Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Sorry κιολας, αλλα δεν ειναι το Mybike που δειχνει αλληλεγγυη, αλλα ο Ξουραφης που ειναι γαμω τα παιδια. Σιγουρα θα το εκαναν και μερικοι αλλοι εδω μεσα αυτο που εκανε, αλλα σιγουρα οχι οι περισσοτεροι. Παρολαυτα ειναι ωραιο να βλεπεις οτι σε καθε γωνια της Ελλαδος θα εχεις και καποιον να σε βοηθησει αν γινει κατι... Cheers. A και επισης Παναη... Ωρε το καινουριο VFR πηρες? Πάνο, αυτή είναι η αλληλεγγύη που θα 'πρεπε να υπάρχει σαν κανόνας. Όχι, μεταχείρω του 2001. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Μπράβο Xourafi και σε σένα και στον λαστιχά! Αξίζει να του πάτε δουλειά όσοι μπορείτε!!! Παναγιώτη πάλι καλά που πήρες Japan και έσκασε απλά το λάστιχο!!! Φαντάζεσαι να έπερνες κανά σαβουροευρωπαϊκό και να έτρεχες με ηλεκτρολόγους κλπ κλπ;;; ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!! χεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Todoras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Μπραβο φιλαρακι απλα ΣΕΒΑΣΜΟΣ. Να και κατι καλο του να μενεις στην Ελλαδα, αμφιβαλλω αν αλλου θα γινοταν κατι τετοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 :thumbsup: :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Μπραβο φιλαρακι απλα ΣΕΒΑΣΜΟΣ. Να και κατι καλο του να μενεις στην Ελλαδα, αμφιβαλλω αν αλλου θα γινοταν κατι τετοιο συμφωνω και εγω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 UP! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 συμφωνω και εγω! To xoyme κανει και στην Τουρκια........ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΥΠΟΠΟΙΜΕΝΑ...(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Εμένα με βοήθησε ο Βοσκός στην Ηπειρο. Πάντα τον ευχαριστώ και σύντομα του φέρνω τον ιμάντα του. Ναναι καλά. Μπράβο σου Ξουράφη με το φίλο σου λαστιχά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 mybike = respect! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Μπράβο και στον μαγαζάτορα για την καλή του διάθεση αλλά και στον Aλεξαντρή μας!!! Αυτά είναι που ενώνουν τους ανθρώπους τόσο εδώ μέσα όσο και εκεί έξω!!! Παιδί μάλαμα είναι πάντως το xourafis!!! Kαι γω του χρωστάω ένα ευχαριστώ που έχει συμβάλει, κατά κάποιο τρόπο, στην απόκτηση του κράνους μου... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Μπραβο παιδια ετσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Σπανιο και ωραιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Ομορφα πραγματα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Σπανιο και ωραιο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΘΑ (ΗΘΕΛΑ ΝΑ) ΤΟ ΠΩ... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 μπραβο και απο μενα ξουραφακο εισαι Νο1 παντως ετσι πρεπει να κανουμε μεταξυ μας και ας μην γνωριζομαστε ολοι. σε καθε περιοχη της Ελλαδας εχουμε και 1 ενεργο μελος. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 To xoyme κανει και στην Τουρκια........ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΥΠΟΠΟΙΜΕΝΑ...(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...) μπραβο για το φιλοτιμο και του λαστιχα και του xourafis στην ευρωπη φιλε μου και στον υπολοιπο δυτικο οπως τον αποκαλουν κοσμο υπαρχει προνοηση γι' αυτο που αποκαλουμε εμεις φιλοτιμο και '' αμα γουσταρω ερχομαι ''. πληρωνεις κανα 50 ευρω μαξιμουμ και σε '' φτιαχνουν '' την ωρα που τους χρειαζεσαι. και θα κρατησω το ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ '' ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ '' ΠΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Ο ξουράφας τα σπάει, ξέρω από μικρή πείρα που έχω, να είχε και μηχανάκι της προκοπής ο κακομοίρης, χα χα χα χα... Γεια σου βρε ξούραφε... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 UP....................... γιατί αυτά τα θέματα ΔΕΝ πρέπει να ξεχνιούνται......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες