Jump to content
lavazutra

Ανέκδοτα με μπαρ.....

Recommended Posts

Σκαει μια γκομενα ξανθια σε ενα μαπρ 2 μετρα με μεγαλα βυζια και θεογυμνη,δεν ειχε επανω της ουτε ενα κομματο υφασμα ουτε καν παπουτσια.

Γυριζουν ολοι προς το μερος της εκπληκτοι και την κοιτουσαν,παει στο μπαρ:

-Μια βοτκα

την κοιταει ο μπαρμαν απο πανω μεχρι κατω με υφος γεματο απορια.Πινει την βοτκα η τυπισσα.

-Αλλη μια...λεει

Της την βαζει ο μπαρμαν και συνεχιζε να την κοιταει με απορια και εξονυχιστικα.

-Δεν εχεις ξαναδει γυναικα γυμνη?λεει η τυπισσα.

-Δεν ειναι αυτο......απλα.....

απορω απο που θα βγαλεις λεφτα να με πληρωσεις

:2funny::wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ένας τύπος μπαίνει μέσα σε ένα μπαρ για να πιει ένα ποτό. Ενώ το πίνει,

βλέπει μια ωραία κοπέλα και σκέφτεται να κάτσει στο τραπέζι της.

- Να καθήσω;

- Να.. κάτσεις....

- Είσαι πολύ όμορφη, μ`αρέσεις.

- Κι εμένα μου αρέσεις.

Τέλοσπάντων, πιάνουν την κουβέντα, και μετά από πολλή ώρα, λέει αυτός:

- Δε συστηθήκαμε. Εμένα με λένε Γιάννη Χιόνη.

- Εμένα με λένε Κατερίνα Άνοιξη.

Αρχίζει τότε να γελάει ο Γιάννης.

- Γιατί γελάς;

- Να, σκέφτομαι 20 πόντους χιόνι μέσα στην Άνοιξη.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαίνει ο τύπος στο σαλούν (το μπαρ των καουμπόυδων για όποιον δε κατάλαβε) καταϊδρωμένος, σχεδόν ράκος και φωνάζει :

"Προσέξτε!!! έρχεται ο μαύρος Τζιμ!!!!" και πέφτει κάτω κομμάτια από τη κούραση σε μια καρέκλα.

Στο σαλούν γίνεται ξαφνικά χαμός. Ρίχνουν κάτω τα τραπέζια για να αμπαρωθούν, οι π...νες φεύγουν και κρύβονται στα δωμάτιά τους,

βγαίνουν τα όπλα, σκοτωμός...

Περνάει κανά 10λεπτό, αλλά τίποτα δε συμβαίνει.

Με το που όλοι αρχίζουν να επιστρέφουν στις δραστηριότητές τους, νέος τύπος μπαίνει στο σαλούν, σε χειρότερη κατάσταση από το πρώτο :

"Προσέξτε!!! έρχεται ο μαύρος Τζιμ!!!!"

Πέφτει κι αυτός ξερός κάτω.

Στο σαλούν τα ίδια, ταμπουρόνονται όλοι, βγαίνουν πιστόλια, καραμπίνες και περιμένουν.

Περάει κανά 5λετο ακόμη, κοιτιούνται μεταξύ τους, ησυχάζουν και αποφασίσουν ότι τελικά είναι πάλι άκυρος ο συναγερμός.

Το σκηνικό επαναλαμβάνεται δυο τρεις φορές ακόμη, αλλά οι αντιδράσεις είναι κάθε φορά και πιο χλιαρές, μέχρι που δε δίνουν πια σχεδόν καμμία σημασία.

Ξαφνικά όμως, οι πόρτες του σαλούν ανοίγουν διάπλατα με μια κλωτσιά που σπάει τους μεντεσέδες.

Μπαίνει μέσα ένας τύπος φορώντας μαύρο παντελόνι, μαύρο πουκάμισο, μαύρο γιλέκο, μαύρες μπότες, μαύρο καπέλο και με τα χέρια του έτοιμα να τραβήξουν τα

δυο μαύρα πιστόλια του.

"Όπως είστε όλοι, γονατίστε και ετοιμαστήτε να μου πάρετε από ένα τσι...κι."

Τρομοκρατημένοι και απροετοίμαστοι για το σκηνικό, όλοι μπαίνουν γονατιστοί στη σειρά και αρχίζουν να ικανοποιούν την επιθυμία του.

Αφού τελειώνει τους λέει πάλι :

"Τώρα κατεβάστε τα παντελόνια σας, στηθήτε και ετοιμαστήτε να σας πάρω όλους από τον κ...ο."

Τι να κάνουν, ακουλουθούν τις οδηγίες πιστά και ένας νέος γύρος ξεκινά.

Όταν τελειώνει και με αυτό, κουμπώνει το παντελόνι του, γυρνάει τη πλάτη του και προχωρά προς την έξοδο.

Πριν όμως φύγει και τους αφήσει να μαζέψουν τα κομμάτια τους, γυρνά ελαφρώς λοξά και ειρωνικά τους λέει:

"Και μη ξεχνάτε, προσέξτε γιατί έρχεται ο μαύρος Τζιμ."

:thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ένα μπαρ ΄με αρκετό κόσμο,ένας τύπος είναι λιάρδα απο το ποτό και έτοιμος να πιεί το επόμενο,όταν σκάει μια τύπισα που ήταν πολύ άσχημη μα πολύ άσχημη και κάθεται δίπλα του.

γυρίζει την κοιτάζει και της λέει δυνατά... είσαι η πιο άσχημη γυναίκα που έχω δει ποτέ μου!

παγώνει όλο το μπάρ,το ίδιο και η γυναίκα που μην μπορώντας να κάνει κάτι,έπρεπε τουλάχιστον κάτι να πει..

''και εσύ είσαι ο πιο μεθυσμένος τύφλα που έχω δει ποτέ μου.ούτε στα πόδια σου δεν μπορείς να σταθείς!''

και της λέει ο τύπος...

''ναι...αλλά εγώ αύριο θα είμαι καλάααααααααα''

Γαμάτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τροποποιήθηκε από τον mike1992

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαινει ενας G@y σε ενα σαλουν κουνιστος κουνιστος και παει στην μπαρα.Ο μπαρμαν ντερεκι 2 μετρα μαυρος και κατι μουσκουλα σαν τερας ο τυπος!!

με την ψιλη φονουλα λεει ο G@Y -Βαλε μου ενα ουισκι

Μαυρος - Δεν σερβιρουμε σε Γ@Υ βγες μπες σαν αντρας και θα πιεις ουισκι

ετσι και εγινε βγαινει ο Γ@Υ μπαινει παλι μεσα χωρις να κουνιεται και λεει παλι με ψιλη φονουλα βαλε μου ενα ουισκι

απανταει ο Μαυρος παλι - Δεν σερβιρουμε σε Γ@Υ βγεσ ε3ω μπες σαν αντρας και θα πιεις το ουισκι κοπανα και το χερι σου στην μπαρα!!!

παλι απογιοτευμενος βγαινει ο Γ@Υ μπαινει μεσα με φορα παει στο μπαρ εχει φτια3ει την φωνη του αλλα κοπαναει παλι πολυ Πουστικα το χερι του στο μπαρ και λεει βαλε μου ενα ουισκι!!!

παλί ο μαυρος του απανταει:

-Δεν σερβιρουμε σε Γ@Υ μπες απο μεσα να κανεις τον μπαρμαν να δεις πως ζιτανε το ουισκι τους οι αντρες.

βγαινει ο μαυρος ε3ω μπαινει με νευρα μεσα κλοτσοντας τιν πορτα 3υλονοντας το ενα φυλο.βουταει 5-6 τυπαδες που επαιζαν μπυριμπα τους κανει ασυκοτους στο ξυλο παει στην μπαρα που ηταν ο Γ@Υ κοπαναει το χερι του στον παγκο και λεει με Δυνατη Φωνη:

-ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΥΙΣΚΙ ΜΙΝ ΣΕ ΣΠΑΣΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!!!

και του απανταει ο Γ@Υ:

-Δεν σερβιρουμε σε ΜΑΥΡΟΥΣ!!!!!

οχοαοαχοαχοαχοαχοαοχοαχοαχοοχαοχοαχοαοχοαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Γαμησε

Μπαίνουν τρεις τύποι σε ένα μπαρ και είναι ήδη τύφλα από το προηγούμενο

μπαρ που είχανε πάει οπότε με δυσκολία κινούνται στο μπαρ. Ο πρώτος αρχικά

περπατάει, τρεκλίζει, πέφτει και μπουσουλάει ως τη μπάρα. Ο δεύτερος

περπατάει, τρέκλιζε, πέφτει και φτάνει στο μπαρ έρπει. Ο τρίτος περπατάει

και πέφτει και δεν ξανασηκώνεται.

Οι δύο που έχουν ήδη φτάσει στο μπαρ δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Παραγγέλνουν

δύο ποτά και τους ρωτάει ο barman:

- Καλά και αυτός που έμεινε εκεί δεν θα πιει;

- Άσʼ τον αυτόν. Αυτός οδηγάει.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπουκαρουν σ ενα μπαρ το μακαρονι, ο κιμας κι η μπεσαμελ.

αραζουν στα σκαμπο και λενε στο μπαρμαν

-Βαλε μας απο 1 ουισκι

Μπαρμαν: Καλα ρε παστιτσιο παλι κομματια ηρθες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι σκυλοβαριέμαι την ζωή μου και δεν έχω καμμια διάθεση να δουλέψω σήμερα..........έχει μέινει ακόμα ένα 6ωρο για να τελειώσει το 8ωρο και μου'ρθε το εξής.....

Ανέκδοτα με μπαρ............τύπου.............

Σκάει ο κιμάς , το μακαρόνι και η μπεσαμέλ και λέει στον μπαρμαν...........

-ρε φίλε πιάσε ένα ποτο....

Και λέει ο μπαρμαν

-Καλα ρε παστίτσιο....πάλι κομμάτια ήρθες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :_zeppelin:

Για να σας δω

Μπουκαρουν σ ενα μπαρ το μακαρονι, ο κιμας κι η μπεσαμελ.

αραζουν στα σκαμπο και λενε στο μπαρμαν

-Βαλε μας απο 1 ουισκι

Μπαρμαν: Καλα ρε παστιτσιο παλι κομματια ηρθες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Moυ το κλεψε κ προεδρε! :sweatdrop:

Τροποποιήθηκε από τον middlevillager

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι μέσα σε ένα μπαρ ένας παπάς, ένας βιαστής, ένας παιδεραστής...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

και πίνει μια μπύρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκάει μύτη ένας μυστήριος τύπος σε ένα μπαρ στην άγρια δύση κουβαλωντας ένα τεράστιο γύπα στον ώμο του.Ολοι οι θαμώνες τον βλέπουν με μισό μάτι όπως περπατάει προς τη μπάρα.Αφού αράζει ο τύπος και πίνει μονοκοπανιά (που λέμε στην Κρήτη) 2 jack φωνάζει: "κερνάω όλο το μαγαζί ένα γύρο!".Φωνές κακό όλο το μαγαζί, μην τα πολυλογώ αφού κερασε όλο το μαγαζί καμιά δεκαρια γύρους, άρχισαν να μαζεύονται γύρω του οι πιο ωραίες πουτάνες και του έκαναν τα γλυκά μάτια.Ο μπάρμαν τόση ώρα τον κοίταζε καχύποπτα που κερνούσε αβέρτα και σαλιάριζε με 4-5 γκόμενες ταυτόχρονα οπότε σε μια φάση δεν άντεξε και του λέει:"Ρε φίλε σε βλέπω τόση ωρα και μου έχεις κινήσει την περιέργεια, πως γίνεται να έχεις τόσα λεφτά στην τσέπη σου και τόσα μ@υνια γυρω σου μ αυτο το ψοφίμι στον ώμο σου?"Ακου να δεις φίλε, του λέει, προχτες όπως πέρναγα απο την death valley σκόνταψα σε ένα λυχνάρι, το τριψα και βγήκε ένα τζίνι, μου λέει θα σου πραγματοποιήσω 3 ευχές.Η μια ήταν να βγάζω λεφτά απο τις τσέπες μου και να ξαναγεμίζει μόνη της και η δευτερη σε όποιο μπαρ κι αν πάω να μαζεύνονται οι ωραιότερες γυναίκες γύρω μου."και καλά η τρίτη?", "ε η τρίτη ήταν να έχω μεγάλο πουλί....."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα