Jump to content
ALX™

No Replacement For Displacement

Recommended Posts

[άλλο είναι να καταντάς άρρωστός επειδή δεν μπορείς να κλείσεις το στόμα σου και άλλο να είσαι άρρωστος και να γίνεσαι έτσι...]

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&am...D=4841&la=1

Εισαι παραμορφωμενη βλεπω αν και ολιγον βρωμοστομη!!και προσβλητικη.Εγω δεν σε προσβαλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δεν εχεις και τιποτα να μου προσφερεις με τις τοποθετησεις σου περα απο χοντροκομενες αντριλες 20 χρονου

Παρε τις 20χρονες αντριλες μου. :kaaaala:

Βαρεθηκα να διαβαζω παπαριες και συγκρισεις μεταξη ολυμπιονηκων και ανθρωπων που το μονο αθλημα που κανουν ειναι να σηκωσουν το χερι και να βαλουν στο στομα μια μπουκια φαγητο. Βαρεθηκα να ακουο ηλιθιες συγκρισεις μεταξη ατομων με λευχεμια και παχυσαρκου.

Βαρεθηκα την βλακια να προσπαθει καποιος να μας πεισει ολους οτι θα γελουσαμε αν βλεπαμε εναν ανθρωπο με παραμορφομενο προσωπο.

Ας ειναι 20χρονες αντριλες... δεν ειναι παπαριες τουλαχιστον.

Εγω με αυτο το θεμα δεν ασχολουμε αλλο. 30 ατομα προσπαθουμε να δειξουμε στους 1-2 οτι δεν ειμαστε αμορφωτοι-μαλακες.

Αντε γεια !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ασ ξεκαθαρισουμε κατι. Οι φωτο δεν μπηκαν απο κακια και με σκοπο να βλαψουν τους εικονιζομενους παχυσαρκους ,αλλα απο αγνοια και ζαμανφουτισμο για κοινωνικες ευαισθησιες καποιων απο εδω μεσα.

και απο τον μάρτιο που έγινες μέλος του συγκεκριμένου φόρουμ μέχρι και σήμερα,που είσουν??

ή τα λέγαμε όλα όμορφα και ξαφνικά ανοίξαμε το κουτί της πανδώρας για σένα...

να μην σου πω ότι μου βρωμάς απο χιλιόμετρα μακριά ότι απλά δεν υπάρχεις.

είσαι ένα δεύτερο nickname κάποιας κότας που κολώνει να πει αυτά που θέλει πραγματικά.

και αν πάνω σε αυτό συμπεριλάβω και κάποια φωτό συμφορουμίτη που έπαιξε παιχνίδι,

μάλλον μιλάμε για κότα λυράτη...κοκοκόοοοοοοο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και απο τον μάρτιο που έγινες μέλος του συγκεκριμένου φόρουμ μέχρι και σήμερα,που είσουν??

ή τα λέγαμε όλα όμορφα και ξαφνικά ανοίξαμε το κουτί της πανδώρας για σένα...

να μην σου πω ότι μου βρωμάς απο χιλιόμετρα μακριά ότι απλά δεν υπάρχεις.

είσαι ένα δεύτερο nickname κάποιας κότας που κολώνει να πει αυτά που θέλει πραγματικά.

και αν πάνω σε αυτό συμπεριλάβω και κάποια φωτό συμφορουμίτη που έπαιξε παιχνίδι,

μάλλον μιλάμε για κότα λυράτη...κοκοκόοοοοοοο

οτι ναναι .Αλλος ενας λογιος της ακαδημιας τεχνων και γραμματων.Καλα ενας σοβαρος να συνομιλησει με επιχειρηματα χωρις γκρμπφφφφ!!γκραου,ουξω ρε,ιιιισα μωρη καργια,δεν υπαρχει;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KAI ΣΥΝΕΧΙΖΩ!

Από το site που παρέθεσες

Τα αποτελέσματα της έρευνας ανέδειξαν συγκεκριμένες προσεγγίσεις τρόπου ζωής (lifestyle patterns), που σχετίζονται με τον δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) των παιδιών.

και επίσης από την λεπτομερέστερη ανάλυση στο Ίδρυμα ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ όπου παραπέμπει το άρθρο

Βαρύνουσα σημασία για την εμφάνιση της παχυσαρκίας έχει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, που χαρακτηρίζεται από αυξημένη ενεργειακή κατανάλωση οδηγώντας έτσι στο θετικό ισοζύγιο ενέργειας και ,κατά συνέπεια, στην συσσώρευση σωματικού λίπους

Επίσης επισημαίνει πως η κληρονομικότητα παίζει ρόλο στην πιθανότητα να γίνει κανείς παχύσαρκος η οποία από 64% χωρίς προηγούμενο συγγενή φτάνει το 80% εάν υπάρχει. Φυσικά δεν αναφέρει τι σχέση μπορεί να έχει η παχυσαρκία του γονέα με τις διατροφικές συνήθειες της οικογένειας, πράγμα λίγο φάουλ κατά την άποψή μου.

Εν συντομία, ακόμα και τα δικά σου "επιχειρήματα" συμφωνούν πως κύριο αίτιο είναι ο τρόπος ζωής. Άρα είναι επιλογή. Άρα γελάμε με την επιλογή κάποιου, όχι κάτι που του συνέβη όπως όλα τα άλλα παραδείγματα που έδωσες (special olympics). Εάν εσύ ως υπέρβαρη είσαι κομπλέ με τις επιλογές σου, οι άλλοι να πάνε να πνιγούν. Εάν όχι, κάνεις κάτι και αλλάζεις, πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για τους 10 τυχαίους στο ίντερνετ.

Αρκετά επιχειρήματα ?

Αν απλά troll-άρεις το κάνεις επαρκώς, γουστάρω.

Εάν κρεμότανε ο ποπός του Παβαρότι θα έκλανα από τα γέλια με τον τύπο που κουβαλάει το χοντρό πτώμα στο μηχανάκι του.

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα σας το θέσω αλλιώς. Όσο αστείο είναι το θέαμα ενός χοντρού σε ένα μηχανάκι, άλλο τόσο αστείο είναι το θέμα ενός μηχανόβιου μέσα στην πόλη με πλήρη εξοπλισμό και μπαγκαζιέρες και στην ουσία πάει από το σπίτι του στην δουλειά του. Ακόμα πιο αστείοι είναι οι σφίχτες με τα κολλητά μπλουζάκια και παντελόνια.

Επίσης, τρομερά ξεκαρδιστικοί είναι και αυτοί που κουβαλάνε στο χέρι τα skateboard και κλαίνε στα σκαλάκια γιατί δεν ξέρουν τι να κάνουν τα λεφτά της μαμάς και του μπαμπά. Για να μην πω πόσο αστείοι είναι όλοι αυτοί που τρέχουν στο μετρό να προλάβουν να κάτσουν. Να πούμε και για τα γυφτάκια στα φανάρια? Εκεί γελάμε περισσότερο.

Τα πάντα είναι υποκειμενικά, τι βρίσκει αστείο ο καθένας και τι όχι. Γίναμε Ευρώπη και λύσαμε τα προβλήματα μας και θέλουμε να είμαστε και politically correct.. yeah right!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαινεις μας λες αμορφωτους στο πρωτο σου ποστ και περιμενεις κοκκινα χαλια και λογιους να σ μιλανε με το σεις και με το σας;;;;

Ο αυγουστος φταιει ή ετσι το ειχες παντα;;;

Ελεος....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν πολυ δεν κρατησε το θεμα ρε παιδια. Ο καθενας εχει την προσωπικη του αποψη και μαγκια του γι΄αυτο αλλα κακο ειναι χωρις να γνωριζουμε ο ενας τον αλλον να βγαζουμε συμπερασματα γι΄αυτον και μεσα απο το Internet (για να προσεξουν μερικοι τα λογια τους). Οποιος πει οτι δεν του φανηκαν περιεργες οι φωτογραφιες θα πει ψεματα, και αν δεν γελασε θα τις κοιταξε περιεργα σιγουρα, γιατι οπως και να το κανουμε ειναι ασυνηθιστες, χωρις να σημαινει οτι το ασυνηθηστο ειναι και κατακρητεο. Αυτοι οι ανθρωποι ειτε απο επιλογη ειτε απο ασθενεια ειναι ετσι, και σιγουρα οταν καποιος ανθρωπος εχει πολλα παραπανω κιλα αντιμετωπιζει προβληματα. Εγω θεωρω αστοχο να βαζουμε αυτες τις φωτογραφιες σε ενα δημοσιο φορουμ και να γελαμε μαζι τους(το τι θα κανει ο καθενας ειναι αναφερετο δικαιωμα του αλλα να το κανει για τον εαυτο του, γιατι αν δεν το κανει καλως η κακος θα βρεθουν ανθρωποι που θα τον σχολιασουν) . Σε ολους φανηκαν περιεργες εγω αυτο πιστευω, αλλα απο το να μου φανουν περιεργες μεχρι να τους χλευαζω και να τους κοροιδευω εχει διαφορα (και ποιος ειμαι εγω που θα το κανω και με ποιο δικαιωμα θα κρινω τον αλλον). Οποιος βεβαια πει οτι δεν του περασε απο το μυαλο οτι ειναι ασυνηθηστες θα πει ψεματα. Και για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα, και αυτοι που γελουν και αυτοι που τους υποστηριζουν θεωρουν το θεαμα ασυνηθηστο, γιατι ουτε οι μεν θα γελαγαν, ουτε οι δε θα εσπευδαν να τους υπερασπιστουν! Κατι το οποιο θεωρειτε ασυνηθηστο η δυφορουμενο δημιουργει τοσες πολλες εντασεις, κατι το οποιο ειναι φυσιολογικο η ετσι μαθαμε να το λεμε απο τον περιγυρο μας δεν το κριτικαρουμε καν, η τουλαχιστον το αποδεχομαστε. Εγω παντως θεωρω το θεμα ασυνηθηστο, και οχι αστειο, προσωπικη μου αποψη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ασ ξεκαθαρισουμε κατι. Οι φωτο δεν μπηκαν απο κακια και με σκοπο να βλαψουν τους εικονιζομενους παχυσαρκους ,αλλα απο αγνοια και ζαμανφουτισμο για κοινωνικες ευαισθησιες καποιων απο εδω μεσα.

Μαστορακι για να μην πω καμιά βαριά κουβέντα....... άστο ξέρουμε τι παίζει ....... και γιατί μπήκε η συγκεκριμένη φωτογραφία και όχι κάποια άλλη

ANTE...............not-tagged-smiley-11505.gif

Τελος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά σόρυ για τα σεντόνια αλλά ψήνομαι...

Antigone ή λες κάτι και παίρνεις την ευθύνη ή το κάνεις γαργάρα. Θέλεις να αναλύσουμε γραμματικά το πως τα γραφόμενά σου ακολουθούν την αλυσίδα

"Οι μεν κόλαση οι δε τσίρκο"--->"Εγώ κόλαση"---->"Εσείς τσίρκο"

"Οι μεν έχουν τα αισθητήρια, οι δε χάσκουν"---> "Εγώ τα αισθητήρια"---->"Εσείς χάσκετε" αλλά και του

"τώρα εάν θες να πεις πως είσαι αμόρφωτος τότε συμφωνώ"

Έλεος, εάν είναι να παίξεις τον ρόλο κάποιου ηθικού φωστήρα που ήρθε να σώσει τους παχύσαρκους από κάτι που δεν ζήτησαν να σωθούν τουλάχιστον δώσε 100%.

Αυτά που λες ευαισθησία κλπ είναι ακριβώς αυτά τα πράγματα που έδωσαν βάση για εκφράσεις τύπου "χαζοαριστερισμοί". Ενώ παρουσιάζονται να υπερασπίζουν κάποια αδύναμη ομάδα, αγνοούν τόσο την φύση του ανθρώπου όσο και συμβάσεις πάνω στις οποίες έχουμε βασίσει την κοινωνία μας.

ΟΛΟΙ κάνουν παραχωρήσεις. Εάν είσαι 500 κιλά σε σκούτερ ξέρεις πως μπορεί να γελάσει κάποιος και θα κάνεις τουμπεκί όπως και εγώ που θα με δει κάποιος στο φανάρι με chicken strips 10εκ από κάθε μεριά και θα διπλώσει με τον "γιαλατζί μηχανόβιο".

Αυτή η στάση σου οδηγεί είτε σε υπερ-νομοθετικές (δεν ξέρω εάν είναι η σωστή μετάφραση του over-legislative) κοινωνίες είτε σε ζούγκλα όπου ο κάθε θιγμένος κατεβαίνει και τις παίζει με τον διπλανό του. Επειδή όμως η 2η κατάσταση είναι αυτή από την οποία προήλθαμε και δεν μας βλέπω να πάμε πίσω, πρακτικά υποστηρίζεις την διαμόρφωση μίας στείρας κοινωνίας που τίποτα πέραν του "αποδεκτού" δεν λέγεται.

Και αμέσως-αμέσως έχεις τσακίσει την διαφορετικότητα που με τόσο πάθος προσπαθείς να υπερασπίσεις.

Υπερασπισου την αξια της προσωπικοτητας που δεν κοιταζει βαρος.Κανε το ιδιο και θα αισθανθεις υπεροχα.Πανω στο μηχανακι μπορει να φαινωταν ο πωπος του ΠΑΒΑΡΟΤΙ Κανεις δεν θα γελαγε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υπερασπισου την αξια της προσωπικοτητας που δεν κοιταζει βαρος.Κανε το ιδιο και θα αισθανθεις υπεροχα.Πανω στο μηχανακι μπορει να φαινωταν ο πωπος του ΠΑΒΑΡΟΤΙ Κανεις δεν θα γελαγε!!!

εκεί θα έπιαναν δουλειά οι παπαράτσοι... και ναι πολύ θα γέλαγαν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αναλυτικότερο ποστ μου θάφτηκε στην προηγούμενη σελίδα.

Διαχωρίζεις την προσωπικότητα από τις επιλογές, πράγμα αφελέστατο. Οι επιλογές μας δείχνουν και επηρεάζουν την εξέλιξη της προσωπικότητάς μας. Εάν είσαι υπέρβαρος από επιλογή/αδιαφορία σου, αυτό κάτι λέει για την προσωπικότητα σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σκατά φταίει εδώ μέσα και τον τελεταίο καιρό όλοι ψάχνονται για τσαμπουκάδες δε μπορώ να το καταλάβω!.. Οκ, δεν το βρήκα αστείο, είπα μια γνώμη και την υποστήριξα εξηγώντας τη σκέψη μου, και μέχρι εκεί. Σιγά μην μπω στον κόπο να προσβληθώ και να προσβάλλω κάποιον μέσω ενός forum. Έλεος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ερωτηση προς antigone ( θα σε παρακαλουσα να απαντησεις )

ειδες τον εαυτο σου σε καμια φωτογραφια απο αυτες που εβαλε ο ALX ??? αν οχι μην μας πριζεις τα @@ ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...