Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 eBay.de + eBay.co.uk . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Ή βγες στη γυρα σε 2-3 μαγαζια με "μεταχειρισμενα" ανταλλακτικα να δεις τι παιζει. Καλο το ebay, αλλα δεν ειναι και τοσο αμεσο... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
duffyfx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 απλα αν βρω μεταχειρισμενη πρεπει να εχει και τα κλειδια μαζι τα2 μαυρα και το κοκκινο γιατι δεν θα τεριαζει ο κωδικος immobilaizer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 "μεταχειρισμενα" ανταλλακτικα.. Το βασικο αιτιο κλοπων.. (Καλα εκανες και το εβαλες σε εισαγωγικα..) Απο τη μια "κλαιγομαστε" οταν κλεβεται ενα μηχανακι και απο την αλλη ζηταμε "μεταχειρισμενο" ανταλλακτικο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Το βασικο αιτιο κλοπων.. (Καλα εκανες και το εβαλες σε εισαγωγικα..) Απο τη μια "κλαιγομαστε" οταν κλεβεται ενα μηχανακι και απο την αλλη ζηταμε "μεταχειρισμενο" ανταλλακτικο.. έτσι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Επιτρεψτε μου λιγο offtopic.... Συμφωνω Θαναση για τα "μεταχειρισμενα" αλλα δεν ευθυνονται τα μαγαζια περισσοτερο απο τους λεχριτες που δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους. Και δεν εννοω αλλους απο τους ελεγκτικους μηχανισμους που θα πρεπει να διασταυρωσουν με τιμολογια αγορας τα μεταχειρισμενα ανταλλακτικα που πουλαει ο αλλος. Αν γινοταν αυτο σωστα, τα "μεταχειρισμενα" θα ηταν μεταχειρισμενα και τιποτα παραπανω.... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
duffyfx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 συμφωνω με ολους σας παιδια!! για το δικο μου θεμα εχω να σας πω οτι ενας φιλος φιλου μου ειναι οδηγος αγωνων μοτο μεσου αυτου βρηκα λυση επικοινωνησε με το τεχνικο τεαμ του και του απαντησανε οτι τα γιαμαχα δισκολα καινε ηλεκτρονικη!! και σε ορισμενα χτχ και την βαλβιδα να γεφυρωσεις δεν περνει μπροστα παρα μονο αν αλαξεις βαλβιδα και κανεισ ρεσετ τον εγκεφαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Επιτρεψτε μου λιγο offtopic.... Συμφωνω Θαναση για τα "μεταχειρισμενα" αλλα δεν ευθυνονται τα μαγαζια περισσοτερο απο τους λεχριτες που δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους. Και δεν εννοω αλλους απο τους ελεγκτικους μηχανισμους που θα πρεπει να διασταυρωσουν με τιμολογια αγορας τα μεταχειρισμενα ανταλλακτικα που πουλαει ο αλλος. Αν γινοταν αυτο σωστα, τα "μεταχειρισμενα" θα ηταν μεταχειρισμενα και τιποτα παραπανω.... :/ Δεν διαφωνουμε ΚΑΘΟΛΟΥ! :/ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
duffyfx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 παιδια τελικα ειναι ηλεκτρονικη 600ευρω :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες