Jump to content
steven_04

Αν ειδατε σημερα ενα τρακαρισμενο ER

Recommended Posts

Φιλαρακο κοιτα την καλη μερια των πραγματων. Το μηχανακι θα βγει ολικη θα παρεις 5-6 χιλιαρικα, θα βαλεις αλλα 1-2 και θα παρεις ενα street triple, να χεις φρενα την επομενα φορα!

χαχαχα αγορακι μου, περαστικα να ειναι και ειναι ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια, αφου κιολας δεν θα πληρωσεις και δραχμη. Το κορμι σου σε μερικες μερες/βδομαδες θα ειναι σαν καινουριο, μην αγχωνεσαι.

Οσο για την πανελληνια... μην τρελενεσαι. Χανεις μονο του 2009. Μπορεις ομως να πας στις υπολοιπες 70 που θα γινουν... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι ειπες τωρα βρε φιλε Σταυρο.... :( Πολυ λυπαμαι βρε συ για το ατυχημα, αλλα να ξερεις οτι σε καταλαβαινουμε ολοι εδω γιατι εχουμε βρεθει στην ιδια θεση... Να σου πω εγω ιστοριες να σου σηκωθει η τριχα καγκελο ρε συ!

Ξερω καλα οτι πονας τωρα και νοιωθεις ακομα πιο ασχημα για τη μηχανη αλλα ειλικρινα πιστεψε με: εσυ δεν επαθες ουσιαστικα τιποτα (θα μπορουσε να ειναι πολυ χειροτερη η φαση), η μηχανη θα γινει καλυτερη απο καινουργια, και ο κουτακιας θα σε αποζημιωσει και με το παραπανω!

Ενα ακομα μαθημα ζωης λοιπον και μακαρι να ειναι και το τελευταιο ασχημο αυτο φιλε!

Παντα ορθιος απο δω και μπρος! :)

ΥΓ. Αν μπορω να σε βοηθησω σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (ασφαλειες, μετακινηση κλπ), μη διστασεις να μου στειλεις ενα ΠΜ.

Τροποποιήθηκε από τον Ταξιδευτής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:0 :0 Oχι ρε Steven!!

Περαστικα θα ειναι και αφου δεν θα πληρωσεις μια μην σκας!!Ποτε ξανα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ σωστός. Κι απ'ότι βλέπω το μοτόρι πάει για «ολική»... ε;

Kατ'αρχάς περστικά σου, κατά 2ον βλέπω ότι έχεις το γνώθι εαυτόν και 3ον .... τι νέο θα πάρουμε? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ρε γαμωτο!!! Περαστικα σου ρε Σταυρακα. Σημασια εχει που δεν επαθες κατι σοβαρο ΕΣΥ, ολα τα ολα διορθωνονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως δε νομιζω οτι το μηχανακι εχει παθει τοσο μεγαλη ζημια για να παει για ολικη. Αυτο βεβαια δε σε συμφερει γιατι θα ειναι ενα σαραβαλο μετα, αλλα το κοστος επισκευης δε νομιζω να ξεπερναει τα 3.000?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμεις μιλησαμε man, παρε με τηλ για πανελληνια αμα ειναι να κατεβουμε με το κουτι

Τροποποιήθηκε από τον Lambis MT-01

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταυρο κριμα ρε συ για τη μηχανουλα σου αλλά παλι καλα που τη σκαπούλαρες με ψιλά γραμματα.Τελικα δεν την παλεουνε πολλοι εκει εξω και πρεπει να πηγαινουμε σαν γριες κοτες πανω στις μηχανες...σταδιαλα πια...ΠΡΟΣΟΧΗ & ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!! :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα φιλε.Τυχερος μεσα στην ατυχια σου.Οι λαμαρινες δεν ειναι τπτ φιλε Σταυρο.Βρες ενα γατονι μηχανικο τωρα,πηγαινε για ολικη το μηχανακι και φουσκωσε ολα τα τιμολογια.Και μην σε νοιαζουν τα λεφτα θα τα παρεις ολα.Βαλε τα παντα μεσα..Απο φαρμακα,επισκεψεις σε γιατρους,αποδειξεις απο ταξι και οτι σου κατεβει στο κεφαλι..Ψαξε να βρεις για καποιο dainese (ακριβο μοντελο) να το δει ο εμπειρογνωμονας οπως και κρανος και μην σκας για τπτ.Αφου δεν επαθες εσυ τπτ αυτο μετραει.Σε καταλαβαινω οτι εχεις στεναχωρεθει για το μηχανακι σου και για τους κοπους που εκανες αλλα θα παρεις αλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωω φιλε ειδα την μηχανη και μου ηρθε να κλαψω. Παντος εσυ να εισαι καλα φιλε! Με το καλο να το ξεπερασεις και να το αφησεις πισω σου. Παντος παιδια πολυ λενε οτι οι μηχανοβιοι δεν προσεχουν και τετοια ενω βλεπω οτι στις περισσοτερες φορες αυτοι που ειναι στα αμαξια δεν προσεχουν τι κανουν. Anyway ας μην βγω off topic φιλε και παλι περαστικα και συντομα και παλι να βολταρεις με την μηχανη σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

stevenako ολα καλα θα πανε και οτι θελεις παρε τηλ.

περαστικα σου και σιδερενιος

ελπιζω να ξαναβρεθεις συντομα στη παρεα

οτι εγινε,εγινε.ειναι μια εμπειρια και αυτο.αφου εσυ εισαι καλα χεστα ολα τα αλλα

πανω απο ολα η υγεια

κουραγιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια με συγκινησατε. :blush: Εχω δεχτει πολλα τηλεφωνα και pm και προτασεις για βοηθεια και εξυπηρετηση. Ειλικρινα χαιρομαι που με καταλαβαινετε. Γι'αυτο κι'εγω χαιρομαι που ειμαι μελος αυτης της κοινοτητας. Την αγαπη και τις θερμες ευχες μου στον καθενα ξεχωριστα. Να ειστε καλα και να μην εχετε ατυχηματα στη ζωη σας. Ελπιζω να σας γνωρισω ολους καποια στιγμη και να ανταλλαξουμε τις εμπειριες μας απο αυτο το κωλοχανειο που ζουμε....

Παντα ορθιοι και αγρατσουνιστοι

Υ.Γ: Το μηχανακι ειναι στην αντιπροσωπεια της Kawasaki. Θα μου το κανουν καινουριο με γνησια ανταλλακτικα γιατι αλλιως θα τους παρει και θα τους σηκωσει. Θα περασει απο Δευτερα πραγματογνωμονας να καταγραψει τις ζημιες. Αν εχει βρει πλαισιο, προφανως και δεν συμφαιρει η επισκευη. Θα παω και εγω μια βολτα απο το συνεργειο να πω το μαστορα να βγαλει χτυπημενα οσα περισσοτερα μπορει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Steven, το έμαθα τηλεφωνικώς...Τί να πω? Καλή ανάρρωση και άρχισε να σκέφτεσαι τι θα πάρεις τώρα με τα λεφτά! Όσο για την πανελλήνια, σιγά τα αυγά! Του χρόνου και όλες τις υπόλοιπες χρονιές! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:0

ρε φιλαρακι, φτηνα την γλυτωσες. παλι καλα..εσυ να εισαι γερός και τα σιδερα επισκευαζονται!!! :)

περαστικα σου...

Τροποποιήθηκε από τον xourafis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταυρο... περαστικα ρε αγορινα και αλλο κακο να μη σε βρει.

Ολα τα αλλα γινονται. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα