jimakos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 v-strom είχα πολύ καλο ευχαρηστημένος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acetop 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Για εμένα το VERSYS, είναι μια καθαρά αστικής χρήσης μηχανή (έχω αλλωστε ένα), όπου στον τομέα αυτό δεν τη φτάνει καμία, στρίβει, ελλείσετε, περνά μέσα από τα ακινητοποιημένα κουτάκια, πάνω από καθρέφτες, καλύτερο και από παπί. Ροπάτο, αξιόπιστο και δεν λέει όχι σε ταξίδια. Από την άλλη το στρώμα θα σε πάει στην Αγγλία και θα σε γυρίσει πίσω απρόσκοπτα, ξεκούραστα και ευχάριστα. Το θέμα έιναι τι χρήση πραγματικά θα κάνεις. Αστική τότε VERSYS, Υπεραστική; τ'οτε στρώμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Οφφ τόπικ Φοβερό avatar φίλε μου. Painkiller Judas Priest (αρρώστια αυτό το άλμπουμ λέμε ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Εγώ V-Strom πήρα και οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές - και ακόμα δεν το έχω συνηθίσει εντελώς και είμαι και στη διαδικασία στρωσίματος. Στην πόλη είναι καλύτερο από ότι το περιγράφουν κάποιοι, γιατί ναι μεν είναι ογκώδες, αλλά έχει το πλεονέκτημα να κόβει πολύ το τιμόνι του - φυσικά δεν είναι παπί, κάποια στιγμή μπορεί και να κολλήσεις σε πάρα πολύ πυκνή κίνηση. Απ' την άλλη μεριά, είναι πολύ σταθερό, αρχοντικό, εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη στις στροφές (τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που είχα), δείχνει να καίει λίγο για τις επιδόσεις του και άμα βρει ανοιχτό δρόμο (έστω και για λίγο που μπόρεσα εγώ ως τώρα), είναι άπαιχτο. Επίσης φαίνεται να έχει καλή (για τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ...) ποιότητα κατασκευής. Τα φρένα του είναι μάλλον μέτρια (όχι πάντως επικίνδυνα - και υπάρχει και το ABS) και οι αναρτήσεις...όχι και από τις πανάκριβες, ωστόσο για νορμάλ χρήση επαρκούν. Για τον κινητήρα δεν μίλησα, γιατί είπαμε, ακόμα το στρώνω και δεν έχω περάσει τις 5.000 στροφές, όπως λέει το manual. Πάντως δείχνει να είναι κινητήρας - πασπαρτού, στην πόλη δεν δυσανασχετεί ιδιαίτερα και εκτιμώ ότι θα μπορείς να ταξιδεύεις άνετα με 140-160. Εννοείται ότι δεν έχω σηκώσει ακόμα τη ζελατίνα (ρυθμίζεται σε 3 θέσεις και τώρα είναι στη χαμηλότερη) ώστε να δω τις διαφορές ανάμεσα σε κάθε θέση. Ισχύει επίσης αυτό που γράφουν κάποιοι φίλοι παραπάνω, ότι αν είσαι κάτω από 1.75 καλύτερα να πάρεις άλλη μηχανή, θα σε δυσκολέψει. Εγώ είμαι...λίγο πιο πάνω, αλλά θα ήθελα να ήμουν 5 πόντους ψηλότερος παρόλα αυτά (ωστόσο δεν είναι πρόβλημα για μένα, το καταφέρνω). Το Versys δεν το έχω οδηγήσει, αλλά πιστεύω ότι κι αυτό θα είναι εξίσου καλό, πιο "αεράτο" στην πόλη και πιο "λιτό" στο ταξίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Για εμένα το VERSYS, είναι μια καθαρά αστικής χρήσης μηχανή (έχω αλλωστε ένα), όπου στον τομέα αυτό δεν τη φτάνει καμία, στρίβει, ελλείσετε, περνά μέσα από τα ακινητοποιημένα κουτάκια, πάνω από καθρέφτες, καλύτερο και από παπί. Ροπάτο, αξιόπιστο και δεν λέει όχι σε ταξίδια. Από την άλλη το στρώμα θα σε πάει στην Αγγλία και θα σε γυρίσει πίσω απρόσκοπτα, ξεκούραστα και ευχάριστα. Το θέμα έιναι τι χρήση πραγματικά θα κάνεις. Αστική τότε VERSYS, Υπεραστική; τ'οτε στρώμα. Μας δουλευεις?Λες οτι εχεις και versys.... Το μηχανακι εχει θεϊκη σελα, ειναι εργονομικη, αγκαλιαζει τα μαλακα μορια, και ειναι ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ μαλακη χρειαζεται Ανεβαινω και δεν θελω να κατεβω, εγω προσωπικα την βρισκω πιο ανετη απο του vstrom Για μενα η επιλογη ειναι η εξης Εισαι σπορτιβ τυπος, σου αρεσουν τα στροφιλικια και η motard αισθηση?Παρε versys Θες περισσοτερο μια διτροχη λιμουζινα που να σε ''πηγαινει'', παρε vstrom Και τα 2 θα σε ταξιδεψουν δικαβαλο ΠΟΛΥ ανετα και γρηγορα, σε βαθμο που μονο με καθαροαιμες τουριστικες κατασκευες μπορεις να πετυχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 τιποτα απο τα δυο!!!! τιποτα αλλο δεν εχεις σκεφτει? πιθανον να μη σχεδιαζει να παρει στεγαστικο δανειο για να παρει ktm. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 πιθανον να μη σχεδιαζει να παρει στεγαστικο δανειο για να παρει ktm. H επιχειρηματικό για να ανοίξει συνεργείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Ή το τέταρτο πακέτο Ντελόρ να πάρει BMW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Versys γιατί για μενα είναι πιο μαζεμένο για την πολη, πιο στριφτερο και ζυγισμενο πιο ομορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) To V-Strom, οσο αναφορα τη θεση οδηγησης και το βαρος, ειναι ενα GS 1200! (To εχω οδηγησει..) Απλα, εχει τα μισα κυβικα (διαφορα στις επιδοσεις), ειναι V (πιο "τραχεια" λειτουργια κινητηρα) και ειναι SUZUKI!!! ( :tease: ) Με αλλα λογια, γιατι να παρει καποιος ενα 650, με διαστασεις 1200 (Εκτος και αν ηθελε ενα 1200 και δεν μπορει οικονομικα, οποτε αγοραζει μονο την "αισθηση"..) και στησιμο-επιδοσεις χαμηλοτερες της κατηγοριας του (λογω βαρους-ογκου)?? Versys, "δαγκωτο"!! :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 H επιχειρηματικό για να ανοίξει συνεργείο Εγραψες!!!! :lol: Παρολα αυτα θα αγοραζα το SMT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Δεν το λέω επειδή το πήρα εγώ... Όμως δεν νομίζω ότι όλη η Ελλάδα έχει πάρει V-Strom επειδή...θα ήθελε να έχει BMW αλλά δεν μπορεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 φιλε ntik τα πραγματα ειναι πολυ απλα με αυτες τις 2 μοτοσυκλετες...(για μενα) θελεις κατι με εμφαση στον σπορ χαρακτηρα? παρε βερσυς. θελεις κατι με εμφαση στον τουριστικο χαρακτηρα? παρε strom. στην τελικη...παρε οποιο σου αρεσει πιο πολυ...μαπα δεν ειναι κανενα. Εγραψες!!!! :lol: Παρολα αυτα θα αγοραζα το SMT καλα και εγω smt θα αγοραζα 1000% !!! αλλα οχι με βαση badget για v-strom! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Κάνε ένα τεστ ντράιβ και αποφάσισε. Μην ακούς αυτά που σου λέμε εμείς. Το σίγουρο είναι πως και οι δυο είναι καλές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 προβληματα εχουν βγαλει τα μχν?γιατι σε club που εχουμ μπει το στρομ εχει παρουσιασει καποια προβληματα,για το καβα δεν ειδα κατι σημαντικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 προβληματα εχουν βγαλει τα μχν?γιατι σε club που εχουμ μπει το στρομ εχει παρουσιασει καποια προβληματα,για το καβα δεν ειδα κατι σημαντικο Όταν έχουν πωληθείς τόσες χιλιάδες μηχανάκια και στατιστικά να το πάρεις κάποιο μπορεί να παρουσιάσει κάτι. Όπως και να έχει και τα 2 είναι υποδείγματα αξιοπιστίας. Εδώ εγώ με το Ζ φέτος πέρασα άπειρους χωματόδρομους, μέχρι και κάθετα 1 ρέμα πέρασα, δεν έκανα άλματα και πέρασα με χαμηλή ταχύτητα, πέρασα όμως και έφτασα μια χαρά στον προορισμό μου (και όλα αυτά δικάβαλος). Αλλά για 50χμ χωματόδρομο μπροστά στις 12.000χμ που έχω κάνει νομίζω πως θα μου ήταν άχρηστο το να πάρω κάποιο με λάστιχα χωμάτινα ή dual (όπως το vstrom). Αντίθετα απολαμβάνω το μηχανάκι σε ορινούς στριφτερούς δρόμους, και στην κίνηση μέσα στην πόλη (αχ να έκοβε και το τιμόνι λίγο παραπάνω). Δεν υπάρχει καν το δίλημμα VS(trom) versus VERSYS, υπάρχει όμως η ερώτηση αν αξίζει να να καθυστερείς τα παπάκια όταν κινείσαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα και να τρως ΧΠ. Επίσης αν αξίζει για το 5 τις χιλίης να πάρεις ένα μηχανάκι με δυνατότητα χώματος (με dual λάστιχα) και με abs που δεν απενεργοποιείται από το να πάρεις 1 στροφοφάγο μηχανάκι που συγκρίνεται από τον τύπο, μόνο με το Multistrada! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Τα φρένα του είναι μάλλον μέτρια (όχι πάντως επικίνδυνα - και υπάρχει και το ABS) Κι εγώ αυτό κατάλαβα όσες φορές έχω οδηγήσει V-Strom. Τα φρένα του θα ήθελα να έχουν καλύτερη αίσθηση. Το ABS πράγματι κάνει δουλειά και είναι πολύ χρήσιμο αλλά καλό θα ήταν να είχαν καλύτερη αίσθηση, ώστε να είναι λιγότερες οι φορές που ενεργοποιείται. Για τον κινητήρα δεν μίλησα, γιατί είπαμε, ακόμα το στρώνω και δεν έχω περάσει τις 5.000 στροφές, όπως λέει το manual. Πάντως δείχνει να είναι κινητήρας - πασπαρτού, στην πόλη δεν δυσανασχετεί ιδιαίτερα και εκτιμώ ότι θα μπορείς να ταξιδεύεις άνετα με 140-160. Για τον κινητήρα δε χωράει συζήτηση. Είναι ο καλύτερος 650άρης δικύλινδρος που υπάρχει σήμερα (χωρίς να υπερβάλλω). Καλύτερος και από τον δικό μου (680άρη στο Transalp 700) και το λέω γιατί θέλω να είμαι αντικειμενικός. Στο θέμα "κινητήρας" η Suzuki μέχρι στιγμής κρατάει την κορυφή στην κατηγορία αυτή, βεβαίως. Ισχύει επίσης αυτό που γράφουν κάποιοι φίλοι παραπάνω, ότι αν είσαι κάτω από 1.75 καλύτερα να πάρεις άλλη μηχανή, θα σε δυσκολέψει. Οντως. Και σε μένα, που είμαι 1,75, το V-Strom μού έπεφτε κάπως "μεγάλο" και δύσχρηστο. Οχι φυσικά στον ανοιχτό δρόμο (εκεί ήταν όλα τέλεια) αλλά στις επιτόπιες μανούβρες, στο ξεπαρκάρισμα προς τα πίσω, στους ελιγμούς στο πήχτρα μποτιλιάρισμα κλπ. Για όσους είναι από 1,80 και πάνω το μηχανάκι θα είναι λουκούμι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Όταν έχουν πωληθείς τόσες χιλιάδες μηχανάκια και στατιστικά να το πάρεις κάποιο μπορεί να παρουσιάσει κάτι. Όπως και να έχει και τα 2 είναι υποδείγματα αξιοπιστίας. Εδώ εγώ με το Ζ φέτος πέρασα άπειρους χωματόδρομους, μέχρι και κάθετα 1 ρέμα πέρασα, δεν έκανα άλματα και πέρασα με χαμηλή ταχύτητα, πέρασα όμως και έφτασα μια χαρά στον προορισμό μου (και όλα αυτά δικάβαλος). Αλλά για 50χμ χωματόδρομο μπροστά στις 12.000χμ που έχω κάνει νομίζω πως θα μου ήταν άχρηστο το να πάρω κάποιο με λάστιχα χωμάτινα ή dual (όπως το vstrom). Αντίθετα απολαμβάνω το μηχανάκι σε ορινούς στριφτερούς δρόμους, και στην κίνηση μέσα στην πόλη (αχ να έκοβε και το τιμόνι λίγο παραπάνω). Δεν υπάρχει καν το δίλημμα VS(trom) versus VERSYS, υπάρχει όμως η ερώτηση αν αξίζει να να καθυστερείς τα παπάκια όταν κινείσαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα και να τρως ΧΠ. Επίσης αν αξίζει για το 5 τις χιλίης να πάρεις ένα μηχανάκι με δυνατότητα χώματος (με dual λάστιχα) και με abs που δεν απενεργοποιείται από το να πάρεις 1 στροφοφάγο μηχανάκι που συγκρίνεται από τον τύπο, μόνο με το Multistrada! πρωτα απο ολα, ΣΕ ΟΛΑ τα μηχανακια απενεργοποιείτε το abs...βγαζεις μια ασφαλειουλα..και εισαι ετοιμος... δεύτερων τα strom/versys κλπ της κατιγοριας, ειναι χελια μεσα στην κίνηση μιας και τα τιμονια δε βρισκουν σε κανεναν καθρεφτη και κοβουν ΠΑΡΑ πολυ. ιδικα σε σχεση με το Ζ στο μποτιλιαρισμα ειναι σα σκουτερ. τρίτων αν ποτε σε πετύχει κανενα καλο τιμονι, με μηχανακι που εχει... dual λαστιχα, σε καποιο απο τα αγαπημενα σου ορεινα στροφιλικια... μπορει να ξαφνιαστείς...δυσάρεστα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 πρωτα απο ολα, ΣΕ ΟΛΑ τα μηχανακια απενεργοποιείτε το abs...βγαζεις μια ασφαλειουλα..και εισαι ετοιμος... δεύτερων τα strom/versys κλπ της κατιγοριας, ειναι χελια μεσα στην κίνηση μιας και τα τιμονια δε βρισκουν σε κανεναν καθρεφτη και κοβουν ΠΑΡΑ πολυ. ιδικα σε σχεση με το Ζ στο μποτιλιαρισμα ειναι σα σκουτερ. τρίτων αν ποτε σε πετύχει κανενα καλο τιμονι, με μηχανακι που εχει... dual λαστιχα, σε καποιο απο τα αγαπημενα σου ορεινα στροφιλικια... μπορει να ξαφνιαστείς...δυσάρεστα!!! Απλά λέω ότι βλέπω! Επίσης τα περισσότερα street περνάνε κάτω από του καθρέφτες (είχα και Onoff και έβρησκε το τιμόνι στα τζιπάκια), το δικό μου περνάει κάτω από τα περισσότερα καινούργια. Είναι αλήθεια πως πολλές φορές με περνάνε τα παπιά, αλλά είναι αρκετές περισσότερες που έχω κολλήσει στην Κηφησίας πίσω από varadero, GS1200, vstrom. To υψηλό κέντρο (του μεγάλου σαν το δικό μου) βάρος τους και η προσπάθεια να τα πάνε με τις μύτες, τα δυσκολεύει πάρα πολύ στα μποτιλιαρίσματα. Ως γνωστόν είμαι μέγιστος κουλός, πράγμα που σημαίνει πως ακόμα και vespa με έχει περάσει σε στροφιλίκι. Αλλά αυτό δεν είναι μέτρο για να πούμε για τις ικανότητες στριψήματος ενός ψηλού on off. \ Τα ασφάλτινα λάστιχα είναι για άσφαλτο, τα dual λάστιχα στο πρώτο που χάνουν είναι σε ακαμψία, πράγμα πολύ σημαντικό όταν στρίβεις με μεγάλες ταχύτητες, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Ψήφισα versys, αλλά πραγματικα πρέπει να τα οδηγήσεις για να κρίνεις μόνος σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 το καβασακι εχει παιδια το βαρος ψηλα η χαμηλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεν είναι και σαν το er6, Αλλά έχει τέτοιες διαφορές που το κάνει αρκετά διασκεδαστικότερο και πρακτικότερο Π.Χ. η τοποθέτηση της εξάτμισης κάτω από τον κινητήρα (για χαμήλομα του κ.β), το υπέροχο μπανάνα ψαλίδι, το αντεστραμένο μπροστινό πιρούνι, το πιο κοντό γρανάζομα, η θυσία 8 ίππων σε χάρη της ροπής, το μεγαλύτερο ντεπόζιτο, τα αξεσουάρ για φόρτωμα, Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2009 από τον dimitrishndsm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 Κάνε ένα τεστ ντράιβ και αποφάσισε. Μην ακούς αυτά που σου λέμε εμείς. Το σίγουρο είναι πως και οι δυο είναι καλές. το στρομ το εχω οδηγισει φιλε μου πολλες φορες,,το παραδεχομαι στην ανεμοκαληψη,καταναλωση,μετα απο πολυ ωρα ταξιδιου πιανεσαι στους προσαγωγους,το μοτερ του ειναι καλο δεν μπορουμε να πουμε πως δεν ειναι,εχει χωρους το μχν,αλλα εαν το βαρος της μοτο σε παρει στο πλαι,καλυτερα να την αφησεις να πεσει, εν σταση ενοω,νομιζω εχει το κεντρο βαρους ψηλα γι αυτο,,δεν ξερω αν το ιδιο γινεται και με το καβασακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 το στρομ το εχω οδηγισει φιλε μου πολλες φορες,,το παραδεχομαι στην ανεμοκαληψη,καταναλωση,μετα απο πολυ ωρα ταξιδιου πιανεσαι στους προσαγωγους,το μοτερ του ειναι καλο δεν μπορουμε να πουμε πως δεν ειναι,εχει χωρους το μχν,αλλα εαν το βαρος της μοτο σε παρει στο πλαι,καλυτερα να την αφησεις να πεσει, εν σταση ενοω,νομιζω εχει το κεντρο βαρους ψηλα γι αυτο,,δεν ξερω αν το ιδιο γινεται και με το καβασακι Δοκίμασε το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2009 απο καταναλωση πιο υπερτερει απο τα 2? To Versys είναι το πιο οικονομικό 650 και σε οικονομία καυσίμου αλλά και σε συντήρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες