Jump to content
Punisher

Crypton-X 135cc vs Modenas Dynamik 125cc

Recommended Posts

Εσυ φίλε για το mοdenas ξερεις τπτ αλλο π.χ αμα τα εχει ριξει με κανεναν άλλο????

Ναι,κάποτε είχε περάσει ένα κολλημένο astrea

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν έχετε δει τίποτα.. Μπέσα μιλάω. Γυροβολούσα προχτές ναούμε με το Rallye και ξαφνικά στέκεται δίπλα μου ένα Scania. Το πως του έφυγα μιλάμε δε λέγεται. Αφού είμαι τιμόνι ο άθρωπας.

Ναι,κάποτε είχε περάσει ένα κολλημένο astrea

Κόντεψα να κολλήσω κι εγώ απ'τα γέλια πρωινιάτικα.. :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως πριν μερικές μερούλες είδα μια αγέλη λυκόπουλα (αστυνομικούς) καβάλα σε ολοκαίνουρια crypton x.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mαμα το Dynamik μονο ενα καρμπυρατερ ειχε πανωκαι εξατμιση απο οτι μας ειπε αυτος.....

το μοτερ του Dynamik πρεπει να ηταν 2 φορες σαν τοου Χ...

Στο Χ εχω μονο ενα 14αρι γραναζι μπροστα και μια εξατμιση....

Υ.Γ μετα τα 400μ η 4 χτυπαει κοφτες :D

ρε φιλε Punisher εισαι κορυφη...... αν και απο οτι λες το Dynamic αν και διχρονο υστερουσε : η χειροποιητη εξατμιση οταν δεν το εχεις πειραγμενο αντι να δινει κοβει και το μεγαλυτερο καρμπυρατερ δεν κανει τιποτα απλα κοβει αν δεν εχεις και τον αναλογο χωρο καυσης......... εσυ απο την αλλη εχεις την Sp που ειναι εξατμιση ειδικη για εκκινησεις........ δινει παρα πολυ χαμηλα και δεν παει καλα στα ψηλα........σε συνδυασμο με το 14αρι γραναζι μπροστα εχεις ενα δυνατο μηχανακι για τα 400...... οταν ειχα εγω 14 μου βαραγε κοφτης στα 125...... α, και κατι αλλο....οταν ανοιγεις το Χ να το αφηνεις να χτυπαει κοφτη σε ολες τις ταχυτητες για ενα δευτερολεπτο και μετα να αλλαζεις....καντο και θα με θυμηθεις.....παει πολυ καλυτερα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε Punisher εισαι κορυφη...... αν και απο οτι λες το Dynamic αν και διχρονο υστερουσε : η χειροποιητη εξατμιση οταν δεν το εχεις πειραγμενο αντι να δινει κοβει και το μεγαλυτερο καρμπυρατερ δεν κανει τιποτα απλα κοβει αν δεν εχεις και τον αναλογο χωρο καυσης......... εσυ απο την αλλη εχεις την Sp που ειναι εξατμιση ειδικη για εκκινησεις........ δινει παρα πολυ χαμηλα και δεν παει καλα στα ψηλα........σε συνδυασμο με το 14αρι γραναζι μπροστα εχεις ενα δυνατο μηχανακι για τα 400...... οταν ειχα εγω 14 μου βαραγε κοφτης στα 125...... α, και κατι αλλο....οταν ανοιγεις το Χ να το αφηνεις να χτυπαει κοφτη σε ολες τις ταχυτητες για ενα δευτερολεπτο και μετα να αλλαζεις....καντο και θα με θυμηθεις.....παει πολυ καλυτερα......

+1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ακομα δεν κλειδωθηκε αυτο?

για ποιο λογο να κλειδωθει?? αντε ρε σπασε..... και αν δεν γουσταρεις μην γραφεις......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλακα πλακα και γω εδω στη δραπετσωνα εχω δει dynamic να τρωει ...σκονη απο crypton x ..ξεκινανε σχεδον μαζι και ενω το ντιναμικ ειναι μια ροδα μπροστα απ το Χ ,τοτε το Χ ανοιγει και φευγει αφηνοντας πισω το ντιναμικ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για ποιο λογο να κλειδωθει?? αντε ρε σπασε..... και αν δεν γουσταρεις μην γραφεις......

Ακουμε που σου λεω...εχω πειρα σε thread τετοιου τυπου τοσο καιρο εδω!Καποιος θα πεταξει τα μαργαριταρια που πετας εσυ και μετα θα κλειδωσει... :lol:

Οσο για το λεξιλογιο σου...τι να πω...( :lol: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι ? :huh:

Το ειπα χαριτολογωντας...

Να σου αναπτυξω ομως τι σκεφτομαι...εγω σαν ατομο

Γιατι η κοντρα αυτη καθ'αυτη ειναι παρανομη ποσο μαλλον η αναρτηση της σε λινκ φατσα φορα την στιγμη που μπορει να την δουν ανηλικα παιδια και να παιρνουν ασχημα παραδειγματα(λεω εγω)!

Γιατι μπαινοντας μεσα σε ενα φορουμ ενας πιτσιρικας και μη ξεροντας τι 125 να αγορασει του δινετε η λαθος εντυπωση οτι ενω ας πουμε το μηχανακι που ψαχνει ειναι ενα καλο μηχανακι βλεπει απο μια ασχετη κοντρα με ανισους οδηγους/μηχανες/προυποθεσεις με κουλαδια οδηγους κτλ κτλ και διαμορφωνει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ αποψη για την μηχανη του...

Καλως η κακως διαμορφωνει αποψη αυτο που θα αναρτηθει εδω μεσα...

Σε προσωπικο επιπεδο οταν ηταν να αγορασω πριν 4 χρονια ενα μηχανακι 125 και ηθελα ενα δυνατο,καλο και καινουργιο μηχανακι (δεν με ενδιεφερε η μαρκα) εψαχνα πολυ καιρο εμπαινα ρωτουσα,κοιτουσα απο δω και απο κει να ακουσω ΓΝΩΜΕΣ να παρω εμπειριες κτλ κτλ υπηρχαν και τοτε πιτσιρικαδες που ειχαν αναρτησει κατορθωματα στο ιντερνετ με διαφορα μηχανακια και διαφορες κοντρες και υπηρχαν και αλλοι τοσοι πιτσιρικαδες που αγοραζαν και αγοραζουν τα μηχανακια τους με τετοιες προυποθεσεις...δεν ειναι σωστο ομως!

Δεν ειναι σωστο ομως αυτο διοτι και δεν εισαι αντικειμενικος οσον αφορα την κοντρα,οσον αφορα κινητηρα,οσον αφορα οδηγο,οσον αφορα συνθηκες κτλ και διαμορφωνεις και αποψη με αυτα που γραφεις και οπως ξερεις και εσυ Χρηστο που εισαι και καιρο εδω μεσα αν κοιταξεις θα δεις οτι πολλα topics εχουν ανοιχτει και αναζητουν μηχανακια,παπακια κτλ κτλ και ειναι λαθος να τους δινουμε λαθος πληροφοριες για καποια πραγματα (τουλαχιστον εμενα με πειραζει)!

Αν ξερεις κατι για ενα μηχανακι βγες πεστο πες αρνητικα πες και θετικα,οχι ομως να συγκρινεις και ανομοια πραγματα...

Και το λεω αυτο γιατι γινετε συνεχεια στα μικρα κυβικα και σε συνδιασμο με την μικρη ηλικια των παιδιων αναπαραγονται λαθος εντυπωσεις για διαφορα μοντελα!

Υ.Γ.: Αυτα δεν τα ειπα γιατι εχω ενα απο τα μηχανακια που συζητιουνται εδω τωρα,ουτως η αλλιως αποσυρθηκε, αλλα γιατι δεν μου αρεσει εμενα προσωπικα να δινω λαθος πληροφοριες αλλα και δεν μου αρεσει να τις βλεπω κιολας(αυτο θα το κρινουν οι συντονιστες)...

Αυτα φιλικα απο μενα για εσας... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ειπα χαριτολογωντας...

Να σου αναπτυξω ομως τι σκεφτομαι...εγω σαν ατομο

Γιατι η κοντρα αυτη καθ'αυτη ειναι παρανομη ποσο μαλλον η αναρτηση της σε λινκ φατσα φορα την στιγμη που μπορει να την δουν ανηλικα παιδια και να παιρνουν ασχημα παραδειγματα(λεω εγω)!

Γιατι μπαινοντας μεσα σε ενα φορουμ ενας πιτσιρικας και μη ξεροντας τι 125 να αγορασει του δινετε η λαθος εντυπωση οτι ενω ας πουμε το μηχανακι που ψαχνει ειναι ενα καλο μηχανακι βλεπει απο μια ασχετη κοντρα με ανισους οδηγους/μηχανες/προυποθεσεις με κουλαδια οδηγους κτλ κτλ και διαμορφωνει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ αποψη για την μηχανη του...

Καλως η κακως διαμορφωνει αποψη αυτο που θα αναρτηθει εδω μεσα...

Σε προσωπικο επιπεδο οταν ηταν να αγορασω πριν 4 χρονια ενα μηχανακι 125 και ηθελα ενα δυνατο,καλο και καινουργιο μηχανακι (δεν με ενδιεφερε η μαρκα) εψαχνα πολυ καιρο εμπαινα ρωτουσα,κοιτουσα απο δω και απο κει να ακουσω ΓΝΩΜΕΣ να παρω εμπειριες κτλ κτλ υπηρχαν και τοτε πιτσιρικαδες που ειχαν αναρτησει κατορθωματα στο ιντερνετ με διαφορα μηχανακια και διαφορες κοντρες και υπηρχαν και αλλοι τοσοι πιτσιρικαδες που αγοραζαν και αγοραζουν τα μηχανακια τους με τετοιες προυποθεσεις...δεν ειναι σωστο ομως!

Δεν ειναι σωστο ομως αυτο διοτι και δεν εισαι αντικειμενικος οσον αφορα την κοντρα,οσον αφορα κινητηρα,οσον αφορα οδηγο,οσον αφορα συνθηκες κτλ και διαμορφωνεις και αποψη με αυτα που γραφεις και οπως ξερεις και εσυ Χρηστο που εισαι και καιρο εδω μεσα αν κοιταξεις θα δεις οτι πολλα topics εχουν ανοιχτει και αναζητουν μηχανακια,παπακια κτλ κτλ και ειναι λαθος να τους δινουμε λαθος πληροφοριες για καποια πραγματα (τουλαχιστον εμενα με πειραζει)!

Αν ξερεις κατι για ενα μηχανακι βγες πεστο πες αρνητικα πες και θετικα,οχι ομως να συγκρινεις και ανομοια πραγματα...

Και το λεω αυτο γιατι γινετε συνεχεια στα μικρα κυβικα και σε συνδιασμο με την μικρη ηλικια των παιδιων αναπαραγονται λαθος εντυπωσεις για διαφορα μοντελα!

Υ.Γ.: Αυτα δεν τα ειπα γιατι εχω ενα απο τα μηχανακια που συζητιουνται εδω τωρα,ουτως η αλλιως αποσυρθηκε, αλλα γιατι δεν μου αρεσει εμενα προσωπικα να δινω λαθος πληροφοριες αλλα και δεν μου αρεσει να τις βλεπω κιολας(αυτο θα το κρινουν οι συντονιστες)...

Αυτα φιλικα απο μενα για εσας... :_thumbsup:

Εχεις ενα δικιο..δεν το ειχα σκεφτει ετσι.. :_thumbsup::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
......Αυτα φιλικα απο μενα για εσας... :_thumbsup: .......

Κατά βάση έχεις δίκιο. Αν όμως μπει εδώ μέσα ο πιτσιρικάς και βγάλει συμπέρασμα με ένα μονάχα τόπικ ή με μια μονάχα απάντηση, τότε κυρίως φταίει εκείνος που δεν έχει μάθει να φιλτράρει και να αναζητά τις πληροφορίες. Ή έστω φταίει όποιος δεν του το έμαθε να το κάνει. Οι πιο πολλοί μπαίνουν και περιμένουν να ακούσουν μόνο θετικά σχόλια για την επιλογή τους. Όπως ακριβώς έκανα και εγώ στο πρώτο μου τόπικ. Ήθελα να μάθω ΜΟΝΟ μεταξύ του Ζ-125 και του Innova ποιο είναι καλύτερο (σε τι?????) και τίποτε άλλο! Ούτε δίπλωμα είχα, ούτε κράνος είχα, ούτε ιδέα είχα, ούτε τίποτα! Μου είπαν αρκετά παιδιά για το CBF 125 και όλα αυτά, και εγώ έλεγα "καλά τι μου λένε, εγώ Ζ θέλω, που κολλάνε τα διπλώματα, τα κράνη, τα CBF και οι μλκίες?". Γιατί ήμουνα πάνω στην κ@υλα μου και δεν άκουγα τίποτα, ήθελα να το παίζω οδηγός και αλάνι. Ευτυχώς που δε μου πήρανε παπί τότε, φαντάζομαι τι θα είχα κάνει!...

Μέχρι να φτάσει ο άλλος όμως να σκεφτεί αυτά που τώρα σκέφτομαι εγώ, εσύ και άλλοι πολλοί, πρέπει να περάσει καιρός και να δει κάποια πράγματα έξω στο δρόμο που θα τον τρομάξουν. Αμα δεν παραδειγματιστείς από συμβάντα άλλων δε θα μάθεις. Δυστυχώς θέλει πολλή μαγκιά για να μάθεις από μόνος σου, και δεν ξέρω αν σου μένει και απωθημένο κιόλας.

Συμπέρασμα: Ότι και να πεις, ότι και να πω, ότι και να ειπωθεί γενικά, συνέχεια θα ανοίγουν τέτοια τόπικ, συνέχεια θα υπάρχουν απαντήσεις σωστές και μη, και πάλι εδώ θα είμαστε να τα λέμε. You better get used to it :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακουμε που σου λεω...εχω πειρα σε thread τετοιου τυπου τοσο καιρο εδω!Καποιος θα πεταξει τα μαργαριταρια που πετας εσυ και μετα θα κλειδωσει... :lol:

Οσο για το λεξιλογιο σου...τι να πω...( :lol: )

τι μαργαριταρια ρε φιλε.... αυτη ειναι η πραγματικοτητα........ απλα εγω θελω να βλεπω κοντρες και τετοια.... εσυ που δεν θες πολυ απλα οταν βλεπεις κατι να γραφει π.χ. crypton x vs dynamic ή κατι παρομοιο μην μπαινεις αμα δεν σου αρεσουν...... οχι επειδη δεν σου αρεσει σημαινει πως θα το κλειδωσουμε για να μην το βλεπουν και οι αλλοι..... και αυτο που ειπες πως αν το εβλεπε ενας μικρος σε ηλικια θα διαλεγε μηχανακι μονο με τη σκεψη οτι να το crypton x παταει το dynamic ειναι αλλη υποθεση.....ο καθενας πρεπει να εχει τη λογικη του και να το ψαχνει το θεμα........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι μαργαριταρια ρε φιλε.... αυτη ειναι η πραγματικοτητα........ απλα εγω θελω να βλεπω κοντρες και τετοια.... εσυ που δεν θες πολυ απλα οταν βλεπεις κατι να γραφει π.χ. crypton x vs dynamic ή κατι παρομοιο μην μπαινεις αμα δεν σου αρεσουν...... οχι επειδη δεν σου αρεσει σημαινει πως θα το κλειδωσουμε για να μην το βλεπουν και οι αλλοι..... και αυτο που ειπες πως αν το εβλεπε ενας μικρος σε ηλικια θα διαλεγε μηχανακι μονο με τη σκεψη οτι να το crypton x παταει το dynamic ειναι αλλη υποθεση.....ο καθενας πρεπει να εχει τη λογικη του και να το ψαχνει το θεμα........

Όταν ένας συντονιστής κλειδώσει ενα post μπορείς να το βλέπεις αλλά δεν μπορείς να απαντήσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οι κοφτες που ακούγονται στην αρχή είναι σε νεκρά?

Απο Νεκρα παει σε πρωτη και πεταγεται το μηχανακι!!! Εκκινηση!!!

Το μοντενας το συγκεκριμενο δν νομιζω να εχει τρεξει με κανεναν ο 1ος ημουν..

Ειναι ολο μανισιο και φοραει μονο εξατμιση και καρμπυρατερ...

Οντως παιζει μεγαλο ρολο ο οδηγος και μην ξεχνατε το μοντενας εχει και συμπλεκτη λγο να αργησεις να αλλαξεις ταχυτητα εχασες μετρα...

Πρεπει να ξερεις να οδηγας :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πετα το 2χρονο και παρε ενα 4χρονο εσυ.....Ειδες οτι εφαγε το διχρονο και ηρθες να το παιξεις μπλα και μπλα ρε φιλε αφου δν σ αρεσουν οι κοντρες πολυ απλα δν γραφεις στο thread απλα και ωραια :rolleyes: :rolleyes:

Δεν πιστευω να υπαρχει ανθρωπος που να μην του αρεσουν οι κοντρες :rolleyes:

Αυτο το διχρονο ηταν τελιως για πεταμα αλλα τα διχρονα ειναι καπως περιεγρα μοτερια πρεπει να ξερεις να τα ανοιγεις αλλιως και στρογγιλοφαναρο σε εχει.

Παντος το κριπτονακι κατι λεει για παπι και τετραχρονο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το διχρονο ηταν τελιως για πεταμα αλλα τα διχρονα ειναι καπως περιεγρα μοτερια πρεπει να ξερεις να τα ανοιγεις αλλιως και στρογγιλοφαναρο σε εχει.

Παντος το κριπτονακι κατι λεει για παπι και τετραχρονο.

Υamaha ειναι ρε φιλε τι περιμενεις να μην πηγαινει ποιοτητα ειναι ολα τα Ιαπωνικα εγγυηση!!!!

Τωρα εχει πεσει καπως η αποδοση γτ εχω φαει το λαστιχο φαινονται οι κλωστιτσες που εχει :_zeppelin:

Πρεπει να αλλαξω :_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...