magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 ....λοιπον τι games παιζετε στο PC εγω παντωs δε θα μεγαλοσω ποτε!!!! xexexexe!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 θα ήθελα να παίξω Diablo 3 (όταν βγεί), PES το καινούριο, και το Grand Theft Auto 4.... Αλλά που... παίξτε όσο μπορείτε κύριοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 gta 4 , fallout 3, Empire Total War, Prototype, Silent Hunter 4 Wolves of the Pacific και πολλα αλλα !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Και εγω Diablo παιζω, το καινουργιο........το Pirelli!!!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 θα ήθελα να παίξω Diablo 3 (όταν βγεί), PES το καινούριο, και το Grand Theft Auto 4.... Αλλά που... παίξτε όσο μπορείτε κύριοι... Diablo 3 gogo :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 εγω προσπαθω να τα τερματισω εμειναν titan quest , test drive unlimited , undercover και περιμενο το assassins creed 2 , BF Bad Company να ξαναλιωσουμε! τo diablo 3 παλι με ζομπι και δαιμονες θα ειναι , λετε να το παιξω? γτ στο 2 και στο 1 ελεγα αμαν να το τερματισω να μην βλεπω αλλα ζομπι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Εγω τωρα παιζω λιγο το TRINE αλλα τα εχω ψιλοκοψει τα παιχνιδια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 περιμενω το RESIDENT EVIL 5 ......να σκοτωσω ζομπι!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 πλεον κανα java χαζο-παιχνιδο του δεκαλεπτου παλια...uptodate υπολογιστης για να "σηκωνει" τις τελευταιες κυκλοφοριες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Eγω παλι λιωνω...με το live for speed εξομοιωτης οδηγησης αυτοκινητων το κατι αλλο.... εχω αγορασει και μια τιμονιερα με 900 μοιρες στροφη ρυθμιζομενη επαναφορα κλπ logitech εχω παρει και ενα joystic το οποιο το χρησιμοποιω σαν χειροφρενο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) [url="http://ikariam.gr Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 από τον xx1100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 εγω προσπαθω να τα τερματισω εμειναν titan quest Στο titan quest μπορω να σε βοηθησω αμα θες ειμαι master :P Οσο για εμενα MX vs ATV unleashed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Age of Empires III, Crysis (το warhead ακομη να το τερματισω), Medal of Honor (οποιο βγαινει το κατεβαζω) και απο κει και περα κανα NFS ή το Flight Simulator X μιας και εχω και joystik. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrDreamer 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Θέλω ανβάθμιση...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 αυτη τη περιοδο οσο προλαβαινω παιζω το Dead Space Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Lineage τωρα αρχισα το Aion να δω πως παει. Φαν του Call of duty , Medal of Honor, Falcon. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas rodos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Κανενας αρρωστος παιδια με το world of warcraft??????? Μονος??????????? Αν και ενταξει τωρα εδω και κανα εξαμηνο εκοψα τα καψιματα...αλλα και παλι.....κυλισα.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 αφου παιζεις woa πρεπει να δοκιμασεις το Aion ;) για να σε βαλω στην μπριζα λιγο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas rodos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Το δοκιμασα...... δεν μπορω να πω το παχνιδι ειναι καλο, αρκει να μην το χαλασει η ιδια η εταιρεια. οσοι ασχολουντε με τα MMO RPG καταλαβενουν πιστευω. αλλιως αποτυχια και αυτο και μετα μαλλον θα πρεπει να κλεισει Παντως αν ξεκινουσα τωρα το gaming μαλλον το ΑΙΟΝ θα ξεκινουσα. αν και σε αρκετα θεματα ειναι ακομα πισω. εκτος φυσικα απο γραφικα που και παλι εμενα αυτα τα ελαφρως καρτουνιστικα δεν με χαλανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 εγω παιζω αυτο. μετα σε lan τρελενομαι για COD...καθε Σ/Κ μαζευομαστε 10μαντραχαλοι και λιωνουμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Προσομοιωτές πτήσεις και ότι άλλο παιχνίδι που κυκλοφορεί...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Lineage παλια..ψοφαω να δοκιμασω AION Τωρα μονο Dotes.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ημουν φανατικος του Lineage/Call of duty 2/Air Rivals/s4 league (ολα ειναι multiplayer)...Και λεω ημουν γιατι φετος τριτη Λυκειου οποτε Διαβασμα..Για αυτο παρατησα το l2 Salcon!!! :P Μολις περασω εχει να πεσει καψιμο! Υ/Γ Salcon, Δοκιμασε Flyff (Fly For Fun)...Αυτο επαιζα οταν βαρεθηκα το l2...Ειναι Official με 5 σερβερς 10.000 κοσμο στον καθενα (Και το καλυτερο Free και χωρις Lag)...Το Free μην σε τρομαζει, ειναι δωρεαν γιατι βγαζουν τα λεφτα τους απο Donations (Αλλα οχι για οπλα, λεφτα και τετοια..αλλα για Fashion Armors οπως ninja/power ranger και τετοια...τα γραφικα του ειναι Αnime, Και σαν official το xp ειναι πολυ δυσκολο...Ασε εγω ειχα κολησει...Μπες youtube και πατα flyff να δεις βιντεο... Site: http://flyff.gpotato.com/?m=welcome Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 από τον Fan1s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis DT 200 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Στο titan quest μπορω να σε βοηθησω αμα θες ειμαι master :P Οσο για εμενα MX vs ATV unleashed Ναι MX VS ATV και γω!EDURO στο full!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Παλια μου αρεσε οτιδηποτε σε ραλλυ, ελιωνα παιζοντας ατελειωτα colin mcrae και nfs, τωρα αναπολω τα παλια φλιπερακια και το 50δραχμο και παιζω pcman και tetris ετσι για να περναει η ωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες