hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Μας λένε ψώνια κτλ έστω κι αν δεν ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Το θέμα είναι ότι σε κάποιες άλλες ισχύει και χτες μάλιστα το διαπίστωσα από πρώτο χέρι. Προσωπικα γνωριζω 3 περιπτωσεις ανθρωπων που ειχαν/εχουν το r1200gs (ο ενας εχει το adv) και εχουν κανει βαρια-βαρια, ολοι μαζι, 30.000χλμ. Οπως μερικοι δεν εχουν σπιτι να μεινουν, ή νοικιαζουν, ή μενουν σε τρωγλη, ή παραμεριζουν ουσιαστικες αναγκες που βελτιωνουν το επιπεδο ζωης, αλλα απεξω παρκαρει το μερτσεντε, το μπε-μπε κλπ, ετσι τεινει να γινει και με τα μηχανακια. Περι ορεξεως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 καλα αραξτε λιγο Βαλεντινοι Ρωσοι.... Δεν το είπα βρε για να το παίξω γρήγορος ή μειώσω το FMX μια χαρά μοτόρι είναι. Απλά για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι μόνο οι BMWdes και καλά ψωνισμένοι. Σου πέταξε 2 ακράπες πάνω και επειδί κάνει σαματά νομίζει ότι τα πατάει όλα και είναι ο βασηλιάς του κόσμου...........βλέπεις μια ωραία καλοδιατηρημένη και προσεγμένη μηχανή του ίδιου βεληνικούς με την δική σου και αντί να κάνεις ένα νεύμα τον μειώνεις; Εκεί θέλησα να σταθώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 ποτε μου δεν καταλαβα οσους κατακρινουν εναν αλλο ''μηχανοβιο'' με βαση τη δικη τους λογικη ... αν καποιος ειναι ψωναρα επειδη εχει BMW εμενα για πιο λογο θα πρεπει να με ιντριγκαρει ή να με ενοχλει .... και στο κατω κατω μαυτη την ενοια υπαρχουν ψωνια καθε μαρκας ... Ο τυπος που περιγραφει ο ALX ειναι απλα ενας κομπλεξικος αγενης και δεν νομιζω οτι αντιπροσωπευει τον μεσο ορο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Πόσα χιλιόμετρα έχεις του λέω. Δεν έχω πολλά... γύρω στα 15000χιλ μου λέει. Κι είναι μοντέλο? 2006 μου απαντάει (ταξιδιάρης ο τύπος λέμε) Χρειάζεται να σας πω κι άλλα για να καταλάβετε πως ο τύπος είχε κατέβει από την 520 και πήρε την GT για να πουλάει μούρη? Ρε ουστ... 15.000χλμ??? Του '06??? Ρε με το DRZ εχω κανει 18+000 στα 2 χρονια που το εχω! Σουνιο-Αλεποχωρι??? Τουλαχιστον εγω εχω παει και ενα Αιγιο με το ποταπο και φτηνιαρικο μηχανακι μου ! Ου ρε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 15.000χλμ??? Του '06??? Ρε με το DRZ εχω κανει 18+000 στα 2 χρονια που το εχω! Σουνιο-Αλεποχωρι??? Τουλαχιστον εγω εχω παει και ενα Αιγιο με το ποταπο και φτηνιαρικο μηχανακι μου ! Ου ρε!!! Άντε ρε με το μπρίκι σου και εσύ....παλιοΤαρζάν Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Δεν το είπα βρε για να το παίξω γρήγορος ή μειώσω το FMX μια χαρά μοτόρι είναι. Απλά για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι μόνο οι BMWdes και καλά ψωνισμένοι. Σου πέταξε 2 ακράπες πάνω και επειδί κάνει σαματά νομίζει ότι τα πατάει όλα και είναι ο βασηλιάς του κόσμου...........βλέπεις μια ωραία καλοδιατηρημένη και προσεγμένη μηχανή του ίδιου βεληνικούς με την δική σου και αντί να κάνεις ένα νεύμα τον μειώνεις; Εκεί θέλησα να σταθώ. οκ χαιρομαι που εισαι καλοπροαιρετος ,επειδη ειχα fmx τυγχανει να το αγαπω αυτο το μηχανακι και να σου πω την αληθεια σε ΕΥΘΕΙΑ με ειχε πατhσει ενα drz παλια και το χω αχτi! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 εγώ το μόνο που θα προσθέσω για τους μερικούς στενόμυαλους φαν της bmw και των αντίστοιχων ευρωπαικών εταιριών (τα οποία είναι πολύ αξιόλογα ασχέτως αν δεν μου αρέσουν αισθητικά) είναι το ότι λόγω ακριβότερου κόστους κατασκευής λόγω χώρας προελεύσεως, και κατα συνέπεια ακριβότερης λιανικής τιμής, ασπάζοντε το τροπάριο ότι σου προσφέρουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής, και με άλλα λόγια είναι εγγύηση το μοτόρι. κατα τ'αλλα τι σας πειράζει αν κάποιοι παινεύουν την μάρκα τους? να τους πέσει και να τους πλακώσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 οκ χαιρομαι που εισαι καλοπροαιρετος ,επειδη ειχα fmx τυγχανει να το αγαπω αυτο το μηχανακι και να σου πω την αληθεια σε ΕΥΘΕΙΑ με ειχε πατhσει ενα drz παλια και το χω αχτi! :lol: Μηπως ημουν εγω δασκαλε? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 δεν φταίνε οι μηχανές για τους οδηγούς τους αυτοί οι άνθρωποι δεν σώζωνται με τίποτα, και απο όσο φαίνεται δεν ζουν , ολα στη ζωή τους είναι μια ψευδαίσθηση τους αφήνω λοιπόν στο όνειρο τους ................καλά κρασσσσσσσσσσσσσσά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Πάντως αυτοί με τα FMX συναγωνίζονται τα ΧΤ σε γληγοράδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Πάντως αυτοί με τα FMX συναγωνίζονται τα ΧΤ σε γληγοράδα άλλο πράμα όμως ο συναγωνισμός (στο δρόμο) και άλλο στο πορτοφόλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Στην νοοτροπία όμως έχουμε ισοπαλία, εκεί ήθελα να καταλήξω. Όπως αυτός που πήρε την Κ1200 νομίζει ότι έχει την ακριβή σειρά και συμπεριφέρεται αναλόγως, το ίδιο και αυτοί με τα ΧΤ και τα FMX, νομίζουν ότι έχουν τα γληγορότερα μονοκύλινδρα και αναλόγως συμπεριφέρονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 αν είναι όπως τα λές τότε αν έλεγε στον Άλεξ (έχω το Κ τζι κι ελ τούρμπο . τα πάμε μια ψιλή μέχρι το Σούνιο) το θέμα μάλλον δεν θα υπήρχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Δεν έθεσε θέμα ταχύτητας αλλά κόστους. Νομίζω γράφω ελληνικά και όχι αλαμπουρνέζικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) Στην νοοτροπία όμως έχουμε ισοπαλία, εκεί ήθελα να καταλήξω. Όπως αυτός που πήρε την Κ1200 νομίζει ότι έχει την ακριβή σειρά και συμπεριφέρεται αναλόγως, το ίδιο και αυτοί με τα ΧΤ και τα FMX, νομίζουν ότι έχουν τα γληγορότερα μονοκύλινδρα και αναλόγως συμπεριφέρονται γι' αυτό το έγραψα .... ας τ' αφήσουμε 'όμως δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 από τον οινοχόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεν το είπα βρε για να το παίξω γρήγορος ή μειώσω το FMX μια χαρά μοτόρι είναι. Απλά για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι μόνο οι BMWdes και καλά ψωνισμένοι. Σου πέταξε 2 ακράπες πάνω και επειδί κάνει σαματά νομίζει ότι τα πατάει όλα και είναι ο βασηλιάς του κόσμου...........βλέπεις μια ωραία καλοδιατηρημένη και προσεγμένη μηχανή του ίδιου βεληνικούς με την δική σου και αντί να κάνεις ένα νεύμα τον μειώνεις; Εκεί θέλησα να σταθώ. Well αυτό που λες ισχύει και ήταν πραγματικά άσχημο αυτό που έκανε ο fmxάκιας.. Πρώτη φορά που ήρθα σε επικοινωνία νοηματικά με μοτοσυκλετιστή ήταν όταν ενα Duke 640 Κοκκινόμαυρο σε φανάρι μου κάνει νεύμα "ωραίο" (με τα 3 δάκτυλα και τα 2 κλειστά) και εγώ αμηχανεύτηκα στα μπαμ! έκανα απλα ένα " " ήταν πολύ ωραία αίσθηση. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 από τον Voliminal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Την μοστρα ολοι λιγο πολυ την θελουμε ολοι θελουμε ενα ωραιο μηχανακι που να το χαζευουνε ολοι το θεμα ειναι να μην προκαλεις και να μην χλεβαζεις τον αλλο που σεν μπορει να παρει αυτο που εχεις εσυ!! λεφτα μπαμπα κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pause 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Σπέραααα, Αν υπάρχει κοινωνικο-μοτοσυκλετιστικός ρατσισμός αναμεταξύ μας?? Ε, λοιπόν θα πάρω κάποια μέρα όποιον απο εσάς θέλει και θα γυρίσουμε κέντρο Αθήνας με το ΥΒΡρι και τότε θα δείτε "βλέμματα" που μαζεύει κι εγώ κι αυτό, ειδικά όταν φοράω κανένα κουστούμι λόγω δουλειάς...Λές κι είμαι από άλλο πλανήτη.. Και τί αντιμετώπιση έχω με το Bandit..Μέρα με τη νύχτα.. Αλλά στο χωριό μου (είμαι και βέρος Αθηναίος) έχουμε μια παροιμία "..η μούρη γαμάει τον κώλο.." Οπότε, όποιος μπορεί και με όποιον τρόπο μπορεί επιδεικνύεται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Την μοστρα ολοι λιγο πολυ την θελουμε ολοι θελουμε ενα ωραιο μηχανακι που να το χαζευουνε ολοι το θεμα ειναι να μην προκαλεις και να μην χλεβαζεις τον αλλο που σεν μπορει να παρει αυτο που εχεις εσυ!! λεφτα μπαμπα κτλ Όχι απαραίτητα φίλε και συνάδελφε Βαζελάκο μου. Μπορεί ο άλλος να έχει την δυνατότητα να πάρει την ίδια ή και ακόμα "καλύτερη" μηχανή από την δκή σου, αλλά να μην το κάνει για τον Α ή Β λόγο. Σημαίνει ότι είσαι καλύτερος εσύ ή θα τον μειώσεις και θα τον καταξιώσεις στα πάντα; Γιατί αυτό τήνει να κάνει ο κόσμος πλέον...... βλέπει πχ BMW και Mercendes και λεεί....καταξιωμένος άνθρωπος (και ας βγαζει 1000 ευρά και ας είναι πνιγμένος στα χρέη και ας κερατώνει την γυναίκα του και ας είναι και ρεμάλι και ας 10002) Και βλέπει τον καγκουροΧΤάκια ή τον τυπάκο με το fiatακι και λέει.....α τον κακόμοιρο τον φτωχαδάκο ή τον παλιο αλήτη (και ε'ιναι διευθυντικό στέλεχος και ας χέζετε στο τάλιρο και ας είναι ο καλύτερος σύζηγος και άνθρωπος και ας έχει χτίσει και μια βιλλάρα στο Σοούνιο και ας 1000000000000000000000002) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Εγώ τι να κάνω τώρα? Να οδηγάω την Ζ4 της κόρης μου?Ή να μην την οδηγώ... Θα με παρεξηγήσουν? Λέτε? Είναι και BMW να πάρει ευχή!! Πρόβλημα,μέγα πρόβλημα!Δεν μπορούσε να είναι άλλη μάρκα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Εγώ τι να κάνω τώρα? Να οδηγάω την Ζ4 της κόρης μου?Ή να μην την οδηγώ... Θα με παρεξηγήσουν? Λέτε? Είναι και BMW να πάρει ευχή!! Πρόβλημα,μέγα πρόβλημα!Δεν μπορούσε να είναι άλλη μάρκα? να μη την οδηγείς να μου τη δόσεις σε μένα μη σε βρίζουν κιόλας :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Ελα ρε που ασχολειστε σοβαρα με τους διαφορους χαζολεβιεδες... Ρε ΑLX επρεπε να τον αρχισεις στο δουλεμα τον τυπο να ασπρισει απο το κακο του. Επρεπε να του πεις οτι το φτηνο το εχεις για τις δουλειες στην πολη και για τα ταξιδια εχεις μια Goldwing και πριν καταληξεις στο Honda κοιταξες και τα LT αλλα ηταν λιγο φτηνιαρικα για τα γουστα σου κτλ.... Έγραψες λέμε............................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) 15.000χλμ??? Του '06??? Ρε με το DRZ εχω κανει 18+000 στα 2 χρονια που το εχω! Σουνιο-Αλεποχωρι??? Τουλαχιστον εγω εχω παει και ενα Αιγιο με το ποταπο και φτηνιαρικο μηχανακι μου ! Ου ρε!!! και εσυ μικρος εισαι με το παλιο πιστονι μου 17000 σε 1 χρονο ! με το 50αρι και με το καινουργιο πιστονακι 2000 :P Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 από τον DeadShadoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 εγώ πως θα γίνει να μάθω πόσα χιλιόμετρα έχω κάνει? ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Woo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Εχω δύο ενστάσεις 1. Το θέμα δεν έπρεπε να είναι στα γενικά , μα στα ανεκδοτα... έχω λιωσει/κλάσει στα γέλια :D 2. Πολύ το σοβαρεψατε στα τελευταια ποστ και εχω ψιλοξενερωσει μα οκκκκκκκ -_- τα ψωνια εχουν γεμισει την ελλαδα,η μαλλον η ελλαδα εχει γεμισει απο ψωνια.θα σας πω ενα.μενω κοντα santa barbara και εχω πετυχει στο βενζιναδικο bmw 520 να βαζει βενζινη 3 ευρω... .εμεινα που να παει ο τυπος?αλλα το εργαλειο πλυμενο με αντολαστιχα και με στυλ καπετανιου B) ΕΛΕΟΣ Είναι μια κλασική περιπτωση τύπου που δεν εχει να φαει , μα την μόστρα θα την κάνει... Ακου και ενα μικρο αστειο απο τα παλια... Η μανα μου που μένει στις εργατικες της κηφησιας , όταν έγινε ο σεισμος το 99 πολλες απο τις πολυκατοικιες αρχικα κοκκινιστηκαν και μερικες οικογενιες εμειναν σε λυομενα ... Υπηρχε ενα τουμπανιασμενο audi A4 turbo ( η ακριβη η έκδοση B) ) και ο τυπος μένει στο λυόμενο απο τότε ( βεβαια το σπιτι το έφτιαξε και πλεόν το νοικιαζει ο καραγυφτας) και σημειωτέον τότε η αξία του αυτοκινητου του ήταν ελαφρως μεγαλυτερη απο αυτη του σπιτιου του... Απλα Ελεος Aναλόγως της έκδοσης. Αν πάρεις την ακριβή έκδοση της ακριβής σειράς που έχει και αυτό το έξτρα μπαλόνι χόβερ κραφτ, ναι. Αν πάρεις την οικονομική έκδοση όχι. Αχαχαχαχαχαχα εδω μπορω να πω πως αρχισα να γελάω μονος μου στο γραφειο και οι λοιποι να με κοιτανε σαν χαζοι .. (ερωτηση η ακόμα πιο ακριβη έκδοση έχει και τεντοπανο επάνω απο τον οδηγο ώστε αν πεσει απο τον γρεμο να λειτουργει το μπεμπε και ως παραπεντε? Πέρυσι το καλοκαίρι έξω από τα Τρίκαλα.... Είχα πάει Βόλο για δουλειές και σταματώ στην επιστροφή με το αυτοκίνητό μου να βάλω βενζίνη (FIAT PUNTO). Κατεβαίνω να ξεκλειδώσω την τάπα βενζίνης για να μου βάλει ο τύπος (55-60 χρονών) βενζίνη και μόλις βάζει μέσα τη μάνικα ακούω: "Πάρε κανα άλλο αμάξι, αυτά που έχουν κλειδαριές στις τάπες είναι για τους φτωχομπινέδες!!!!" Μόλις που είχε πάρει μπροστά η αντλία είχα βάλει περίπου 1 ευρώ... Η απάντηση μου: "Βγάλε την αντλία ΤΩΡΑ καραγκιόζη που ήρθα να σου δώσω τα λεφτά μου και με λες και φτωχομπινέ!! Να βάζεις βενζίνη μόνο σε BMW και ΜΕRCEDES" Μέσα σε φωνές και συγγνώμες του πετάω το 2 ευρώ (1,70 είχε προλάβει να βάλει) και του λέω: Πάρε και μπουρμπουάρ νάχεις.... φτοχωμπινέ!!!! Και ΣΠΙΝΙΙΑΡΟΝΤΑΣ ΕΦΥΓΑ Τι ΜΛΚΣ..... +1 ανεχεια στους καραγκιοζιδες και κομπλεξικους τελος ... σωστη αντιδραση για να καταλαβει και ποσο μαλακας είναι .. Αυτο που θελω να πω εγω ειναι πως τετοιου τυπου τυπακια ηρθαν στην μοτοσυκλετα απο τον κοσμο των κουτακηδων οταν αρχισε αυτη η διαφθορα και πειστηκαν καποιοι πως ενα gs1200 ειναι το αντιστοιχο Χ5 και ειναι οτι πρεπει για καφε στο κολωνακι..... Ειναι μια ιδιαιτερη ρατσα μοτοσυκλετιστων που αγοραζει ενα RT παραδειγμα για να κανει τη διαδρομη Συνταγμα-Μικρολιμανο η οποια επειδη εχει μια Συγγρου και λιγη παραλια χρειαζεται ταξιδιαρικο μηχανημα για να γινει... Προσωπικα τους εχω ονομασει σετακηδες αναβατες γιατι μαζι με την μοτο ψωνιζουν και ολα τα αξεσουαρ της συγκεκριμενης εταιρειας(ρουχα,παπουτσια,μπαγκαζιερα,κρανος,σωβρακο,κτλ..)μονο και μονο για να ειναι η μοτοσυκλετα τους full extra και να ειναι και οι ιδιοι σετ με το μοτορι τους.... Αυτο είναι δυστηχως μια μεγαλη αληθεια και η ''μπαλα'' περνει και τους υπολοιπους μπεμπεκιδες ... Ξέρω 6 ατομα με Gs1200 και απο αυτούς οι 4 δεν είχαν ξανα μηχανη στην ζωη τους (και πολυ απλά μιας και δεν μπορούσαν να παρουν αυτοκινητο της εταιρίας ...) το πήραν στα 30 φευγα για να λένε πως έχουν μπεμπε ... οι αλλοι δυο ειναι συνειδητοποιημένοι μηχανοβιοι και ξέρουν για ποιον λόγο αγόρασαν το εργαλείο... Που να δειτε τι θα γινει ΕΑΝ.......................βγαλει και η PORSCHE δυτροχα. Μόνο και μόνο για να κάνει το κλειδι την εμφανιση του στο τραπεζάκι της καφετεριας , θα γεμίσει ο κόσμος Porche παπια 125cc Ε......τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Πήρες το FJR το μοτόρι/διατημόπλοιο και το πολύ πολύ να ανέβεις μέχρι το κεφαλάρι από την Αγία παρασκευή για ένα απερετίφ και θες να σε πω και μηχανόβιο-μοτοσυκλετιστή;Επιδηξίας της πλάκας είσαι και μόλις σκάσω πχ έγώ με το DR από την Πάτρα σερί πάνω στη σέλα σανίδα στο κεφαλάρι με κοιτάς και γελάς...... Ε όχι ρε μάστορα. Άλλο είναι να πάρεις κάτι ακριβό και τουμπανιασμένο και να το χαίρεσαι και να κοιτάς την απόλαυση και την δουλεία σου και άλλο να το πάρεις για να το παίζεις υπεράνω και να σνομπάρεις όλους τους άλλους επεισή έσκασες το μαρούλι και το πήρες. Δεν σου φτιάχνει το όχημα τον χαρακτήρα και την κλάση σου ως άτομο. Αλλά στην Ελλάδα μας και ειδικότερα στην Αθήνα έισαι ότι δηλώσεις , 'οτι φοράς και ότι οδηγείς. (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα έτσι, μην παρεξηγηθούμε) +666 οι υπερανω και οι μπλαζε τυποι και γκομενες εχουν γεμίσει το ΛΑ (λεκανοπέδιο αττικης) Μήπως να πάρουμε όλοι BMW να τις βλέπουν να κυκλοφορούν περισσότερες από τα παπιά και να ξενερώσουν κάτι τέτοιοι τύποι;;;;;;; Καλή η ιδέα σου :P ... μαααααααα......ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες