Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Mybike και αλληλεγγύη

Recommended Posts

Επειδή, πέρα από όλα τα άλλα, mybike σημαίνει και αλληλεγγύη, θέλω να ευχαριστήσω τον Φίλο Ξουράφη για την άμεση βοήθεια που μου έδωσε.

Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι πήρα από Αθήνα το VFR, και, με το που βγήκα από την Αθήνα, μπροστινό λάστιχο :plaf: …….. γμτ……. Τόσα χρόνια κουβαλάω κίτ επισκευής, και πριν προλάβω να βάλω και ένα στο νέο μηχανάκι, πρόκα.

Τηλ. Στον Τζαναμπέτη, μου δίνει τηλέφωνο Ξουράφη, και σε λίγη ώρα το παληκάρι, έχει βουτήξει τον λαστιχά του από το σβέρκο και σκάνε μύτη στα διόδια Αφιδνών… Επισκευή επί τόπου και δρόμο…..

Τι να λέμε τώρα, Φίλε σʼ ευχαριστώ………

:respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

...αυτα ειναι ! ... χαιρομαι να ακουω τετειες ξηγες!...ρεσπεκτ στο συμφορητη!..η έννοια του συντροχου!

........ :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά έχει το Mybike!!! :_thumbsup:

Πολύ μου αρέσουν τέτοιοι τύποι!!! :cheers: :cheers: :cheers:

Μπράβο ρε Xourafi!!! Είσαι πολύ :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο θα πει αλληλεγγυη. Ενα καλο κερασμα στο ξουραφη μολις ανεβει σαλονικα και καλοριζικο το νεο παλιο honda στο Παναγη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου κάνει εντύπωση για τον Αλέξανδρο!

Το παιδί είναι διαμάντι!

:cheers:

(καλοτάξιδο!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ Παναγιωτη για τα καλα σου λογια, να φτασεις εσυ καλα ηταν το θεμα. :)

ξερω οτι παρα πολλα παιδια απο εδω μεσα θα εκαναν το ιδιο. :_thumbsup:

υγ:καλοριζικο το καινουργιο μοτορι!!!πολυ ομορφο!! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
respect και στο λαστιχά που σηκώθηκε αλλά πρώτα πρώτα στον ξουράφι

αυτος παιδια ειναι παιδι μαλαμα!!!δεν τον ηξερα προσωπικα, τον βρισκω με τα κλειδια στο χερι εξω απο το μαγαζι, τον ρωταω αν εχει "ενεση", μου απανταει ναι και ηρθε μαζι μου για να κανει την διαδικασια μην γινει καμια στραβη. αν ο ανθρωπος εχει φιλοτιμο ειναι σπουδαιος επαγγελματιας. :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άκου τώρα τι έγινε......τστστστ

Μπράβο παίδες, ανεβάζετε το φόρουμ σε άλλο επίπεδο, συγχαρητήρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτος παιδια ειναι παιδι μαλαμα!!!δεν τον ηξερα προσωπικα, τον βρισκω με τα κλειδια στο χερι εξω απο το μαγαζι, τον ρωταω αν εχει "ενεση", μου απανταει ναι και ηρθε μαζι μου για να κανει την διαδικασια μην γινει καμια στραβη. αν ο ανθρωπος εχει φιλοτιμο ειναι σπουδαιος επαγγελματιας. :victory:

Αλέξανδρε, μέσα στην πρεμούρα μου να φύγω, δεν συγκράτησα το όνομά του. Νομίζω πως αξίζει να τον ξέρουν ΟΛΑ τα παιδιά εδώ μέσα.

Επίσης να αναφέρω πώς δεν δέχτηκε να πληρωθεί ούτε για τα υλικά, ούτε για τον κόπο-χρόνο του..............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου εχει μαγαζι και ειναι ωραιος τυπος νομιζω αξιζει να αναφερθει το ονομα του για διαφημιση εδω μεσα....ετσι για να ανταμοιβονται οι καλοι επαγγελματιες

edit με προλαβες παναγιωτη

Τροποποιήθηκε από τον sakis67

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κουτσομιχαλης Δημητρης ειναι το παλικαρι που μας βοηθησε. το μαγαζι ειναι του πατερα του (οποτε Κουτσομιχαλης ειναι και η επωνυμια της επιχειρησης) και βρισκεται στην Ερυθραια και στον δρομο Ταττοϊου, στο υψος του αστυνομικου τμηματος (γιατι αριθμο δεν θυμαμαι). :)

παντως του εδωσα κατι για τον κοπο του ετσι για να εχω το θαρρος να του ξαναπω σε περιπτωση αναγκης. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο και στους 2, αυτά είναι όμορφα παραδείγματα. Βέβαια το πιό μεγάλο μπράβο το παίρνει ο λαστιχάς... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry κιολας, αλλα δεν ειναι το Mybike που δειχνει αλληλεγγυη, αλλα ο Ξουραφης που ειναι γαμω τα παιδια. Σιγουρα θα το εκαναν και μερικοι αλλοι εδω μεσα αυτο που εκανε, αλλα σιγουρα οχι οι περισσοτεροι. Παρολαυτα ειναι ωραιο να βλεπεις οτι σε καθε γωνια της Ελλαδος θα εχεις και καποιον να σε βοηθησει αν γινει κατι... Cheers. :drunk:

A και επισης Παναη... Ωρε το καινουριο VFR πηρες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο στον αλέξανδρο!!!!

Πάντος εγω τον Παναγιώτη δεν θα τον βοηθούσα...........θα τον κρατούσα καμια μερούλα να πιουμε καμια μπυρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαμάτος Αλέξανδρε :_rock-on: Είναι πολύ όμορφο στις μέρες μας να ξέρεις ότι μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κάποιον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα