nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 καλο θαναι να δικαιολογουμε βεβαια γιατι ειναι πιο καλο το βερσυς απο το στρομ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Vstrom γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τη φιλοσοφία του versys. θες ψηλό και παιχνιδιάρικο? παίρνεις motard θες ταξιδιάρικο? παίρνεις bandit,fazer κλπ θες να κάνει και off παίρνεις κάτι με τουλάχιστον 19 μπροστά. το στρομ δίνει μια υποψία δυνατότητας σε οφφ και επιπλέον δίνει καλή κάλυψη σε αέρα για ταξίδια, μεγαλύτερες διαδρομές και μαλακότερες ανάρτησεις απο τα bandit,fazer για μεγαλύτερη άνεση κατά την άποψη μου το versys το παίρνουν άνθρωποι που ή δεν έχουν κατασταλάξει στο τι θέλουν ή που φεύγουν απο μια κατηγορία μηχανής και πάνε σε άλλη και αυτό είναι το ενδιάμεσο σκαλοπάτι. έχω το στρομ και ποτέ δεν μπήκα σε δίλημμα για το versys. transalp, bmw 650gs η μονοκύλινδρη ήταν τα άλλα που είχα στο μυαλό μου πριν αποφασίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Vstrom γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τη φιλοσοφία του versys. θες ψηλό και παιχνιδιάρικο? παίρνεις motard θες ταξιδιάρικο? παίρνεις bandit,fazer κλπ θες να κάνει και off παίρνεις κάτι με τουλάχιστον 19 μπροστά. το στρομ δίνει μια υποψία δυνατότητας σε οφφ και επιπλέον δίνει καλή κάλυψη σε αέρα για ταξίδια, μεγαλύτερες διαδρομές και μαλακότερες ανάρτησεις απο τα bandit,fazer για μεγαλύτερη άνεση κατά την άποψη μου το versys το παίρνουν άνθρωποι που ή δεν έχουν κατασταλάξει στο τι θέλουν ή που φεύγουν απο μια κατηγορία μηχανής και πάνε σε άλλη και αυτό είναι το ενδιάμεσο σκαλοπάτι. έχω το στρομ και ποτέ δεν μπήκα σε δίλημμα για το versys. transalp, bmw 650gs η μονοκύλινδρη ήταν τα άλλα που είχα στο μυαλό μου πριν αποφασίσω.φιλαρακι κανε μια βολτα το βερσυς και μετα γραψε τις εντυπωσεις σου απο την εμπειρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 φιλαρακι κανε μια βολτα το βερσυς και μετα γραψε τις εντυπωσεις σου απο την εμπειρια χαχαχαχα, απο το στομα μου το πηρες :lol: Πως φαινεται οτι ουτε καν το εχει καβαλησει, ποσο μαλλον οδηγησει abc, ΜΗΝ οδηγησεις το versys, γιατι σε βλεπω να πουλας το στρομ, προειδοποιηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Vstrom γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τη φιλοσοφία του versys. θες ψηλό και παιχνιδιάρικο? παίρνεις motard θες ταξιδιάρικο? παίρνεις bandit,fazer κλπ θες να κάνει και off παίρνεις κάτι με τουλάχιστον 19 μπροστά. το στρομ δίνει μια υποψία δυνατότητας σε οφφ και επιπλέον δίνει καλή κάλυψη σε αέρα για ταξίδια, μεγαλύτερες διαδρομές και μαλακότερες ανάρτησεις απο τα bandit,fazer για μεγαλύτερη άνεση κατά την άποψη μου το versys το παίρνουν άνθρωποι που ή δεν έχουν κατασταλάξει στο τι θέλουν ή που φεύγουν απο μια κατηγορία μηχανής και πάνε σε άλλη και αυτό είναι το ενδιάμεσο σκαλοπάτι. έχω το στρομ και ποτέ δεν μπήκα σε δίλημμα για το versys. transalp, bmw 650gs η μονοκύλινδρη ήταν τα άλλα που είχα στο μυαλό μου πριν αποφασίσω.κανε βολτα ολα τα παπακια,, μετα κανε στο καπακι και το zx 130 kawasaki και δεν θα ξανααλαξεις εταιρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 κανε βολτα ολα τα παπακια,, μετα κανε στο καπακι και το zx 130 kawasaki και δεν θα ξανααλαξεις εταιρια Δηλαδή εάν κάνει στο modenas xcite τι θα αλλάξει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Vstrom γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τη φιλοσοφία του versys. θες ψηλό και παιχνιδιάρικο? παίρνεις motard θες ταξιδιάρικο? παίρνεις bandit,fazer κλπ θες να κάνει και off παίρνεις κάτι με τουλάχιστον 19 μπροστά. το στρομ δίνει μια υποψία δυνατότητας σε οφφ και επιπλέον δίνει καλή κάλυψη σε αέρα για ταξίδια, μεγαλύτερες διαδρομές και μαλακότερες ανάρτησεις απο τα bandit,fazer για μεγαλύτερη άνεση κατά την άποψη μου το versys το παίρνουν άνθρωποι που ή δεν έχουν κατασταλάξει στο τι θέλουν ή που φεύγουν απο μια κατηγορία μηχανής και πάνε σε άλλη και αυτό είναι το ενδιάμεσο σκαλοπάτι. έχω το στρομ και ποτέ δεν μπήκα σε δίλημμα για το versys. transalp, bmw 650gs η μονοκύλινδρη ήταν τα άλλα που είχα στο μυαλό μου πριν αποφασίσω. Καλύτερα να καβαλήσεις στην πρώτη ευκαιρία ένα Versys.. ;) Χτες ήμουν με φίλους βόλτα προς Ναύπλιο-επίδαυρο κλπ. Με το Versys ήμουν μπροστά παρέα με ένα Ducati 1000SS και μάντεψε.. Δεν τη παλεύε να ξεφύγει.. ;) Και αυτό που μου κανε εντύπωση είναι οτι ακόμη και στις εξόδους των στροφών που θα περίμενα να ξεκολλάει το 1000άρι δεν συνέβαινε αυτό. Έχει φανταστικές μεσαίες το Versys. Αντίστοιχα το καλοκαίρι γύρισα τη μισή Ελλάδα δικάβαλος τριβάλιτσος και με μια aftermarket ζελατίνα κανένα θεμα με τον αέρα. Και όλα αυτά με το Versys να καθαρίζει τις λακούβες σαν να ναι on-off κλασσικό. Πολύ άνετο. και η πλάκα είναι οτι το Versys οδηγιέται και σαν Street και σαν motard. Οπότε πειραματίζεσαι. Οπότε που υπερτερεί ένα Street ή ένα πιο κλασσικό On-off όπως το Strom?? το μόνο που ζηλεύω καμιά φορά στο strom είναι οτι είναι πιο αρχοντικό στο ταξίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Καλύτερα να καβαλήσεις στην πρώτη ευκαιρία ένα Versys.. ;) Χτες ήμουν με φίλους βόλτα προς Ναύπλιο-επίδαυρο κλπ. Με το Versys ήμουν μπροστά παρέα με ένα Ducati 1000SS και μάντεψε.. Δεν τη παλεύε να ξεφύγει.. ;) Και αυτό που μου κανε εντύπωση είναι οτι ακόμη και στις εξόδους των στροφών που θα περίμενα να ξεκολλάει το 1000άρι δεν συνέβαινε αυτό. Έχει φανταστικές μεσαίες το Versys. Αντίστοιχα το καλοκαίρι γύρισα τη μισή Ελλάδα δικάβαλος τριβάλιτσος και με μια aftermarket ζελατίνα κανένα θεμα με τον αέρα. Και όλα αυτά με το Versys να καθαρίζει τις λακούβες σαν να ναι on-off κλασσικό. Πολύ άνετο. και η πλάκα είναι οτι το Versys οδηγιέται και σαν Street και σαν motard. Οπότε πειραματίζεσαι. Οπότε που υπερτερεί ένα Street ή ένα πιο κλασσικό On-off όπως το Strom?? το μόνο που ζηλεύω καμιά φορά στο strom είναι οτι είναι πιο αρχοντικό στο ταξίδι. και απο καταναλωση το βερσις μπορει να σηναγωνιστει το στρομ φιλε TC-drift?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Δηλαδή εάν κάνει στο modenas xcite τι θα αλλάξει? Και αυτό έχει και δίσκο πίσω.. :D Αλλά δεν είναι πράσινο και ΖΧ.. :P και απο καταναλωση το βερσις μπορει να σηναγωνιστει το στρομ φιλε TC-drift?? Δεν ξέρω ακριβώς πόσο καίει το Strom. Χτες εμένα μου έκαψε το Versys με αρκετό κυνήγι σε επαρχιακούς γύρω στα 15 λίτρα για 320km σύνολο. Έχω δει απο κατανάλωση 4,2lt/100km σε χαλαρούς ρυθμούς επαρχιακό μέχρι μέγιστο 6Lt/100km δικάβαλος τριβάλιτσος σε εθνική με 160-170km/h. Μεση κατανάλωση θα λεγα 5lt/100km Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Vstrom γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τη φιλοσοφία του versys. θες ψηλό και παιχνιδιάρικο? παίρνεις motard θες ταξιδιάρικο? παίρνεις bandit,fazer κλπ θες να κάνει και off παίρνεις κάτι με τουλάχιστον 19 μπροστά. Αν όμως θέλεις κάτι παιχνιδιάρικο, ψηλό, με σπορ στήσιμο και με δικύλινδρο κινητήρα (=μεγαλύτερο εύρος ωφέλιμης δύναμης και λιγότερους κραδασμούς), μεσαίου κυβισμού και με λογική τιμή αγοράς, παίρνεις Versys το στρομ δίνει μια υποψία δυνατότητας σε οφφ και επιπλέον δίνει καλή κάλυψη σε αέρα για ταξίδια, μεγαλύτερες διαδρομές και μαλακότερες ανάρτησεις απο τα bandit,fazer για μεγαλύτερη άνεση Σωστό. κατά την άποψη μου το versys το παίρνουν άνθρωποι που ή δεν έχουν κατασταλάξει στο τι θέλουν ή που φεύγουν απο μια κατηγορία μηχανής και πάνε σε άλλη και αυτό είναι το ενδιάμεσο σκαλοπάτι. Οχι. Υπάρχει κοινό που συνειδητά και κατασταλαγμένα πηγαίνει στο Versys. Είναι αυτοί που θέλουν μια δικύλινδρη μοτοσυκλέτα, μαζεμένων διαστάσεων, οικονομική στην αγορά και στη χρήση, με σπορ στήσιμο (μικρές διαδρομές αναρτήσεων, στιβαρό ανάποδο πιρούνι, χυτές ζάντες και ελαστικά supersport), ελαφρύ και βολικό στην καθημερινή χρήση και με λίγο ψηλή θέση οδήγησης. Γι' αυτούς είναι το Versys. έχω το στρομ και ποτέ δεν μπήκα σε δίλημμα για το versys. transalp, bmw 650gs η μονοκύλινδρη ήταν τα άλλα που είχα στο μυαλό μου πριν αποφασίσω. Και καλά έκανες, αφού το V-Strom ταιριάζει στις οδηγικές προτιμήσεις σου. Αλλά υπάρχουν κάποιοι που γουστάρουν περισσότερο το Versys, άλλοι (όπως εγώ) που επέλεξαν το Transalp 700 και άλλοι που βρήκαν καλύτερο το BMW F650GS twin. Ομοίως, υπάρχουν και κάποιοι που θα προτιμήσουν ένα μονοκύλινδρο 650άρι και να είσαι σίγουρος ότι δε θα το κάνουν μόνο για λόγους τιμής αγοράς, καθώς έχουν και τα μονοκύλινδρα λόγο ύπαρξης και καλύπτουν άλλες οδηγικές προτεραιότητες όσων τα επιλέγουν. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 παίδες δεν είπα ποτέ οτι έχω οδηγήσει Versys. αλλά και να το είχα δεν θα πήγαινα να κυνηγήσω μανιωδώς στροφές οπότε μάλλον ανεκμετάλλευτο θα ήταν. είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος απο την επιλογή του vstrom, όχι γιατί κάνει κάτι σουπερουάου, αλλά γιατί είναι κομμένο και ραμμένο στη χρήση για την οποία το προορίζω. οπότε θα έρθω να συμφωνήσω με τον Αιγαιοπλόο οτι το θέμα είναι να καλύπτει τις οδηγικές προτεραιότητες του τελικού αγοραστή. υπο αυτήν την έννοια το versys δεν είχε νόημα για εμένα, και προτρέπω τον συνφορουμίτη που ρώτησε αρχικά να ξεκαθαρίσει αυτές τις προτεραιότητες του και τότε δεν θα υπάρχει δίλημμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Οντως το versus είναι πιο σπορτίφ και παιχνιδιάρικο απο το strom.Αλλά αμα ήθελα παιχνίδια σιγά μην έπερνα versus... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Οντως το versus είναι πιο σπορτίφ και παιχνιδιάρικο απο το strom.Αλλά αμα ήθελα παιχνίδια σιγά μην έπερνα versus...ενω τωρα με την βαρκα που εχεις,, κανεις πιο ευκολα παιχνιδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Eλα μια μέρα στην περιοχή μου να δεις τι κάνει η βάρκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Eλα μια μέρα στην περιοχή μου να δεις τι κάνει η βάρκακανε μια βολτα με το versys,, και μετα ετοιμασε στο καπακι πωλητιριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Aμα το βάλω πωλητήριο θα είναι για tiger μόνο.Τέσπα ας μην είμαστε off topic. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) Aμα το βάλω πωλητήριο θα είναι για tiger μόνο.Τέσπα ας μην είμαστε off topic.ok φιλαρακι πλακα κανουμε,,αλλα κανε ενα βερσακι μια βολτα,,θα με θημιθεις Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 12 , 2009 από τον nik7119 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Εχω κάνει φίλε μου βόλτα versys.Οπως είπα και πιο πάνω είναι πολύ παιχνιδιάρικο σε σχέση με το v-strom. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 να πω κ εγω για καταναλωση στο στρωμα μου χτες πηγαμε με το κλαμπ μεχρι τα λαγκαδια κ το φραγμα του λαδωνα. λοιπον.με γεματο ντεποζιτο εφυγα κ μετα απο 470 χιλιομ εβαλα παλι στον ιδιο 18 ευρω με τιμη βενζινας 0.965 το λιτρο κ στα ισθμια 2 ευρω με τιμη 0.998 βγαλτε ρε παιδες ποσα λιτρα εκαψε στα 100 χιλιομετρα να δουμε ποσο καιει οι ταχυτητες κ 140 στην εθνικη οδο αλλα κ 40 στα δρομακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 (vstrom) Ταξιδιαρικο, γρηγορο,ανετο για δυο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 παίδες δεν είπα ποτέ οτι έχω οδηγήσει Versys. αλλά και να το είχα δεν θα πήγαινα να κυνηγήσω μανιωδώς στροφές οπότε μάλλον ανεκμετάλλευτο θα ήταν. είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος απο την επιλογή του vstrom, όχι γιατί κάνει κάτι σουπερουάου, αλλά γιατί είναι κομμένο και ραμμένο στη χρήση για την οποία το προορίζω. οπότε θα έρθω να συμφωνήσω με τον Αιγαιοπλόο οτι το θέμα είναι να καλύπτει τις οδηγικές προτεραιότητες του τελικού αγοραστή. υπο αυτήν την έννοια το versys δεν είχε νόημα για εμένα, και προτρέπω τον συνφορουμίτη που ρώτησε αρχικά να ξεκαθαρίσει αυτές τις προτεραιότητες του και τότε δεν θα υπάρχει δίλημμα. Ωραία το έθεσες τώρα.. Κάποιοι γουστάρουν ταξίδια αλλά θέλουν να είναι και κάπως σπορ και παιχνιδιάρικο το μηχανάκι. Αυτό κάνει το Versys. Θυσιάζει λίγο απ την άνεση για να κάνεις παιχνίδι. Άμα είσαι πιο ηρεμος και χαλαρός οδηγός δεν υπάρχει λόγος να χάσεις την άνεση του Strom. Ειδικά αν δεν το χρησιμοποιείς και κάθε μέρα στη μποτίλια. Οντως το versus είναι πιο σπορτίφ και παιχνιδιάρικο απο το strom.Αλλά αμα ήθελα παιχνίδια σιγά μην έπερνα versus... Είπαμε περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.. Η μόνη μηχανή πάντως που είναι ακριβώς στον χαρακτήρα του TIGER στην μεσαία κατηγορία είναι το Versys αυτή τη στιγμή.Άντε να στριμωχτεί και το Pegaso αλλά με πολλές υποχωρήσεις στο ταξίδι με τον μονοκύλινδρο. Οπότε πως και εσύ προτίμησες το Strom? Θέλω να πω πιο λογικό είναι κάποιος απο Strom άμα ανέβει κατηγορία να πάει σε Varadero, GS κλπ παρά σε TIGER. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Το καβα το είχα υπόψιν μου αλλά δε μου άρεσε η πίσω θέση και η εμφάνισή του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Το καβα το είχα υπόψιν μου αλλά δε μου άρεσε η πίσω θέση και η εμφάνισή του Η αλήθεια είναι πως η πίσω θέση είναι ζηλευτή στο Strom, αλλά δε βαριέσαι εγώ κάθομαι?? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Η αλήθεια είναι πως η πίσω θέση είναι ζηλευτή στο Strom, αλλά δε βαριέσαι εγώ κάθομαι?? :P ταξιδι κανεις με το versys? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 ταξιδι κανεις με το versys? Η θεση του συνοδηγου του versys δεν ειναι goldwing αλλα πολυυυυυυ πανω απο τον μεσο ορο των μοτοσυκλετων Και τελος παντων, μοτοσυκλετα ειναι, αν ηθελα ο συνοδηγος να κοιμαται θα επαιρνα αμαξι ή το λεοφωρειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες