moonshadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Γεια σας ειχα γραψει ενα θεμα για μια αδικη κληση που μου ριξεσ ενσ αστυνομικοσ ενω καθομουνα στο μαγαζι,με το δοιηκιτη δεν εβγαλα ακρη οπωσ αναμενοτανε αλωστε. Και ο κυριοσ το ξανακανε και οχι μονο αυτο αλλα και αφερεση διπλωματοσ κ αδειασ παρακαλω!! Ετσι χωρισ λογο χωρισ να υπαρχει μπλοκο !! ΔΕ ξερω τι να κανω δε μπορω να κυκλοφορισω με το μηχαβακι εωοειτε γιατι μου την εχει στημενη σημερα περιμενε εξω απ τη δουλεια!! Οταν ηρθα σε επαφη με τα αφετικα μου μηπως εχουν καποιον γνωστο να βοηθησουνε αυτοι με διωξαν φοβουμενοι πωσ θα κυνιγισει και αυτοθσ!1 Οποτε εμεινα με τισ κλησεισ χωρισ χαρτια κ χωρισ δουλεια κ πλεον φοβαμε ακομα κ πεζοσ να βγω απ το σπιτι μου καθωσ τοσα ακουγοντε οτι μπορει να με χρεωσει καποιοσ χωρισ να κανω τιποτα!! ΤΙ κανω μπορει καποιοσ να μου πει υπαρχει καπου που μπορο να καταγλεινω αστυνομικο?παιδια μιλαμε για τρομοκρατια κ μια ολοκληρη επειχηρηση ακομα φοβηθηκε οχι απλα να μπλεξει αλλα να με εχει υπαληλο λεσ και ειμαι δολοφονος!! Α επισησ ο δικηγοποσ μου πε μη μπλεξεισ δε βγαζεισ ακρη μ αυτουσ!!Οποτε τι κανω ρε παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Γεια σας ειχα γραψει ενα θεμα για μια αδικη κληση που μου ριξεσ ενσ αστυνομικοσ ενω καθομουνα στο μαγαζι,με το δοιηκιτη δεν εβγαλα ακρη οπωσ αναμενοτανε αλωστε. Και ο κυριοσ το ξανακανε και οχι μονο αυτο αλλα και αφερεση διπλωματοσ κ αδειασ παρακαλω!! Ετσι χωρισ λογο χωρισ να υπαρχει μπλοκο !! ΔΕ ξερω τι να κανω δε μπορω να κυκλοφορισω με το μηχαβακι εωοειτε γιατι μου την εχει στημενη σημερα περιμενε εξω απ τη δουλεια!! Οταν ηρθα σε επαφη με τα αφετικα μου μηπως εχουν καποιον γνωστο να βοηθησουνε αυτοι με διωξαν φοβουμενοι πωσ θα κυνιγισει και αυτοθσ!1 Οποτε εμεινα με τισ κλησεισ χωρισ χαρτια κ χωρισ δουλεια κ πλεον φοβαμε ακομα κ πεζοσ να βγω απ το σπιτι μου καθωσ τοσα ακουγοντε οτι μπορει να με χρεωσει καποιοσ χωρισ να κανω τιποτα!! ΤΙ κανω μπορει καποιοσ να μου πει υπαρχει καπου που μπορο να καταγλεινω αστυνομικο?παιδια μιλαμε για τρομοκρατια κ μια ολοκληρη επειχηρηση ακομα φοβηθηκε οχι απλα να μπλεξει αλλα να με εχει υπαληλο λεσ και ειμαι δολοφονος!! Α επισησ ο δικηγοποσ μου πε μη μπλεξεισ δε βγαζεισ ακρη μ αυτουσ!!Οποτε τι κανω ρε παιδια? Πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά της αστυνομίας στην Αθήνα και ζήτα το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων. Εκεί πες με λεπτομέρειες το πρόβλημά σου!!! Επίσης καλό θα ήταν να δώσεις δημοσιότητα στο θέμα. Πάρε πχ τηλέφωνο στον Τριανταφυλόπουλο, στείλε email στην ZOUGLA.GR , ενημέρωσε όλα τα κανάλια! Κράτα μας ενήμερους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Να πιασεις τον αστυνομικο απο τα αυτια καιιιι ........... Περα απο την πλακα ομως, δεν ξερω πως να σε βοηθησω φιλε μου :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 φιλε το προβλημα σου ειναι σοβαρο!!! παρε τηλεφωνο και την ιδια την αστυνομια και πεστο. ανεφερε και τον συγκεκριμενο μαγκα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Γεια σας ειχα γραψει ενα θεμα για μια αδικη κληση που μου ριξεσ ενσ αστυνομικοσ ενω καθομουνα στο μαγαζι,με το δοιηκιτη δεν εβγαλα ακρη οπωσ αναμενοτανε αλωστε. Και ο κυριοσ το ξανακανε και οχι μονο αυτο αλλα και αφερεση διπλωματοσ κ αδειασ παρακαλω!! Ετσι χωρισ λογο χωρισ να υπαρχει μπλοκο !! ΔΕ ξερω τι να κανω δε μπορω να κυκλοφορισω με το μηχαβακι εωοειτε γιατι μου την εχει στημενη σημερα περιμενε εξω απ τη δουλεια!! Οταν ηρθα σε επαφη με τα αφετικα μου μηπως εχουν καποιον γνωστο να βοηθησουνε αυτοι με διωξαν φοβουμενοι πωσ θα κυνιγισει και αυτοθσ!1 Οποτε εμεινα με τισ κλησεισ χωρισ χαρτια κ χωρισ δουλεια κ πλεον φοβαμε ακομα κ πεζοσ να βγω απ το σπιτι μου καθωσ τοσα ακουγοντε οτι μπορει να με χρεωσει καποιοσ χωρισ να κανω τιποτα!! ΤΙ κανω μπορει καποιοσ να μου πει υπαρχει καπου που μπορο να καταγλεινω αστυνομικο?παιδια μιλαμε για τρομοκρατια κ μια ολοκληρη επειχηρηση ακομα φοβηθηκε οχι απλα να μπλεξει αλλα να με εχει υπαληλο λεσ και ειμαι δολοφονος!! Α επισησ ο δικηγοποσ μου πε μη μπλεξεισ δε βγαζεισ ακρη μ αυτουσ!!Οποτε τι κανω ρε παιδια? σε σταματησε η ετσι στο ακυρο ηρθε και στο πειρε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Για ποιόν ακριβώς λόγο σε έγραψε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moonshadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Ηταν εκει απ εξω στημενοσ και με εγραψε κρανοσ παιδια ανεβηκα στο μηχανακι κ ηρθε πριν το φορεσω!!Για γελια δηλαδη!! Μου το πε ξεκαθαρα πωσ για το προηγουμενα περιστατικο με γραφει κ γι αυτο θα συνεχισει να με κυνηγαει με ψαχνετε για παραβαση εχει σκαλωσει ο ανθρωποσ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 ρε φιλε...τετεια ατομα δεν ωαζουν μυαλο...ο μονος τροπος να δρασεις ειναι underground....που σημαινει....πληρωσε κανα τσογλανι να του σπασει το αμαξι :P Τωρα και να τον αναφερεις...εδω δεν σε βοηθαει ο δικηγορος σου...αυτοι θα μπουν σε διαδικασια? Σκατα η φαση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) συγχωρεσε με αν κανω λαθος αλλα πολυ περιεργα τα πραγματα μου φαινονται φιλε.πρεπει να εχει τρελο σκαλωμα μαζι σου ο τυπος και ποιος ξερει για ποιο λογο. αν οντως ειναι ετσι τα πραγματα παντως μην καθεσαι με σταυρωμενα χερια ,και ο δικηγορος σου πολυ κακως δεν κανει κατι κατα την γνωμη μου ,συνηθως οι μπατσοι φοβουνται τους δικηγορους και οχι το αντιθετο. παρε στο εσωτερικων υποθεσεων ,πηγαινε στον διοικητη του ,παρε αλλον δικηγορο ,τα καναλια ,τον καραμανλη ,κανε κατι παντως αν εχεις δικιο και εισαι καθαρος ,μην τον αφησεις να σε μπιιιιιιπ.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 από τον gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Επομενη σηναντηση του mybike ειναι.......... κατω απο το σπιτι του μπατσου για να μιλισουμε ομορφα και πολιτισμενα ενοειτε (λεεεεμε τωρα) :D :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ????????????? πως τα ανεχεσε ολα αυτα?εχασες το δηπλομα,την αδεια και τη ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!τι περιμενεις για να αντιδρασεις? παρε δυκιγορους καναλεια κ δεν ξερω τι αλλο θα βρεις κ τραβα γ....α του την υπαρξη. (ολλα αυτα με την προηποθεσει οτι εχεις δικειο κ δεν μεγαλοποιεις τα πραγματα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moonshadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Εγραψα στο πρηγουμεο θεμα το λογο που με κυνιγαει!!Ψαχνω να βρω τι μπρορω να κανω ρε παιδια ουτε για δικιγοπρυσ εχω τα λεφτα ουτε πλουσιουσ γνωστουσ ουτε τισ διασυνδεσεισ γιαυτο ραταω κ δω κ οπιον γνωστο εχω ωστε οτι κανω βα χει αποτελεσμα κ να ναι το ποιο σωστο..Ευχαριστω παντωσ για τισ απαντησεισ σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ermis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 To σκοίσατε το θαίμα ρε κάφρει... Τέσπα, αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο και δεν προκάλεσες την συμπεριφορά του μπάτσου, με οποιοδήποτε τρόπο. Πας στον Διοικητή του και δεν του ζητάς απλά να σου σβήσει την κλήση λέγοντας του ότι "ένας ηλίθιος μπάτσος με έγραψε επειδή δεν φορούσα κράνος" Ζητάς να κάνεις έγγραφη αναφορά στο συγκεκριμένο και εννοείτε με την συμβουλή δικηγόρου. Και άστο μετά να πάρει το δρόμο του... Δεν χρειάζεται ούτε απειλές ούτε υστερίες... Απλή αναφορά και έχουν διαδικασίες οι ίδιο να προωθηθεί αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 αλλαξε δικηγορο... κατηγγηλε τον στο εσωτερικων υποθεσεων διεδωσε το σε οποιο ρουφιανο θες (τριανταφυλοπουλο πχ τροκτικο αν και ειναι αναξιοπιστο οποιον θες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moonshadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 To σκοίσατε το θαίμα ρε κάφρει... Τέσπα, αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο και δεν προκάλεσες την συμπεριφορά του μπάτσου, με οποιοδήποτε τρόπο. Πας στον Διοικητή του και δεν του ζητάς απλά να σου σβήσει την κλήση λέγοντας του ότι "ένας ηλίθιος μπάτσος με έγραψε επειδή δεν φορούσα κράνος" Ζητάς να κάνεις έγγραφη αναφορά στο συγκεκριμένο και εννοείτε με την συμβουλή δικηγόρου. Και άστο μετά να πάρει το δρόμο του... Δεν χρειάζεται ούτε απειλές ούτε υστερίες... Απλή αναφορά και έχουν διαδικασίες οι ίδιο να προωθηθεί αυτό. Αναφορα για τη συμπεριφορα του που με κινιγαει?Για το οτι ειναι αδικη η κληση?Αν μπορεισ εξηγησε μου τι ειναι αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 δε κοιτας να κυνηγησεις τους μαλακες στην δουλεια σου που σε διωξανε λεω εγω?Με τον τροχαιο παει τελειωσε.( σιγα μην βρεις το δικιο σου, Αν εχεις, με το να του κανεις αναφορα). Τι εσωτερικων υποθεσεων καθεστε και του λετε ωρε? Το θεμα σου εδω ειναι η δουλεια σου,το ξαναλεω. Τι δουλεια ειναι αυτη και τι σκατα αφεντικα που σε απολυσανε?με αυτη την χαζη δικαιολογια?Μην τους γραψει και αυτους? Να πω την αληθεια δεν πολυ καταλαβα τι στο καλο εγινε και για πιο λογο λες οτι φοβασαι να βγεις απο το σπιτι σου.Τι θα πει θα με χρεωσουν κατι χωρις να εχω κανει?Καμια δολοφονια μηπως?ή καμια ληστεια? Τι καθεσε και σκεφτεσαι βρε ανθρωπε?Χαλαρωσε λιγο. Σε τοσο κλειστη κοινωνια ζεις (επαρχια? που γνωριζονται ολοι μεταξυ τους? Τι ηλικια εχεις?) Εχεις λεφτα να δωσεις σε δικηγορους? να σε κανει τι? ο δικηγορος? να παει να πει ο πελατης μου εφαγε αδικη κλιση? τον πελατη μου τον εβαλε στο ματι ο τροχαιος? Στη δουλεια σου σε πληρωνανε κανονικα? ενσημα σε κολουσαν? υπερωριες σε πληρωνανε? αργιες?ηταν νομιμη η απολυση?κτλ Αυτα να π[ας να κυνηγησεις,εκει αξιζει ο δικηγορος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moonshadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 δε κοιτας να κυνηγησεις τους μαλακες στην δουλεια σου που σε διωξανε λεω εγω?Με τον τροχαιο παει τελειωσε.( σιγα μην βρεις το δικιο σου, Αν εχεις, με το να του κανεις αναφορα). Τι εσωτερικων υποθεσεων καθεστε και του λετε ωρε? Το θεμα σου εδω ειναι η δουλεια σου,το ξαναλεω. Τι δουλεια ειναι αυτη και τι σκατα αφεντικα που σε απολυσανε?με αυτη την χαζη δικαιολογια?Μην τους γραψει και αυτους? Να πω την αληθεια δεν πολυ καταλαβα τι στο καλο εγινε και για πιο λογο λες οτι φοβασαι να βγεις απο το σπιτι σου.Τι θα πει θα με χρεωσουν κατι χωρις να εχω κανει?Καμια δολοφονια μηπως?ή καμια ληστεια? Τι καθεσε και σκεφτεσαι βρε ανθρωπε?Χαλαρωσε λιγο. Σε τοσο κλειστη κοινωνια ζεις (επαρχια? που γνωριζονται ολοι μεταξυ τους? Τι ηλικια εχεις?) Αθηνα ειμαι,και στη δουλεια μου παν να μη παω ωσπου να ξεκαθαριστει(ελπιζω να μη με απολυσανε αλλα ειναι πολυ μεγαλη εταιρια για να τουσ νοιαξει κιολασ)αλλα να χουν και αυτοι αστυνομια εξω απ το μαγαζι δεν ειναι και το καλυτερο γιατι σου λεω μου τημν ειχαν στησει παλι σημερα!Κ οποωσ εφραψα παραπανω(στο προηγουμνο θεμα) και τ αφεντικο μου αρνηθηκε να κανει μυνηση στουσ κλεφτεσ οποτε εχει χεστει κι αυτοσ μη περασει τα δικα μου Ενταξει μπορει να το τραβηξα που σου λεω δε βγενω αλλα αφου μπηκε και με εγραωε ενω καθομουν στο τραπεζι ξερω εγω?Ουτε αυτο το χα ξανακουσει κ το επαθα..30 ειμαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TOLLIS BIZARRE 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Γεια σας ειχα γραψει ενα θεμα για μια αδικη κληση που μου ριξεσ ενσ αστυνομικοσ ενω καθομουνα στο μαγαζι,με το δοιηκιτη δεν εβγαλα ακρη οπωσ αναμενοτανε αλωστε. Και ο κυριοσ το ξανακανε και οχι μονο αυτο αλλα και αφερεση διπλωματοσ κ αδειασ παρακαλω!! Ετσι χωρισ λογο χωρισ να υπαρχει μπλοκο !! ΔΕ ξερω τι να κανω δε μπορω να κυκλοφορισω με το μηχαβακι εωοειτε γιατι μου την εχει στημενη σημερα περιμενε εξω απ τη δουλεια!! Οταν ηρθα σε επαφη με τα αφετικα μου μηπως εχουν καποιον γνωστο να βοηθησουνε αυτοι με διωξαν φοβουμενοι πωσ θα κυνιγισει και αυτοθσ!1 Οποτε εμεινα με τισ κλησεισ χωρισ χαρτια κ χωρισ δουλεια κ πλεον φοβαμε ακομα κ πεζοσ να βγω απ το σπιτι μου καθωσ τοσα ακουγοντε οτι μπορει να με χρεωσει καποιοσ χωρισ να κανω τιποτα!! ΤΙ κανω μπορει καποιοσ να μου πει υπαρχει καπου που μπορο να καταγλεινω αστυνομικο?παιδια μιλαμε για τρομοκρατια κ μια ολοκληρη επειχηρηση ακομα φοβηθηκε οχι απλα να μπλεξει αλλα να με εχει υπαληλο λεσ και ειμαι δολοφονος!! Α επισησ ο δικηγοποσ μου πε μη μπλεξεισ δε βγαζεισ ακρη μ αυτουσ!!Οποτε τι κανω ρε παιδια? φιλε μου αν θελεις στειλε μου με pm το τηλεφωνο σου κινητο η σταθερο εχω γνωστο δημοσιογραφο σε μεγαλη γνωστη εφημεριδα τωρα αν θελεις τον Τριανταφυλοπουλο θα μου δωσεις λιγο χρονο γιατι καταλαβαινεις τι γινεται ιδιως τωρα με τις εκλογες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Η απολυτη ευτυχια της ανωνυμιας του ιντερνετ!!!!!!!!!! Γκουχου γκουχου γκουχου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 συμφωνώ με φούρναρη. Στην τελική 30 χρονών είσαι...αντί ίσως να χάνεις ώρες εδώ για κάτι τέτοιο που δεν ειναι κανεις μας ειδικός, δεν ψαχνεις στο google λιγο; δεν είναι δύσκολο, δεν πονάει, δεν δαγκώνει. Τέλος, υπάρχει ο βασικός κανόνας. Θα έπρεπε να τον ξερεις. όταν καποιος έχει θέμα με σένα που πάει;; ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ σου. Ε...κι εδω,ξεκίνα έτσι. Αν θες άκρη με κανάλι, έχω. με εφημερίδα εχω. με τη μαφια επισης. μπον νουι λεω εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κατι δεν παει καλα εδω Τη ετερια ινε αυτη?? :P Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TOLLIS BIZARRE 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 κατι δεν παει καλα εδω... Κατι δεν παει καλα εδω Τη ετερια ινε αυτη?? :P SIEMENS ! χαχαχα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Αμα ειναι αλήθεια αυτά που λες τότε τι να πω χρειαζεται ενα σκατοξυλο ο τύπος...Εμενα πριν 1 ωρα με περασε ενα citroen(*police)και δεν ειχα την πινακιδα πανω γιατί έσπασε η βάση κσι ουτε καν με σταματησε......ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΦΑΓΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ(ειναι ποιος θα σου τυχει)....Παντως κανε κάτι αμα τον ξαναδεις τουλαχιστον πηγαινε μιλα του!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Μήπως μας τα λες λίγο μυστήρια βρε φίλε. Και απο την άλλη την μεριά να ήμουν,στη θέση του αστυνομικού,σιγλα μην είχα την όρεξη να κάθομαι να δω πότε θα βγείς και πότε θα ουρήσεις για να σε γράψω.Τί ιστορίες για αγρίους είναι αυτές; Απο την άλλη αν και μόνον αν συμβαίνει κάτι τέτοιο αναφορα στο διοικητή και στους ανωτέρους του,γιατί εσύ τώρα μιλάς για καθεστός χούντας. Μήπως αισθιάνεσαι να σε παρακολουθούν κιόλας;κτλ κτλ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μήπως μας τα λες λίγο μυστήρια βρε φίλε. Και απο την άλλη την μεριά να ήμουν,στη θέση του αστυνομικού,σιγλα μην είχα την όρεξη να κάθομαι να δω πότε θα βγείς και πότε θα ουρήσεις για να σε γράψω.Τί ιστορίες για αγρίους είναι αυτές; Απο την άλλη αν και μόνον αν συμβαίνει κάτι τέτοιο αναφορα στο διοικητή και στους ανωτέρους του,γιατί εσύ τώρα μιλάς για καθεστός χούντας. Μήπως αισθιάνεσαι να σε παρακολουθούν κιόλας;κτλ κτλ; Ηρεμα δεν ξερουμε τι συμβαινει..... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 από τον xtrememototuner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες