shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το Versys είναι στην κατηγορία των 600 κυβικών ότι είναι στην μεγαλύτερη κατηγορία To Triumph Tiger 1050 ή το Ducati Multistrada. Και το Transalp το ΚΤΜ 990 Adventure των φτωχών, ενώ το Vstrom είναι το BMW GS 1200... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον shadowhunter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 :_rock-on: φιλαρακι αποψεις ανταλαζουμε τπτ δε ισοπεδονουμε,,εγω εχω κανει βολτοταξιδο με το στρομ και σε μιαμιση ωρα πονουσα στους προσαγωγους,,αυτο το βαρος ο ογκος που εχει ειναι πολυυ κουραστικο εν σταση,,και επικηνδινο,,και πως θα σου φαινοταν αν ειχες στην κατοχη σου ενα μχν που θα εκανε οτι κανει το στρωμ που εχεις,,αλλα θα ειταν πιο μαζεμενο,ευελικτο,παιχνιδιαρικο? Eγραψα για ισοπεδοση γιατι συνεχεια βλεπω την απαντηση "To Versys το οδηγησες?" πολυ επιμονα.Τεσπα.Αυτο που λεω και συμφωνει με τον shadowhunter ειναι οτι πρεπει να γινει ζυγισμα αναγκων.Οσο για τα προβληματα,λογικο ειναι να ακους περισσοτερα για Strom αφου κυκλοφορει αρκετα εως πολυ μεγαλυτερο νουμερο σε σχεση με το Versys.Καθενα εχει τα κουσουρια του.Ειτε BMW ειτε Suzuki κτλ. Για να κλεισω το θεμα λοιπον εγω,να πω οτι με το Versys μου βγαινει ο ünderground εαυτος μου αλλα γι'αυτο που κανω Strom και παλι Strom.Με το Versys βγαζω και πιο αγρια γουστα.Το Strom το παντρευομαι ομως*. *Στα 650 παντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Eγραψα για ισοπεδοση γιατι συνεχεια βλεπω την απαντηση "To Versys το οδηγησες?" πολυ επιμονα.Τεσπα.Αυτο που λεω και συμφωνει με τον shadowhunter ειναι οτι πρεπει να γινει ζυγισμα αναγκων.Οσο για τα προβληματα,λογικο ειναι να ακους περισσοτερα για Strom αφου κυκλοφορει αρκετα εως πολυ μεγαλυτερο νουμερο σε σχεση με το Versys.Καθενα εχει τα κουσουρια του.Ειτε BMW ειτε Suzuki κτλ. Για να κλεισω το θεμα λοιπον εγω,να πω οτι με το Versys μου βγαινει ο ünderground εαυτος μου αλλα γι'αυτο που κανω Strom και παλι Strom.Με το Versys βγαζω και πιο αγρια γουστα.Το Strom το παντρευομαι ομως*. *Στα 650 παντα. φιλαρακι δεν ξερουν τα παιδια αν εχεις οδηγισει το βερσυς για αυτο σου γραφουν,To Versys το οδηγησες?"αν δεν το εχεις οδηγισει,κανε ενα κοπο,,θα αλαξεις γνωμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου και εμάς ότι με βάση τα δικά σου θέλω πήρες το στρώμα!!! Αυτή η πρότασή ΣΟΥ τα λέει ΟΛΑ: η γυναίκα δεν ήθελα καν να το βλέπει Κάπως έτσι πήρα και εγώ Ζ! Για τους χώρους, την δυνατότητα φορτώματος και την γνώμη της γυναίκας! Τελικά διαφέρουν πολύ οι γυναίκες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Και ναι,το εχω οδηγησει το Versys.Αφου εγραψα την αποψη μου για το μηχανακι.Δεν το λεω οτι το λενε σε μενα αν το εχω οδηγησει. ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Και ναι,το εχω οδηγησει το Versys.Αφου εγραψα την αποψη μου για το μηχανακι.Δεν το λεω οτι το λενε σε μενα αν το εχω οδηγησει. ^_^ok,,εχω φιλο πολυ καλο που ηταν κατοχος στρομ 4 μηνων,,δεν ηθελε να βλεπει και να ακουει για το βερσυς καθολου,οσπου μια μερα εντελως τηχαια το εκανε μια καλη βολτα,,την επομενη μερα μπηκε πωλητιριο στο στρομ και τωρα ειναι ευτηχης κατοχος ενος βερσυς Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον nik7119 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Ναι αλλα ειναι και το θεμα τι ζηταει απο το μηχανακι του.Εκει καταληγει η κουβεντα.Οτι τελικα το Strom και το Versys δεν ειναι ακριβως ιδια κατηγορια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ναι αλλα ειναι και το θεμα τι ζηταει απο το μηχανακι του.Εκει καταληγει η κουβεντα.Οτι τελικα το Strom και το Versys δεν ειναι ακριβως ιδια κατηγορια.ακριβως ετσι ειναι,,, γιατι Vers-atile Sys-tem* = Eυμετάβλητο Σύστημα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον nik7119 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Παντως εχω ακουσει οτι το στορμ βγαζει πιο πολλα γουστα απτο τρανσαλπ 700.Απλα θελω versys epishs εκτος απτους γνωστους λογους επειδη μου φενεται πιο ελαφρυ στο ματι απο στορμ κ τρανσαλπ , ελπιζω να ειναι.Μονο το τιγκερ 1050 εχω κανει βολτα κ μου φανηκε πιο ελαφρυ απο χτχ κ fmx akoma.Μηπως καπου κανω λαθος.? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Παντως εχω ακουσει οτι το στορμ βγαζει πιο πολλα γουστα απτο τρανσαλπ 700.Απλα θελω versys epishs εκτος απτους γνωστους λογους επειδη μου φενεται πιο ελαφρυ στο ματι απο στορμ κ τρανσαλπ , ελπιζω να ειναι.Μονο το τιγκερ 1050 εχω κανει βολτα κ μου φανηκε πιο ελαφρυ απο χτχ κ fmx akoma.Μηπως καπου κανω λαθος.?δεν κανεις λαθος ετσι ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Ναι αλλα ειναι και το θεμα τι ζηταει απο το μηχανακι του.Εκει καταληγει η κουβεντα.Οτι τελικα το Strom και το Versys δεν ειναι ακριβως ιδια κατηγορια. To ότι 2 μηχανάκια είναι στην ίδια κατηγορία δεν τα κάνει και ίδια! Ίδια κατηγορία και ίδια μηχανάκια ήταν μόνο το vstrom 1000 με το klv1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 To ότι 2 μηχανάκια είναι στην ίδια κατηγορία δεν τα κάνει και ίδια! Ίδια κατηγορία και ίδια μηχανάκια ήταν μόνο το vstrom 1000 με το klv1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acetop 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μάγκες διάβασα (ναι το έκανα) και τις 15 σελίδες και ειληκρινά, βαρέθηκα να βλέπω το srom είναι η bmw των φτωχών, το ένα καίει 4,5/100χλμ το άλλο 4,6/100χλμ, το ένα είναι άνετο - στο άλλο σε πονεί ο κώλος κ.ο.κ., Δεν πιστεύω στα μάτια μου, μιλάμε για μηχανές ή για μοντελες; Φίλε καβάλησές τες και αποφάσισε μόνος σου, τι σου κάθετε τί σου ταιριάζει, ότι και να διαβάσεις εδώ (συμπεριλαμβανομένων και των δικών μου) είναι (sorry παιδιά) μ....ες, γιατί όλες είναι υποκειμενικές απόψεις.. Αποφάσισε μόνος και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΘΕΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΥΠΟ, αυτοί και αν είναι για τον π.....ο. Πιστέυω ότι αντί να διαβάζεις αυτά που γράφουμε θα έπρεπε ήδη να έχεις μηχανή και να κάνεις βόλτες στους δρόμους και όχι στο internet. Πάνε αγόρασε ΤΩΡΑ μην κάθεσε, φύγε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2009 από τον acetop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Μάγκες διάβασα (ναι το έκανα) και τις 15 σελίδες και ειληκρινά, βαρέθηκα να βλέπω το srom είναι η bmw των φτωχών, το ένα καίει 4,5/100χλμ το άλλο 4,6/100χλμ, το ένα είναι άνετο - στο άλλο σε πονεί ο κώλος κ.ο.κ., Δεν πιστεύω στα μάτια μου, μιλάμε για μηχανές ή για μοντελες; Φίλε καβάλησές τες και αποφάσισε μόνος σου, τι σου κάθετε τί σου ταιριάζει, ότι και να διαβάσεις εδώ (συμπεριλαμβανομένων και των δικών μου) είναι (sorry παιδιά) μ....ες, γιατί όλες είναι υποκειμενικές απόψεις.. Αποφάσισε μόνος και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΘΕΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΥΠΟ, αυτοί και αν είναι για τον π.....ο. Πιστέυω ότι αντί να διαβάζεις αυτά που γράφουμε θα έπρεπε ήδη να έχεις μηχανή και να κάνεις βόλτες στους δρόμους και όχι στο internet. Πάνε αγόρασε ΤΩΡΑ μην κάθεσε, φύγε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 To ότι 2 μηχανάκια είναι στην ίδια κατηγορία δεν τα κάνει και ίδια! Ίδια κατηγορία και ίδια μηχανάκια ήταν μόνο το vstrom 1000 με το klv1000 :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 τελικα το καβασακι βερσυς μας κερδισε και ενα black diaplo ειναι πλεον στην κατοχη μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostadinos A. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 ΜΠΡΑΒΟ ρε φίλε, καλόστρώσιμο!!!!!!!!!!!1 και ωραία και ατσαλάκωτα χιλιάδες χιλιόμετρα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Kαλορίζικο, περιμένουμε φωτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acetop 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Καλορίζικο και πάντα όρθιος!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Καλούς δρόμους!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 και στο κοματι καταναλωση το versys καιει πιο λιγο απο το στρομ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 Kαι τα δύο είναι εξίσου οικονομικά.Μην κάνεις την τρίχα τριχιά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 εχεις δικιο βαλαντη,η αληθεια ειναι μαλωτρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Οσο και να προσπαθήσεις δεν το βγάζεις καλύτερο και το αποδυκνείουμε όποτε θες.Ελα μια μέρα με το versys να δούμε τι κάνει. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2009 από τον valas-GSX-R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) φυσικα και δεν ειναι καλυτερο απο το στρομ επειδη εχεις στρομ,στο εχω ξαναπει,, αυτοματως οτι εχεις στη κατοχη σου ειναι το απολυτο οχημα(για σενα),,και τα παιδιαριστικα του τυπου, φερτο, κοντρουλες, οχι εμενα παει καλυτερα,, μοντιφες κτλ,, πεστα καλυτερα στα παλικαρακια που πινετε καφε,, Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2009 από τον Ntik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες