Jump to content
Ntik

versys vs vstrom 650

versys vs vstrom 650  

250 ψήφοι

1. 1. versys vs vstrom 650

• Versys
      129
    • Vstrom
      83

Recommended Posts

To Versys είναι το πιο οικονομικό 650 και σε οικονομία καυσίμου αλλά και σε συντήρηση.

πως το συμπερενεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πως το συμπερενεις?

Λάδια κάθε 6000 (το manual λέει κάθε 12,000) service κάθε 12000(όπως λέει το service), επίσης είχει τα μισά μπουζί από το vstrom.

O κινητήρας του φημίζεται για καταναλώσεις κάτω από τα 5 λτ/100χμ μέχρι και τα 4,5λτ/100χμ

Τροποποιήθηκε από τον dimitrishndsm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάδια κάθε 6000 (το manual λέει κάθε 12,000) service κάθε 12000(όπως λέει το service), επίσης είχει τα μισά μπουζί από το vstrom.

O κινητήρας του φημίζεται για καταναλώσεις κάτω από τα 5 λτ/100χμ μέχρι και τα 4,5λτ/100χμ

καιει πιο λιγο απο το στρομ? Τροποποιήθηκε από τον Ntik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού έχεις οδηγήσει το V-Strom και έχεις άποψη, δεν έχεις παρά να οδηγήσεις και το Versys για να ξεμπερδεύεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι σου αρεσει φιλε μου.Και τα δυο καλα ειναι αν και ειναι πολυ συνηθισμενα.Ειδικα το V-strom το βλεπω τοσο συχνα που το μισω. :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ μόνο ως καλό μπορώ να δω το γεγονός ότι το V-Strom έχει τεράστια απήχηση στο μοτοσυκλετιστικό κοινό.

"Εμπορική" μοτοσυκλέτα σημαίνει: ευκολία μεταπώλησης, ευκολία εξεύρεσης ανταλλακτικών (γνήσιων αλλά και μεταχειρισμένων), ευκολία εξεύρεσης εξτρα εξοπλισμού για τη μοτοσυκλέτα (τόσο καινούριων όσο και μεταχειρισμένων).

Το ότι "το έχει και η κουτσή Μαρία" εμένα δε μου λέει τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οφφ τόπικ

Φοβερό avatar φίλε μου. Painkiller Judas Priest (αρρώστια αυτό το άλμπουμ λέμε :_rock-on: )

Οφφ τόπικ

JUDAS (ΚΑΡΑΦΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ) και ξερό ψωμί!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον acetop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας δουλευεις?Λες οτι εχεις και versys....

Το μηχανακι εχει θεϊκη σελα, ειναι εργονομικη, αγκαλιαζει τα μαλακα μορια, και ειναι ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ μαλακη χρειαζεται

Ανεβαινω και δεν θελω να κατεβω, εγω προσωπικα την βρισκω πιο ανετη απο του vstrom

Για μενα η επιλογη ειναι η εξης

Εισαι σπορτιβ τυπος, σου αρεσουν τα στροφιλικια και η motard αισθηση?Παρε versys

Θες περισσοτερο μια διτροχη λιμουζινα που να σε ''πηγαινει'', παρε vstrom

Και τα 2 θα σε ταξιδεψουν δικαβαλο ΠΟΛΥ ανετα και γρηγορα, σε βαθμο που μονο με καθαροαιμες τουριστικες κατασκευες μπορεις να πετυχεις

Αν σε δουλεύω; σχετικά με τη σέλα που αναφέρεις, ρώτα τα κάκαλα μου που τα έχω φτύσει κανά δύο φορές, λόγω του ότι πήραν την κατηφόρα και πρόσκρουσαν στο ντεπόζιτο (σε απότομα φρεναρίσματα), σε λίγο θα αρχίσω να τραγουδώ με φωνή σοπράνο (ευτυχώς έχω κάνει ήδη δύο παιδιά).

Καλή η σέλα δεν λέω, αλλά μη μου συγκρινεις τώρα το λεωφορείο (στρωμα), με τη μηχανή μας, όσον αφορά την άνεση και την ανεμοκάλυψη σε ταξιδι. Ας Σοβαρευτούμε.

Το ότι προτιμώ τη VERSYS, δεν χρειάζεται να το πω, αφού αυτή έχω άλλωστε, όμως θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε αντικειμενικοί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη το versys εχει την ιδια σελα με το ER, χρειαζεται καποια στιγμη να αλλαχτει το δερμα της σελας με καποιο πιο ποιοτικο και αντιολισθιτικο. Η ανεση της ειναι αρκετα καλη και προσωπικα με κουρασε μετα απο 2:30 ωρες σερι ταξιδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry Ακυρο. Καπου το ειχα διαβασει χωρις να το τσεκαρω και μου εχει μεινει απο τοτε.... Το ER-6f εχει ιδια σελα με το ER-6n

Παντως του Versys, χωρις να εχω κατσει επανω, στις φωτο φαινεται αρκετα εργονομικη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια οδηγισα το καβα,,το μχν ειναι η μερα με τη νυχτα με το στρομ,ελαφρυ,ευελικτο ζωντανο,παιχνιδιαρικο,σπιρτοζικο,με κερδισε απο την πρωτη στιγμη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παιδια οδηγισα το καβα,,το μχν ειναι η μερα με τη νυχτα με το στρομ,ελαφρυ,ευελικτο ζωντανο,παιχνιδιαρικο,σπιρτοζικο,με κερδισε απο την πρωτη στιγμη

Καλορίζικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ναστε καλα τα εχω οδηγισει και τα 2,το στρομ πολυ καιρο το ειχα στην κατοχη μου,δεν μπορω να πω πως ειναι μια κακη μοτο,,αλλα το καβα δεν παλευεται,,ισως ομως του χρειαζεται ενα καλυτερο ζελατινακι,στα υπολοιπα?μοτερ?διαμαντι,γεματο,χαμηλα μεσαια,παντα για την κατηγορια τους μιλαμε,οικονομικο,σπιρτοζικο,σηκωνεται σουζα μονο του,χρονια ειχα να το ζησω αυτο χαχχααχα,απλα αψογο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη ducati k ktm akoma ιωθω οτι κολονω να τα παρω κ γενικα θεπω κατι να παει κ χωμα αξιοπρεπως το Versys me ena λαστιχο 70 30 θα πηγαινει χωμα λογο κ του χωματινου ψαληδιου που λενε οτι εχει???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το στρομ εχει καλητερη ανεμοκαληψη,και χωρους να τα λεμε οπως ειναι, δεν ξερω κατα ποσο μια αλη ζελατινα βελτιωνει την ανεμοκαλυψη του καβα,η ακομα κι αν σηκωσεις πιο ψηλα την μαμισια,νομιζω οτι το καβα ειναι και πιο οικονομικο σε καυσιμα

Τροποποιήθηκε από τον Ntik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το καβα εχει και κυβωτιο τυπου κασετα,δεν ξερω αν ειναι στα υπερ η στα κατα αυτο

Φυσικα και ειναι στα υπερ. Επισκευαζεται χωρις να κατεβει το μοτερ απο το σασι, πραγμα που σημαινει μειωμενο κοστος εργατικων ;) και λιγοτερο χασιμο χρονου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οδηγησε τα και τα 2 κι οποιο σε τραβηξει,και τα ειναι πολυ καλες κιαι ολοκληρωμενες μοτοσυκλετες

ενα + απο μενα στο βερσυς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα