lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Ναι σκυλοβαριέμαι την ζωή μου και δεν έχω καμμια διάθεση να δουλέψω σήμερα..........έχει μέινει ακόμα ένα 6ωρο για να τελειώσει το 8ωρο και μου'ρθε το εξής..... Ανέκδοτα με μπαρ............τύπου............. Σκάει ο κιμάς , το μακαρόνι και η μπεσαμέλ και λέει στον μπαρμαν........... -ρε φίλε πιάσε ένα ποτο.... Και λέει ο μπαρμαν -Καλα ρε παστίτσιο....πάλι κομμάτια ήρθες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Για να σας δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Πάει το παστίτσιο στο μπάρ και λέει του μπάρμαν: " Πιάσε μια μπύρα." Απαντά ο μπάρμαν: "Συγνώμη αλλά δε σερβίρουμε φαγητό..." Ξέρω... ψιλολαλακία είναι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 παει ενα αλογο σε ενα μπαρ και λεει.. πιασε μια μπυρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 "Σκάει" ένας παλαιστήνιος σε ένα μπαρ........................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 "Σκάει" ένας παλαιστήνιος σε ένα μπαρ........................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 -παει μια γκομεναρα σε ενα μπαρ στο οποιο ο μπαρμαν ειναι μαυρος και λεει *αγαπη βαλε μια βοτκα λεμοναδα* (ο μαυρος απο μεσα του λεει ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ^_^ ) -μετα απο ωρα ξανα η γκομενα *αγαπη βαλε μου μια βοτκα λεμοναδα* (ο μαυρος ηδη σκεφτεται πως να της πιασει κουβεντα μιας και φαινεται οτι τον γουσταρει) -αφου πινει και το δευτερο ποτο η γκομενα...*αγαπη φεγε το λογαγιασμο και ενα ποτηγι νεγο*... (ασχετο) -Μαμα σημερα που εκλεισα τα 16 μπορω να βαλω σουτιεν? -ΟΧΙ κωστακη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 σε ένα μπαρ ΄με αρκετό κόσμο,ένας τύπος είναι λιάρδα απο το ποτό και έτοιμος να πιεί το επόμενο,όταν σκάει μια τύπισα που ήταν πολύ άσχημη μα πολύ άσχημη και κάθεται δίπλα του. γυρίζει την κοιτάζει και της λέει δυνατά... είσαι η πιο άσχημη γυναίκα που έχω δει ποτέ μου! παγώνει όλο το μπάρ,το ίδιο και η γυναίκα που μην μπορώντας να κάνει κάτι,έπρεπε τουλάχιστον κάτι να πει.. ''και εσύ είσαι ο πιο μεθυσμένος τύφλα που έχω δει ποτέ μου.ούτε στα πόδια σου δεν μπορείς να σταθείς!'' και της λέει ο τύπος... ''ναι...αλλά εγώ αύριο θα είμαι καλάααααααααα'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 παει ενας τυφλος σε ενα μπαρ μονο γισ γυναικες μη ξεροντας που εχει μπλεξει, καθετε στο μπαρ και λεει: -μπαρμαν φερε μια μπυρα, του την φερνει και συνεχιζει - το τελευταιο ανεκδοτο με ξανθιες το ξερεις? τοτε η μπαργουμαν του λεει: -φιλε κοιτα να δεις στα αριστερα σου καθετε μια ξανθια δημετρη με μαυρη ζωνη στο καρατε, στα δεξια σου μια αλλη πρωταθλητρια στο μποξ, πισω σου αλλη μια ξανθια που κανει αρση βαρων καιεγω ειμαι ξανθια και μολις βγηκα απο την στενη, θες να συνεχισεις. και απανταει ο τυφλος: -ασε μωρε, που να το εξηγω 4 φορες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Παει ενα αλογο στο μπαρ και λεει του μπαρμαν:"Ενα ουισκι" Κοιταζει το αλογο πισω του, στη γωνια ενας σκαντζοχοιρος επινε τεκιλες, δεξια του στο μπαρ μια καμηλοπαρδαλη κατεβαζε σφηνακια. Παραπερα μια μαιμου ταπινε με ενα ποντικι. Πινει το ουισκι του και λεει στο μπαρμαν:"Τι χρωσταω?" Μπαρμαν: "25 ευρω" Αλογο:"Τιιι?25 ευρω???Γι' αυτο δεν παταει ανθρωπος στο μαγαζι σου" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 "Σκάει" ένας παλαιστήνιος σε ένα μπαρ........................... Υπάρχει και αυτό.......................... Μπαίνουν δύο Παλαιστήνιοι σε ένα μπαρ, αλλά δεν υπάρχει ψυχή. Οπότε λέει ο ένας : Μην σκας θα πάμε σε άλλο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) ''ναι...αλλά εγώ αύριο θα είμαι καλάααααααααα'' 0χα0χα0χα00χαχα0 Α ρε λαβατσούχτρα με τις ιδέες σου! Ελα γράψτε κι άλλα xD Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 από τον Voliminal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Μπαίνει ο πόντιος μέσα στο μπάρ, πάει στο μπάρμαν..... -''Jack Daniels'' .... του δίνει ο μπάρμαν το ποτήρι, το παίρνει ο πόντιος, το μυρίζει και το χύνει στο πάτωμα και λέει.... - This ain't ''Jim Beam'' ( θυμάστε τη διαφήμηση του ''Jim Beam'' ??? ) Αν όχι, σιγά μή γελάσετε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Μπαίνει ο πόντιος μέσα στο μπάρ, πάει στο μπάρμαν..... -''Jack Daniels'' .... του δίνει ο μπάρμαν το ποτήρι, το παίρνει ο πόντιος, το μυρίζει και το χύνει στο πάτωμα και λέει.... - This ain't ''Jim Beam'' ( θυμάστε τη διαφήμηση του ''Jim Beam'' ??? ) Αν όχι, σιγά μή γελάσετε!!! παλιο και αγαπημενο αχααχαχχαχχαχχαχχ,και γαμω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Πάει ένας τύπος σε ένα μπαρ και λέει στο μπαρμαν: -Βάλε ένα μέτρο μπύρα! (τον κοιτάει ο άλλος απορημένα) Μααααα δεν γίνεται... Βγάζει το πιστόλι και τον πυροβολεί Ξαναπάει την άλλη μέρα, βλέπει άλλον μπάρμαν -Βάλε ένα μέτρο μπύρα!!!!!!! -Δεν γίνεται κύριε (του λέει) Βγάζει πάλι ο τύπος το πιστόλι και τον πυροβολεί κι αυτόν Πάει την τρίτη μέρα, τρίτος μπάρμαν -Βάλε ένα μέτρο μπύρα!!!!! Έχοντας ακούσει τι έγινε τις προηγούμενες, βγάζει ο μπάρμαν σκαρπέλο και σφυρί και αρχίζει να σκαλίζει ένα λούκι μήκους ενός μέτρου και στην συνέχεια το γεμίζει με μπύρα! Τον βλέπει ο τύπος.... -Μπα; μαγκέψαμε;;; τύλιξε την!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Γκομενα σε μπαρ φωναζει τον μπαρμαν.... -ουισκι εχετε? -φυσικα και εχουμε -βοτκα εχετε? -μα και βεβαια -ξηρους καρπους εχετε? -εχουμε -πατατακια εχετε? -εχουμε -μπυρες εχετε? -εχουμε -κρασια εχετε? -εχουμε -......κωλοχαρτο στις WC ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ??????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Πάει ένας τυπάς σε ένα μπαρ και χαλβαδιάζει το γκομενάκι που κάθεται απέναντι του.....του κάνει νόημα σε μία φάση η τύπισσα ότι πάει τουαλέτα....... Σηκώνεται και αυτός και αντί να μπει με 1000 μέσα την περιμένει απ'εξώ........βγαίνει λοιπόν και αρχίζει το ψήσιμο. Το ονοματάκι σου; -Λαουρα.......... Και δεν μου λες Λάουρα.....ξελάφρωσες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 2 φιλοι συζητανε σε ενα μπαρ.... -ασε ρε σου ειπα?ο γιος μου μπηκε στο δημοσιο σε θεση διευθυντη με μισθο ?4000 το μηνα! -πωωωω τον πουστη! -οχι ο μεγαλος ρε ο μικρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Μπαίνει ο βαρβατίλας ο κα'ι'μπόης στο σαλούν, κάθεται στη άκρη της μπάρας και φωνάζει στον μπάρμαν. -΄Πιάσε μιά μπύρα! Γεμίζει το ποτήρι ο μπάρμαν, το ακουμπάει στη μπάρα, του δίνει μία και το σπρώχνει προς το μέρος του καουμπόη. Φσσσσσσσσσσς. Απλώνει το χέρι ο κάουμπόης έτοιμος να πιάσει την παγωμένη του αλλά έτσι όπως έρχεται η μπύρα , πετάγεται μία μα'ι'μού πάνω στην μπάρα, βουτάει τα @@ της μέσα στην μπύρα (πατ πατ πατ πατ πατ ) και φεύγει!!!!!! Φτάνει στα χέρια του καουμπόη η μπύρα ο οποίος έχει δεί όλο το σκηνικό, κοιτάει μέσα στ ποτήρι βλέπει και τις @@δότριχες της μα'ι'μους μέσα και αηδιάζει!!!! Τα παίρνει στο κρανίο και φωνάζει του μπάρμαν... -Πιάσε μιά μπύρα ακόμα! Γεμίζει άλλο ποτήρι ο μπάρμαν, το ακουμπάει στη μπάρα, του δίνει μία και το σπρώχνει προς το μέρος του καουμπόη. Φσσσσσσσσσσς. Απλώνει ο δικός σου το χέρι να την πιάσει αλλά ξανά, πρίν προλάβει πετάγεται πάνω η μα'ι'μού, πατ πατ πατ πατ πατ, ξαναβουτάει τα π@π@ρια της μέσα στην μπύρα και φεύγει!!! Ο πιστολέρο έχει γίνει έξαλος!!! Πάει πιάνει τον μπάρμαν απο το γιακά.... - Ρέ φίλε , αυτή η κωλομα'ι'μού βουτάει τα @@ στη μπύρα μου!!!! - 1000 συγνώμη κύριε ( του λέει ο μπάρμαν) αλλά η μα'ι'μού είναι του πιανίστα . Σε κείνον τα παράπονά σας για το κατοικίδιο του!!! Σηκώνεται λοιπόν ο πολλά βαρύς κα'ι'μπόης και πάει προς τον πιανίστα ο οποίος έπαιζε εκείνη την ώρα κάτι παραγγελιές που του ζητούσανε κάτι μεθυσμένοι χρυσοθήρες!! Πάει λοιπόν απο πίσω του, του χτυπάει τον ώμο με το δάχτυλο και του λέει... - Φίλε, η μα'ι'μού βουτάει τα @@ της στη μπύρα, το ξέρεις???? Και του απαντάει ο πιανίστας συνεχίζοντας να παίζει .... -Δεν το ξέρω φίλε, αλλά άμα μου το σφυρίξεις το ρυθμό θα στο παίξω!!!! :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Μπαίνει ο βαρβατίλας ο κα'ι'μπόης στο σαλούν, κάθεται στη άκρη της μπάρας και φωνάζει στον μπάρμαν. -΄Πιάσε μιά μπύρα! Γεμίζει το ποτήρι ο μπάρμαν, το ακουμπάει στη μπάρα, του δίνει μία και το σπρώχνει προς το μέρος του καουμπόη. Φσσσσσσσσσσς. Απλώνει το χέρι ο κάουμπόης έτοιμος να πιάσει την παγωμένη του αλλά έτσι όπως έρχεται η μπύρα , πετάγεται μία μα'ι'μού πάνω στην μπάρα, βουτάει τα @@ της μέσα στην μπύρα (πατ πατ πατ πατ πατ ) και φεύγει!!!!!! Φτάνει στα χέρια του καουμπόη η μπύρα ο οποίος έχει δεί όλο το σκηνικό, κοιτάει μέσα στ ποτήρι βλέπει και τις @@δότριχες της μα'ι'μους μέσα και αηδιάζει!!!! Τα παίρνει στο κρανίο και φωνάζει του μπάρμαν... -Πιάσε μιά μπύρα ακόμα! Γεμίζει άλλο ποτήρι ο μπάρμαν, το ακουμπάει στη μπάρα, του δίνει μία και το σπρώχνει προς το μέρος του καουμπόη. Φσσσσσσσσσσς. Απλώνει ο δικός σου το χέρι να την πιάσει αλλά ξανά, πρίν προλάβει πετάγεται πάνω η μα'ι'μού, πατ πατ πατ πατ πατ, ξαναβουτάει τα π@π@ρια της μέσα στην μπύρα και φεύγει!!! Ο πιστολέρο έχει γίνει έξαλος!!! Πάει πιάνει τον μπάρμαν απο το γιακά.... - Ρέ φίλε , αυτή η κωλομα'ι'μού βουτάει τα @@ στη μπύρα μου!!!! - 1000 συγνώμη κύριε ( του λέει ο μπάρμαν) αλλά η μα'ι'μού είναι του πιανίστα . Σε κείνον τα παράπονά σας για το κατοικίδιο του!!! Σηκώνεται λοιπόν ο πολλά βαρύς κα'ι'μπόης και πάει προς τον πιανίστα ο οποίος έπαιζε εκείνη την ώρα κάτι παραγγελιές που του ζητούσανε κάτι μεθυσμένοι χρυσοθήρες!! Πάει λοιπόν απο πίσω του, του χτυπάει τον ώμο με το δάχτυλο και του λέει... - Φίλε, η μα'ι'μού βουτάει τα @@ της στη μπύρα, το ξέρεις???? Και του απαντάει ο πιανίστας συνεχίζοντας να παίζει .... -Δεν το ξέρω φίλε, αλλά άμα μου το σφυρίξεις το ρυθμό θα στο παίξω!!!! :lol: χαχααχαχαχ έλιωσα ρε, όλο αυτό για να έχει αυτήν την κατάληξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazzax 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Πηγαίνει βρυκόλακας σε μπαρ "Ένα ποτήρι αίμα παρακαλώ" Του σερβίρει ο μπάρμαν..Την άλλη μέρα το ίδιο. "Ένα ποτήρι αίμα παρακαλώ.." Του σερβίρει ξανά..2-3 μέρες το ίδιο.Πάει μια μέρα ο βρυκόλακας "Ένα ποτήρι ζεστό νερό παρακαλώ." "Δεν θέλετε αίμα σήμερα?" Κ βγάζοντας από την τσέπη μία χρησιμοποιημένη σερβιέτα: "Όχι, σήμερα θα κάνω τσάι." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Ο ίδιος βρυκόλακας πάει την επόμενη μέρα και ζητάει μία φέτα ψωμί! -Μα καλά, τί το θέλετε το ψωμί???? -Να μωρέ, εδώ πιό κάτω....έγινε ένα τροχαίο και θέλω να κάνω παπάρα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Πηγαίνει βρυκόλακας σε μπαρ "Ένα ποτήρι αίμα παρακαλώ" Του σερβίρει ο μπάρμαν..Την άλλη μέρα το ίδιο. "Ένα ποτήρι αίμα παρακαλώ.." Του σερβίρει ξανά..2-3 μέρες το ίδιο.Πάει μια μέρα ο βρυκόλακας "Ένα ποτήρι ζεστό νερό παρακαλώ." "Δεν θέλετε αίμα σήμερα?" Κ βγάζοντας από την τσέπη μία χρησιμοποιημένη σερβιέτα: "Όχι, σήμερα θα κάνω τσάι." χαχαχαχαχαχα καφρίλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 χαχαχα χαχαΧαχ αχμαλακα αχα ααχασ αυτο με τη μαιμου χαχαχαχα γαμω τα.. γραψανε ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 Ο ίδιος βρυκόλακας πάει την επόμενη μέρα και ζητάει μία φέτα ψωμί! -Μα καλά, τί το θέλετε το ψωμί???? -Να μωρέ, εδώ πιό κάτω....έγινε ένα τροχαίο και θέλω να κάνω παπάρα!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχααααααα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loxias95te 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 μπενει ενας τυπος μεσα σε ενα bar και βλεπει στην γωνια ενα μαυρο κουτι, και ρωταει τον barman: ρε φιλε τι ειναι αυτο?? και του λεει ο barm: ηχείο και λεει ο τυπος: σιγα μην ειναι και η μυτιλήνη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες