vierIsback 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 Ένα ωραίο ζευγαράκι με νίκελ καθρέφτες σε ανάλογο σχήμα, σίγουρα δεν θα το χαλούσε!!!! Έχω δει μηχανάκια που είναι σχετικά αδιάφορα, και με ενα ζευγάρι καθρέφτες, μια καρίνα και λίγο φτιάξιμο της σέλας σου τρέχουν τα σάλια!!!!! (Τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή ως προς το φτιάξιμο) δειξε μια φωτο απο τετοιους καθρεφτες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 sorry αλλα δεν μπορω να σκεφτω παπι με καθρεφτες απλα δεν περναει απο το μυαλο μ.... εγω αν δεν μ αφησει να τους βγαλω θα κανω ψευτικο τρακαρισμα για να τους σπασω θα τ πω επεσα σε κανα δεντρο κ τελος 1) παρε μια απο προσφατη βολτα που καναμε παρεα 4 ατομα στην εικοσιφηνησα .. και αλλη μια απο βολτα μου !! 2)μην μας τσουβαλιαζεις και ολους μαζι ... εγω εχω καθρεφτη επανω δυστιχως μονο απο την μια μερια γιατι απο την αλλη τα πασα ειναι χαλασμενα και ο καθρεφτης χαλαρωνει και κουνιεται .. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 εγω εχω καθρεφτη επανω δυστιχως μονο απο την μια μερια γιατι απο την αλλη τα πασα ειναι χαλασμενα και ο καθρεφτης χαλαρωνει και κουνιεται .. Φτιαχνεται αυτο ευκολα Πετρο αν σε ενδιαφερει. ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 Φτιαχνεται αυτο ευκολα Πετρο αν σε ενδιαφερει. ;) πως ?? βασικα ποσα θελει :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) δειξε μια φωτο απο τετοιους καθρεφτες Άμα τις βρω θα στις δείξω... Ρίξε μια ματιά να πάρεις μια ιδέα http://www.tejasthumpcycles.com/Parts/Mirr...cle_mirrors.htm Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 από τον Tsadakias Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vierIsback 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 Άμα τις βρω θα στις δείξω... Ρίξε μια ματιά να πάρεις μια ιδέα http://www.tejasthumpcycles.com/Parts/Mirr...cle_mirrors.htm συγνωμη αλλα ειναι τελειως αηδια ετσι.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 πως ?? βασικα ποσα θελει :P Ειναι ενα υλικο (δε θυμαμαι ονομα) σαν πλαστελινη, το οποιο το βαζεις μεσα, βιδωνεις, ξεβιδωνεις, το αφηνεις να στεγνωσει και μετα εισαι ετοιμος! Βγαζει και η loctite! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μια ιδέα είπα να πάρεις, εξάλλου είναι καμιά 10αρια σελίδες Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 από τον Tsadakias Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 συγνωμη αλλα ειναι τελειως αηδια ετσι.... ασχημα θα ηταν 2 καθρεφτες κεραυνοι επανω στο Ζ εε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vierIsback 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 ασχημα θα ηταν 2 καθρεφτες κεραυνοι επανω στο Ζ εε? εμ... θα ηταν σαν πως να στο πω.... μπ00Rδ3λO Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 εμ... θα ηταν σαν πως να στο πω.... μπ00Rδ3λO μετα καλα λεει ενας γνωστος μου .. Μαλάκας δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι !! ο,τι και να σου πουμε εμεις τωρα εσυ θα λες παντα οχι .. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 ΟΙ καθρευτες σωζουν ζωες! Στον μπομπο τους εχω βγαλει, γιατι περα απο θεμα καλοπιστιας (σιγουρα πιο ομορφος χωρις, αλλα δεν με ενδιαφερει ιδιετερα αυτο) ητανε και αχρηστοι αφου λογο του υψους του μηχανακιου και του σχηματος και υψους των καθρευτων δεν εβλεπα τπτ, οποτε και παλι γυρναγα κεφαλι... Ως που καπιος μου εσπασε τον εναν και τους ξυλωσα, ουτος η αλος και που ητανε πανω το ενα και το αυτο! Το ποσο βοηθανε οι καθρευτες το καταλαβα οταν επι καιρο οδηγουσα την vespa του ξαδερφου μου, και σινιθισα να τους χρησιμοποιω! Αλλο πραγμα! Και απο ανεση και απο ασφαλεια! Απο τοτε λεω συνεχος "θα παω να βρω τιποτα πιο καταληλους καθρευτες για τον μπομπο" αλλα δεν εχω παει ποτε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 vierIsback δες λιγο απο κατω ενα καθρεφτη εδω δες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2009 Που'σαι μάστορα.............στείλε PM στον Punisher να κάνετε παρέα..... Έχει ένα παπί γάματα..........τα ρίχνει σε GSXR1000.....και σε στροφές!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Πρωτη φορα οδηγησα χωρις δεξι καθρευτη οταν εφαγα τα μουτρα μου κ προσπαθησε ο καθρευτης να μου μπει στη μαπα σε κομματια. Ευτιχως ειχα κλειστη ζελατινα και απλα ειδα τα γυαλια να χτυπανε πανω. Για τα 20 χιλιομετρα που εκανα μεχρι σπιτι για να βαλω τον εφεδρικο αισθανομουν εντελως γυμνος με μονο ενα καθρευτη. Δε λεω, ολα μια συνηθεια ειναι, αλλα καποια πραγματα ειναι ΚΑΚΗ συνηθεια, οπως το να γυριζεις το κεφαλι σου 90 μοιρες κ παραπανω για να δεις μεσα απο το κρανος που, οσο χρησιμο και απαραιτητο και αν ειναι, σου περιοριζει την πλευρικη οραση, ΔΕΝ ειναι καλη συνηθεια. Προσωπικα οδηγω υπολογιζοντας οσο πιο 'μπροστα στο χρονο' γινεται, ετσι ωστε αμα γινει μαλ@κια, να προλαβω να το συνειδητοποιησω και να μη φαω το σκαλωμα του 'ΩΧ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΕΣΩ ΘΑ ΠΕΣΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΜΑ ΑΑΑ'. Ετσι, κοιταω οσο πιο μπροστα γινεται, βλεπω οσο περισσοτερες λεπτομεριες στον δρομο μπροστα μου γινεται, τσεκαρω αμαξια στα επομενα 300 μετρα, κλπ. Αμα χανω 1 δευτερολεπτο να γυρισω κεφαλι για να κοιταξω πισω μου, οχι μονο οταν χρειαζεται κατι τετοιο αλλα ΚΑΘΕ φορα που κανω μια μικροκινηση δεξια-αριστερα, το για ποτε θα πεσω στον μπροστινο μου ουτε που θα το καταλαβω. Συγκεκριμενα αυτο ακριβως ειχα παθει καποια στιγμη που ειχε στραβωσει ο αριστερος μου καθρευτης απο ενα δυνατο βουναλακι (ηταν κακοβιδωμενος). Πηγα να προσπερασω ενα λεωφορειο. κοιταω το καθρεπτη κ βλεπω τα μουτρα μου. Σκατα σκευτομαι, γυριζω το κεφαλι να δω πισω. Ελευθερος. Γυριζω μπροστα και βλεπω το λεωφορειο ειχε κοκκαλωσει. (ο οδηγος σταματησε για να ρωτησει κατι το διπλανο λεοφορειο. Αθηνα φιλε. Τα λεωφορεια εδω προσπερνανε το ενα το αλλο για να δημιουργησουν οσο το δυνατον περισσοτερη κυκλοφοριακη συμφορηση) Κανω μια αποτομη κινηση αριστερα να προσπερασω τοσο τελευταια στιγμη που το τιμονι μου βρηκε στη πισω γωνια του λεοφωρειου κ παραλιγο να πεσω σαν κεφτες. Δε ξερω. Εγω εχω μαθει να κοιταω καθρευτη καθε 3 δευτερολεπτα και να παταω τον διακοπτη του φλας για να σιγουρεψω οτι δεν εχει ξεμεινει απ τον τελευταιο ελιγμο καθε 5''. Δεν θα μπορουσα να οδηγησω χωρις καθρευτες οσο πιο ομοροφο κιαν ειναι το ΧΤ χωρις αυτους. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
epp1640 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 μετα καλα λεει ενας γνωστος μου .. Μαλάκας δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι !! ο,τι και να σου πουμε εμεις τωρα εσυ θα λες παντα οχι .. Λυπάμαι που το λέω.. είμαι ελάχιστα στην εδώ φόρουμ παρέα.. αλλά.. εχω διαβάσει μαζεμένο όλο το thread και έχω μείνει άφωνος.. Μα πόσο? Πραγματικά ζητώ συγνώμη.. λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ.. Απορώ και πως βρήκε την ψυχραιμία κάποιος, να προσπαθήσει να πάει με τα νερά του και να του πει ότι μπορεί να βρισκε trendy καθρεπτάκια μπας και βάλει.. Από κατάρτιση χορτάσαμε τα παδιά στα σχολεία.. από παιδία δυστηχώς υπό του μηδενός.. εβίβα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 εχω αυτο το μηχανακι, φοραω τα καλυτερα μ ρουχα, φτιαχνω τα μαλλια μ κ παω βολτα στην πιατσα... φαντασου πως θα ηταν να εχω καθρεφτες.... θα με βγαζαν βιντεο και θα το στελναν youtube χώρια π θα γινομουν ο περιγελος της πολης.... Ενώ τώρα... :lol: Ειναι ενα υλικο (δε θυμαμαι ονομα) σαν πλαστελινη, το οποιο το βαζεις μεσα, βιδωνεις, ξεβιδωνεις, το αφηνεις να στεγνωσει και μετα εισαι ετοιμος! Βγαζει και η loctite! :) Το helicoil δεν λές; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Ποιος ασχολείται με καθρέφτες? Ένα ηλίθιο άχρηστο εξάρτημα είναι.. Σε ενοχλούν στις σφήνες, σου κόβουν τελική, σου λιγοστεύουν το πουλ-μουρ. Δε λέει να σκάς 150? για γυαλί ηλίου και να γυαλίζει περισσότερο ο καθρέφτης απ'το γυαλί. Κρίμα είναι. Σκας μύτη στην πιάτσα με την πάπια την πενάτη και θα φοράς καθρέφτη? Έχεις σκάσει τόσα λεφτά για κυλινδροπίστονα, Ζέμπρινκ εξάτμα, νίκελα, δυάρι λάστιχο και θα φοράς και καθρέφτη? Είπαμε.. Τελείως κακογουστιά.. Απορώ με αυτούς τους ηλίθιους τους κατασκευαστές που πάνε και τους βάζουν από μαμά επάνω. Μα τι ανίδεοι.. Μηδέν γούστο.. ΥΓ: Φίλε vierIsback, σε καταλαβαίνω μαν. Άσ'τους να λένε.. Εκείνοι χάνουν.. ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 εχω αυτο το μηχανακι, φοραω τα καλυτερα μ ρουχα, φτιαχνω τα μαλλια μ κ παω βολτα στην πιατσα... φαντασου πως θα ηταν να εχω καθρεφτες.... θα με βγαζαν βιντεο και θα το στελναν youtube χώρια π θα γινομουν ο περιγελος της πολης.... βρε αι σιχτιρ πρωι πρωι <<<,χώρια π θα γινομουν ο περιγελος της πολης.... >>>>>> το mybike θα γινει ο περιγελος ετσι οπως παμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 vierIsback φιλαρακι να σου πω κατι; εχεις αρχισει και το τραβας το θεμα μακρια.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 πολυ επικυνδινο να οδηγας χωρις καθρεφτες. και παλιοτερα σ'ενα μηχανακι που μου ειχαν σπασει και δεν ειχα για λιγο καιρο, κοιτωντας πισω καρφωθηκα στον μπροστινο αυτοκινητο που ειχε σταματισει αποτομα. γι'αυτο βαλε καθρεφτες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakosXTX660 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 εγω το πρωτο εξτρα που εβαλα στο xtx μου ηταν οι μαμα καθρεφτες(τους ειχε βγαλει ο παλιος ιδιοκτητης)γιατι δεν μπορουσα να οδηγησω καθολου.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 εχω αυτο το μηχανακι, φοραω τα καλυτερα μ ρουχα, φτιαχνω τα μαλλια μ κ παω βολτα στην πιατσα... φαντασου πως θα ηταν να εχω καθρεφτες.... θα με βγαζαν βιντεο και θα το στελναν youtube χώρια π θα γινομουν ο περιγελος της πολης.... Κράνος φοράς ή θα χαλάσει το "φτιαγμένο μαλλί" και φοβάσαι ότι θα "είσαι περίγελως της πόλης"; Πρόσεξέ με: Περίγελως δε γίνεσαι όταν έχεις καθρέφτες, φλας και κράνος. Ισα ίσα που τότε είσαι Μοτοσυκλετιστής Με Γνώση και όχι Ασχετος. Αντίθετα, αν την ώρα που γυρνάς το κεφάλι σου (πριν προσπεράσεις), το μπροστινό ΙΧ σταματήσει, εσύ πιθανότατα θα στουκάρεις στον προφυλακτήρα του. Τότε θα είσαι περίγελως. Αυτό είναι γερό Ρεζιλίκι για ένα μοτοσυκλετιστή. Κάτσε και σκέψου τα και άσε στην άκρη τα ρούχα, τα φτιαγμένα μαλλιά και τη γνώμη της παρέας. sorry αλλα δεν μπορω να σκεφτω παπι με καθρεφτες απλα δεν περναει απο το μυαλο μ.... Ο θάνατος ή (ακόμα χειρότερα) η αναπηρία περνάει απ' το μυαλό σου; Γιατί οι καθρέφτες μπορεί να σε σώσουν από αυτά. Είναι τα "μάτια στην πλάτη σου". Βάλε μυαλό νωρίς, αγαπητέ. Πριν σου τύχει καμιά στραβή. Να σέβεσαι τον εαυτό σου και την αγάπη που σου έχουν τα οικεία σου πρόσωπα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 παιδια μηπως εχουμε ασχοληθει πολυ;;; ο ανθρωπος δεν θελειι κατα βαθως την γνωμη μας.... θελει απλα να κανει εντυπωση. ελα τωρα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Κοιτάω τόσο συχνά πίσω μου τί γίνεται, που αν μου βγάλεις τους καθρέφτες δεν θα μπορώ να οδηγήσω. Ασφαλής οδήγηση για μένα, είναι να ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σου και όχι μόνο μπροστά σου. Μου φαίνεται αδιανόητο να κυκλοφορούν κάποιοι χωρίς καθρέφτες. Όπως επίσης αδιανότητο μου φαίνεται πόση μαλακία και ηλιθιότητα υπάρχει εκεί έξω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες