ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα παιδικό κράνος για την μικρή. Είναι 7+ ετών και πολλές φορές χρειάζεται να πηγαίνουμε μαζί κάπου με την μοτό. Δεν θέλω να την ανεβάζω έτσι όμως πάνω...γι' αυτό θέλω να της πάρω ένα φουλ φέις κράνος. Αυτό που με προβληματίζει, είναι για πόσο καιρό θα της κάνει... σκεφτόμενος ότι δεν είναι και καθόλου φτηνά αφού κοστίζουν κάπου στα 120 με 150? απ' ό,τι έχω δει σε Airoch AGV κτλ. (μετά θα μεγαλώσει το κεφάλι και μπλα μπλα μπλα... θα είμαστε για καινούριο) Τα λεφτά δεν τα λυπάμαι φυσικά, αλλά σκέφτομαι αν το κράνος θα βγάλει δεύτερο χρόνο, γιατί αν είναι να θέλει χρόνο και κράνος... συγνώμη αλλά θα πηγαίνει με την μαμά και το τουτού :lol: Βέβαια από πίσω έρχεται και ο Ιάσονας και θα το χρησιμοποιήσει κι αυτός, αλλά λέμε τώρα. Για πείτε όσοι έχετε πάρει στα παιδιά σας.... θα βγάλει διετία με το ρυθμό που μεγαλώνει το κεφάλι τους ή όχι? Εννοείται ότι θα της το πάρω λίγο άνετο.... γιατί δεν βρίσκω άλλο τρόπο να καταφέρει την διετία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Για διάρκεια δεν ξέρω να σου πώ, φέτος το πήραμε, δώρο στα γενέθλια της (9), και αποδείχθηκε πολύ καλό και σε εφαρμογή, και άνεση και αερισμό. Είναι της VELMAR και το πήρα 135 ?. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 παντως πολλα κρανη εχουνε ιδιο κελυφος απλα τα μαξιλαρακια αλλαζουνε στα μεγεθη . οποτε ψαχτο μηπως απλα οταν θες μεγαλυτερο παρεις μονο καινουργια μαξιλαρακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εχε υπ'οψιν σου οτι το κεφαλι, εχει ουτως 'η αλλως μεγαλο μεγεθος σε σχεση με το υπολοιπο σωμα εξ'αρχης, (περιπου το 1/7 στα μικρα παιδια, σε σχεση με το τελικο 1/11 στους ενηλικους, αν θυμαμαι καλα τις αναλογιες) οποτε μη νομιζεις οτι το αλλαζεις σαν τα παπουτσια! Εγω, ειχα παρει στο γιο μου ενα XS στην ηλικια των 3! ετων και το φοραγε μεχρι τα 10! Διαλεξε ενα polycarbonate, ελαχιστα πιο μεγαλο (απλα να ειναι ανετο) με το μεγεθoς του κεφαλιου του παιδιου και ησυχαζεις για μια 5ετια! (Εξ'αλλου, το polycarbonate, θα το πετουσες και συ, στην 5ετια.. ;) ) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 12 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Nαι ε? Ενδιαφέρον τότε. Οπότε να αρχίσω να ψάχνω για μάρκες που βγάζουν παιδικά. Προς το παρών είδα μόνο σε AGV και Airoch σε ένα Agio Motors εδώ στη γειτονιά μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Υπάρχουν κάτι κράνη που τα φέρνει η Piaggio με τη Vespa που είναι ρεγουλαριστά από πίσω και θα της κάνουνε για 3 χρονια.Λογικά θα σας καλύψουνε.Δεν ρίχνεις κι εκεί μια ματιά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Vemar και όχι velmar που έφραψα παραπάνω. Είναι αυτό: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 αλεξ πάρε ενα καλο κρανάκι για το παιδί...στην τελική κόψε κάτι που μπορεί να χρειαζόσουν εσυ... εντωμεταξύ το κεφαλι τους δεν ειναι φουσκα να αλλαζει τόσο γρήγορα ώστε να μην χωραει σε κρανος (ασε που το εσωτερικο "πεφτει" με τον καιρό) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K0unelos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Koιτα των παιδιων το κεφαλι και ειδικα στην ηλικια των 7 ειναι σχετικα ιδιο με τιν ηλικια των 9 η 10 γτ η αναπτιξη και τα λεγομενα ΜΠΑΜ τα κανουν μετα τα 10-11 αρα το κρανακι θα κρατισει γυρω στα 3 χρονακια ανετα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 αλεξ πάρε ενα καλο κρανάκι για το παιδί...στην τελική κόψε κάτι που μπορεί να χρειαζόσουν εσυ... εντωμεταξύ το κεφαλι τους δεν ειναι φουσκα να αλλαζει τόσο γρήγορα ώστε να μην χωραει σε κρανος (ασε που το εσωτερικο "πεφτει" με τον καιρό) Εννοείται ότι θα της πάρω ένα καλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Χμμμμ... το κακό όμως είναι ότι τα περισσότερα είναι jet! Ελάχιστα είναι τα full face και δεν ξέρω αν θα της αρέσουν. Πολύ λίγες οι επιλογές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Πάρε στο παιδί μόνο ότι θα έβαζες κι εσύ (δηλαδή μην της πάρεις jet), κι ας μην της αρέσει και τόσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 υπαρχουν και πολλα εντουραδικα σε παιδικα μεγεθη, και λιγο πιο φθηνα απο τα fullface. το εχω σκευτει και εγω οταν μεγαλωσουν λιγο να τους παρω κρανουμπες για να τα ανεβαζω επανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Χμμμμ... το κακό όμως είναι ότι τα περισσότερα είναι jet! Ελάχιστα είναι τα full face και δεν ξέρω αν θα της αρέσουν. Πολύ λίγες οι επιλογές. Υπαρχουν και full face! (Eγω, ειχα παρει ενα caberg) Ψαχτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelllos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Έχει ο Τζωρτζόπουλος ένα κράνος της Μarushin που έχει σταθερό το κέλυφος και περιλαμβάνει στο πακέτο τρεις διαφορετικές επενδύσεις. Πάρε ένα τηλ. να σου πουν από μέχρι εκατοστά κεφαλιού. Μου το είχαν πει αλλά δεν θυμάμαι . ΝΟΜΙΖΩ μέχρι 52 cm. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 τώρα είδα αυτό http://stelpet.gr/index.php?target=categor...d=80&page=2 στη δεύτερη σελίδα έχει και full face Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Άλεξ, μέτρησε την περίμετρο του κεφαλιού της. Πως; Ακριβώς ένα δάκτυλο επάνω από τα φρύδια. Τα παιδικά κράνη παράγονται σε μεγέθη από 48 έως 54. Το παιδικό Νο 54 αντιστοιχεί στο μέγεθος XS (53/54) των κρανών των ενηλίκων. Οπότε, εάν είναι μεγάλη η περίμετρος (επάνω από 50), μπορείς να δοκιμάσεις ΚΑΙ κράνος ενήλικα. Έχε υπ' όψην πως ένα "παιδικό" 54 με ένα "ενήλικο" 54 έχουν μικρή διαφορά στο βάρος. Παρ' όλα ταύτα, εάν επιμένεις για παιδικό, να δεις και τα ΙΟΤΑ: http://www.iota.eu/prd.php?c=5&lang=2&...ab7017e36d98285 Ένα από τα παραπάνω (το "KID") είναι φτιαγμένο από Fiberglass (όχι polycarbonate) με τιμή στα 100 ευρώ. Είναι πολύ καλό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Έκανα μια βόλτα Καλλιρρόης και το μόνο που βρήκα και μου άρεσε, είναι ένα Caberg (με προδιαγραφές 22,05 βέβαια) (με ματ βαφή και υφή σαν γόμα) στα 100? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τις προάλλες είδα ένα αγοράκι που φορούσε παιδικό HJC full face, οπότε δες και στα colori http://www.coloriposto.gr/gr/postodetails....&from=posto Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2009 από τον gkourv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Καλά όλα αυτά αλλά καλό θα ηταν να μην την ανεβάζεις καν........Αν το κάνεις αναγκαστηκα πάρε ότι καλύτερο βρεις...... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Καλά όλα αυτά αλλά καλό θα ηταν να μην την ανεβάζεις καν........ ...........έτσι ώστε στα δεκατρία της να "εντυπωσιαστεί" απο τον καγκουράκο με την sebring, τα λιωμένα λάστιχα και τα ανύπαρκτα φρένα, και να ανεβεί στο παπί του................... Ό,τι να 'ναι.................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 ...........έτσι ώστε στα δεκατρία της να "εντυπωσιαστεί" απο τον καγκουράκο με την sebring, τα λιωμένα λάστιχα και τα ανύπαρκτα φρένα, και να ανεβεί στο παπί του................... Ό,τι να 'ναι.................. Αιντε καλά..........Δηλαδή όσοι ανεβηκαν απο τα 6-7 στη μηχανη δεν θα τους αρέσουν τα καγκούρια....Για αυτό και εμεις εντυπωσιαζομαστε από τα παπάκια γιατί δεν ανεβηκαμε σε 1000αρα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Αιντε καλά..........Δηλαδή όσοι ανεβηκαν απο τα 6-7 στη μηχανη δεν θα τους αρέσουν τα καγκούρια....Για αυτό και εμεις εντυπωσιαζομαστε από τα παπάκια γιατί δεν ανεβηκαμε σε 1000αρα...... Είσαι εκτός θέματος (και δεν θα έπρεπε, σε ένα τοσο σοβαρό θέμα).Δεν ξέρω με τί εμπειρία μιλάς, αλλά, αν μετά απο συμπιβάτης σε μεγάλη μηχανή εντυπωσιάζεσαι να είσαι συνεπιβάτης σε πάπια, πρέπει να το ψάξεις............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Εμείς θα διδάξουμε στα παιδιά μας τη μηχανή και οχι ο φιλαράκος,ογείτονας η ο κάθε τυχαίος. Το θέμα του Αλέξη είναι εξαιρετικά σοβαρό και πρέπει παρακινήσει ολους τους γονείς για τη σωματική ακαραιότητα των παιδιών. Προτείνω δε,κάποιος έμπειρος να ποστάρει συμβουλές και Tips για την ασφαλή και σωστή διδασκαλία των παιδιών μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Προτείνω δε,κάποιος έμπειρος να ποστάρει συμβουλές και Tips για την ασφαλή και σωστή διδασκαλία των παιδιών μας. Εγώ πάντως έχω πολύ καιρό που προσπαθώ να της περάσω το λάθος της μεγάλης ταχύτητας που κάνουν οι περισσότεροι μέσα στη πόλη. Όποτε την ανεβάζω να πάμε κάπου εκεί κοντά, βλέπει να μας περνάνε τα παπιά και μου λέει "άντε ρε μπαμπά...τρέξε λίγο... μας περνάνε και αυτά τα μικρούλια μηχανάκια!!!" :D Δεν πειράζει της λέω... άστα να μας περνάνε. Είναι λάθος που τρέχουν έτσι μέσα στην πόλη. Κινδυνεύουν να τρακάρουν με αυτοκίνητο ή να πέσουν και να χτυπήσουν πολύ... της απαντάω. Στη πόλη κι όπου αλλού έχει κίνηση αυτοκινήτων δεν τρέχουμε. Πηγαίνουμε σιγά για να προλαβαίνουμε να φρενάρουμε όταν χρειαστεί. Όταν τρέχεις δεν προλαβαίνεις κι είναι εύκολο να τρακάρεις και να χτυπήσεις. Ακόμα και να σκοτωθείς! Ακόμα βέβαια δεν "το πιάνει" αυτό που της λέω, γιατί κάθε φορά "τρέξε λίγο" μου λέει... αλλά... λέγε λέγε το κοπέλι, κάνει τη γριά και θέλει... (λέει μια παροιμία) :D Κάποια στιγμή θα το καταλάβει, θα το εμπεδώσει και θα το υιοθετήσει μεγαλώνοντας! Κι είναι καλό να μαθαίνει τα σωστά πράγματα από μικρό ένα παιδί, γιατί μεγαλώνοντας θα ξέρει το σωστό και το λάθος, καθώς και τους κινδύνουνς που διατρέχει κάποιος που δεν φοράει κράνος ή τρέχει σαν τρελός μέσα στην πόλη :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες