αντιδρά καθόλου, ούτε φρενάρει ούτε στρίβει. *Στην αρχή έκλεισα το γκάζι αλλά είδα ότι με είχε "lockάρει" και σίγουρα θα έπεφτε πάνω μου, οπότε το ξανάνοιξα και έλπιζα να προλάβω να φύγω απο την πορεία του. Τελικώς το παπί πέρασε ξυστά απο πίσω μου χωρίς όπως είπα να κάνει την παραμικρή κίνηση για να με αποφύγει. Σημειώστε οτι με τόσο καθυστερημένο κόκκινο που πέρασε, αναγκαστικά περνά και το επόμενο φανάρι με κόκκινο που είναι στα 20m. Πάλι τυχερός ήμουν για 2η φορά τελικά. Και μάλιστα διπλά, γιατί συνήθως στρίβω πιό ψηλά στην στροφή όπου όταν θα τον έβλεπα θα με είχε ήδη καρφώσει. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Όσο και να είχα αργήσει στη δουλειά, η αντίδραση μου θα ήταν η εξής.... Μεταβολή - κυνηγάω το παπί και καβγάς μέχρι αηδείας ή Μεταβολή - εντοπισμός παπιού, απομνημόνευση πινακίδας και ΜΥΝΗΣΗ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 εεεεεελλλλλλλαααααααααααααα ρε φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι ζωα υπαρχουν , επρεπε να γυρισεις να τον πετυχεις ποιο κατω κ να τον δωσεις καμια φαπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Αστα να πάνε μαν..........οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας είναι πλέον πεδία μάχης. Τέτοιες καταστάσεις βιώνω σχεδόν καθημερινά στις πχ. Πατησίων, Αλεξάνδρας, Κιφησίας, Σταδίου, Πειραιώς που κινούμε κατά ποσοστό. Προχτές κλείδωσα την μηχανή στην Κιφησίας, έκατσα για ένα καφέ να ηρεμήσω και την ξανακαβάλησα μετά από καμμιά 1,5 ωρα. Οδηγώ αμύντικα κατά ένα 85% δεν κάνω βεβιασμένες κινήσεις και γενικά γίνομαι προβλέψιμος προς τους άλλους οδηγούς με τον τρόπο που οδηγώ. Αλλά.....Η ΚΑ$#%#$%$ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που πετάχτηκε μες την μεση της Αλεξάνδρας και όχι σε κάποιο πεζοφάναρο ή διάβαση αλλά χύμα στο κύμα με το καροτσάκι του μωρού να βγαίνει 1ο στο πεδίο πύρων (ΑΣΦΑΛΤΟΣ) και να ακολουθει η κυρία με ασφάλεια..............το καροτσάκι το "βρήκε¨ ο μπροστινός τροχός μου στο φρενάρισμα. Τα είδα όλα.........με 45-50 δεξιά λωρίδα με μεσσαίο βαθμό κίνησης στο δρόμο και δεν έιχα χώρο να ελιχθω να αποφύγω το καρότσι με το μωρό..... Μόνο τα κλάμματα δεν έβαλα από τον άγχος μου μετά το φρενάρισμα και ήρθε και η κυρά να με βρίσει κιόλας. Πέταξε στην κυριολεξία το μωρό της σε ένα δρόμο αυξημένης και ταχείας κυκλοφορίας σε ώρα αιχμής και παραλίγο να στείλει ένα άτομο ή στην φυλακή ή στο τρελάδικο από τύψεις και ΣΤΑ @@ της................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Αυτό με τα παπιά εχει καταντήσει αηδία πια. Πάλι καλά που ζω Παλλήνη και δουλεύω Γέρακα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gixxersixxer 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Εγω ειχα προτεινει στις εταιριες να εξοπλισουν τα μηχανακια με homing missiles για κατι τετοιες περιπτωσεις αλλα δεν με ακουγαν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidolara 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 An καποιος παει στην τροχαια και ζητησει τις κασετες απο τις καμερες διαχειρισης κυκλοφοριας για αν υποβαλλει μηνυση μπορουν αν το αρνηθουν??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 An καποιος παει στην τροχαια και ζητησει τις κασετες απο τις καμερες διαχειρισης κυκλοφοριας για αν υποβαλλει μηνυση μπορουν αν το αρνηθουν??? Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχουν κασέτες. Είναι μόνο σε real time η μετάδοση για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία. Δεν καταγράφουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 εγω που καθημερινα κατεβενω την κηφισιας εχω δει πολλα τρελα .. οι κεντρικοι θελουν υπερβολικα μεγαλη προσοχη ενα μικρο λαθος και μπορει να ειναι και το τελευταιο μας ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Eγω παλι θα κυνηγουσα το παπι και θα του τραβουσα μια κλωτσια απο τα δεξια εν κινησει να φαει τα μουτρα του και αυτος και ο συνοδηγος που ανεβηκε σε τετοιονα μαλ@κα. Στην αλλη περιπτωση θα πηγαινα διπλα του σε φαναρι κ θα του επερνα τα κλειδια. Γαμηδι. Ας με βρει μετα αυτος απ τις πινακιδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχουν κασέτες. Είναι μόνο σε real time η μετάδοση για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία. Δεν καταγράφουν. Νομίζω οτι κάποιες φορές γράφουν, θυμάσαι το βιντεάκι με τον τύπο με το παπί που φοράει μπλούζα εθελοντή Ολυμπιακών , που τον παίρνει παραμάζωμα μια τύπισσα με κόκκινο, και αυτός σηκώνεται και 'έχεις κόκκινο γαμώ την . μου' ? Δεν ξέρω βέβαια αν ήταν κάμερα διαχ. κυκλοφορίας. Ρε τον κακομοίρη τον εθελοντή ( ότι θυμάμαι χαίρομαι... ) Eγω παλι θα κυνηγουσα το παπι και θα του τραβουσα μια κλωτσια απο τα δεξια εν κινησει να φαει τα μουτρα του και αυτος και ο συνοδηγος που ανεβηκε σε τετοιονα μαλ@κα. Στην αλλη περιπτωση θα πηγαινα διπλα του σε φαναρι κ θα του επερνα τα κλειδια. Γαμηδι. Ας με βρει μετα αυτος απ τις πινακιδες. Εσένα δεν θέλω να σε τσαντίσω... Αυτό με τα κλειδιά έγραψε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Blackknight 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Eγω παλι θα κυνηγουσα το παπι και θα του τραβουσα μια κλωτσια απο τα δεξια εν κινησει να φαει τα μουτρα του και αυτος και ο συνοδηγος που ανεβηκε σε τετοιονα μαλ@κα. Στην αλλη περιπτωση θα πηγαινα διπλα του σε φαναρι κ θα του επερνα τα κλειδια. Γαμηδι. Ας με βρει μετα αυτος απ τις πινακιδες. +1 απο εμενα, αλλα εγω θα ειχα λυγισει τη πινακιδα μου και θα του εριχνα και ενα χερι ξυλο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 με το ξυλο δεν βγαινει τιποτα..γιατι δεν ξερεις σε πιον θα πεσεις..μπορει αυτος στο παπι να εχει καμια πεταλουδα πχ μαζι του η οτιδηποτε που μπορει να χρησιμοποιησει σαν φονικο οπλο...καλυτερα δια της νομιμου οδου..οι μαγκιες στις μερες μας δεν βγαινουν σε καλο..διοτι ο καθενας εχει τα προβληματα του και δεν ξερεις πως θα αντιδρασει...παλι καλα που δεν προκληθηκε καποιο ατυχημα sorath! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2009 Ελληνικη πραγματικοτητα, συμβαινουν καθημερινα τα ιδια και τα ιδια... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες