Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 ............................. 'η θα φροντισει γι'αυτο κανενας απο την περιοχη?? Να φροντίσει, να φροντίσει, απο το τηλέφωνο δεν παίρνεις γεύση....... Και κάτι ακόμα, μην πάτε στο "καλό" απο Παρασκευή, αφήστε το για το Σάββατο........ :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Να φροντίσει, να φροντίσει, απο το τηλέφωνο δεν παίρνεις γεύση....... Και κάτι ακόμα, μην πάτε στο "καλό" απο Παρασκευή, αφήστε το για το Σάββατο........ :P Θα έλεγα όποιος πάει απο Παρασκευή να κάνει μια αναγνωριστική και να βρεί να κλείσει το καλύτερο για το Σάββατο... Θανάση, αν δεν σου κάνει κόπο πές του να έχει και "χοντρό" για το Σάββατο, έτσι για "γλυκό" :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Παίδες, όσον αφορά το φαγητό: Αγνάντι, μαζέυει πολύ κόσμο, τέλεια θέα αλλά δεν θα πήγαινα (ούτε έχω πάει ποτέ) διότι δεν το θεωρώ κάτι ιδιαίτερο (αρκετά μέτρια αισθητική) Κελεπούρης, επίσης μαζεύει πολύ κόσμο, δεν έχει θέα, παραδοσιακό όσον αφορά την αισθητική του αλλά και κάποια από τα φαγητά του (θα το πρότεινα) Μανιτάρι, είναι πάνω στον δρόμο Νεοχώρι - Πεζούλα, δεν πας με τα πόδια (3 λεπτά με την μηχανή από το ξενοδοχείο), έχει ικανοποιητική θέα στην λίμνη και το θεωρώ πολύ καλό όσον αφορά το value for money (το προτείνω ανεπιφύλακτα) Τέλος, αν πούμε ότι πάμε για φαγητό με τα μηχανάκια, πρέπει να βάλουμε και την εναλλακτική των Καλυβίων Πεζούλας (5 λεπτά από το ξενοδοχείο) όπου παίζουν Φαγοτόπι, για gourme τύπους που γουστάρουν αγριογούρουνο με άγρια σάλτσα δαμάσκηνου κλπ κλπ (και είναι διατεθημένοι να πληρώσουν και το τίμημα! ) Δειπνοσοφιστής, καινούργιο εστιατόριο, αρκετά καλά (και κάποια παραδοσιακά) φαγητά, πήγα μια φορά και μου άρεσε αρκετά ενώ και οι τιμές ήταν αρκετά καλές. Κληματαριά, ωραία ταβέρνα, αρκετά καλές τιμές και ένα μοσχαράκι στην γάστρα που μένει αξέχαστο! Να σημειωθεί ότι στα Καλύβια δεν έχουμε θέα την λίμνη, παρά μόνο από το αναψυκτήριο - ταβέρνα της πλάζ, όπου είσαι ακριβώς δίπλα στην λίμνη αλλά η εξυπηρέτηση και το φαγητό δεν μου άρεσαν καθόλου. Επομένως, φαγητό: με τα πόδια? ή με τα μηχανάκια? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Παίδες, όσον αφορά το φαγητό: Αγνάντι, μαζέυει πολύ κόσμο, τέλεια θέα αλλά δεν θα πήγαινα (ούτε έχω πάει ποτέ) διότι δεν το θεωρώ κάτι ιδιαίτερο (αρκετά μέτρια αισθητική) Κελεπούρης, επίσης μαζεύει πολύ κόσμο, δεν έχει θέα, παραδοσιακό όσον αφορά την αισθητική του αλλά και κάποια από τα φαγητά του (θα το πρότεινα) Μανιτάρι, είναι πάνω στον δρόμο Νεοχώρι - Πεζούλα, δεν πας με τα πόδια (3 λεπτά με την μηχανή από το ξενοδοχείο), έχει ικανοποιητική θέα στην λίμνη και το θεωρώ πολύ καλό όσον αφορά το value for money (το προτείνω ανεπιφύλακτα) Τέλος, αν πούμε ότι πάμε για φαγητό με τα μηχανάκια, πρέπει να βάλουμε και την εναλλακτική των Καλυβίων Πεζούλας (5 λεπτά από το ξενοδοχείο) όπου παίζουν Φαγοτόπι, για gourme τύπους που γουστάρουν αγριογούρουνο με άγρια σάλτσα δαμάσκηνου κλπ κλπ (και είναι διατεθημένοι να πληρώσουν και το τίμημα! ) Δειπνοσοφιστής, καινούργιο εστιατόριο, αρκετά καλά (και κάποια παραδοσιακά) φαγητά, πήγα μια φορά και μου άρεσε αρκετά ενώ και οι τιμές ήταν αρκετά καλές. Κληματαριά, ωραία ταβέρνα, αρκετά καλές τιμές και ένα μοσχαράκι στην γάστρα που μένει αξέχαστο! Να σημειωθεί ότι στα Καλύβια δεν έχουμε θέα την λίμνη, παρά μόνο από το αναψυκτήριο - ταβέρνα της πλάζ, όπου είσαι ακριβώς δίπλα στην λίμνη αλλά η εξυπηρέτηση και το φαγητό δεν μου άρεσαν καθόλου. Επομένως, φαγητό: με τα πόδια? ή με τα μηχανάκια? με τα μηχανάκια!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D για αγριογούρουνο με άγρια σάλτσα δαμάσκηνου :D :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 με τα μηχανάκια!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D για αγριογούρουνο με άγρια σάλτσα δαμάσκηνου :D :D :lol: Α να χαθείς Νεάτερνταλ! Το φαγοτόπι είπαμε είναι για τους gourmeδιάρηδες. Από την άλλη, Αγνάντι και ταβέρνα στην πλάζ Πεζούλας αγκίζουν την άλλη άκρη (δηλ. παίζουν στο χρυσό τρίπτυχο: χωριάτικη, μπριζόλα και πατάτες τηγανητές) Ενώ στα υπόλοιπα παίζει μια χρυσή τομή (δηλ. και θα παίξει και το κοντοσούβλι αλλά και κανένα ψιλοπερίεργο ορεκτικό για κάποιον που θα θέλει να δοκιμάσει το κατιτίς διαφορετικό) Μ' αυτά και μ' αυτά μου άνοιξε η όρεξη... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
highlander 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Highlander + Highlanderina μέσα, αναχώρησις σάββατο πρωί :D . Μόλις έκλεισα δωμάτιο (για την ακρίβεια έκλεισα την σουίτα- άουτς, 90 ευρά!!) στο Ανατολή, καθόσον έχει μείνει μόνο ένα ή δύο το πολύ δωμάτια και σίγουρα το ένα είναι τυφλό (βλέπει στον βράχο!). Αν κάποιος το σκέφτεται σοβαρά, τρέξτε να προλάβετε, οι άνθρωποι ξεπούλησαν αυτό το σ-κ!!!! Για αναχώρησις σάββατο πρωί- anytime- αλλά επειδή έχουμε και τρυφερά κ@λ@ράκια δεν είμαστε και για πολύ- πολύ δύσκολη διαδρομή! Δηλαδή αν μπορούμε να φάμε τα πολλά Km και μετά να κάνουμε και καμιά ορεινή διαδρομή θα μας βόλευε. Παναγιώτη συντόνισε λίγο για ώρα και διαδρομή, άντε να οργανωνόμαστε!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 :lol: Α να χαθείς Νεάτερνταλ! Το φαγοτόπι είπαμε είναι για τους gourmeδιάρηδες. Από την άλλη, Αγνάντι και ταβέρνα στην πλάζ Πεζούλας αγκίζουν την άλλη άκρη (δηλ. παίζουν στο χρυσό τρίπτυχο: χωριάτικη, μπριζόλα και πατάτες τηγανητές) Ενώ στα υπόλοιπα παίζει μια χρυσή τομή (δηλ. και θα παίξει και το κοντοσούβλι αλλά και κανένα ψιλοπερίεργο ορεκτικό για κάποιον που θα θέλει να δοκιμάσει το κατιτίς διαφορετικό) Μ' αυτά και μ' αυτά μου άνοιξε η όρεξη... και εμένα!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Highlander + Highlanderina μέσα, αναχώρησις σάββατο πρωί :D .................................. Παναγιώτη συντόνισε λίγο για ώρα και διαδρομή, άντε να οργανωνόμαστε!! Οι σκέψεις μου είναι: Συνάντηση με καφέ στον Κορινό (για να μην στηνόμαστε σε γέφυρες-διόδια-εθνικές οδούς), και αναχώρηση κατα τις 10.00 με δύο εναλλακτικές διαδρομές. Η μία είναι η βαρετή και εύκολη Εθνική (Λάρισα-Τρίκαλα-Μουζάκι-Νεοχώρι), 200 χιλιόμετρα. Η άλλη είναι αυτή που σκέφτομαι να κάνω, όμορφη και ενδιαφέρουσα, πίσω απο τον Όλυμπο, απο Λεπτοκαρυά-Καρυά-Ροδιά-Τύρναβο-Τρίκαλα-Μουζάκι-Νεοχώρι), μόλις 6 χιλιόμετρα μακρύτερη στα 206 χιλιόμετρα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) :lol: Α να χαθείς Νεάτερνταλ! Όχι Νεάτερνταλ, Οβελίξ!!! :D Επομένως, φαγητό: με τα πόδια? ή με τα μηχανάκια? εγώ νομίζω οτι το μεσημέρι του Σαββάτου μπορούμε να φάμε το όποιο gourme, όπου θέλουμε, με μοτό ή όχι και να βλέπουμε την όποια θέα, αλλά, το βράδυ να πάμε για κοψίδια και να πιούμε άφοβα κανένα κρασάκι, δηλαδή με τα πόδια! λέω... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2009 από τον brains Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 .............................................. αλλά, το βράδυ να πάμε για κοψίδια και να πιούμε άφοβα κανένα κρασάκι, δηλαδή με τα πόδια! λέω... Πολύ σωστά.............. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 σας ζηλεύω ρε μάγκες..εγώ δεν μπορώ να πάρω διανυκτέρευση! θα αρκεστώ σε μονοήμερο αν μπορέσω.. και θα φάτε και καλά έ?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Επομένως, φαγητό: με τα πόδια? το βράδυ να πάμε για κοψίδια και να πιούμε άφοβα κανένα κρασάκι, δηλαδή με τα πόδια! λέω... Πολύ σωστά.............. ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ! περι αυτου!.. :_thumbsup: Παίδες, όσον αφορά το φαγητό: Αγνάντι, μαζέυει πολύ κόσμο, τέλεια θέα αλλά δεν θα πήγαινα (ούτε έχω πάει ποτέ) διότι δεν το θεωρώ κάτι ιδιαίτερο (αρκετά μέτρια αισθητική) Κελεπούρης, επίσης μαζεύει πολύ κόσμο, δεν έχει θέα, παραδοσιακό όσον αφορά την αισθητική του αλλά και κάποια από τα φαγητά του (θα το πρότεινα) Μανιτάρι, είναι πάνω στον δρόμο Νεοχώρι - Πεζούλα, δεν πας με τα πόδια (3 λεπτά με την μηχανή από το ξενοδοχείο), έχει ικανοποιητική θέα στην λίμνη και το θεωρώ πολύ καλό όσον αφορά το value for money (το προτείνω ανεπιφύλακτα) Τέλος, αν πούμε ότι πάμε για φαγητό με τα μηχανάκια, πρέπει να βάλουμε και την εναλλακτική των Καλυβίων Πεζούλας (5 λεπτά από το ξενοδοχείο) όπου παίζουν Φαγοτόπι, για gourme τύπους που γουστάρουν αγριογούρουνο με άγρια σάλτσα δαμάσκηνου κλπ κλπ (και είναι διατεθημένοι να πληρώσουν και το τίμημα! ) Δειπνοσοφιστής, καινούργιο εστιατόριο, αρκετά καλά (και κάποια παραδοσιακά) φαγητά, πήγα μια φορά και μου άρεσε αρκετά ενώ και οι τιμές ήταν αρκετά καλές. Κληματαριά, ωραία ταβέρνα, αρκετά καλές τιμές και ένα μοσχαράκι στην γάστρα που μένει αξέχαστο! Επομένως, φαγητό: με τα πόδια? ή με τα μηχανάκια? Ωραια η πληροφορηση (και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!! :D ) αλλα για βραδυ, με τοσα μηχανκια στην περιοχη (+ τα αυτοκινητα και πεζους και..και..) ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ! να παμε (και να γυρισουμε) με τα μηχανακια!! Αρα,ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ! (Αρα, πρακτικα, μας μενουν το "Αγναντι" και ο "Κελεπουρης"..) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2009 από τον black_hawk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 πάει το γρουνάκι μου!!!!!!! φέρτε εκεί κοντά τότε να έχουμε λίγα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Νεοτερα τωρα, μετα απο σχετικη επικοινωνια που ειχα με τα ξενοδοχεια "Αγναντι" και "Ανατολη" Σαν "mybike", εχουμε κλεισει (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!) 19 ΔΩΜΑΤΙΑ! (Μεταξυ των οποιων, δυο τουλαχιστον "σουιτες"! Τους "αρχοντες" θελω να μαθω!! :P ) Ακριβωςδεν ηξερε, μιας και, απ'οτι υποθετει, εχουν κλεισει και 2-3, χωρις να αναφερουν το forum.. Τελος παντων, με βαση τα νουμερα, μαλλον ειμαστε οκ! Επεισης, μου ειπε, οτι εχουμε "καταλαβει" ολο το "Αγναντι" (μιας και εχει μονο 12 δωματια) και τουλαχιστον 7, απο το "Ανατολη"! Ακομα! (Σημαντικο!) Η αιθουσα εστιατοριου στο "Αγναντι" μπορει να φιλοξενησει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300 ατομα!! και, επειδη ειναι Σαββατοβραδο, θα εχει πληρη κουζινα! (Οτι θελει ο καθεις.. Για λεπτομερειες, θα με παρει τηλ. Πεμπτη πρωι..) Σε συναρτηση με το προηγουμενο post μου, λεω να μιλησουμε και με τον "Κελεπουρη" (που ειναι "εντος χωριου") και αποφασιζουμε ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2009 από τον black_hawk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Νεοτερα τωρα, μετα απο σχετικη επικοινωνια που ειχα με τα ξενοδοχεια "Αγναντι" και "Ανατολη" Σαν "mybike", εχουμε κλεισει (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!) 19 ΔΩΜΑΤΙΑ! (Μεταξυ των οποιων, δυο τουλαχιστον "σουιτες"! Τους "αρχοντες" θελω να μαθω!! :P ) Ακριβωςδεν ηξερε, μιας και, απ'οτι υποθετει, εχουν κλεισει και 2-3, χωρις να αναφερουν το forum.. Τελος παντων, με βαση τα νουμερα, μαλλον ειμαστε οκ! Επεισης, μου ειπε, οτι εχουμε "καταλαβει" ολο το "Αγναντι" (μιας και εχει μονο 12 δωματια) και τουλαχιστον 7, απο το "Ανατολη"! Ακομα! (Σημαντικο!) Η αιθουσα εστιατοριου στο "Αγναντι" μπορει να φιλοξενησει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300 ατομα!! και, επειδη ειναι Σαββατοβραδο, θα εχει πληρη κουζινα! (Οτι θελει ο καθεις.. Για λεπτομερειες, θα με παρει τηλ. Πεμπτη πρωι..) Σε συναρτηση με το προηγουμενο post μου, λεω να μιλησουμε και με τον "Κελεπουρη" (που ειναι "εντος χωριου") και αποφασιζουμε ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ! :D ωραίος ο πτηνός!!!! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 ωραίος ο πτηνός!!!! :D "ΜΑΥΡΟ ΠΤΗΝΟ"! please... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 "ΜΑΥΡΟ ΠΤΗΝΟ"! please... :P χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Οσοι παλιοι ερθετε και εχετε αυτοκολλητα mybike φερτε τα μαζι σας καλου κακου ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Νικο 90% να παμε απο Αρτα-Βουλγαρελι..... Το σιγουρέψατε αυτό; Σε περίπτωση που πάτε από πάνω (Γιάννενα-Μέτσοβο-Παναγιά κλπ) και κάνετε και το πέρασμα από Περτούλι, λέμε να σας περιμένουμε εκεί Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 "ΜΑΥΡΟ ΠΤΗΝΟ"! please... Μαυρογέρακα, τι ώρα έχει μάζωξη και πού??? (μιλάω για Σαββατο που θα έχουν ανέβει όλοι...) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Μαυρογέρακα, τι ώρα έχει μάζωξη και πού??? (μιλάω για Σαββατο που θα έχουν ανέβει όλοι...) Aυτο, τελικα, θα το αποφασισουν (αφου δοκιμασουν! :P) οσοι πανε απο την Παρασκευη (μιας και οι περισσοτεροι θα ερθουμε Σαββατο) αλλα, οπως και να'χει, ΟΧΙ! εξω απο το χωριο! (Να μην χρειαζεται οχημα δλδ, για τη μεταφορα μας προς και απο εκει! ;) ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 οπως και να'χει, ΟΧΙ! εξω απο το χωριο! (Να μην χρειαζεται οχημα δλδ, για τη μεταφορα μας προς και απο εκει! ;) ) Χμ, μπορούμε να δανειστούμε κανένα τρέιλερ από το χωριό, να το κοτσάρουμε στο τρακτέρ σου και με έναν designated rider να μεταφερθούμε όλοι μαζί, χωρίς άγχος για το πόσο θα πιούμε. Κάπως έτσι: :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2009 Χμ, μπορούμε να δανειστούμε κανένα τρέιλερ από το χωριό, να το κοτσάρουμε στο τρακτέρ σου και με έναν designated rider να μεταφερθούμε όλοι μαζί, χωρίς άγχος για το πόσο θα πιούμε. Κάπως έτσι: :P Αμα το οδηγας εσυ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! :lol: :lol: :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Χμ, μπορούμε να δανειστούμε κανένα τρέιλερ από το χωριό, να το κοτσάρουμε στο τρακτέρ σου και με έναν designated rider να μεταφερθούμε όλοι μαζί, χωρίς άγχος για το πόσο θα πιούμε. Κάπως έτσι: :P ΟΧΙ ρε Γιώργο................................................ δεν τα λένε έτσι αυτά, πρωί-πρωί..................βγήκε ο καφές απο τα ρουθούνια.......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Τα μπλουζάκια "mybike" μην ξεχάσετε όσοι έχετε!!! Γιατί σιγά μη θυμόμαστε τόσα ονόματα. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες