Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 To Versys είναι το πιο οικονομικό 650 και σε οικονομία καυσίμου αλλά και σε συντήρηση. πως το συμπερενεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) πως το συμπερενεις? Λάδια κάθε 6000 (το manual λέει κάθε 12,000) service κάθε 12000(όπως λέει το service), επίσης είχει τα μισά μπουζί από το vstrom. O κινητήρας του φημίζεται για καταναλώσεις κάτω από τα 5 λτ/100χμ μέχρι και τα 4,5λτ/100χμ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2009 από τον dimitrishndsm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Λάδια κάθε 6000 (το manual λέει κάθε 12,000) service κάθε 12000(όπως λέει το service), επίσης είχει τα μισά μπουζί από το vstrom. O κινητήρας του φημίζεται για καταναλώσεις κάτω από τα 5 λτ/100χμ μέχρι και τα 4,5λτ/100χμ καιει πιο λιγο απο το στρομ? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2009 από τον Ntik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Αφού έχεις οδηγήσει το V-Strom και έχεις άποψη, δεν έχεις παρά να οδηγήσεις και το Versys για να ξεμπερδεύεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 versys! οδήγησε το! και παρτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiderman 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Οτι σου αρεσει φιλε μου.Και τα δυο καλα ειναι αν και ειναι πολυ συνηθισμενα.Ειδικα το V-strom το βλεπω τοσο συχνα που το μισω. :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Εγώ μόνο ως καλό μπορώ να δω το γεγονός ότι το V-Strom έχει τεράστια απήχηση στο μοτοσυκλετιστικό κοινό. "Εμπορική" μοτοσυκλέτα σημαίνει: ευκολία μεταπώλησης, ευκολία εξεύρεσης ανταλλακτικών (γνήσιων αλλά και μεταχειρισμένων), ευκολία εξεύρεσης εξτρα εξοπλισμού για τη μοτοσυκλέτα (τόσο καινούριων όσο και μεταχειρισμένων). Το ότι "το έχει και η κουτσή Μαρία" εμένα δε μου λέει τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acetop 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Οφφ τόπικ Φοβερό avatar φίλε μου. Painkiller Judas Priest (αρρώστια αυτό το άλμπουμ λέμε ) Οφφ τόπικ JUDAS (ΚΑΡΑΦΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ) και ξερό ψωμί!!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2009 από τον acetop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acetop 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Μας δουλευεις?Λες οτι εχεις και versys.... Το μηχανακι εχει θεϊκη σελα, ειναι εργονομικη, αγκαλιαζει τα μαλακα μορια, και ειναι ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ μαλακη χρειαζεται Ανεβαινω και δεν θελω να κατεβω, εγω προσωπικα την βρισκω πιο ανετη απο του vstrom Για μενα η επιλογη ειναι η εξης Εισαι σπορτιβ τυπος, σου αρεσουν τα στροφιλικια και η motard αισθηση?Παρε versys Θες περισσοτερο μια διτροχη λιμουζινα που να σε ''πηγαινει'', παρε vstrom Και τα 2 θα σε ταξιδεψουν δικαβαλο ΠΟΛΥ ανετα και γρηγορα, σε βαθμο που μονο με καθαροαιμες τουριστικες κατασκευες μπορεις να πετυχεις Αν σε δουλεύω; σχετικά με τη σέλα που αναφέρεις, ρώτα τα κάκαλα μου που τα έχω φτύσει κανά δύο φορές, λόγω του ότι πήραν την κατηφόρα και πρόσκρουσαν στο ντεπόζιτο (σε απότομα φρεναρίσματα), σε λίγο θα αρχίσω να τραγουδώ με φωνή σοπράνο (ευτυχώς έχω κάνει ήδη δύο παιδιά). Καλή η σέλα δεν λέω, αλλά μη μου συγκρινεις τώρα το λεωφορείο (στρωμα), με τη μηχανή μας, όσον αφορά την άνεση και την ανεμοκάλυψη σε ταξιδι. Ας Σοβαρευτούμε. Το ότι προτιμώ τη VERSYS, δεν χρειάζεται να το πω, αφού αυτή έχω άλλωστε, όμως θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε αντικειμενικοί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Επειδη το versys εχει την ιδια σελα με το ER, χρειαζεται καποια στιγμη να αλλαχτει το δερμα της σελας με καποιο πιο ποιοτικο και αντιολισθιτικο. Η ανεση της ειναι αρκετα καλη και προσωπικα με κουρασε μετα απο 2:30 ωρες σερι ταξιδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Επειδη το versys εχει την ιδια σελα με το ER Μεθυσες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Μεθυσες? στανταρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Sorry Ακυρο. Καπου το ειχα διαβασει χωρις να το τσεκαρω και μου εχει μεινει απο τοτε.... Το ER-6f εχει ιδια σελα με το ER-6n Παντως του Versys, χωρις να εχω κατσει επανω, στις φωτο φαινεται αρκετα εργονομικη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 παιδια οδηγισα το καβα,,το μχν ειναι η μερα με τη νυχτα με το στρομ,ελαφρυ,ευελικτο ζωντανο,παιχνιδιαρικο,σπιρτοζικο,με κερδισε απο την πρωτη στιγμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 παιδια οδηγισα το καβα,,το μχν ειναι η μερα με τη νυχτα με το στρομ,ελαφρυ,ευελικτο ζωντανο,παιχνιδιαρικο,σπιρτοζικο,με κερδισε απο την πρωτη στιγμη Καλορίζικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 παιδια οδηγισα το καβα,,το μχν ειναι η μερα με τη νυχτα με το στρομ,ελαφρυ,ευελικτο ζωντανο,παιχνιδιαρικο,σπιρτοζικο,με κερδισε απο την πρωτη στιγμη Καλορίζικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 παιδια ναστε καλα τα εχω οδηγισει και τα 2,το στρομ πολυ καιρο το ειχα στην κατοχη μου,δεν μπορω να πω πως ειναι μια κακη μοτο,,αλλα το καβα δεν παλευεται,,ισως ομως του χρειαζεται ενα καλυτερο ζελατινακι,στα υπολοιπα?μοτερ?διαμαντι,γεματο,χαμηλα μεσαια,παντα για την κατηγορια τους μιλαμε,οικονομικο,σπιρτοζικο,σηκωνεται σουζα μονο του,χρονια ειχα να το ζησω αυτο χαχχααχα,απλα αψογο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 Ακόμα να το βάλεις ως MyBike? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 Επειδη ducati k ktm akoma ιωθω οτι κολονω να τα παρω κ γενικα θεπω κατι να παει κ χωμα αξιοπρεπως το Versys me ena λαστιχο 70 30 θα πηγαινει χωμα λογο κ του χωματινου ψαληδιου που λενε οτι εχει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) το στρομ εχει καλητερη ανεμοκαληψη,και χωρους να τα λεμε οπως ειναι, δεν ξερω κατα ποσο μια αλη ζελατινα βελτιωνει την ανεμοκαλυψη του καβα,η ακομα κι αν σηκωσεις πιο ψηλα την μαμισια,νομιζω οτι το καβα ειναι και πιο οικονομικο σε καυσιμα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2009 από τον Ntik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Κάβα αβλεπεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 το καβα εχει και κυβωτιο τυπου κασετα,δεν ξερω αν ειναι στα υπερ η στα κατα αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 το καβα εχει και κυβωτιο τυπου κασετα,δεν ξερω αν ειναι στα υπερ η στα κατα αυτο Φυσικα και ειναι στα υπερ. Επισκευαζεται χωρις να κατεβει το μοτερ απο το σασι, πραγμα που σημαινει μειωμενο κοστος εργατικων ;) και λιγοτερο χασιμο χρονου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 οδηγησε τα και τα 2 κι οποιο σε τραβηξει,και τα ειναι πολυ καλες κιαι ολοκληρωμενες μοτοσυκλετες ενα + απο μενα στο βερσυς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 καλοβολταριστο φιλος!!!παντα ορθιος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες