Jump to content
faif

Το πιο επικίνδυνο συμβάν κατά τη διάρκεια της οδήγησης

Recommended Posts

1.Ειμαι στην 2η λωριδα της συγγρου με την δεξια να ειναι η πρωτη και την αριστερη η 4η. Ταριφας στην 3η λωριδα, αριστερα μου και αμαξι μπροστα μου στην ιδια λωριδα με μενα. Ο ταριφας λοιπον αποφασιζει να το κοψει ξαφνικα και απροειδοποιητα 2 λωριδες μεσα στη συγγρου για να βγει τερμα δεξια που ειδε πελατη. Σχεδον καθετα περασε 2 λωριδες (χωρις φλας φυσικα)με τον μπροστινο μου να γλιτωνει στο τσακ την συγκρουση και εμενα απο πισω να αναρωτιεμαι αν θα προλαβω να σταματησω ή θα κολλησω στο πισω τζαμι του αυτοκινητου του. Τελικα προλαβα. Παναγιες στον ταριφα...

2.Την ιδια μερα (προχτες) φτανω μιχαλακοπουλου στην αρχη της εχει δυο απανωτες στροφες. Στην δευτερη πανω

(με πληρη ορατροτητα λογω σημειου) πεταγονται δυο κοπελιες στο δρομο με κοκινο αυτες πραασσινο εγω. Τις βλεπω οπως ερχομαι απ την πρώτη στροφη επιβραδυνω λιγο και κανω νοημα να περασουν. Η μια με βλεπει και περναει η αλλη στην κοσμαρα της (δε φτανει που περναγε με κοκκινο χαζευε κιολας) με αντιλαμβανεται αργοτερα και κανει κατι αψυχολογητα μπρος πισω μη μπρορωντας να αποφασισει. Προφανως δεν παιρνω κανενα ρισκο, φρεναρω πριν ακριβως τη διαβαση και την αφηνω να περασει. Καλα ως εδω μεχρι που σκαει 50αρης 2καβαλος με σκουτερ απο πισω και μου αρχιζει με ενα υφακι πολυ ιστορια "ΜΑΛΑΚΙΑ εκανες". Του εξηγω οτι πρωτον ακομα και με κοκκινο εχουν προτεραιοτητα γιατι ειναι πεζοι και μαλιστα σε διαβαση και 2ον οτι και να μην ειχαν δε θα επαιρνα το ρισκο να πεσω πανω τους. Στο φαναρι μου συνεχιζει το πρηξιμο, οτι εκανα μαλακια, οτι εφοσον εχω πρασσινο φευγω δεν σταματαω, οτι ξερει αυτος απο διαβασεις(???) και αλλα τετοια. 2η αποπειρα να εξηγησω ευγενικα οτι λεει μαλακιες και οτι δεν επαιζε να ρισκαρω να χτυπησω τις τυπισσες αυτος τα δικα του. Το χασα, του εριξα κατι μπινελικια και την εκανα. Πειτε αν εχω αδικο γιατι κοντεψε να με τρελανει.

3.Χτες στη Β.Σοφιας ταριφας παλι ξεκιναει απ το φαναρι και παραλιγο να με παρει μαζι του. Ειμουνα μπροστα στο δεξι φαναρι του. Ξεκιναω νιωθοντας τυχερος που παραλιγο να με ξυσει οπως εφυγε λες και εκανε εκινηση στο ακροπολις και τον βλεπω στα επομενα 100 μετρα και μεσα σε μισο λεπτο να εχει αλλαξει 3 λωριδες, απο μεσαια στην αριστερη, χωσιμο μεσαια, χωσιμο δεξια, οριακα ολες οι αλλαγες μπροστα απο αμαξια και παντα χωρις φλας. Εκει το χασα παλι και στο φαναρι φτανω διπλα στο τζαμι του και αρχιζω τα καντηλια.

Φταιω εγω ρε παιδες που βριζω καθε μερα σχεδον με αυτα που βλεπω; Καποιος το πε παραπανω, τι μελισσες και μπαμπουρες με τοσους αρχιμ....κες που κυκλοφορουνε στην αθηνα πρεπει να ζεις την καθε μερα σα μια νεα περιπετεια.

φιλαρακι δικιο εχεις και καλα κανεις και τους τα χωνεις!!!αλλα βλεπω δεν σε παει,για προσεχε αυτον το μηνα γιατι ο οροσκοπο σου δεν πρεπει να εχει καφια....!!!!χαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καπου διαβασα για σφυκες..το εξης τραγικο συνεβη σε εμενα... καλοκαιρι με το XR να πρεπει να παω σε μια δουλεια.. καλοκαιρι μεν για 500 μετρα βγηκα με ολα..αλλα κοντο παντελονακι.. ξαφνικα εκει που προχωρουσα στην ευθεια.. νιωθω κατι να με γαργαλαει στο δεξι μπουτι μεσα απο το παντελονακι...και νιωθω ενα τσιμπημα διπλα στο δεξι μπομπολι... χοροπηδηξα....τραβηξα γκαζια,μπαντες το XR.. εντωμεταξυ εγω να κοιτας το παντελονι και πως να διωξω την κολοσφηκα πριν μου ριξει καμια στην οικογενεια...τελικα βγηκα απο το πατζακι..και μολις γυρνας ήσυχος μπροστα.. μια ξανθια εχει σταματησει μπροστα απο το σουπερμαρκετ με το αυτοκινητο στην μεση του δρομου..ουτε αλαρμ ουτε τπτα.. απλα σταματησε στην μεση του δρομου.. φρεναρα..και γλιστρησε η προστινη.. αλλα επειδη ο δρομος ειχε λιγη κληση προς τα δεξια.. εφυγε προς τα δεξια.. και καθως αφησα το φρενο ηρθε στα ισια του με ενα σπρωξιμο με το ποδι.και περασα απο διπλα της χτυπωντας λιγο με το ποδι καθως το ανεβαζα τον προφυλακτηρα της.. ε ενταξυ.. οσοι ηταν εξω στα μαγαζια την εκραζαν.. πρωτη φορα το ειδα αυτο.. και φωναζαν ( θα σκοτωσεις τα παιδια μας!! που σταματας ετσι τσοκαρο!!) χααχ παντος απο τοτε οσες φορες ηταν να γινει χαζομαρα ηταν απο δικη μου ευθυνη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περα απο τις τρακες που εχω γλιτωσει το πιο χαρακτηριστικο μου συμβαν ειναι οδηγωντας ανεμελα στην εθνικη μια....παντοφλα προσγειωθηκε στο στομαχι μου...Εχασα τον κοσμο εκεινη τη στιγμη αφου εσκασε με δυναμη επανω μου, και δεν το περιμενα αλλα τη γλυτωσα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου εχει τυχει να κατεβαινω μια ευθεια στο βουνο με καμια 100ρα(με το DT) και σε καποια φαση νιωθω μια ενοχληση στο αριστερο αυτι!! ιδεα μου λεω ειναι, κοβω λιγο και συνεχιζω αλλα παλι κατι με πιανει στο αυτι πιο εντωνα, φρενα εγω κακως χαμος,σταματαω, βγαζω κρανος και τελικα ηταν ενα εντομο που προσπαθουσε να μπει μεσα στο αυτι μου. :surrender:

Επισης αλλη μια πολυ ασχημη εμπειρια ηταν στην πιστα οταν επαθα tank slapping και πανω στο ροντεο που εκανε το μηχανακι μου κοπανησε το τιμονι μια και κουνησε την μασκα με αποτελεσμα να πηγαινω με tank slapping στα τυφλα,χωρις να βλεπω τιποτα.Ευτιχως ομως δεν σαβουρωθηκα και απλα ειχα λιγο ενα κεφαλι καζανι απο το χτυπημα. :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ παίδες (καθότι δεν έχω μηχανάκι ακόμα) το χειρότερο το έχω πάθει με αυτοκίνητο αλλά από μηχανάκι...Βράδυ 7ης Αυγούστου σε επαρχιακό δρόμο (δλδ χωρίς φωτισμό, χάλια δρόμο κ υγρασία), πηγαίνω την αδερφή μου κ τρεις φίλους της σ' ένα μαγαζί για τα γενέθλια ενός παιδιού.. Συνοδηγός η αδερφή μου, η οποία κρατούσε μία τούρτα, την τσάντα της κ ένα σκασμό πράγματα κ πίσω οι φίλοι της...λίγα μέτρα πριν μπω σε μία δεξιά στροφή με ανάποδη κλίση (ευτυχώς με λίγα χμ), σκάει μύτη ένας τύπος με μηχανή να βγαίνει απ' τη στροφή από το ρεύμα μου λες κ ήταν σε γκραν πρι..Πανικοβάλλομαι εγώ, πλακώνομαι στα φρένα κ στρίβω το τιμόνι δεξιά (μεγάλη μαλακία)..φεύγει ο κώλος του αυτοκινήτου αριστερά, κ από αντίδραση στρίβω το τιμόνι αριστερά (2η μαλακία) κ φεύγει ο κώλος δεξιά...σε μία τελευταία προσπάθεια στρίβω το τιμόνι δεξιά (τρίτη μαλακία) κ το αυτοκίνητο γυρίζει κάθετα στο δρόμο με τη μούρη στο ρεύμα μου κ τον κώλο στο αντίθετο...Όλα αυτά πάνω στη στροφή κ αριστερά δεξιά χωράφια με μηλιές...Στο τέλος της στροφής, βλέπω μία γκαραζόπορτα να μας πλησιάζει απειλητικά κ το επόμενο πράμα ήταν το αυτοκίνητο να σκάσει με τη μούρη στη γκαραζόπορτα (ξηλώθηκε όλος ο προφυλακτήρας), να φέρει μία σβούρα κ να χτυπήσει με τον κώλο πάνω της (περιττό να πω πως τη γκρέμισα)...Δεν άνοιξαν αερόσακοι, δεν έπιασαν τα ABS, δε δούλεψε τπτ απολύτως κ μιλάμε για alfa romeo...ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έπαθε κανένας τπτ (ούτε καν η τούρτα :tooth: ) κ ήμασταν τόσο τυχεροί, γιατί αν ερχόταν κάποιος από το αντίθετο ρεύμα, ή αν αντί για την πόρτα, το αυτοκίνητο έφευγε στο χωράφι, λογικά θα είχαμε σκοτωθεί όλοι, γιατί εκτός από μένα, κανένας άλλος δε φορούσε ζώνη (4η κ η μεγαλύτερη μαλακία απ' όλες)

Γι'αυτό παίδες, είτε οδηγούμε μηχανή, είτε αυτοκίνητο, πάντα πολύ προσοχή, όχι μεγάλες ταχύτητες ακόμα κ σε δρόμους που ξέρουμε (γιατί δεν ξέρουμε ΠΟΤΕ ποιός άλλος οδηγεί σ'αυτούς) κ πάντα μα ΠΑΝΤΑ ζώνες ή κράνος σε όσους κουβαλάμε...Γιατί τα σίδερα είναι σίδερα κ πονάνε μόνο οικονομικά, οι ζωές όμως είναι ανυπολόγιστου πόνο κ κόστους (όχι μόνο οικονομικού)...Μην περιμένετε να σας συμβεί κάτι τέτοιο για να αγοράσετε κράνος κ για συνεπιβάτη, ή για να γίνετε πιο αυστηροί με τις ζώνες, γιατί δε θα σας συμβεί...Εγώ ήμουν ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ...

Επίσης να πω πως ακόμα βλέπω εφιάλτες 6 μήνες μετά...

Αυτό ήταν το μόνο μου ατύχημα κ ότι πιο επικίνδυνο μου έχει συμβεί κ ήταν αρκετό για να με κάνει να αναθεωρήσω πολλά πράγματα...

(Συγγνώμη για τη γλώσσα)

Τροποποιήθηκε από τον p@n0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προπορευομενο αυτοκινητο βγαινοντας απο στροφη, στριβει αμεσως στην επομενη (180 μοιρες)! Προφανως ο τυπος εκανε χαλαρη βολτα, το λαθος μου ηταν οτι εγω βγαινοντας αυτος απο την πρωτη στροφη δεν περιμενα με τιποτα να στριψει στον αμεσως επομενο δρομο και χωρις φλας(για να βγαλεις εκει εγκαιρα φλας πρεπει να το κανεις πριν καν στριψεις απο την πρωτη στροφη, δε ξερω αν με καταλαβαινετε)και πηγα να προσπερασω, ευτυχως με ειδε τελευταια στιγμη και εγω εκανα μια μανουβρα τερμα αριστερα και ενιωσα μονο τον αερα του αυτοκινητου να περναει απο πανω μου και να αφηνει την σφηκα μου και μενα αγρατσουνιστο. Κατι τετοια περιστατικα σε κανουν καλυτερο οδηγο παντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1)Ενας φιλος μου με παπι του καλοκαιρι (και χωρις κρανος γιατι ειναι μαλακ@ς) οδηγουσε και μπηκε σφηκα μεσα στο στομα του (!!!) :kaaaala: και τον τσιμπησε...

2)Ο κολλητος μου (ασχετος τοτε) πηρε ενα αυτοματο 50αρι στο προαυλιο του σχολειου και το τερματισε (για επιδειξη στα γκομενακια) και πηγε να βγει απο το προαυλιο τερμα και ταυτοχρονα να στριψει και στον δρομο....εκανε αλμα σε ενα σαμαρι και επεσε στο χωραφι απεναντι....

Εμενα δεν μου εχει τυχει κατι ιδιαιτερο εκτος απο το οτι ημουν με παπι και διπλα μου ενας αλλος φιλος με παπι και μου μιλουσε και δεν καταλαβα οτι τελειωνε η ευθεια και τελευταια στιγμη το εσωσα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλούς ομοιοπαθείς βλέπω...

Καλοκαίρι του '09 διακοπές Κρήτη και ξεκινάμε για Χανιά. Έκανε αφόρητη ζέστη ντάλα μεσημέρι και δε βάζω το μπουφάν (η ηλίθια!)

Στην εθνική με 90χλμ νοιώθω οξύ πόνο στην κοιλιά μου, μετά λίγο πιο πάνω, μετά στο πλάι στα πλευρά και πάει λέγοντας... Μέχρι να βγω απ' τη στροφή και να μπορέσω να βρω χώρο να κάνω στην άκρη μου φάνηκε αιωνας!

Και βέβαια μόλις κατέβηκα από τη μηχανή ήρθε και η υστερία μέχρι να μπορέσω να βγάλω τσάντες - κράνος ώσπου σήκωσα το φανελάκι και η ρουφιάνα η σφήγκα έφυγε κιουρίιιια.

Απολογισμός 5 καντήλες ΝΑ με το συμπάθειο.

Από τότε βέβαια πάντα μπουφάν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xανια..καλοκαιρι..πηγαινοντας προς Φαλασαρνα με την κοπελια,

και ενω την περισσοτερη ωρα πηγαιναμε χαλαρα.. σε μια μεγαλη ευ8εια που εχει

ανοιγω λιγο παραπανω.. 140-150.. και ΜΠΑΑΑΜΜΜ!!!

ΣΥΝΘΛΙΒΕΤΑΙ στα κρανοι μας ενα σπουργιτι....:shock:

μιλαμε γεμισαν κ τα 2 κρανοι με αιματα..εντοσθια..και πουπουλα... :puke:

Σταματασισαμε λιγο παρατκατω σε ενα βενζιναδικο οπου μας ειδε μια γριουλα..

με μηχανη κ αιματα(και στα ρουχα πλεον) και νομιζε οτι ειχαμε πεσει..και πηγε να καλεσει ασθενοφορο..!!

Φανταστειτε να μην φοραγαμε κρανος.... :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1)εχω τρακαρει με περιστερι που εκανε εφορμηση στο κρανος μου σαν ιαπωνας καμικαζι.

2)εχει μπει σφηκα μεσα στο κρανος απο την μισανοικτη ζελατινα λογω καυσωνα και με τσιμπαει διπλα στο ματι και ριχνει κι αλλη μια στον κροταφο.

Ουρλιαζα μεσα στο κρανος ομως το μηχανακι ουτε ελιγμο πανικου δεν εκανε στην πορεια του κανονικα.

3)Παλιος φιλος σε διακοπες στην κω με το καινουργιο του παπι τα χει παρει κρανιο επειδη τα χαλασε με την γκομενα και σε μια στροφη αντι να στριψει φευγει ευθεια τσιτα τα γκαζια περναει αναμεσα απο 2 δεντρα και απογειωνεται πολυ απλα γιατι ηταν υπερηψωμενη στροφη (μικρος γκρεμος) υψους 2,5 μετρα και απο κατω αλλος δρομος.

Πεταξε πανω απο τον χαμηλοτερο δρομο μιλαμε για κανονικη πτηση και εσκασε πανω σε ενα δεντρο στο απεναντι χωραφι.

Εσπασε το ποδι του και χαλασαν οι διακοπες ολων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιο επικύνδυνο που θυμάμαι είναι που πήγα νότια κρήτη και κάποια στιγμή από το πουθενά τρώω έναν τρελό αέρα από τα αριστερά. Μιλάμε ότι πρέπει να ήταν 9μποφόρ +. Κοντά εκεί μου είπαν μετά ότι ο αέρας βρίσκευ διέξοδο από ένα φαράγι και περνάει και χτυπάει ακριβώς εγκάρσια το δρόμο. Είμουν 2κάβαλος και πλαγιάζω τη μηχανή αριστερά, πάρα πολύ όμως. Η κοπέλα μου τα χρειάστηκε με το παραπάνω και ευτυχώς πλάγιασε μαζί μου γιατί δεν θα την βγάζαμε.Τόσο δεν έχω πλαγιάσει σε καμία στροφή ποτέ στη ζωή μου, και να μαι που πηγαίνω 60 μοίρες πλαγιαστός και πάω ευθεία. Εννοείτα από δεξιά ηταν γκρεμός και θάλασσα. Μετά διανύσαμε το υπόλοιπο της διαδρομής με 1η ταχύτητα και 60km/h στις 9000-10000 στροφές για να έχουμε ευστάθεια λόγο αυξημένης στροφορμής του κινητήρα. Το έλιωσα κανονικά το μηχανάκι.

Κατι παρομοιο ειχα παθει και εγω στην νοτια κρητη στο φαραγγι του κοτσυφου (μετα το ροδακινο στο νομο ρεθυμνου) οπου ο τρομερος αερα με εκανε να σταματησω την μηχανη, εννοειται οτι περασα το φαραγγι με 1η και κρυμενος πισω απο το μικροσκοπικο ανεμοθωρακα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σήμερα μολις,

το πρωί που πήγαινα δουλειά και ήταν βρεγμένοι οι δρόμοι περασα απο βαμμενη λουρίδα παχους ~40cm σε στροφή και η μηχανή πήγαινε σαν βαρκα, περα δόθε. ακούμπησαν τα πόδια μου κατω απο ένστικτο. τα χρειάστηκα για λίγο. :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάτησα γατα , και με τους 2 τροχους , με περιπου 80 χιλιομετρα, ευτυχώς δεν ήμουνα πάνω σε στροφή, γιατι θα την ειχα παρει αγκαλίτσα!!! Πρεπει να τα ειδε όλα το γατι!!!!!

ακριβως το ιδιο κι εγω! παταω κοπρογατο με το σπιντφαιτ σπασμενο στα 80χμ 50αρι γαρ και τα χα δει εχρωμα αν και χωρις σαβουρα θενκ γκαντ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηγαν να σε φανε λαχανο ρε? ποτε εγινε αυτο?

πρίν κανένα μήνα , πάλι καλά που ήταν κοντό το αμάξι του και χώρεσα στην άλλη λωρίδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βόλτα 2 μηχανές.

Μαραθώνος με καμία 100-120 χλμ.

Ξεδιπλώνεται μπροστά μετά απο στροφή ο δρόμος και η αριστερή είναι πηγμένη, ενώ η δεξιά άδεια για 500 μέτρα και βάλε.

Πιάνουμε δεξιά και κατεβάζουμε σε 80χαω.

Καθώς πλησιάζουμε, τα αυτοκίνητα που κινούνται μπροστά μας φτάνουν στο ύψος του τελευταίου σταματημένου της αριστερής λωρίδας.

Ιδιοφυείς νεοέλληνες βλέπουν την εύκολη λύση και αρχίζουν να ξεπετάγονται 2-3-4-5 αυτοκίνητα (τόσο από τα κινούμενα, όσο και από τα ήδη σταματημένα ) από την αριστερή στην δεξιά λωρίδα, ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΥΜΑ.

Ακολουθεί τρελό μπαλέτο μετά προσευχής και άπειρα μπινελίκια.

Μάθημα : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΩΡΙΔΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάθημα : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΩΡΙΔΑ

+50

εμενα με πέτυχε κιολας ο εξυπνιδης :ranting3:

και περναγα απο αριστερα οχι δεξια

συμπερασμα το ιδιο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΩΡΙΔΑ

και επισης

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και σε μένα έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό πριν 1-2 μήνες.Ημουν σε μια μεγάλη ευθεία και αν θυμάμαι καλά πήγαινα με 70-75χλμ.Φορούσα κράνος άλλα χωρείς τη μάσκα(τα κράνη motocross έχουν ξεχωριστά τη μάσκα)!Εκεί που πήγαινα υπερήφανος έπεσε πάνω μου ένα έντομο.Έπεσε ακριβώς κάτω απο το μάτι μου!Ευτυχώς που δεν έπεσε μέσα στο μάτι!Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί!!

Και κάτι που ξέχασα.

Όταν είχα πάρει το μηχανάκι(δεν είχα 2-3 μέρες) είχαμε βγεί με ένα φίλο μου βόλτα.Αυτός δικάβαλο με τον αδελφό του.

Εγω ήθελα να σταματήσω στην άκρη του δρόμου να φτιάξω το κράνος(εγώ πήγαινα μπροστά και ο φίλος μου απο πίσω).Μόλις βλέπω κενό χώρο στα αριστερά του δρόμου, χωρείς δεύτερη σκέψη και χωρείς να ενδιαφερθώ καθόλου, ξεκινάω ανενόχλητος να βγώ στην άκρη του δρόμου.

Εκείνη τη στιγμή όμως, ο φίλος μου ερχόταν κι αυτός απο τα αριστερά να με προσπεράσει!

Ξύσαμε ο ένας τον άλλο άλλα ευτυχώς γλιτώσαμε τη σαβούρα!!! :hunter::knuppel2::sweatdrop::uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μμμ.κάτσε να δεις....

Λοιπόν,το πιο καφεκαλτσάδικο ατύχημα που είχα ήταν φέτος,τη μέρα μετά τα γενέθλιά μου.Είχα μόλις αφήσει την κοπελιά σπίτι μετά απ'το μπάνιο και γύριζα σπίτι,λίγο πιο έξω από τη Μυτιλήνη,σε εθνική οδό υποτίθεται (προς αεροδρόμιο για όποιον γνωρίζει). Συνεχίζοντας, αποφάσισα να ανοίξω λίγο το καημένο το παπάκι,να δω λίγο και την τελική του.

Όπως ήμουν στα 85-90 κοντερίσια,βλέπω μια ένα πρασινάκι κ*λοχανείο κουτί στην άκρη του δρόμου με αλάρμ.Κρατάω σταθερή πορεία για να το περάσω,και στα 5-6 μέτρα η φοβερή οδηγός του οχήματος κάνει επι τόπου αναστροφή,κόβωντας την κυκλοφορία στη λωρίδα μου.

Με χρόνο μηδέν,και με μόλις 1 χρόνο τακτικής οδήγησης και 3-4 περιστασιακής, μου πηγε το σκ@τό στην κάλτσα και πάτησα φουλ μπρος πίσω φρένα.Δάγκωσε η μπροστινή ρόδα,γύρισε πλάγια το μηχανάκι και γω πέρασα (δεν έχω ιδέα πως) πάνω απ'το αυτοκίνητο και έσκασα στην άσφαλτο.

Μόλις σηκώθηκα της κατέβαζα καντήλια κανένα 10λεπτο πριν τη χτυπήσω (δεν είμαι περήφανος γιαυτό,αλλά είχα χάσει τον έλεγχο,ειδικά από το σημείο που μου είπε : Που πας βρε μ@λ@κισμένο;Δεν βλέπεις οτι στρίβω;)

Το μηχανάκι δυστυχώς το έχω στο υπόγειο και το αποσυναρμολογώ για να έχω να παίζω.Επιδιόρθωση δεν πέρνει επειδή:

α) Έχουν σπάσει τα ποτήρια

β) Έχει ραγίσει ο σκελετός

γ) Έχει μπει όλη η μούρη μέσα κανένα 40ποντο,με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Subaru 600αρακι και με 2 μικρα παιδια στο πισω καθισμα,εκανε οπισθεν νυχτα επειδη μπηκε σε βενζιναδικο που ηταν κλειστο και πηγε να φυγει,και πριν το βενζιναδικο ηταν κλειστη στροφη και ετρεχα με ενα φιλο εγω τοτε με το husqvarna610 και εκεινος με το GS1200 και δεν προλαβαμε να σταματησουμε,περασαμε ανάμεσα απο το αυτοκινητο ο ενας απο την δεξια πλευρα ο αλλος απο την αριστερη,αυτη ουτε προλαβε να μας δει,το νοσοκομειο δεν θα το γλυτωναμε εαν πεφταμε πανω η ταχ. ηταν γυρω στα 80-100 εντος πολης :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιο πρόσφατο περιστατικό που μου συνέβη χθες ήταν κατά την διαδρομή από Αγία Πελαγία προς Ηράκλειο, σε επαρχιακό δρόμο, σε μια κλειστή στροφή χωρίς ορατότητα ένα αγροτικό (με οδηγό γνωστό) πήγε να κάνει μαγκιές με το γκάζι πάνω στην κατηφορική και γλιστερή στροφή με αποτέλεσμα να του φύγει τελείως η ουρά και να κάνει τετακέ. Ευτυχώς δεν έτρεχα και σταμάτησα στα 2 μέτρα από την καρότσα η οποία μου είχε κλείσει τον δρόμο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιοι να ειναι πιο προσεκτικοι;Τα αδεσποτα;Ή τα 6χρονα;Ή οι 70φεύγα;....ΕΜΕΙΣ οφειλουμε να προσεχουμε ολους αυτους και ας εχουν αδικο.Την ΑΣΦΑΛΕΙΑ μας κοιταζουμε!:_thumbsup:

Εσύ θα άφηνες το 6χρονο παιδάκι σου να τρέχει ανενόχλητο να τρέχει στους δρόμους; Μάλλον κάποιος άλλος φταίει για το σκηνικό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα καθώς ταξίδευα μου συνέβη κάτι ασυνήθιστο και ενδεχομένως επικίνδυνο. Καθώς οδηγούσα μία σφήκα βρέθηκε στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της ζελατίνας του κράνους μου και χαροπάλευε μπροστά από τη μύτη μου. Συνήθως αυτά τα έντομα σκάνε στο εξωτερικό μιας ζελατίνας, και ειλικρινά δεν έχω ιδέα πως κατέληξε εκεί (μάλλον από το κάτω μέρος του κράνους, αφού η μόνη άλλη δίοδος είναι δυο μίκρες τρύπες εξαερισμού του κράνους που ήταν ανοιχτές και δύσκολα θα χωρούσε από εκεί).

Επειδή δεν υπήρχε θέση στάθμευσης εκείνη την ώρα και η σφήκα θα μπορούσε να με τσιμπήσει στο πρόσωπο ή το χειρότερο σε κάποιο μάτι, αποφάσισα να ανοίξω στιγμιαία τη ζελατίνα, κάτι το οποίο αποδείχθηκε χρήσιμο. Η σφήκα παρασύρθηκε από τον αέρα και εγώ ηρέμησα κάπως.

Φυσικά σταμάτησα στην κοντινότερη τοποθεσία για να εξακριβώσω ότι το κράνος ήταν καθαρό. Ελπίζω να αντέδρασα σωστά.

Για πείτε κι εσείς την ιστορία σας.

Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο!Η σφίκα μπήκε από το κάτω μέρος του κράνους και έτσι πως είχα κλειστή την ζελατίνη ζουζούνιζε μέσα στην μούρη μου. Η αντίδρασή μου ήταν ακριβώς η ίδια,άνοιξα την ζελατίνα και έφυγε αλλά μετά σταμάτησα και έλενξα για να σιγουρεφτώ να έχω το κεφάλι μου ίσυχο...Και πίστευα οτι μόνο σε εμένα συμβαίνουν αυτα :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι τοσο επικινδυνο αλλα θα μπορουσα να την ειχα πατησει ασχημα. πιτσιρικος ακομα με το παπακι και ευτυχως λιγα χλμ στην βουλιαγμενης. νιωθω ξαφνικα ενα χτυπημα και καψιμο στο αριστερο μπρατσο. τρομαξα και τιναχτηκε το χερι προς τα πισω. οπως ειπα λιγα τα χλμ και δεν ειχα συνεπειες. σταματαω να δω τι ειχε γινει. κομματι πισσας απιστευτα καυτο στο μεγεθος παλιου εικοσαρικου κολλημενο στο μπρατσο μαλλον απο καμια εξατμιση λεωφορειου ή ταξι. το εγκαυμα εμεινε αρκετο καιρο και ευχαριστω την τυχη μου που δεν ηταν σε κανα ματι (πιτσιρικος και κρανος τοτε μου φαινοταν αδιανοητο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα