Jump to content
Ntik

versys vs vstrom 650

versys vs vstrom 650  

250 ψήφοι

1. 1. versys vs vstrom 650

• Versys
      129
    • Vstrom
      83

Recommended Posts

Η θεση του συνοδηγου του versys δεν ειναι goldwing αλλα πολυυυυυυ πανω απο τον μεσο ορο των μοτοσυκλετων

Και τελος παντων, μοτοσυκλετα ειναι, αν ηθελα ο συνοδηγος να κοιμαται θα επαιρνα αμαξι ή το λεοφωρειο

του στρομ η θεση του σηνοδιγου ειναι πιο ισια,του βερσυς εχει μια μικρη κλιση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
του στρομ η θεση του σηνοδιγου ειναι πιο ισια,του βερσυς εχει μια μικρη κλιση

Αυτά πρώτα είναι ατομικά θέματα και μετά μας φταίει η μηχανή!!

Ναι, με το Versys μπορείς να ταξιδέψεις και πολύ άνετα. Με το Strom ακόμη πιο άνετα και με ένα Goldwind ακόμη πιο άνετα.

Το θέμα είναι οτι ξέρω παιδιά που μπορούν να ταξιδέψουν ώρες ολόκληρες χιλιάδες χιλιόμετρα και ξέρω και παιδιά που όλο λένε για μεγάλα ταξίδια και ένας καφές μέχρι τη Χαλκίδα τους διαλύει και μόνο σαν σκέψη.. :D

Επίσης υπάρχουν γυναίκες που δεν τη παλεύουν ούτε για ένα καφέ να πάνε πάνω σε μια μηχανή και άλλες που θα σε ακολουθήσουν στην άκρη του κόσμου πάνω σε ένα SS..

Οπότε η απάντηση μου είναι, εσύ ταξιδεύεις? ;)

Το Versys φτιάχτηκε και για ταξίδια πάντως σε διαβεβαιώ. Όταν είχα το ER6, μετά απο 3 ώρες στη σέλα του ήμουν τέζα. Είχε αρκετά σκληρές αναρτήσεις , μέτρια σέλα και έτρωγες αέρα. Τώρα με το Versys περνάω και 6-7 ώρες στη σέλα σε μια μέρα και τη παλεύω. Ϊσως με ένα V-strom να μπορούσα και να κοιμηθώ πάνω στη σέλα δε ξέρω.. :D

Πάντως η αντοχή έρχεται κμε εξάσκηση και με πολλά χιλιόμετρα να σκλυρήνει ο κ@λος πρώτα απ όλα.. :pimp:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά πρώτα είναι ατομικά θέματα και μετά μας φταίει η μηχανή!!

Ναι, με το Versys μπορείς να ταξιδέψεις και πολύ άνετα. Με το Strom ακόμη πιο άνετα και με ένα Goldwind ακόμη πιο άνετα.

Το θέμα είναι οτι ξέρω παιδιά που μπορούν να ταξιδέψουν ώρες ολόκληρες χιλιάδες χιλιόμετρα και ξέρω και παιδιά που όλο λένε για μεγάλα ταξίδια και ένας καφές μέχρι τη Χαλκίδα τους διαλύει και μόνο σαν σκέψη.. :D

Επίσης υπάρχουν γυναίκες που δεν τη παλεύουν ούτε για ένα καφέ να πάνε πάνω σε μια μηχανή και άλλες που θα σε ακολουθήσουν στην άκρη του κόσμου πάνω σε ένα SS..

Οπότε η απάντηση μου είναι, εσύ ταξιδεύεις? ;)

Το Versys φτιάχτηκε και για ταξίδια πάντως σε διαβεβαιώ. Όταν είχα το ER6, μετά απο 3 ώρες στη σέλα του ήμουν τέζα. Είχε αρκετά σκληρές αναρτήσεις , μέτρια σέλα και έτρωγες αέρα. Τώρα με το Versys περνάω και 6-7 ώρες στη σέλα σε μια μέρα και τη παλεύω. Ϊσως με ένα V-strom να μπορούσα και να κοιμηθώ πάνω στη σέλα δε ξέρω.. :D

Πάντως η αντοχή έρχεται κμε εξάσκηση και με πολλά χιλιόμετρα να σκλυρήνει ο κ@λος πρώτα απ όλα.. :pimp:

:_thumbsup::_rock-on:

ποια ζελατινα του φορας?τη μαμισια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβαστε τον τροπο σκεψης του tc-drift, και προσπαθηστε να μαθετε κατι απο αυτο

Μην παπαγαλιζετε περιοδικα, προσπαθηστε να δειτε/οδηγησετε και μετα να κρινετε

My 2 cents

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

My 2 cents

φιλε after η πλειοψηφια αγοραζει βασει νουμερων και περιοδικων :fool: :fool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα ψαξεις σε παλιοτερα posts μου, θα βρεις καποιο που αναλυω τον τροπο αγορας του (νεο)Ελληνα καταναλωτη

Οτι αγορασει ο γειτονας, οτι συμβουλεψει ο ''ξαδελφος''

Δυνατοτητα κρισεως, μηδενικη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ποια ζελατινα του φορας?τη μαμισια?

Ένα ένα τα ρωτάς ρε κερατά.. :P

Όχι η μαμά ζελατίνα δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο. Έβαλα μια aftermarket 10-12 πόντους ψηλότερη και ταξιδεύω πολύ άνετα. Μετά τα 170km/h θα με ενοχλήσει ο αέρας (λίγο)

My 2 cents

Καλά ειδικά η ιστορία με τα περιοδικά είναι αμαρτία! Ότι βολεύει ανάλογα με την περίπτωση.. :D

Σκέψου να σου πω εγώ τώρα πως το Versys είναι άνετο και τελικά για τα δικά σου δεδομένα να είναι φριχτό. Να έχεις εσύ μια ευαισθησία στη μέση, ή να είχες κάνα Africa παλιά και να τα δεις όλα!!

Εδώ υπάρχουν παιδιά που ταξιδεύουν με naked και λένε πάλι είναι άνετα!

Ότι και να διαβάσεις εδώ πάλι η δική σου γνώμη μετράει και μάλλον η καλύτερη λύση είναι ένα test ride.

Πάντως κακά τα ψέμματα η πιο μεγάλη ιστορία είναι η εμπειρία. Όταν πια έχεις αλλάξει 2-3 μηχανές αρχίζεις και καταλαβαίνεις τι είναι αυτό ακριβώς που θέλεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα ένα τα ρωτάς ρε κερατά.. :P

Όχι η μαμά ζελατίνα δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο. Έβαλα μια aftermarket 10-12 πόντους ψηλότερη και ταξιδεύω πολύ άνετα. Μετά τα 170km/h θα με ενοχλήσει ο αέρας (λίγο)

Καλά ειδικά η ιστορία με τα περιοδικά είναι αμαρτία! Ότι βολεύει ανάλογα με την περίπτωση.. :D

Σκέψου να σου πω εγώ τώρα πως το Versys είναι άνετο και τελικά για τα δικά σου δεδομένα να είναι φριχτό. Να έχεις εσύ μια ευαισθησία στη μέση, ή να είχες κάνα Africa παλιά και να τα δεις όλα!!

Εδώ υπάρχουν παιδιά που ταξιδεύουν με naked και λένε πάλι είναι άνετα!

Ότι και να διαβάσεις εδώ πάλι η δική σου γνώμη μετράει και μάλλον η καλύτερη λύση είναι ένα test ride.

Πάντως κακά τα ψέμματα η πιο μεγάλη ιστορία είναι η εμπειρία. Όταν πια έχεις αλλάξει 2-3 μηχανές αρχίζεις και καταλαβαίνεις τι είναι αυτό ακριβώς που θέλεις..

ποια ζελατινα του φορας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ποια ζελατινα του φορας?

http://www.mpf-windshields.com

Το κάτω δεξιά πρασινάκι στις foto της Kawa είναι το δικό μου

Όποια και να βάλεις όμως ψηλή (Givi π.χ.) θα δεις τεράστια διαφορά

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.mpf-windshields.com

Το κάτω δεξιά πρασινάκι στις foto της Kawa είναι το δικό μου

Όποια και να βάλεις όμως ψηλή (Givi π.χ.) θα δεις τεράστια διαφορά

αυτη που εχει η αντιπροσοποια με το εχτρα τζαμακι τι λεει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αυτη που εχει η αντιπροσοποια με το εχτρα τζαμακι τι λεει?

Oι καλυτερες για προστασια αερα, ειναι αυτη του mpf(αυτη φοραω και εγω), της MRA με το σποϊλερ, της ermax και της givi

Καλυτερη προστασια απο ολες την εχει η givi που προστατευει ΚΑΙ χερια, αλλα ειναι λιγο βεσποειδες

Οι υπολοιπες ειναι πανω κατω το ιδιο απο προστασια

Να πω την αμαρτια μου ειμαι 100% ευχαριστημενος απο την mpf(μεχρι την τελικη δεν χρειαζεται να σκυψω, 211 km/h εχω πιασει ορθιος), αλλα σκεφτομαι να παρω την μαμα με το σποϊλερ ετσι για αλλαγη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oι καλυτερες για προστασια αερα, ειναι αυτη του mpf(αυτη φοραω και εγω), της MRA με το σποϊλερ, της ermax και της givi

Καλυτερη προστασια απο ολες την εχει η givi που προστατευει ΚΑΙ χερια, αλλα ειναι λιγο βεσποειδες

Οι υπολοιπες ειναι πανω κατω το ιδιο απο προστασια

Να πω την αμαρτια μου ειμαι 100% ευχαριστημενος απο την mpf(μεχρι την τελικη δεν χρειαζεται να σκυψω, 211 km/h εχω πιασει ορθιος), αλλα σκεφτομαι να παρω την μαμα με το σποϊλερ ετσι για αλλαγη

211 km/h????? το στρομ δεν ταχει ουτε στο ονειρο του,,σε ευθεια τα επιασες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
211 km/h????? το στρομ δεν ταχει ουτε στο ονειρο του,,σε ευθεια τα επιασες?

Για να πιασεις ~210 με το versys, χρειαζεται να μην εχεις καθολου κοντρα ανεμο, φτανει ευκολα τα 205(κοβει ρυθμο βεβαια πανω απο τα 190) και περιμενεις καμια 300-400 μετρα για να πιασει και τα 210, αλλα ξαναλεω, αν εχεις κοντρα ανεμο, ακομα και τα 195 ειναι δυσκολα

Αυτο που εχει σημασια ομως, ειναι οτι με μια αλλη ζελατινα, μπορεις να πηγαινεις με 180 ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Υ.Γ. Ναι, σε ευθεια

Για δειτε και εδω λιγο

Τροποποιήθηκε από τον AFTER

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά με τη μαμά ζελατίνα τα 210km/h τα έχει. Μέχρι τα 180Km/h ανεβάζει πολύ καλά απο κει και πάνω πιο αργά.

Με Aftermarket ψηλή ζελατίνα αυξάνει η μετωπική επιφάνεια και σκουραίνουν τα πράγματα. Πέφτει στα 200-205Km/h.

Τι να το κάνεις όμως, η ταχύτητα ταξιδιόυ μετράει. Και κάπου στα 150-170km/h είσαι άρχοντας με μια ψηλή ζελατίνα.

το video που έβαλε ο After είναι πολύ κατατοπιστικό.

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για οσους θελουν το κατι παραπανω, παιζει και τοποθετηση εκκεντροφορων απο er6 :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κακία για το v-strom εδω μέσα.....α πα πα :knife:

Το Vstrom είναι περίπτωση Ολυμπιακού, Η είσαι Ολυμπιακός ή είσαι Αντιολυμπιακός

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κακία για το v-strom εδω μέσα.....α πα πα :knife:

Χαιρομαι που το παιρνεις ετσι, χαβαλε κανουμε

:lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειπε κανεις οτι το στρωμα δεν τελικιαζει πανω απο 200;

για ρωτηστε στο αντιστιχο κλαμπ τι τελικες εχουν πιασει τα παιδια.αλλα δεν αγοραζεις στρομα για να το τελικιαζεις.αλλα προσοντα εχει.σας ξαναλεω φετος το καλοκαιρι εκανα 1150 χιλιομετρα σε μια μερα (κ συνιλικα 5620 σε 9 μερες) κ δεν ενιωσα κανενα πιασιμο.κουραση ναι αλλα οχι πιασιμο.πηρα το στρωμα για να κανω ταξιδια .τελος.κ βεβαια το εχω για τις καθημερινες μετακινησεις μου.βαζω 20.000 χιλιομ τον χρονο.

ο καθε ενας αγοραζει #αυτο# , για να #το# χρησιμοποιοησει με #αυτον# τον τροπο.οποτε οι γνωμες ολων ειναι σεβαστες.

οπως ειπε καποιος πιο πανω ..πωπωπω κακιες για τα v strom. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει βάλει κανένας χουφτες στο κάβα; στη μαμα ζελατίνα βάζεις ότι θες αλλά η givi που έχω δεν αφήνει περιθώριο όταν στρίψεις το τιμόνι θα βρει. Καλά τι μ@λ@κι@ είναι αυτή; ερχεται χειμώνας.....

όσες φορες εγραψα δεν προσπάθησα να υπερασπιστώ καποιο από τα 2 μηχανάκια ειναι τα 2 πολύ πιο τίμια από τα πολυδιαφημιζόμενα μεγάλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
έχει βάλει κανένας χουφτες στο κάβα; στη μαμα ζελατίνα βάζεις ότι θες αλλά η givi που έχω δεν αφήνει περιθώριο όταν στρίψεις το τιμόνι θα βρει. Καλά τι μ@λ@κι@ είναι αυτή; ερχεται χειμώνας.....

όσες φορες εγραψα δεν προσπάθησα να υπερασπιστώ καποιο από τα 2 μηχανάκια ειναι τα 2 πολύ πιο τίμια από τα πολυδιαφημιζόμενα μεγάλα

Ειδικά για την ζελατίνα της Givi άμα ψάξεις και σε Forum του εξωτερικού θα δεις οτι είναι θέμα με τις χούφτες και φταίνε τα αυτιά που έχει χαμηλά η ζελατίνα, είναι πολύ πλατιά.

Ένας θυμάμαι μια πατέντα είχε πριονίσει την χούφτα στο σημαίο που έβρισκε η ζελατίνα αλλά αυτά είναι χοντροκοπιές. Όπως καταλαβαίνεις βράστα.. :rolleyes:

Δεν ξέρω αν παίζουν τίποτα χούφτες που δεν εξέχουν πολύ αλλα΄χλωμό το κόβω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ειπε κανεις οτι το στρωμα δεν τελικιαζει πανω απο 200;

για ρωτηστε στο αντιστιχο κλαμπ τι τελικες εχουν πιασει τα παιδια.αλλα δεν αγοραζεις στρομα για να το τελικιαζεις.αλλα προσοντα εχει.σας ξαναλεω φετος το καλοκαιρι εκανα 1150 χιλιομετρα σε μια μερα (κ συνιλικα 5620 σε 9 μερες) κ δεν ενιωσα κανενα πιασιμο.κουραση ναι αλλα οχι πιασιμο.πηρα το στρωμα για να κανω ταξιδια .τελος.κ βεβαια το εχω για τις καθημερινες μετακινησεις μου.βαζω 20.000 χιλιομ τον χρονο.

ο καθε ενας αγοραζει #αυτο# , για να #το# χρησιμοποιοησει με #αυτον# τον τροπο.οποτε οι γνωμες ολων ειναι σεβαστες.

οπως ειπε καποιος πιο πανω ..πωπωπω κακιες για τα v strom. :D

φιλαρακι το κοντερ του στρομ κλεβει πολυυυυυυυυυ,οταν σου δειχνει 200 να υπολογιζεις το λιγο το λιγοτερο 185 πραγματικα χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως το μπροστινο πιρουνι, το πισω ψαλιδι, και γενικα ολο το σηνολο του καβα ειναι προσεγμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως παιδιά τα θεωρώ δυο μηχανές που απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό... και εξηγούμε:

Τo Vstrom θα το πάρει κάποιος για να ταξιδεύει με χαλαρούς ρυθμούς και να κατεβαίνει ατσαλάκωτος, φορτώνοντας το όσο παίρνει.

Το Versys θα το πάρει κάποιος που γουστάρει να πιέζει τη μηχανή του, να τη στύβει και να τη στρίβει. Επίσης στη πόλη είναι παιχνίδι.

Αυτά είναι τα κυριότερα προσόντα τους, το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας μας να κάνει μαζί της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα