Jump to content
Sign in to follow this  
Darkkon

Διαρροή καυσαερίων!

Recommended Posts

Τις προάλλες έβαλα καινούριες εξατμίσεις από Ιταλία μέσω Ebay (Gemini-exhaust)...είναι δυνατές ακόμη και με τα σιλανσιέ επάνω αλλά όχι ενοχλητικές λόγω Vtwin.

Έβαλα και καινούριες τσιμούχες (crush gaskets...στην αντιπροσωπεία μου είπε ένα όρο τον οποίο ούτε καν θυμάμαι...) και όλα μια χαρά μέχρι που τις γυάλισα, έβαλα μπρος και βάζοντας το χέρι στις ενώσεις με τον κινητήρα διαπίστωσα ότι υπάρχει διαρροή (μικρή αλλά αισθητή) καυσαερίων στον πίσω κύλινδρο. Επειδή η εξάτμιση είναι custom η φλάντζα που πατάει την κεφαλή πάνω στον κινητήρα φαίνεται δεν κάθεται τόσο τέλεια και κάπου έχει κενό.

Ξέρω ότι υπάρχει ένα προϊόν το οποίο θα κάνει τέλεια μόνωση το Permatex Ultra Copper αλλά δεν το έχω βρει στην Ελλάδα. Πριν το παραγγείλω αρκετά ακριβότερα από Αμερική ξέρει κανείς αν πωλείται εδώ ή αν υπάρχει κάτι παρόμοιο και δοκιμασμένο;

Όχι κόκκινη σιλικόνη όμως ή σε στιλ στόκου γιατί με τον καιρό ξεραίνονται και διαλύονται!

Έχω ανεβάσει και κάποιες φωτογραφίες εδώ: http://www.flickr.com/photos/42568196@N02/ για όποιον ενδιαφέρεται!

Τροποποιήθηκε από τον Darkkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το πιο σωστο , κατα τη γνωμη μου , θα ηταν να εβρισκες δυο ιδιες φλατζες σε διαμετρο οπως αυτες που εχει η μηχανη σου αλλα πιο λεπτες σε παχος μηπως πιασουν καλυτερα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αυτό είναι μια λύση...οι Χάρλευ είναι λεπτότερες και και ταιριάζουν αλλά η εδώ αντιπροσωπεία και καλά, είναι για κλάματα! Πάλι από έξω θα κινηθώ μάλλον...

Τροποποιήθηκε από τον Darkkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περνα καμια βολτα απο τον λαινοπουλο,κατασκευαζουμε τσιμουχες με cnc φερε τις παλιες φλαντζες,Μοναστηριου 293 (διπλα απο το ξενοδοχιο φιλοξενια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο την στιγμη που στον ενα κυλινδρο πατησε καλα χωρις διαρροη, εγω θα ξαναδοκιμαζα να ξανατοποθετησω καλυτερα τον προβληματικο λαιμο...ξερεις πριν σφιξεις λιγο δεξια αριστερα να το κεντραρεις καλα και να σφιξεις βηματικα τις 2 βιδες λιγο την μια λιγο την αλλη σιγα σιγα .....ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πατησει σωστα ( αλλιως η αλλη γιατι πατησε ? )

ΥΓ μουρατο εργαλειο

Τροποποιήθηκε από τον sakis67

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης καλο ειναι κατα το σφιξιμο να εχεις αποσυνδεσει τον λαιμο απο το τελικο ωστε να ειναι τελειως ελευθερος ο λαιμος και να μπορεις να τον κεντραρεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα