renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Δν μ αρσν οι συντομογραφίες. Δεν μου αρέσουν οι συντομογραφίες ειδικά σε φόρουμ που έχεις όλο το χρόνο να σκεφτείς τι να γράψεις. Σε τσατ ίσως το δικαιολογώ κάπως λόγω βιασύνης αλλά όχι και τόσο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Εμένα δεν μου αρέσουν οι BMW !!!! Eιδικά σε φόρουμ που έχεις όλο το χρόνο να σκεφτείς τι να πάρεις!!! :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Εμένα δεν μου αρέσουν οι BMW !!!! Eιδικά σε φόρουμ που έχεις όλο το χρόνο να σκεφτείς τι να πάρεις!!! :P :lol: ΟΚ ΟΚ :lol: Χα χα καλό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εμένα δεν μου αρέσουν οι BMW !!!! Eιδικά σε φόρουμ που έχεις όλο το χρόνο να σκεφτείς τι να πάρεις!!! :P :lol: Χα! Εκεί εσύ... Συμφωνώ με τον renovatio. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2009 από τον Μενιδιάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Εμένα δεν μου αρέσουν οι BMW !!!! Eιδικά σε φόρουμ που έχεις όλο το χρόνο να σκεφτείς τι να πάρεις!!! :P :lol: Δεν παίζεσαι πια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Πάντως ούτε εμένα μου αρέσουν οι συντομογραφίες ούτε γενικώς ο τρόπος που γράφουν οι πιτσιρικάδες σε chat & msn &sms...... Το έχουνε κάνει πιό έυκολο μέν αλλά γι αυτό είναι όλοι οι πιτσιρικάδες ανορθόγραφοι πλέον!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 γτ π ινε το πρβλμα? :P Και εμενα μου σπαει τα νευρα και ειμαι και πιτσιρικας >.< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Νε κε αιγο αφτω πυσταιβο ωτη μαι τεις σοιντωμοφραφύαις αιχουμε ξαιχασυ τιν ωρθογραφυα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Δεν φταιν για όλα οι πιτσιρικάδες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Όταν βλέπω κάποιο γραπτό με συντομογραφίες φαντάζομαι και το ίδιο τον άνθρωπο να τα λέει. Δεν είναι καθόλου κολακευτικό... Κάτι σε διανοητική καθυστέρηση μου κάνει. Ναι είναι και το θέμα της ορθογραφίας αλλά ΟΚ δεν είμαστε Μπαμπινιώτιδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Δεν φταιν για όλα οι πιτσιρικάδες...... Φταίν και παραφταίν!!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Ο χοντρός φταίει για όλα όπως λέει και ο Κηλαηδόνης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εγώ τρελένομαι όταν ακούω στον προφορικό λόγο να λένε την λέξη lol !!! Δηλαδή αν είναι δυνατόν!!! ή κάτι τεσπα... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2009 από τον Ghostakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Έτσι έτσι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Κι εγώ στα διάφορα φόρα το βρίσκω αποκρουστικό να γράφουν με συντομογραφίες. Έχεις ολόκληρο πληκτρολόγιο... χρησιμοποιήσε το!!! Τώρα στα SMS φου και φου γράφω με συντομογραφίες αν βιάζομαι ή δε με χωράει ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Ειδικα αυτο το Lol πολυ μου την δινει..θελω να ριξω σφαλιαρα με το που το λενε η γραφουνε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Ειδικα αυτο το Lol πολυ μου την δινει..θελω να ριξω σφαλιαρα με το που το λενε η γραφουνε.. λολ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πάντως ούτε εμένα μου αρέσουν οι συντομογραφίες ούτε γενικώς ο τρόπος που γράφουν οι πιτσιρικάδες σε chat & msn &sms...... Το έχουνε κάνει πιό έυκολο μέν αλλά γι αυτό είναι όλοι οι πιτσιρικάδες ανορθόγραφοι πλέον!!! Νε κε αιγο αφτω πυσταιβο ωτη μαι τεις σοιντωμοφραφύαις αιχουμε ξαιχασυ τιν ωρθογραφυα... Πιτσιρικάς κι εσύ?? Innova έχεις φιλαράκι?? :P :lol: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2009 από τον lakis92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrDreamer 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 λολ :lol: OMG και 3lol (ομιτζι και τρια λολ) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Εδώ μερικοί καθηγητές γράφουν με συντομογραφίες,τα παιδιά μας πείραξαν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis67 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 και εγω σιχαινομαι συντομογραφιες και greeklish , τετοια μηνυματα στα φορουμ τα αγνοω γιατι κατα την αποψη μου δειχνουν χαμηλο επιπεδο και προχειροτητα.....και καλα να ειναι πιτσιρικας ο αλλος και να γραφει ετσι...δικαιολογημενα....αλλα μεγαλυτεροι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 εμενα μου εχει μεινει , απο chat σε βιντεοπαιχνιδια καθως και οι εκφρασεις που αρμοζουν lol, omg ,κτλπ Λολ ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 lol wtf! qq n00b Εμενα μου την σπαει οπως μιλανε κατι emo και emofriends. Και ειδικα αυτο το C. Etc mila0 k an c arec! C' aAaAagp0 xZ m0000u!! <3 <3 <3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Τι άλλη βλακεία μόδα θα μας έρθει από την Αμερική και εμείς σαν τα πιθικάκια θα την υιοθετήσουμε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Τι άλλη βλακεία μόδα θα μας έρθει από την Αμερική και εμείς σαν τα πιθικάκια θα την υιοθετήσουμε; Έυγε Ολες αυτές ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ των αμερικάνων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες