MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Εγώ πάντως παιδιά τα θεωρώ δυο μηχανές που απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό... και εξηγούμε: Τo Vstrom θα το πάρει κάποιος για να ταξιδεύει με χαλαρούς ρυθμούς και να κατεβαίνει ατσαλάκωτος, φορτώνοντας το όσο παίρνει. Το Versys θα το πάρει κάποιος που γουστάρει να πιέζει τη μηχανή του, να τη στύβει και να τη στρίβει. Επίσης στη πόλη είναι παιχνίδι. Αυτά είναι τα κυριότερα προσόντα τους, το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας μας να κάνει μαζί της. +100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Ρε παιδια να ρωτησω κι'εγω το εξης??? Ωραια, το V-Strom δινει εμφαση στα ταξιδια, κανεις εκατονταδες χιλιομετρα σε μια μερα και καταβαινεις ξεκουραστος.Δεκτον. Ολοι αυτοι οι ιδιοκτητες που αγορασαν τα εκατονταδες V-strom που τριγυρνουν παντου γυρω μας, ειναι ταξιδιαριδες και θελουν να εξερευνησουν ολη την Ελλαδα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Ολοι αυτοι οι ιδιοκτητες που αγορασαν τα εκατονταδες V-strom που τριγυρνουν παντου γυρω μας, ειναι ταξιδιαριδες και θελουν να εξερευνησουν ολη την Ελλαδα???? Τι να πεις τοτε για ολους τους φρεσκο- "moto-τουριστες", που γεμισαν τον τοπο με GS 1200??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Και μόνο Η ΙΔΕΑ ότι "έχω μια μοτοσυκλέτα με την οποία μπορώ να γυρίσω τον κόσμο" είναι ελκυστική - και βοηθάει, αν όχι να γυρίσεις τον κόσμο, τουλάχιστον να κάνεις πιο πολλά ταξίδια απ' όσα θα έκανες. Μια και είδα από πάνω μου τον black_hawk θα του απαντήσω σ' αυτό που έγραφε κάμποσες σελίδες πιο πίσω και θα του πω ότι...τελικά το V-Strom είναι μια GS 1200 που κοστίζει τα μισά λεφτά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μια και είδα από πάνω μου τον black_hawk θα του απαντήσω σ' αυτό που έγραφε κάμποσες σελίδες πιο πίσω και θα του πω ότι...τελικά το V-Strom είναι μια GS 1200 που κοστίζει τα μισά λεφτά :P Χεμμμμμμ... Σ'εχω προλαβει μιας και κατ'επαναληψη το εχω γραψει (αλλα και πει, "δια ζωσης") μιας και το εχω δοκιμασει και το V-Strom.. Επεισης ομως, να ξανα-πω, οτι, εκτος απο τα μισα λεφτα, τα μισα κυβικα (και οχι μονο) ΔΕΝ! κρυβονται! (Οκ, με τον "κινδυνο" να επαναλαμβανομαι, θα το ξαναπω.. Το V-Strom, ειναι ενα GS (ιδια θεση οδηγησης, ιδιες -περιπου- δυνατοτητες φορτωματος) αλλα με ελλειψη δυναμης ψηλα, αλλα ιδια κιλα και ιδιο ογκο, "τραχειά" λειτουργια κινητηρα (σε σχεση με τον boxer) και ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ! THAT'S ALL! ) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Συμπερασμα λοιπον: Το V-Strom λοιπον ειναι το BMW του λαου.... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Συμπερασμα λοιπον: Το V-Strom λοιπον ειναι το BMW του λαου.... :lol: Πιο "μεσα", δεν μπορει κανεις να πεσει!! :ok: :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Εγώ πάντως παιδιά τα θεωρώ δυο μηχανές που απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό... και εξηγούμε: Τo Vstrom θα το πάρει κάποιος για να ταξιδεύει με χαλαρούς ρυθμούς και να κατεβαίνει ατσαλάκωτος, φορτώνοντας το όσο παίρνει. Το Versys θα το πάρει κάποιος που γουστάρει να πιέζει τη μηχανή του, να τη στύβει και να τη στρίβει. Επίσης στη πόλη είναι παιχνίδι. Αυτά είναι τα κυριότερα προσόντα τους, το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας μας να κάνει μαζί της.φιλαρακι εχεις οδηγισει το βερσυς?? Ρε παιδια να ρωτησω κι'εγω το εξης??? Ωραια, το V-Strom δινει εμφαση στα ταξιδια, κανεις εκατονταδες χιλιομετρα σε μια μερα και καταβαινεις ξεκουραστος.Δεκτον. Ολοι αυτοι οι ιδιοκτητες που αγορασαν τα εκατονταδες V-strom που τριγυρνουν παντου γυρω μας, ειναι ταξιδιαριδες και θελουν να εξερευνησουν ολη την Ελλαδα???? :lol: :lol: Και μόνο Η ΙΔΕΑ ότι "έχω μια μοτοσυκλέτα με την οποία μπορώ να γυρίσω τον κόσμο" είναι ελκυστική - και βοηθάει, αν όχι να γυρίσεις τον κόσμο, τουλάχιστον να κάνεις πιο πολλά ταξίδια απ' όσα θα έκανες. Μια και είδα από πάνω μου τον black_hawk θα του απαντήσω σ' αυτό που έγραφε κάμποσες σελίδες πιο πίσω και θα του πω ότι...τελικά το V-Strom είναι μια GS 1200 που κοστίζει τα μισά λεφτά :P ολο το κοσμο τον γυριζεις και με παπι αν μπορεις,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Kαλα το οτι τα translap/gs1200/varadero/vstrom εχουν γινει τα SUV των διτροχων, αυτο κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει Και ειναι κριμα δηλαδη για τις μοτοσυκλετες, που συμπεριφερονται πολυ καλα για αυτο που εχουν φτιαχτει, και οχι για να τις εχουν μονο για το κεντρο της Αθηνας και την καφετερια Π.Χ. Aγγελια, πωλειται vstrom του 2005 με 6000χλμ..... Αλλα αυτο που με κανει και γελαω, ειναι η αυτοκινηταδικη νοοτροπια που εχουν μερικοι, οτι δηλαδη κρινουν τις εκτος δρομου ικανοτητες ενος οχηματος, ενω ουτε εχουν παει, ουτε προκειται, να πατησουν ποτε χωμα Απλως το λενε για να το λενε, ετσι για την τιμη των οπλων 100% αυτοκινηταδικη νοοτροπια ''του μπαρμπα'', που μιλαει για τελικες των 230+χλμ/ω ενω εκεινος σερνεται στην αριστερη λωριδα με 90χλμ/ω Βαζει hill assist για να κατεβαινει τον λοφο του Στρεφη με το jeep, και βαζει τριβαλιτσο στο ''μοτοσακο'' μες την πολη, για να τις εχει αδειες, για να κουβαλαει την samsonite στην πλατη(του), και εντελει να μην αφηνει κανεναν να περασει απο πισω οταν προσπαθει να χωθει στην διηθηση Γυρνα στην ''μερσεντε'' σου ρε βλαχο, οι μοτοσυκλετες ειναι για λιγους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) φιλαρακι εχεις οδηγισει το βερσυς?? :lol: :lol: ολο το κοσμο τον γυριζεις και με παπι αν μπορεις,,, Ε δε νομιζω να μπορεις να πας Αθηνα-Θεσσαλονικη-Αθηνα αυθημερων χωρις ενδιαμεση σταση με το παπι.Γιατι με το Strom το εχω κανει και οχι μονο μια φορα,και οχι μονο Θεσσαλονικη.Βενζινη βαζω και δεν κατεβαινω απο τη σελα. Καλο,χρυσο το Versys.Το βλεπω και μου ερχεται να το λιωσω στις παντες.Αλλα γι'αυτο που κανω εγω,(25.000χλμ σ'ενα χρονο,εκτος Αθηνας)Strom και παλι Strom.Ο καθενας κοιταει τι κανει περισσοτερο και πραττει.Μην τα ισοπεδωσουμε και ολα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον rallistas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Kαλα το οτι τα translap/gs1200/varadero/vstrom εχουν γινει τα SUV των διτροχων, αυτο κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει Και ειναι κριμα δηλαδη για τις μοτοσυκλετες, που συμπεριφερονται πολυ καλα για αυτο που εχουν φτιαχτει, και οχι για να τις εχουν μονο για το κεντρο της Αθηνας και την καφετερια Π.Χ. Aγγελια, πωλειται vstrom του 2005 με 6000χλμ..... Αλλα αυτο που με κανει και γελαω, ειναι η αυτοκινηταδικη νοοτροπια που εχουν μερικοι, οτι δηλαδη κρινουν τις εκτος δρομου ικανοτητες ενος οχηματος, ενω ουτε εχουν παει, ουτε προκειται, να πατησουν ποτε χωμα Απλως το λενε για να το λενε, ετσι για την τιμη των οπλων 100% αυτοκινηταδικη νοοτροπια ''του μπαρμπα'', που μιλαει για τελικες των 230+χλμ/ω ενω εκεινος σερνεται στην αριστερη λωριδα με 90χλμ/ω Βαζει hill assist για να κατεβαινει τον λοφο του Στρεφη με το jeep, και βαζει τριβαλιτσο στο ''μοτοσακο'' μες την πολη, για να τις εχει αδειες, για να κουβαλαει την samsonite στην πλατη(του), και εντελει να μην αφηνει κανεναν να περασει απο πισω οταν προσπαθει να χωθει στην διηθηση Γυρνα στην ''μερσεντε'' σου ρε βλαχο, οι μοτοσυκλετες ειναι για λιγους :_rock-on: Ε δε νομιζω να μπορεις να πας Αθηνα-Θεσσαλονικη-Αθηνα αυθημερων χωρις ενδιαμεση σταση με το παπι.Γιατι με το Strom το εχω κανει και οχι μονο μια φορα,και οχι μονο Θεσσαλονικη.Βενζινη βαζω και δεν κατεβαινω απο τη σελα. Καλο,χρυσο το Versys.Το βλεπω και μου ερχεται να το λιωσω στις παντες.Αλλα γι'αυτο που κανω εγω,(25.000χλμ σ'ενα χρονο,εκτος Αθηνας)Strom και παλι Strom.Ο καθενας κοιταει τι κανει περισσοτερο και πραττει.Μην τα ισοπεδωσουμε και ολα. φιλαρακι αποψεις ανταλαζουμε τπτ δε ισοπεδονουμε,,εγω εχω κανει βολτοταξιδο με το στρομ και σε μιαμιση ωρα πονουσα στους προσαγωγους,,αυτο το βαρος ο ογκος που εχει ειναι πολυυ κουραστικο εν σταση,,και επικηνδινο,,και πως θα σου φαινοταν αν ειχες στην κατοχη σου ενα μχν που θα εκανε οτι κανει το στρωμ που εχεις,,αλλα θα ειταν πιο μαζεμενο,ευελικτο,παιχνιδιαρικο? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον nik7119 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Ε δε νομιζω να μπορεις να πας Αθηνα-Θεσσαλονικη-Αθηνα αυθημερων χωρις ενδιαμεση σταση με το παπι.Γιατι με το Strom το εχω κανει και οχι μονο μια φορα,και οχι μονο Θεσσαλονικη.Βενζινη βαζω και δεν κατεβαινω απο τη σελα. Καλο,χρυσο το Versys.Το βλεπω και μου ερχεται να το λιωσω στις παντες.Αλλα γι'αυτο που κανω εγω,(25.000χλμ σ'ενα χρονο,εκτος Αθηνας)Strom και παλι Strom.Ο καθενας κοιταει τι κανει περισσοτερο και πραττει.Μην τα ισοπεδωσουμε και ολα. Εσυ δικαιολογημενα πηρες το στρωμα και για τα λεφτα που εδινες και τη χρηση που ηθελες, μπορω να πω οτι ηταν μονοδρομος. Ηξερες τι αναζητουσες και ποιο μηχανακι ανταποκρινεται στα θελω σου. Οι αλλοι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 To Versys το οδήγησα, γι' αυτό και δεν το πήρα. Γιατί σε μπριζώνει για καγκουριές και μ@λ@κίες, ενώ εγώ το ήθελα για ταξιδιάρικο. Γιατί ναι μεν είναι πιο εύκολο για μέσα στη πόλη, αλλά για τη πόλη μου, μου αρκεί η πάπια που έχω (όχι το Vstrom ΔΕΝ το κυκλοφορώ καθόλου στη πόλη και έχουμε κάνει παρέα 10.250 km σε 4μήνες...). Γιατί ήθελα να ταξιδεύω δικάβαλος με τη γυναίκα μου και φορτωμένος και το Versys δεν ήταν το ίδιο άνετο σε χώρους, σέλα κ.τ.λ. Γιατί εξακολουθώ να πιστεύω πως το Versys υπερέχει αλλού και αλλού υπερέχει το Vstrom. Και τέλος γιατί το Vesys είναι υποκειμενικά άσχημο (μόνο σε μαύρο το ψιλοάντεχα, η γυναίκα δεν ήθελα καν να το βλέπει ). Γιατί στο τέλος όλα είναι υποκειμενικά και με βάση τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ κριτήρια και τη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ εκτίμηση-αποτίμηση , το Vstrom έκανε καλύτερα αυτά που ΕΓΩ ήθελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 To Versys το οδήγησα, γι' αυτό και δεν το πήρα. Γιατί σε μπριζώνει για καγκουριές και μ@λ@κίες, ενώ εγώ το ήθελα για ταξιδιάρικο. Γιατί ναι μεν είναι πιο εύκολο για μέσα στη πόλη, αλλά για τη πόλη μου, μου αρκεί η πάπια που έχω (όχι το Vstrom ΔΕΝ το κυκλοφορώ καθόλου στη πόλη και έχουμε κάνει παρέα 10.250 km σε 4μήνες...). Γιατί ήθελα να ταξιδεύω δικάβαλος με τη γυναίκα μου και φορτωμένος και το Versys δεν ήταν το ίδιο άνετο σε χώρους, σέλα κ.τ.λ. Γιατί εξακολουθώ να πιστεύω πως το Versys υπερέχει αλλού και αλλού υπερέχει το Vstrom. Και τέλος γιατί το Vesys είναι υποκειμενικά άσχημο (μόνο σε μαύρο το ψιλοάντεχα, η γυναίκα δεν ήθελα καν να το βλέπει ). Γιατί στο τέλος όλα είναι υποκειμενικά και με βάση τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ κριτήρια και τη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ εκτίμηση-αποτίμηση , το Vstrom έκανε καλύτερα αυτά που ΕΓΩ ήθελα. Μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου και εμάς ότι με βάση τα δικά σου θέλω πήρες το στρώμα!!! Αυτή η πρότασή ΣΟΥ τα λέει ΟΛΑ: η γυναίκα δεν ήθελα καν να το βλέπει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου και εμάς ότι με βάση τα δικά σου θέλω πήρες το στρώμα!!! Αυτή η πρότασή ΣΟΥ τα λέει ΟΛΑ: η γυναίκα δεν ήθελα καν να το βλέπει Σου εύχομαι να έχεις - αποκτήσεις αν δεν έχεις, τη σχέση που έχω εγώ με τη γυναίκα μου. Εν λευκό μου άφησε να επιλέξω ότι θέλω, αν είχα τέτοιο θέμα (να με κάνει η γυναίκα ότι θέλει) πιστεύεις ότι θα το έγραφα; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον shadowhunter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 η γυναίκα δεν ήθελα καν να το βλέπει Αυτό θέλει μάλλον να σου αναδείξει ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Είδες, το έγραψα ο ίδιος, το διάβασα ο ίδιος και κατάλαβα αυτό που ήθελα να γράψω... στραβωμάρα, my bad ;) Σε κάθε περίπτωση πάντως, πιστεύω πως αν κάποιος δεν οδηγήσει όλες τις υποψήφιες μηχανές, είναι πολύ εύκολο να κάνει λάθος επιλογή και αυτό συμβουλεύω στον καθένα να κάνει... Να αποφασίσει δηλαδή ο ίδιος πια του ταιριάζει και όχι οι φίλοι, τα περιοδικά, τα forum κ.λ.π. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Σου εύχομαι να έχεις - αποκτήσεις αν δεν έχεις, τη σχέση που έχω εγώ με τη γυναίκα μου. Εν λευκό μου άφησε να επιλέξω ότι θέλω, αν είχα τέτοιο θέμα (να με κάνει η γυναίκα ότι θέλει) πιστεύεις ότι θα το έγραφα; Μάγκα μου δεν ήθελα να σου θίξω ούτε μία στο εκατομμύριο τη σχέση που έχεις εσύ με τη γυναίκα σου ή με τον οποιοδήποτε. Την ευχή που μου δίνεις (να έχω την ίδια σχέση όπως έχει εσύ) μπορεί να είναι ότι το χεριότερο για μένα ή για κάποιον άλλον. Ο καθένας επιλέγει και νιώθει τη σχέση όπως του αρμόζει, όπως θέλει. Υπάρχουν άνθρωποι που εξαρτιέται ΑΜΕΣΑ η όποια επιλογή τους από την γυναίκα τους, και είναι ευτυχισμένμοι με τα δικά τους θέλω, και δεν τους κατηγορώ αν έτσι γουστάρουν να ζούνε, κάτι που κάποιοι άλλοι θα γυρίζανε τα αντερά τους ανάποδα! Όπως και νά 'χει καλώς ή κακώς, η γνώμη σου επηρεάστηκε έστω και λίγο, μόνο και μόνο αναφέροντας ότι δεν τις άρεσε το άλλο που ήταν να αγοράσεις. Είναι σαν μια γνώμη ενός που μου είπε: καλό το γκάζι σου, αλλά με αυτό μπορεί να σκοτωθείς εύκολα χωρίς να το καταλάβεις! Το πόσο σε κάνει η γυναίκα σου ότι θέλει, δεν το έθιξα ούτε μου πέφτει λόγος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 To Versys το οδήγησα, γι' αυτό και δεν το πήρα. Γιατί σε μπριζώνει για καγκουριές και μ@λ@κίες, ενώ εγώ το ήθελα για ταξιδιάρικο. Γιατί ναι μεν είναι πιο εύκολο για μέσα στη πόλη, αλλά για τη πόλη μου, μου αρκεί η πάπια που έχω (όχι το Vstrom ΔΕΝ το κυκλοφορώ καθόλου στη πόλη και έχουμε κάνει παρέα 10.250 km σε 4μήνες...). Γιατί ήθελα να ταξιδεύω δικάβαλος με τη γυναίκα μου και φορτωμένος και το Versys δεν ήταν το ίδιο άνετο σε χώρους, σέλα κ.τ.λ. Γιατί εξακολουθώ να πιστεύω πως το Versys υπερέχει αλλού και αλλού υπερέχει το Vstrom. Και τέλος γιατί το Vesys είναι υποκειμενικά άσχημο (μόνο σε μαύρο το ψιλοάντεχα, η γυναίκα δεν ήθελα καν να το βλέπει ). Γιατί στο τέλος όλα είναι υποκειμενικά και με βάση τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ κριτήρια και τη ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ εκτίμηση-αποτίμηση , το Vstrom έκανε καλύτερα αυτά που ΕΓΩ ήθελα. στο κοματι εμφανιση το βερσυς σε αλους αρεσει σε αλους οχι,,δλδ τι,το στρομ ειναι κουκλι???με τα πλεονεκτιματα και τα περιφεριακα που εχει το βερσυς,και την σηγκινηση που προσφερει,το πιο κακασχημο να ειταν στο κοσμο δεν θα με ενδιαιφερε,, το κοματι μοτο δεν ειναι μονο ανεβενω επανω, οδηγαω, και κοιμαμαι=στρομ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Κανένας δεν λέει ο Vstrom κουκλί γιατί -αντικειμενικά- δεν είναι. Πάντως δεν βλέπω τον λόγο να ασχολούμαστε τόσο πολύ με το όλο θέμα. 13 σελίδες για το πιο είναι καλύτερο και γιατί είναι υπερβολή. Ας ζυγίσει της ανάγκες του το παλικάρι, ας οδηγήσει και τα δύο και ας πάρει όποιο τον βολεύει ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 ας οδηγήσει και τα δύο Η λύση στο πρόβλημα του, και η λήξη σε αυτό το θρεντ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Παντως οι ελληνες εχουν μια μεγαλομανια να εχουν κατι πολυ μεγαλο , οπως πχ αυξηθηκαν τα τζιπ κ οι μηχανες τερατα καθως κ τα στορμ.{για ενα ποσοστο ατομων μιλαω που πηρε στορμ}.Εμενα πχ το πηρε ενας γνωστος επειδη ειναι 1.90 κ δεν ειχε κατι αλλο να παρει.Επισης η suzuki einai mia timia εταιρια. Αν το στορμ ειναι η bmw του λαου , το versys τι ειναι? γιατι το ζαχαρωνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) παντως σε θεματα αξιοπιστιας σε φορουμ εχου γραφτει πολλα προβληματα οσο αναφορα το στρομ σε σχεση με το βερσυς, που ακουγεται πιο απροβληματιστο απ οτι λενε Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον nik7119 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Παντως οι ελληνες εχουν μια μεγαλομανια να εχουν κατι πολυ μεγαλο , οπως πχ αυξηθηκαν τα τζιπ κ οι μηχανες τερατα καθως κ τα στορμ.{για ενα ποσοστο ατομων μιλαω που πηρε στορμ}.Εμενα πχ το πηρε ενας γνωστος επειδη ειναι 1.90 κ δεν ειχε κατι αλλο να παρει.Επισης η suzuki einai mia timia εταιρια. Αν το στορμ ειναι η bmw του λαου , το versys τι ειναι? γιατι το ζαχαρωνω. Το Versys είναι στην κατηγορία των 600 κυβικών ότι είναι στην μεγαλύτερη κατηγορία To Triumph Tiger 1050 ή το Ducati Multistrada. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Το Versys είναι στην κατηγορία των 600 κυβικών ότι είναι στην μεγαλύτερη κατηγορία To Triumph Tiger 1050 ή το Ducati Multistrada. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες