Jump to content
Sign in to follow this  
kalymnios

cb1300 sc40 εισαγωγης

Recommended Posts

παιδια οπως ξερετε εχω αυτο το μηχανακι cb1300 sc40 εισαγωγης,ανταλακτικα,αξεσουαρ κ.τ.λ. για αυτο το μηχανακι ελλαδα και ευρωπη δυσκολα να βρεθουν,βρηκα ενα σαιτ ιαπωνικο που εχει και του πουλιου το γαλα για την μηχανη μου(www.easyauctionjapan.com) μηπως ρε παιδια ξερει καπιως πως λειτουργει το συγκεκριμενο σαιτ? και αν παρω κατι απο εκει θα χρειαστει να πληρωσο τελωνειο στην ελλαδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε kalymnios το σαιτ φενεται παρα πολυ ενδιαφερον!Στον χειρισμο βεβαια ειναι λιγακι δισκολο (πιο δισκολο απ'οτι το ebay και δεν ξερω αν ειναι ασφαλες!).Παντως απ'οτι καταλαβα ειναι μεσολαβητης για αγορες απο το Yahoo Japan το οποιο μεν ειναι στα κινεζικα και δεν καταλαβαινουμε τιποτα αφετερου δε εχει αρκετα καλουδια που δεν υπαρχει περιπτωση να τα βρεις αλλου!

Μιας και βρηκα μια ολοσωμη Yoshimura Cyclone για τον Ληστη μου (την οποια δεν βρηκα αλλου μεχρι τωρα) , εχω μπει ηδη στον χορο και ελπιζω να τελειωσω με ευχαριστα νεα!

Τωρα οσο αφορα τα Τελωνεια,αυτο ειναι πονεμενη ιστορια την οποια ακομα δεν εχω καταλαβει,παντος αν φερνεις πραγματα απο εξωτερικο,ζαλιζε τους να τα "τσεκαρουν" ως "ΔΩΡΟ"..ισως ετσι γλιτωσεις :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον speedking

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα ολα τελειωσαν καλα! η εξατμηση ηρθε σουπερ πακεταρισμενη(και ετσουξε λιγο στα εξοδα) αλλα ειμαι γενικα πολυ ικανοποιημενος!οποιος θελει μπορει να δοκιμασει !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω για παραδειγμα βρηκα εξατμησει με 400 ευρω,τελωνειο και εξοδα περιπου γνωριζεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγω για παραδειγμα βρηκα εξατμησει με 400 ευρω,τελωνειο και εξοδα περιπου γνωριζεις?

λοιτα να δεις...ειναι λιγο πολυπλοκα τα πραγματα...

εμενα η εξατμιση μου στοιχησε 300 ευρω :angry: ενω την κερδισα 140 περιπου :0

Με την βοηθεια ενος υπολογιστη (fee canculator) παντα προσθετεις:

* Την τιμη του προϊοντος

* τα εσωτερικα εξοδα απο τον (Γιαπωνεζο) πωλητη εως την αποθηκη της (Γιαπωνεζικης) εταιριας

* +10% που παιρνει μεριδιο η εταιρια

* + 3,9% για το PayPal

* +εξοδα αποστολης που θα επιλεξεις(βαση του τροπου αποστολης και του βαρους)..

Εγω στην συγκεκριμενη περιπτωση πληρωσα περιπου 130 για εξοδα αποστολης ΑΛΛΑ:

* το δεμα ηταν 10 κιλα και σουπερ ουαου πακεταρισμενο,

* το εστειλαν σαββατο και ηταν σπιτι μου την τριτη :0

* και περασε (κυριολεκτικα) εξω απο το τελωνειο! - μπηκε μονο για την σφραγιδα!

Θα μπορουσα να επιλεξω "surface mail" αντι για EMS και να γλιτωσω γυρω στα 80 ευρω αλλα θα αργουσε παρα πολυ και πολυ πιθανο να καθηστερουσε περισσοτερο στο τελωνειο..(οσο λιγοτερο το βλεπουν στο τελωνειο τοσο καλητερο για μενα!)..

Το σαιτ παντως ΦΟΒΕΡΟ,εχω βρει ενα σωρο καλουδια να παρω!

Αν τελικα αγορασεις κατι,πες τους να δηλωσουν οσο το δυνατον λιγοτερο την τιμη του αντικειμενου για να γλιτωσεις εκτελωνισμο!

Καλο ψαξιμο φιλε (και 'υχαριστω για το σαιτ!)!

Τροποποιήθηκε από τον speedking

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα