Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 Επειδή, πέρα από όλα τα άλλα, mybike σημαίνει και αλληλεγγύη, θέλω να ευχαριστήσω τον Φίλο Ξουράφη για την άμεση βοήθεια που μου έδωσε. Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι πήρα από Αθήνα το VFR, και, με το που βγήκα από την Αθήνα, μπροστινό λάστιχο …….. γμτ……. Τόσα χρόνια κουβαλάω κίτ επισκευής, και πριν προλάβω να βάλω και ένα στο νέο μηχανάκι, πρόκα. Τηλ. Στον Τζαναμπέτη, μου δίνει τηλέφωνο Ξουράφη, και σε λίγη ώρα το παληκάρι, έχει βουτήξει τον λαστιχά του από το σβέρκο και σκάνε μύτη στα διόδια Αφιδνών… Επισκευή επί τόπου και δρόμο….. Τι να λέμε τώρα, Φίλε σʼ ευχαριστώ……… 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 ...αυτα ειναι ! ... χαιρομαι να ακουω τετειες ξηγες!...ρεσπεκτ στο συμφορητη!..η έννοια του συντροχου! ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 Αυτά έχει το Mybike!!! Πολύ μου αρέσουν τέτοιοι τύποι!!! :cheers: Μπράβο ρε Xourafi!!! Είσαι πολύ :respekt: :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 Αυτο θα πει αλληλεγγυη. Ενα καλο κερασμα στο ξουραφη μολις ανεβει σαλονικα και καλοριζικο το νεο παλιο honda στο Παναγη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 Έτσι ξηγιούνται οι Mybikήτες! Πάντα και παντού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 Δεν μου κάνει εντύπωση για τον Αλέξανδρο! Το παιδί είναι διαμάντι! (καλοτάξιδο!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 Αυτα ειναι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 respect και στο λαστιχά που σηκώθηκε αλλά πρώτα πρώτα στον ξουράφι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 ευχαριστω πολυ Παναγιωτη για τα καλα σου λογια, να φτασεις εσυ καλα ηταν το θεμα. :) ξερω οτι παρα πολλα παιδια απο εδω μεσα θα εκαναν το ιδιο. υγ:καλοριζικο το καινουργιο μοτορι!!!πολυ ομορφο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Μπραβο ρε παιδιά αυτό θα πει ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 respect και στο λαστιχά που σηκώθηκε αλλά πρώτα πρώτα στον ξουράφι αυτος παιδια ειναι παιδι μαλαμα!!!δεν τον ηξερα προσωπικα, τον βρισκω με τα κλειδια στο χερι εξω απο το μαγαζι, τον ρωταω αν εχει "ενεση", μου απανταει ναι και ηρθε μαζι μου για να κανει την διαδικασια μην γινει καμια στραβη. αν ο ανθρωπος εχει φιλοτιμο ειναι σπουδαιος επαγγελματιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Άκου τώρα τι έγινε......τστστστ Μπράβο παίδες, ανεβάζετε το φόρουμ σε άλλο επίπεδο, συγχαρητήρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 αυτος παιδια ειναι παιδι μαλαμα!!!δεν τον ηξερα προσωπικα, τον βρισκω με τα κλειδια στο χερι εξω απο το μαγαζι, τον ρωταω αν εχει "ενεση", μου απανταει ναι και ηρθε μαζι μου για να κανει την διαδικασια μην γινει καμια στραβη. αν ο ανθρωπος εχει φιλοτιμο ειναι σπουδαιος επαγγελματιας. Αλέξανδρε, μέσα στην πρεμούρα μου να φύγω, δεν συγκράτησα το όνομά του. Νομίζω πως αξίζει να τον ξέρουν ΟΛΑ τα παιδιά εδώ μέσα. Επίσης να αναφέρω πώς δεν δέχτηκε να πληρωθεί ούτε για τα υλικά, ούτε για τον κόπο-χρόνο του.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis67 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) αυτος παιδια ειναι παιδι μαλαμα!!!δεν τον ηξερα προσωπικα, τον βρισκω με τα κλειδια στο χερι εξω απο το μαγαζι, τον ρωταω αν εχει "ενεση", μου απανταει ναι και ηρθε μαζι μου για να κανει την διαδικασια μην γινει καμια στραβη. αν ο ανθρωπος εχει φιλοτιμο ειναι σπουδαιος επαγγελματιας. αφου εχει μαγαζι και ειναι ωραιος τυπος νομιζω αξιζει να αναφερθει το ονομα του για διαφημιση εδω μεσα....ετσι για να ανταμοιβονται οι καλοι επαγγελματιες edit με προλαβες παναγιωτη Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 από τον sakis67 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Κουτσομιχαλης Δημητρης ειναι το παλικαρι που μας βοηθησε. το μαγαζι ειναι του πατερα του (οποτε Κουτσομιχαλης ειναι και η επωνυμια της επιχειρησης) και βρισκεται στην Ερυθραια και στον δρομο Ταττοϊου, στο υψος του αστυνομικου τμηματος (γιατι αριθμο δεν θυμαμαι). :) παντως του εδωσα κατι για τον κοπο του ετσι για να εχω το θαρρος να του ξαναπω σε περιπτωση αναγκης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Μπράβο ρε παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Έτσι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φάντασμα 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Μπράβο και στους 2, αυτά είναι όμορφα παραδείγματα. Βέβαια το πιό μεγάλο μπράβο το παίρνει ο λαστιχάς... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 ξουραφης τι να λεμε τωρα πολυ μοτοσυγκινητική ιστορια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Sorry κιολας, αλλα δεν ειναι το Mybike που δειχνει αλληλεγγυη, αλλα ο Ξουραφης που ειναι γαμω τα παιδια. Σιγουρα θα το εκαναν και μερικοι αλλοι εδω μεσα αυτο που εκανε, αλλα σιγουρα οχι οι περισσοτεροι. Παρολαυτα ειναι ωραιο να βλεπεις οτι σε καθε γωνια της Ελλαδος θα εχεις και καποιον να σε βοηθησει αν γινει κατι... Cheers. A και επισης Παναη... Ωρε το καινουριο VFR πηρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Μπράβο στον αλέξανδρο!!!! Πάντος εγω τον Παναγιώτη δεν θα τον βοηθούσα...........θα τον κρατούσα καμια μερούλα να πιουμε καμια μπυρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Ο xourafis δε παιζεται...τι να λεμε τωρα! Παναγιωτη καλοταξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Γαμάτος Αλέξανδρε Είναι πολύ όμορφο στις μέρες μας να ξέρεις ότι μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κάποιον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Απλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες