DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Ερχεται η ώρα και για τους νεώτερους καμια φορά να δώσουν συμβουλές στους παλαιοτερους μοτοσυκλετιστές! :D Πλέον η κίνηση με το Caponord μέσα στην πόλη έχει αρχίσει να με κουράζει , αλλά να ταλαιπωρεί και την μηχανή.Τα σέρβις έρχονται πολύ γρήγορα (και δεν είναι και φθηνά) και η φθορά της μοτοσυκλέτας για κάτι το οποίο δεν είναι φτιαγμένη με χαλάει! Αποφάσισα λοιπόν να ψαχτώ για κανα 125αρι μιας και είναι τα κυβικά που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες μου...και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα! Υπερπληθώρα σκουτερ και παπιών και να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Οπότε βάζω ένα όριο μέχρι 2000? και γράφω τι θέλω απο το 125αρι για να με βοηθήσετε. -Οικονομικο σε καύσιμο -Φθηνά σερβις-ανταλλακτικά -Να σηκώνει και να χωράει δύο άτομα άνετα -Να μην πολυασχολούμαι με την συντήρηση (έχω ήδη Ιταλικό και μου φτάνει :P ) -Οπωσδήποτε τετράχρονο -Όσο πιο ογκώδες, τόσο το καλύτερο (για προστασία απο νερά, κρύο κλπ) Περιμένω προτάσεις B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phoenix 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Honda innova,yamaha crypton-x.....2 που μου ήρθαν γρήγορα στο μυαλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Ναι ρε συ, αλλα γράψε κάτι παραπάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Κατι σε YBR/CBF 125? Αλλιως αν θελεις προστασια απο τη βροχη και μερικους πρακτικους χωρους καποιο σκουτερ με 16αρες ροδες (π.χ. Beverly) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Αλλιως αν θελεις προστασια απο τη βροχη και μερικους πρακτικους χωρους καποιο σκουτερ με 16αρες ροδες (π.χ. Beverly) Υπαρχουν αφθονα τετοια σκουτερ αλλα υπαρχει οριο 2000ευρω. Σκουτερ σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν αλλα οχι τα ογκωδεις που ζητας εσυ. Η δινεις κανα 500αρικο παραπανο για κατι πιο ογκωδεις σκουτερ η περνεις μια παπια σε αυτα τα λεφτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Κατι σε YBR/CBF 125? Αλλιως αν θελεις προστασια απο τη βροχη και μερικους πρακτικους χωρους καποιο σκουτερ με 16αρες ροδες (π.χ. Beverly) :lol: Σε περίμενα με το YBR! :P Όχι δεν θέλω μοτοσυκλετάκι, αν ήταν έτσι θα έπαιρνα ένα εντουράκι 250 για να κάνω και το κέφι μου στο βουνό. Αποκλειστικά σκουτερ/παπί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Μιας και δεν σε ενδιαφέρει το μεγεθος και ισα ισα σε εξυπηρετεί κοίτα κάτι σε σκούτερ 4Τ. Καναπέδες έχουν επάνω για άνεση με 2 άτομα. Καλύτερο απο παπί σε ανεμοπροστασία. Αποθηκευτικός χώρος. Τι άλλο θες? πούλα το ιταλικό και πάρε mega scooter :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Δεν τιθεται θέμα πώλησης. Για άλλη δουλειά το θέλω το 125αρακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 :P :P :P Τοσο προβλεψημος εχω γινει ποια??? Anyway εγω το προτεινα γιατι το παιρνεις καινουριο σε αυτα τα λεφτα. Εναλλακτικα αν μπορεις βαλε αλλα 5 κατοσταρικα και τσιμπα αυτο σε 125. It's my opinion ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Για μένα κοιτάς κάτι τέτοιο: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/306693/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/343860/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/374944/ Νομίζω σου ταιριάζει αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/353502/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/45336/ http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=22035 Piaggio X9 180 για μένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Χμμ ενδιαφέρον.Δεν είχα σκεφτεί για μεταχειρισμένο. Πολύ ωραίο φαίνεται το X9. Βεβαια δεν ξέρω κατα πόσο αντέχουν αυτά στην πάροδο του χρόνου και με κίνηση συνέχεια στην πόλη. Ας μπούνε και τα μεταχειρισμένα στο παιχνίδι λοιπόν. Ακούω και για αυτά προτάσεις. Υ.Γ Γράψτε όμως κάτι παραπάνω παιδιά.Κυριώς όσοι είναι κάτοχοι...τα μοντέλα πάνω κάτω τα ξέρω, απλά θέλω να ακούσω και γνώμες απο όσους έχουν κάποιο και συμβιώνουν καθημερινά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 sportcity 125cc! πιστευω οτι ταιριαζει σε αυτο που θελεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) βάζω ένα όριο μέχρι 2000? και γράφω τι θέλω απο το 125αρι για να με βοηθήσετε. -Οικονομικο σε καύσιμο -Φθηνά σερβις-ανταλλακτικά -Να σηκώνει και να χωράει δύο άτομα άνετα -Να μην πολυασχολούμαι με την συντήρηση (έχω ήδη Ιταλικό και μου φτάνει :P ) -Οπωσδήποτε τετράχρονο -Όσο πιο ογκώδες, τόσο το καλύτερο (για προστασία απο νερά, κρύο κλπ) Με τα λεφτά που διαθέτεις, αν θέλεις καινούριο μηχανάκι, θα πας αναγκαστικά σε παπί. Θα καλύψει όλα τα παραπάνω "θέλω" σου εκτός από το τελευταία (προστασία από νερά, κρύο κλπ.). Ας ξεκινήσω από τα παπιά. Από τα παπιά εγώ ξεχωρίζω δύο, το Honda Innova 125i και το Yamaha Crypton X 135. Το Crypton υπερτερεί σε όλους τους τομείς έναντι του Innova, εκτός από τα φρένα, όπου η μονοπίστονη δαγκάνα του Yamaha υστερεί τόσο σε δύναμη όσο και σε αίσθηση από τη διπίστονη δαγκάνα της Nissin που φοράει το παπί της Honda. Ενας άλλος τομέας που "υστερεί" το Yamaha είναι και η τιμή του, κάπου 2.300 ευρώ (άρα ξεφεύγει από το όριό σου), τη στιγμή που το Honda κοστίζει κάτι λιγότερο από 2.000 ευρώ. Να πώ ότι τα παραπάνω παπιά τα γνωρίζω καλά και η γνώμη μου βασίζεται σε προσωπική εμπειρία, καθώς έχω ο ίδιος ως δεύτερο μηχανάκι ένα Honda Innova 125 (το παλιό, με το καρμπυρατέρ) ενώ έχω οδηγήσει αρκετά και το Yamaha Crypton X 135, μιας και το έχει πάρει ένας ξάδελφός μου. Για το Innova θα έλεγα ότι είναι σχετικά αξιόπιστο (τουλάχιστον το δικό μου με 20.000 χλμ. καθαρά αστικής ταλαιπωρίας μόνο μια μίζα μου έκαψε και του έβαλα άλλη, ιμιτασιόν φυσικά, με 30 ευρώ). Ας πάμε και στα σκούτερ. Αν μιλάμε για 2.000 ευρώ, πάμε αναγκαστικά σε μεταχειρισμένο scooter. Και οι λέξεις "μεταχειρισμένο" και "scooter" θέλουν προσοχή, καθώς τα scooters δεν έχουν τη ... γαϊδουρινή αντοχή των παπιών. Δεν έχω οδηγήσει πολλά scooter και θα περιοριστώ σε ένα scooter που με άφησε άφωνο από την οδική συμπεριφορά του. Το Honda SH300i. Καινούριο είναι πανάκριβο αλλά δεν ξέρω ως μεταχειρισμένο πόσο φθηνά μπορείς να το βρεις. Αν δεις ότι δεν ... φτάνουν τα "κουκιά", δες το Honda SH 150i, πάλι σε μεταχειρισμένο. Ας πάμε και στα μοτοσυκλετάκια. Μιλάμε φυσικά για YBR125 ή CBF125. Δυο - τρία κατοστάρικα πάνω από τα 2.000 ευρώ κοστίζουν. Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο. Εχω την αίσθηση όμως ότι έχουν πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά αλλά υστερούν σε πρακτικότητα, αν τα συγκρίνεις με τα scooters, και σε ευκολία (αν τα συγκρίνεις με τα ημι-αυτόματα παπιά). Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 SYM Symphony 125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 sh150 μεταχειρισμενο μην το ψαχνεις καν αλλο... μονο χορους δεν εχει αλλα βαζεις ενα βαλιτσακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 ... Εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα όπως πάντα! Thanks sh150 μεταχειρισμενο μην το ψαχνεις καν αλλο... μονο χορους δεν εχει αλλα βαζεις ενα βαλιτσακι Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ,αλλά δεν πουλάνε ρε συ! Πρέπει όντως να είναι καλό! SYM Symphony 125 Ωραίο φαίνεται, και φθηνό σχετικά. Ξέρουμε τι λέει απο αξιοπιστία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Ωραίο φαίνεται, και φθηνό σχετικά. Ξέρουμε τι λέει απο αξιοπιστία; Τα SYM έχουν εκπλήξει πολύ κόσμο με την αξιοπιστία τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 εγω θα κανω λογο για αυτο kymco straight 150 Αξιοπιστο , ανετο γτ εχω δει την σελα του απο δικια μ αποψη, 150 κυβικα , διπλο δισκοφρενο και τιμη με ΦΠΑ ...1.699,00 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αν! βρεις κανενα μεταχειρισμενο XR DR, μαλλον θα ηταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ!! :) :yes: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 Και εγω το SYM θα σου πρότεινα, για την δουλεία που το θέλεις. Φτηνό αξιόπιστο(σύμφωνα με τα λεγάμενα κάποιων με συνεργεία στα Γιάννινα) με μεγάλους τροχούς. Δεν θα βρέχεσαι, θα σε πάει άνετα .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 gilera runner 125 vx ειναι οτι πρεπει συνδαζει ομορφια δυναμη αξιοπιστια σε αυτα τα χρηματα βρισκεις ανετα ενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
straightjohn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 εγώ εκ πείρας θα σου σύστηνα το παπί μου. αν και νέος σχετικά οδηγός, έχω μείνει ικανοποιημένος από τα χαρακτηριστικά του straight150. καίει 3 λιτρα στα 100 χλμ., φρενάρει πολύ καλά με τους δίσκους μπρος-πίσω, πάει με 200 άνετα(ε...κιλά,120εγω-70κυρα-10ψωνια), έχει φθηνό σέρβις. το μόνο αρνητικό είναι οι κραδασμοί του κινητήρα που φτάνουν στο τιμόνι. όσο για την διαφορά τιμής 300 ευρώ=10.000 χιλ. σε βενζίνη.!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 Θα το δω το straight απο κοντά στην πρώτη ευκαιρία.Μου το πρότειναν και άλλοι. Μέχρι στιγμής (απο εδω αλλά και αλλού) οι προτάσεις που συγκεντρώνουν τις περισσότερες "ψηφους" είναι: Scooter -SYM Sympony 125 -Kymco Agility 125/150 Παπιά -Κymco straight 125/150 -Kymco Nexxon 125 -Suzuki Address -Honda Innova Μαλλον σε κάποια απο τα παραπάνω θα καταλήξω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 Απο παπι θα πηγαινα σε Yamapa! στο scooter και στα δυο αν και για kymco δεν τα συμπαθω πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 Μεσα στην πολη τα παπακια δεν εχουν αντιπαλο αλλα δεν εχεις προστασια απο νερα που ειπες κτλ... Οπως επισης με τα παπακια ξενοιαζεις και απο την ιδεα να μην πεσουν και γρατζουνιστουν πραγμα δυσκολο αν δεν το στουκαρεις πουθενα,εμενα μου εχει λυσει τα χερια παντως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες