Jump to content
black_hawk

Oι.."ψηλοί", οι.. "κοντοί"..

Recommended Posts

1.83 και στο africa ελαφρα λυγισμενα τα γονατα

Εγω παλι γιατι ειμαι 1.83 και παταω με τα 2/3 του ποδιου ΜΕ σελα μπατζιο και αυτο με το ζορι??? :huh:

Φταιει που πηρε μποϊ η γρια με την WP...? :blink:

Μπας και ειναι σφιχτη η προφορτιση? :think:

Μηπως εχω κοντα ποδια...? :stunned:

Μηπως δεν ειμαι πια 1.83...? :crazy:

Μηπως χρειαζεσαι αναρτήσεις?!?! :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τρομερό: στα 110 άτομα που έχουν ψηφίσει δεν υπάρχει ούτε ένας με ύψος πάνω από 2.00 μ.

Κι ύστερα πάμε καλά στο μπασκετ...

Aυτοί που είναι πάνω από δύο μέτρα,δεν αγοράζουν μοτοσυκλέτες. Αγοράζουν παλαιά mini coοper και αφαιρούν το κάθισμα του οδηγού :tooth:

Εγω παλι γιατι ειμαι 1.83 και παταω με τα 2/3 του ποδιου ΜΕ σελα μπατζιο και αυτο με το ζορι???

Φταιει που πηρε μποϊ η γρια με την WP...? :blink:

Μπας και ειναι σφιχτη η προφορτιση? :think:

Μηπως εχω κοντα ποδια...? -----------------σε σχέση με τον Γιάννη------------->>>>>> :yes:

Μηπως δεν ειμαι πια 1.83...? :crazy:

Μηπως χρειαζεσαι αναρτήσεις?!?! :P

Αν δεις τον Γιάννη από κοντά θα καταλάβεις το γιατί :D

Σε πολλούς ανθρώπους το ύψος τους δεν μοιράζεται με την ίδια αναλογία πάντα. Άλλοι έχουν κανονικές αναλογίες κορμού/ποδιών, άλλοι έχουν μακρύ κορμό με κοντά πόδια, κι άλλοι κοντό κορμό και μακρυά πόδια. (στο τελευταίο υπόκειται ο Γιάννης) :P

και wp αναρτηση εχω πεντε μηνων, και σελα μπατζιο εχω. τωρα τι να σου πω;

Πες του ότι είσαι λέλεκας ντε! :lol:

Να κάνω και μια ερώτηΞη? Η σέλα μπάτζιο είναι σαν να λέμε σέλα Καραγκούνης? :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
1,72 και δεν έχω πρόβλημα ούτε με το V-Strom ούτε με το XLR :)

Εσύ κρατάς ισορροπία με το μαλλί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το 1,75 μου πατάω στο 1150gs μου το ένα πόδι άνετα κάτω και το άλλο με την φτέρνα ελαφρώς στον αέρα...στην αρχή είχα μονο λίγο πρόβλημα μέχρι να την συνηθίσω όπου μάζεψα και 2 επιτόπιες :blush: ...αλλα έτσι και αλλιώς με αυτή την μηχανή αν κάνει να γείρει και 1,90 να εισαι δεν την κρατας απλα ανοίγεις τα ποδαράκια σου και κρατάς να πέσει μαλακα και ωραία :_whistling: μετά κανεις άρση βαρών και τη σηκώνεις :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεις τον Γιάννη από κοντά θα καταλάβεις το γιατί :D

Σε πολλούς ανθρώπους το ύψος τους δεν μοιράζεται με την ίδια αναλογία πάντα. Άλλοι έχουν κανονικές αναλογίες κορμού/ποδιών, άλλοι έχουν μακρύ κορμό με κοντά πόδια, κι άλλοι κοντό κορμό και μακρυά πόδια. (στο τελευταίο υπόκειται ο Γιάννης) :P

Πες του ότι είσαι λέλεκας ντε! :lol:

Να κάνω και μια ερώτηΞη? Η σέλα μπάτζιο είναι σαν να λέμε σέλα Καραγκούνης? :2funny:

:2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παίζουν κάποια κιτ για τις πισινές αναρτήσεις. Μπροστά κατεβάζεις απλά τις τιμονόπλακες. Ελπίζω να το έχεις κάνει αυτό στο δικό σου και να μην χαμήλωσες μόνο το πίσω μέρος ε?

Όχι, μόνο από τις τιμονόπλακες το έχω χαμηλώσει.

Υπάρχουν μοχλικά για όλες τις μηχανές.

Εμένα μου χαμήλωσε τέσσερα ίσως και πέντε εκατοστά. Αλλάζει μεν η γεωμετρία αλλά μην φανταστυείς ότι καταστρέφεται το μηχανάκι.

Και βέβαια, αυτό που λέει ο ALX, να χαμηλώνεις λίγο και τις τιμονόπλακες στο πιρούνι. Εως 1,5 - 2,0 εκατοστά το πολύ.

γενικά για όλα υπάρχει λύση. Αν θες λεπτομέρειες πες

΄

Πολύ ευχάριστα τα νέα σας ευχαριστώ :D

Απλά γυρνάει στο μυαλό μου για πιθανή μελλοντική αγορά, γιατί ακόμα και τα πιο "χαμηλά" enduro-sm παίζουν γύρω στα 87εκ.....

Αχ δεν μας σκέφτονται εμάς που μας λείπει το μπόι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ακόμα και τα πιο "χαμηλά" enduro-sm παίζουν γύρω στα 87εκ.....

Αχ δεν μας σκέφτονται εμάς που μας λείπει το μπόι...

Στo BMW G 650 GS, το υψος της σελας ειναι στα 78 cm! (1, 2 )

;) ;)

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.62 --> 58 κιλά B)

Για την παραλαβή του βραβείου στείλτε pm :D Εχω οδηγήσει το cb 500 (775mm) στην σχολή οδηγών και ενα ninja 250r ενός φίλου μου (780mm) Και στα 2 όταν δοκίμαζα να πατήσω και τα 2 πόδια κάτω ακουμπούσε σχεδοοόν το μισό πέλμα :lol: Δεν ένιωσα ποτέ ανασφάλεια αν και έχω οδηγήσει μονο κανα τρίωρο έξω στο δρόμο. Και στις 2 μηχανές αισθανόμουν πως ήταν φτιαγμένες για μένα, πως ήταν ραμμένες στα μέτρα μου, μικροραμμένες δηλαδή! :lol: Μου αρέσουν πιο πολύ οι street και οι ss σαν ομορφιά (υποκειμενικό )απ'τις άλλες μηχανές, όμως η πικρή αλήθεια είναι πως γουστάρω απίστευτα να κάνω μια ορεινή χωμάτινη διαδρομή, μια βόλτα μεσα στην φύση... Η πλειοψηφία αυτών μηχανών είναι για μένα άπιαστο όνειρο ή μάλλον απάτητο όνειρο! Ακόμα και το cbr rr που σκέφτομαι να πάρω έχει ύψος 820mm, θα προσπαθήσω να το κατεβάσω 4-5 πόντους, πιστεύω θα είναι καλύτερα για μένα, όταν έρθει η ώρα μάλλον θα ζητήσω την συμβουλή σας.

Προς τους αναβάτες ανω των 1.90

Ps: Tι καιρό κάνει εκεί πάνω? :lol:

Ps2: Eχασα 12 κιλά το καλοκαίρι και τώρα δεν ξέρω αν πατάω το ίδιο, αν κάθονται το ίδιο οι αναρτήσεις :rolleyes: :lol:

Στo BMW G 650 GS, το υψος της σελας ειναι στα 78 cm! (1, 2 )

Θα στείλω ευχαριστήριο email στην BMW!!! :lol: :lol: :lol:

Τροποποιήθηκε από τον erefer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι 1.68 κ σελα 875.Γενικα το οδηγω ολα για την πλακα μου.Εκτος απτο xtz 660 που ηθελα να παρω :wallbash: Εχω κ ενα yzf :think: 250 k prepei ναχει σελα κ 990

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι 1,70 είχα το ΧΤ660Χ και δεν πάταγα καλά (μόνο με δεύτερο άτομό ακούμπαγαν και τα δύο πόδια μου κάτω) τωρα με το Hypermotard 796 πιστεύω θα πατάω καλύτερα (είναι 4 εκ πιο χαμηλό).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι 1.70 και δεν παταω ποτε κατω με υψος σελας 60 ποντους τι φταiει?μηπως επειδη ειναιLTR450 :mB_kalo_e::mB_kalo_e::mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον billbull73

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.70 στα on-of παντα προβλημα ισα-ισα στο ρ6 με μισο πελμα αλα εχω τελεια θεση οδηγησης λογω υψους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1,80 Εδω περα! Με το παπακι ειμαι μια χαρα, και γονατα αγγιζω που ειπαν και οι προηγουμενοι!

Περα απο την πλακα ομως ειναι λιγο αστειο να βλεπεις ενα κοντουλι σε ΠΟΛΥ ψηλη μηχανη η το αντιστροφο :P

Μια φορα ειδα εναν τυπο ο οποιος δεν πρεπει να ηταν πανω απο 1,60 και προσπαθουσε να καβαλησει ενα καθαρο, ανεβαινε πανω του οπως ανεβαινουν στα αλογα! Το πηγαινε στην κατηφορα και μετα χορωπηδουσε πανω του για να πατηση την μανιβελα :sopase:

:2funny::tomato:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.88 ειμαι ! με τα ον οφφ που ειναι ψηλα εχω προβλημα :stunned: δε φτανω να πατησω με τα γονατα κατω :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά αρχικά γεια σας!Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες του τοπικ αυτού κ ήταν πολύ ενδιαφέουσες.Θέλω όμως να σας κάνω μια ερώτηση για τα δικά μου μέτρα!! :P Είμαι 1,74 ύψος και βάρος κάπου στα 71-72 κιλά.Πως θα μου ήταν η Ninja R250??Θα πατάω καλά?Και με τα 2 πόδια??Γενικά θα μου είναι άνετη??Επειδή ενδιαφέρομαι να την αγοράσω.Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

k με τα δυο ποδια θα πατας κ δεν θα εχεις προβλημα πιστευω ! το πολυ πολυ να μην πατας με ολο το πελμα του ποδιου αλλα δεν τρεχει τπτ ! :what: γιατι δεν πας να το καβαλησεις κ να δεις μονος σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα