Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Δίχρονο και υβριδικό! Η KTM όχι μόνο δεν έκρυψε ποτέ ότι ασχολείται ενεργά με διαφορετικούς τύπους κινητήρων, αλλά τα αποτελέσματα της έρευνάς της τα έχουμε δει και εκτός χαρτιού ή σχεδιαστηρίου. Αυτή τη φορά όμως, μυστηριωδώς διέρρευσε ένα σχέδιο ενός δίχρονου 125 με ηλεκτροκινητήρα, που ανακτά μέρος της κινητικής ενέργειας κατά το φρενάρισμα, για να το αποδώσει στην επιτάχυνση. Το σύστημα αυτό είναι παρόμοιο με αυτό της F1, και ως σκέψη έχει παρουσιαστεί πρόσφατα στις KTM 125 GP, προσφέροντας 2,6 άλογα κατά το άνοιγμα του γκαζιού με τις τέσσερις τελευταίες σχέσεις στο κιβώτιο. Το νέο 125 motocross δεν σταματά εκεί, αλλά εισάγει τα tubeless ελαστικά στο χώμα, έχει ρεζερβουάρ κάτω από τη σέλα και κάπου εκεί βρέθηκε και χώρος για τις μπαταρίες νικελίου - μεταλλικού υδριδίου (Ni-MH), καθώς και για τον ηλεκτροκινητήρα που λογικά επιδρά στον στρόφαλο. Με βιοδιασπώμενα πλαστικά που παραπέμπουν απευθείας στο 690 Enduro, ψαλίδι από carbon και εξάτμιση με ενσωματωμένο καταλύτη, αυτό το υβριδικό KTM θα ήταν ριζοσπαστικό και χωρίς τον ηλεκτροκινητήρα. Μακάρι να δούμε και πραγματική φωτογραφία, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι κάποια μέρα θα το συναντήσουμε σε κάποιο βουνό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 και ποσα αλογα βγαζει αυτο? γιατι για να παει σε βουνο και να κανει αγωνες τα χρειαζεται.. υβριδικο μοτοκρος αυτα ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φάντασμα 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Χαχαχα! :D Αυτά είναι! Υβριδικό motocross! Χαχαχα! :D Υ.Γ. Άσχετο, πάντως τη πάω αυτή την εταιρία διότι το παλεύει. Καλά αποτελέσματα εύχομαι. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 άμα δεν ακούς το μοτέρ.............δεν.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Μα το ακούς το μοτέρ, δίχρονο σου λέει είναι απλά έχει και μπαταρίες για να βοηθάει στην επιτάχυνση, όπως δηλαδή το KERS στην Φ1. Έτσι ρε ΚΤΜ, βάλτους όλους τα γυαλιά χο χο χο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Και Τα Μυαλά στα κάγκελα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Όλα καλά με το σχέδιο...αυτές οι ρόδες μπρος-πίσω όμως μου θυμίζουν...mountain bike να το πω, το ποδήλατο του ανεψιού μου να το πω;;;; Λίγο αταίριαστες μου φαίνονται!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Στις ρόδες κόλλησες και σύ? χαχαχα Αυτό είναι το λιγότερο.! βάζεις άλλα λάστιχα..! Πάντως ο Τζαναμπέτης έχει δίκιο.! ΚΤΜ ( Και τα μυαλά ) στα κάγκελα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Έτσι, έτσι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Δίχρονο και υβριδικό! Η KTM όχι μόνο δεν έκρυψε ποτέ ότι ασχολείται ενεργά με διαφορετικούς τύπους κινητήρων, αλλά τα αποτελέσματα της έρευνάς της τα έχουμε δει και εκτός χαρτιού ή σχεδιαστηρίου. Αυτή τη φορά όμως, μυστηριωδώς διέρρευσε ένα σχέδιο ενός δίχρονου 125 με ηλεκτροκινητήρα, που ανακτά μέρος της κινητικής ενέργειας κατά το φρενάρισμα, για να το αποδώσει στην επιτάχυνση. Το σύστημα αυτό είναι παρόμοιο με αυτό της F1, και ως σκέψη έχει παρουσιαστεί πρόσφατα στις KTM 125 GP, προσφέροντας 2,6 άλογα κατά το άνοιγμα του γκαζιού με τις τέσσερις τελευταίες σχέσεις στο κιβώτιο. Το νέο 125 motocross δεν σταματά εκεί, αλλά εισάγει τα tubeless ελαστικά στο χώμα, έχει ρεζερβουάρ κάτω από τη σέλα και κάπου εκεί βρέθηκε και χώρος για τις μπαταρίες νικελίου - μεταλλικού υδριδίου (Ni-MH), καθώς και για τον ηλεκτροκινητήρα που λογικά επιδρά στον στρόφαλο. Με βιοδιασπώμενα πλαστικά που παραπέμπουν απευθείας στο 690 Enduro, ψαλίδι από carbon και εξάτμιση με ενσωματωμένο καταλύτη, αυτό το υβριδικό KTM θα ήταν ριζοσπαστικό και χωρίς τον ηλεκτροκινητήρα. Μακάρι να δούμε και πραγματική φωτογραφία, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι κάποια μέρα θα το συναντήσουμε σε κάποιο βουνό. (motomag.gr) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Ας κοιτάξουν να βελτιώσουν την αξιοπιστία αυτών που έχουν στην αγορά τώρα και ας αφήσουν τα υβριδικά στα σοβαρά εργοστάσια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Βρές μου εσύ πιο αξιόπιστο μηχανάκι από τα μηχανάκια στην κατηγορία LC4 690 και LC8 990 και ίσως δεν γελάσω Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες γιατί μιλάω, βρές μου πιο αξιόπιστο μονοκύλινδρο 600ρι και πιο αξιόπιστο δικύλινδρο 1000ρι από τα ΚΤΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 otto έχεις άδικο ρε φίλε, δν είμαι ο τρελός ο υποστηρικτής της ΚΤΜ αλλά όλα κ όλα, αν το προσέχεις και του κανεις ότι λέει το manual ΚΤΜ κ πάλι ΚΤΜ. τώρα αν θες ένα μηχανάκι που να του αλλάζεις λάδια μία φορά το χρόνο και να μην χαλάει τι να σου πω.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Todoras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 τρελο φαινεται το μοτορι, αντε να δουμε αμα οντως βγει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 κάποτε τέτοια "κουμπιά" είχαν μόνο στα βιντεοπαιχνίδια ,τα επόμενα χρόνια όπως πάει το πράγμα όλα τα οχήματα θα έχουν απο ένα τέτοιο ..........."κουμπί" ρε που παμε ρε ; που πάμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 otto έχεις άδικο ρε φίλε, δν είμαι ο τρελός ο υποστηρικτής της ΚΤΜ αλλά όλα κ όλα, αν το προσέχεις και του κανεις ότι λέει το manual ΚΤΜ κ πάλι ΚΤΜ. τώρα αν θες ένα μηχανάκι που να του αλλάζεις λάδια μία φορά το χρόνο και να μην χαλάει τι να σου πω.! Φυσικά και θέλω μηχανάκι να του αλλάζω μια φορά το χρόνο λάδια και να μην χαλάει. Εσύ δεν το θέλεις ?? :0 Αλλά δεν θα αρχίσω κουβέντα να πείσω κανένα για τα ΚΤΜ αν χαλάνε και που πονάνε κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Εγώ βλέπω μια εταιρεία πιστή στην φιλοσοφία της: ελαφριά, καλοστημμένα μηχανάκια με κορυφαίες επιδόσεις. Η αξιοπιστία της - ιδιαίτερα - μετά το 2000 έχει ανέβει κατακόρυφα. Δεν ανάγκασε κανέναν να την ακολουθήσει.. αλλά όσοι το τολμούν - για κάποιο λόγο - δύσκολα ξεκολλάνε. Είπαμε.. εκατόν είκοσι συνεργεία στην Θεσσαλονίκη, και ένας θεός ξέρει πόσα ακόμη στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα ζούν από τις αλλαγές λαδιών. Έλεος πια με αυτό το κουστούμι. Ναι ας μην αρχίσουμε αυτή τη κουβέντα. Η εταιρεία κάνει ότι μπορεί για να εφαρμόσει μια τεχνολογία που δύσκολα θα φανταζόταν κανείς σε κατηγορία μοτό στην οποία το συνολικό βάρος είναι τόσο σημαντικό. Αυτό αξίζει χειροκρότημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 H υπογραφη μου τα λεει ολα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 αμα υπαρχουν εταιρειες που πρωτοπορουν θα βλεπουμε και προοδους στα μηχανακια μας ,οποτε μπραβο στην ktm τωρα το που θα φτασουν σε λιγο καιρο τα μηχανακια μας και κατα ποσο θα οδηγαμε εμεις η αυτα ,η θα ακουμε το μοτερ τους (παροτι σε αυτο μια χαρα θα ακουγεται) ειναι αλλου παπα ευαγγελιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Βρές μου εσύ πιο αξιόπιστο μηχανάκι από τα μηχανάκια στην κατηγορία LC4 690 και LC8 990 και ίσως δεν γελάσω Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες γιατί μιλάω, βρές μου πιο αξιόπιστο μονοκύλινδρο 600ρι και πιο αξιόπιστο δικύλινδρο 1000ρι από τα ΚΤΜ Δηλαδή ξαφνικά το κύριο προσόν των ΚΤΜ είναι η κορυφαία αξιοπιστία; Αν έγραφες "βρές μου πιο δυνατό" ή πιο στριφτερό ή πιο φευγάτο, τότε ΟΚ. Και παρεμπιπτόντως, κι εγώ θα γούσταρα πολύ ένα Duke 690 Αλλά μη μου λες ότι είναι πιο αξιόπιστα από λχ. ένα XT600 ή Varadero αντίστοιχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Τα ΚΤΜ με τον 690 κινητήρα είναι πιο αξιόπιστα από τα ΧΤ και τα ΚΤΜ με τον LC8 990 αξιόπιστα από το Varadero. Πέρα από το γεγονός ότι εγώ δεν έχω ακούσει για 690/990 να χαλάει, μπορείς απλά να ανατρέξεις σε διάφορα περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού και να διαβάσεις τις παρουσιάσεις και τα συγκριτικά των μηχανών που φοράνε αυτούς τους δύο κινητήρες. Και δεν είναι απλά πιο αξιόπιστα, είναι και πιο δυνατά, πιο ασφαλή και πολύ καλύτερα στημένα. Οι εποχές που παίρνανε οι κάγκουρες τα ΚΤΜ και τους μένανε στα χέρια γιατί νομίζανε ότι είναι GLX και τους συμπεριφερούντουσαν ανάλογα, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αντί να βλέπετε ότι η ΚΤΜ κάνει άλματα προόδου και κάθε χρόνο παρουσιάζεται καλύτερη, δυνατότερη και με φρέσκιες ιδέες στο χώρο της μηχανής, κάθεστε και πιπιλάτε την καραμέλα της αξιοπιστίας. υ.γ. μην αλλάξεις εσύ λάδια και έλα να μας πείς σε ένα χρόνο μετά από πόσο καιρό σου κόλλησε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Καθε Τριτη Μπαταρια (joke joke :P) Btw καλη κινηση να βγαλει το χωματινο αλλα καπως μου κανουν τα λαστιχα ,δεν ξερω.. P.S Αχ να χα ενα LC4 :wub: :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Τα ΚΤΜ με τον 690 κινητήρα είναι πιο αξιόπιστα από τα ΧΤ και τα ΚΤΜ με τον LC8 990 αξιόπιστα από το Varadero. Πέρα από το γεγονός ότι εγώ δεν έχω ακούσει για 690/990 να χαλάει, μπορείς απλά να ανατρέξεις σε διάφορα περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού και να διαβάσεις τις παρουσιάσεις και τα συγκριτικά των μηχανών που φοράνε αυτούς τους δύο κινητήρες. Και δεν είναι απλά πιο αξιόπιστα, είναι και πιο δυνατά, πιο ασφαλή και πολύ καλύτερα στημένα. Οι εποχές που παίρνανε οι κάγκουρες τα ΚΤΜ και τους μένανε στα χέρια γιατί νομίζανε ότι είναι GLX και τους συμπεριφερούντουσαν ανάλογα, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αντί να βλέπετε ότι η ΚΤΜ κάνει άλματα προόδου και κάθε χρόνο παρουσιάζεται καλύτερη, δυνατότερη και με φρέσκιες ιδέες στο χώρο της μηχανής, κάθεστε και πιπιλάτε την καραμέλα της αξιοπιστίας. υ.γ. μην αλλάξεις εσύ λάδια και έλα να μας πείς σε ένα χρόνο μετά από πόσο καιρό σου κόλλησε +950 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimakis_csd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Έξυπνη κίνηση! Ειδικά στην πίστα που είναι πλακωμένοι στα φρένα θα το εκμεταλλεύεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες