Jump to content
duffyfx

ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Recommended Posts

Ή βγες στη γυρα σε 2-3 μαγαζια με "μεταχειρισμενα" ανταλλακτικα να δεις τι παιζει. Καλο το ebay, αλλα δεν ειναι και τοσο αμεσο... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απλα αν βρω μεταχειρισμενη πρεπει να εχει και τα κλειδια μαζι τα2 μαυρα και το κοκκινο γιατι δεν θα τεριαζει ο κωδικος immobilaizer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
"μεταχειρισμενα" ανταλλακτικα..

Το βασικο αιτιο κλοπων.. (Καλα εκανες και το εβαλες σε εισαγωγικα..)

Απο τη μια "κλαιγομαστε" οταν κλεβεται ενα μηχανακι και απο την αλλη ζηταμε "μεταχειρισμενο" ανταλλακτικο.. :plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βασικο αιτιο κλοπων.. (Καλα εκανες και το εβαλες σε εισαγωγικα..)

Απο τη μια "κλαιγομαστε" οταν κλεβεται ενα μηχανακι και απο την αλλη ζηταμε "μεταχειρισμενο" ανταλλακτικο.. :plaf:

:_thumbsup: έτσι! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτρεψτε μου λιγο offtopic....

Συμφωνω Θαναση για τα "μεταχειρισμενα" αλλα δεν ευθυνονται τα μαγαζια περισσοτερο απο τους λεχριτες που δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους. Και δεν εννοω αλλους απο τους ελεγκτικους μηχανισμους που θα πρεπει να διασταυρωσουν με τιμολογια αγορας τα μεταχειρισμενα ανταλλακτικα που πουλαει ο αλλος. Αν γινοταν αυτο σωστα, τα "μεταχειρισμενα" θα ηταν μεταχειρισμενα και τιποτα παραπανω.... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω με ολους σας παιδια!! για το δικο μου θεμα εχω να σας πω οτι ενας φιλος φιλου μου ειναι οδηγος αγωνων μοτο μεσου αυτου βρηκα λυση επικοινωνησε με το τεχνικο τεαμ του και του απαντησανε οτι τα γιαμαχα δισκολα καινε ηλεκτρονικη!! και σε ορισμενα χτχ και την βαλβιδα να γεφυρωσεις δεν περνει μπροστα παρα μονο αν αλαξεις βαλβιδα και κανεισ ρεσετ τον εγκεφαλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επιτρεψτε μου λιγο offtopic....

Συμφωνω Θαναση για τα "μεταχειρισμενα" αλλα δεν ευθυνονται τα μαγαζια περισσοτερο απο τους λεχριτες που δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους. Και δεν εννοω αλλους απο τους ελεγκτικους μηχανισμους που θα πρεπει να διασταυρωσουν με τιμολογια αγορας τα μεταχειρισμενα ανταλλακτικα που πουλαει ο αλλος. Αν γινοταν αυτο σωστα, τα "μεταχειρισμενα" θα ηταν μεταχειρισμενα και τιποτα παραπανω.... :/

Δεν διαφωνουμε ΚΑΘΟΛΟΥ! :/

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα