darkn1ck 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Παιδιά από ποια ηλικία και πάνω επιτρέπεται να ανεβαίνουν σε μηχανάκι? δεν υπαρχει νομιζω όριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Την εχω παθει ετσι βλεποντας μπλοκο και λεω οκ ολα τα εχω τι να με γραψουν και τελικα εφυγα χωρις πινακιδες,διπλωμα και φυσικα το προστιμο.. Ολα αυτα για τον συνεπιβατη.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonzareli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Οταν έχει κράνος ο συνεπιβάτης και όχι ο οδηγός, πληρώνει μόνο ο οδηγός; Μήπως να του ρίξουμε και του συνεπιβάτη ένα 80ρι μιάς και είδε την παρανομία και δέχτηκε να συμετάσχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Οταν έχει κράνος ο συνεπιβάτης και όχι ο οδηγός, πληρώνει μόνο ο οδηγός; Μήπως να του ρίξουμε και του συνεπιβάτη ένα 80ρι μιάς και είδε την παρανομία και δέχτηκε να συμετάσχει... Αρα (με βαση το νομο) συμφερει , αν εχεις ενα κρανος και θελεις να μεταφερεις συναναβατη, να του δωσεις το κρανος σου!! Πληρωνεις περισσοτερα (350 αντι 80) αλλα δεν σου αφαιρουνται οι πινακιδες και το διπλωμα για 20 μερες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Οταν έχει κράνος ο συνεπιβάτης και όχι ο οδηγός, πληρώνει μόνο ο οδηγός; Μήπως να του ρίξουμε και του συνεπιβάτη ένα 80ρι μιάς και είδε την παρανομία και δέχτηκε να συμετάσχει... Σωστός ο κύριος... :lol: τετράγωνη λογική / φοβερό οξύμωρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonzareli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Αρα (με βαση το νομο) συμφερει , αν εχεις ενα κρανος και θελεις να μεταφερεις συναναβατη, να του δωσεις το κρανος σου!! Πληρωνεις περισσοτερα (350 αντι 80) αλλα δεν σου αφαιρουνται οι πινακιδες και το διπλωμα για 20 μερες!!! δεν ξέρω... Νομίζω ότι και στις 2 περιπτώσεις σου αφαιρούν το δίπλωμα. Αλλά αν πχ μιλάμε για ζευγάρι, τότε αν ο συνοδηγός φοράει το ας πούμε μοναδικό κράνος, το κόστος είναι 350 ευρώ ενώ αν το φοράει ο οδηγός το συνολικό κόστος είναι 350+80=430 ευρώ! Αρα αν πληρώνουν από κοινού την κλήση, σαφώς συμφέρει να φοράει το μοναδικό κράνος ο συνεπιβάτης! Φυσικά το σωστό είναι να φοράνε και οι δύο, αλλά μιλάμε για την απαίσια! περίπτωση που μεταφέρουμε εκτάκτως κάποιο άτομο και δεν έχουμε δεύτερο κράνος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) αν πχ μιλάμε για ζευγάρι, τότε αν ο συνοδηγός φοράει το ας πούμε μοναδικό κράνος, το κόστος είναι 350 ευρώ ενώ αν το φοράει ο οδηγός το συνολικό κόστος είναι 350+80=430 ευρώ! Καπου κανεις λαθος στην αριθμητικη! (Εννοω, οτι δεν ισχυει η προσθεση που κανεις, αφου ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ο oδηγος θα φοραει κρανος ;) ) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 19 χρονων και εχεις και γυναικα μπραβο..... Τώρα για πες μου εσύ τι ζόρι τραβάς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
darkn1ck 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τώρα για πες μου εσύ τι ζόρι τραβάς? ooo τσαμπουκας ...μια παρατηρηση εκανα ρε φιλε μου φανηκε παραξενο.... παντως να το προσεξεις αυτο με το διπλωμα μπορει να σε γραψουν.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 από τον darkn1ck Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Λέγοντας γυναίκα φίλε εννοώ κοπέλα ;) όχι ντε και καλά παντρεμένος... Προσέχω φίλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
darkn1ck 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Λέγοντας γυναίκα φίλε εννοώ κοπέλα ;) όχι ντε και καλά παντρεμένος... Προσέχω φίλε oooo ε δν το λενε ετσι ρε φιλε εγω οταν ακουω να λεει καποιος η γυναικα μου ειναι 100% παντρεμενος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 φορέστε κράνος όλοι σας ρε καραφλοί και "περικλήδες"*, και αφήστε τις αριθμητικές * Περικλής - αυτός που φοράει το κράνος ως την περικεφαλαία του ο γνωστός Αθηναίος ηγεμόνας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wafer 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 μα αμα δν εχουμε δευτερο κρανος ? και συνηθως αυτους που περνω συνεπιβατες ειναι παιδια χωρις μηχανακι , με μαλλι φτιαγμενο συνηθως , και δν καταδεχεται και να φορεσει το κρανος αυτος αντι για μενα :greece: σόρυ, δεν άντεξα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
platongr 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Αυτοί μεταφέρουν μόνο παρθένες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 oooo ε δν το λενε ετσι ρε φιλε εγω οταν ακουω να λεει καποιος η γυναικα μου ειναι 100% παντρεμενος... heh :P έτσι πάει στην παρέα, είναι ατάκα. "Την γυναίκα θα την φέρεις?" :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 80 euros στον οδηγο και ΑΦΑΙΡΕΣΗ διπλωματος και αδειας κυκλοφοριας του οχηματος για 20 μερες! http://www.tvm.gr/ci...gr/info/kok.pdf (αρθρο 33, σελιδες 75 και 195) Sorry για το ξεθάψιμο (3,5 χρόνια ανασκαφή!!!), αλλά για να μην ανοίγω άσκοπα νέο θέμα, μια και η ερώτησή μου είναι η ίδια και ουσιαστικά θέλω επικαιροποίηση (δηλ. τί ισχύει σήμερις), γιατί δεν το βρήκα ψάχνοντας. Επειδή κάποιες φορές μου ζητούν συνάδελφοι σχολώντας να τους πετάξω μέχρι το ΜΕΤΡΟ και φυσικά είναι ακράνωτοι αφού έρχονται με ΜΜΜ, τί ισχύει? Εγγράφως πάντα από τον ΚΟΚ. Μέχρι στιγμής το αρνούμαι, αλλά θα ήθελα να ξέρω ακριβώς ώστε να δικαιολογώ αρκούντος την άρνηση και να μη φαίνομαι "κακός" και ότι δε θέλω να εξυπηρετήσω για μια απόσταση 2 χλμ μόλις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 νομιζω οτι ειμαστε υπερβολικοι και πολλοι εδω ειναι υπερβολικοι.Σαφως και φοραω κρανος ΠΑΝΤΑ οπως και η κοπελα μου.Αλλα αυτο δε μου δινει καποιο σοβαρο ++ η -- σε περιπτωση που βρεθει καποιος μαλακας και με αφησει χωρις ποδι-χερι η αναπηρο.Τι να το κανω το κεφαλι με το κρανος αν μου το κοψει μια νταλικα? το κρανος δινει μια προστασια αλλα οχι οτι σε σωνει κιολας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Μπράβο πολύ ωραίο το σκεπτικό σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Ρε παιδιά, ρώτησα κάτι και βγήκαμε εκτός θέματος με τη μία..... εις την τάξιν και γρήγορα please. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Sorry για το ξεθάψιμο (3,5 χρόνια ανασκαφή!!!), αλλά για να μην ανοίγω άσκοπα νέο θέμα, μια και η ερώτησή μου είναι η ίδια και ουσιαστικά θέλω επικαιροποίηση (δηλ. τί ισχύει σήμερις), γιατί δεν το βρήκα ψάχνοντας. Επειδή κάποιες φορές μου ζητούν συνάδελφοι σχολώντας να τους πετάξω μέχρι το ΜΕΤΡΟ και φυσικά είναι ακράνωτοι αφού έρχονται με ΜΜΜ, τί ισχύει? Εγγράφως πάντα από τον ΚΟΚ. Μέχρι στιγμής το αρνούμαι, αλλά θα ήθελα να ξέρω ακριβώς ώστε να δικαιολογώ αρκούντος την άρνηση και να μη φαίνομαι "κακός" και ότι δε θέλω να εξυπηρετήσω για μια απόσταση 2 χλμ μόλις. Ρε παιδιά, ρώτησα κάτι και βγήκαμε εκτός θέματος με τη μία..... εις την τάξιν και γρήγορα please. :D Όχι θα μείνουμε εκτός θέματος. Δεν σε καταλαβαίνω. Απο όταν πρωτοέπιασα τιμόνι, και φυσικά το ακολούθησα και στη μηχανή, όλοι ξέραν οτι για να επιβιβαστούν σε όχημα που οδηγώ εγώ υπάρχουν κανόνες που ορίζω εγώ. Ο βασικότερος? Όλοι ζώνη-κράνος. Αν το ότι σε προστατεύω με κάνει κακό ναι, ο Τζέκινς Χάν είναι η Κάντυ Κάντυ μπροστά μου... νομιζω οτι ειμαστε υπερβολικοι και πολλοι εδω ειναι υπερβολικοι.Σαφως και φοραω κρανος ΠΑΝΤΑ οπως και η κοπελα μου.Αλλα αυτο δε μου δινει καποιο σοβαρο ++ η -- σε περιπτωση που βρεθει καποιος μαλακας και με αφησει χωρις ποδι-χερι η αναπηρο.Τι να το κανω το κεφαλι με το κρανος αν μου το κοψει μια νταλικα? το κρανος δινει μια προστασια αλλα οχι οτι σε σωνει κιολας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 νομιζω οτι ειμαστε υπερβολικοι και πολλοι εδω ειναι υπερβολικοι.Σαφως και φοραω κρανος ΠΑΝΤΑ οπως και η κοπελα μου.Αλλα αυτο δε μου δινει καποιο σοβαρο ++ η -- σε περιπτωση που βρεθει καποιος μαλακας και με αφησει χωρις ποδι-χερι η αναπηρο.Τι να το κανω το κεφαλι με το κρανος αν μου το κοψει μια νταλικα? το κρανος δινει μια προστασια αλλα οχι οτι σε σωνει κιολας. Με την ίδια λογική, στο επόμενο one night stand, δε χρειάζεσαι προφυλακτικό. Πιθανότατα το γκομενάκι να είναι phycho και να σε καλιμπράρει με μπαλντά/περίστροφο/τακουνιά με 20ποντη γόβα κοκ Το προφυλακτικό δίνει μια προστασία, αλλά όχι ότι σε σώνει κιόλας...... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όχι θα μείνουμε εκτός θέματος. Δεν σε καταλαβαίνω. Απο όταν πρωτοέπιασα τιμόνι, και φυσικά το ακολούθησα και στη μηχανή, όλοι ξέραν οτι για να επιβιβαστούν σε όχημα που οδηγώ εγώ υπάρχουν κανόνες που ορίζω εγώ. Ο βασικότερος? Όλοι ζώνη-κράνος. Αν το ότι σε προστατεύω με κάνει κακό ναι, ο Τζέκινς Χάν είναι η Κάντυ Κάντυ μπροστά μου... Βρε δε διαφωνώ, κι εγώ το εφαρμόζω. Θέτω τους κανόνες μου και είμαι αυστηρός. Σκοπός είναι όμως να δίνεις και στον άλλον να καταλάβει ότι μπορεί να σε πάρει στο λαιμό του ακόμα και στο ελαφρύτερο πράγμα, ένα πρόστιμο. Σ' έναν άγνωστο μπορείς να πεις κάποια πράγματα πιο ωμά και σκληρά, σε ανθρώπους που είσαι κάθε μέρα μαζί και συνεργάζεσαι και ίσως έχεις και μια φιλία παραπάνω, πρέπει να το σερβίρεις όμορφα και με επιχειρήματα. - Αλλά άλλο είναι να λες στον άλλον "δε σε ανεβάζω γιατί εκτός της επικινδυνότητας χωρίς κράνος (οι μη μηχανόβιοι θα το δεχτούν πιο δύσκολα από μας που βλέπουμε τόσα κάθε μέρα στο χώρο μας), υπάρχει και κάποιο πρόστιμο νομίζω", - και άλλο να του λες "φίλε μου, αν σε ανεβάσω χωρίς κράνος και φτάσουμε σώοι αλλά μας σταματήσουνε σε μπλόκο, θα φάω εγώ μια 350άρα + αφαίρεση διπλώματος για 20 μέρες..... θα με φέρνεις εσύ μετά στη δουλειά?". Πιάνεις το σκεπτικό μου? Έτσι η υποτιθέμενη χάρη, γίνεται βαρίδι ευθύνης γι' αυτόν που τη ζητάει και είτε το κόβει, είτε φέρνει κράνος για τις 1-2 φορές που τύχει να ζητήσει διευκόλυνση. Πέστε μου εσείς τί ισχύει επακριβώς και θα το χειριστώ εγώ το "σερβίρισμα"..... B) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Παράλειψη οδηγού για ασφάλεια συνεπιβατών του (μη χρήση ζώνης ασφαλείας ή προστατευτικού κράνους) Άρθρο 33.2 ΚΟΚ Πρόστιμο 80€ Αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων για 20 ημέρες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Παράλειψη οδηγού για ασφάλεια συνεπιβατών του (μη χρήση ζώνης ασφαλείας ή προστατευτικού κράνους) Άρθρο 33.2 ΚΟΚ Πρόστιμο 80€ Στον οδηγό να υποθέσω, έτσι? Αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων για 20 ημέρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες