fast & furious 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Punisher και fast & furious, πιο πολύ ο δεύτερος,φαίνεται ότι δεν την παλεύεται και τόσο και είστε και άσχετοι. Και μάλλον πιτσιρικάδες και μάλιστα καμένοι.Θα μας πείτε ότι έχουν ίδια γρανάζια μπρος πίσω και έχουν ίδια σχέση μετάδοσης?? Το σασμάν δεν μετράει τί σχέση μετάδοσης δίνει στο πρώτο γρανάζι; Πάντως μου αρέσει που είστε άσχετοι και πάτε να τα βάλετε με κάποιον που είναι πλέον στην κορυφή στο θέμα παπιού... Άτομα σαν εσάς, τους ρίχνω φάπες κάθε μέρα μέχρι να στρώσουν. Όλοι τα ίδια με σας μου λέγανε και τώρα που έπηξε το μυαλό τους, μου λένε να πάρουν κανά σοβαρό μηχανάκι... Με 2.50 ευρώ βγάζει 80χιλιόμετρα και το λες οικονομικό ? Εμένα το Astrea που έχει 52.000 χιλιόμετρα στην πλάτη του,οι δίσκοι του έγιναν μόνο σίδερο και πατινάρει σαν πουτ@ν@ και με δικάβαλο, με 3.50 ευρώ βγάζει 160 χιλιόμετρα,και είναι και σχετικά αδύναμο λόγω 100 κυβικών... Μάθετε πρώτα κάποια βασικά,και αν δεν βγάλετε άκρη,να σας κάνω την χάρη,να σας τρέξω ένα χιλιομετράκι,έτσι για να θυμηθώ τα νιάτα μου!!! Καλά μυαλά,σε ορισμένους Υ.Γ. δεν θα ασχοληθώ άλλο με καγκουράκια που δεν ξέρουν από παπάκια.Αν θέλει να πει κάτι κάποιος για το θέμα,έχει καλώς οτι και να κανω αν δεν ξερεις δεν μπορεις να καταλαβεις......εγω ανεφερα τα γραναζια και εσυ μου λες τα δικα σου......και παρακατω συνεχιζεις να λες οτι το innova εχει γραμμικο κινητηρα με μακριες σχεσεις.......αφου ομως δεν ξερεις ακου πως το innova απο τη μανα του εχει πισω γραναζι τελικης 35 ενω το Χ εχει 39 αρα εκκινησης.......πηγαινε βαλε ενα 35 και στο Χ και θα δεις ποσο γραμμικο γινεται και ποση ωρα θα κανεις να αλλαξεις ταχυτητα αφου σου αρεσει να κανει καμια ωρα να σπασει...... αντε γιατι μιλας χωρις να ξερεις........τουλαχιστον τα εχεις οδηγησει ποτε και τα δυο μηχανακια ή ετσι τα λες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Punisher και fast & furious, πιο πολύ ο δεύτερος,φαίνεται ότι δεν την παλεύεται και τόσο και είστε και άσχετοι. Και μάλλον πιτσιρικάδες και μάλιστα καμένοι.Θα μας πείτε ότι έχουν ίδια γρανάζια μπρος πίσω και έχουν ίδια σχέση μετάδοσης?? Το σασμάν δεν μετράει τί σχέση μετάδοσης δίνει στο πρώτο γρανάζι; Πάντως μου αρέσει που είστε άσχετοι και πάτε να τα βάλετε με κάποιον που είναι πλέον στην κορυφή στο θέμα παπιού... Άτομα σαν εσάς, τους ρίχνω φάπες κάθε μέρα μέχρι να στρώσουν. Όλοι τα ίδια με σας μου λέγανε και τώρα που έπηξε το μυαλό τους, μου λένε να πάρουν κανά σοβαρό μηχανάκι... Με 2.50 ευρώ βγάζει 80χιλιόμετρα και το λες οικονομικό ? Εμένα το Astrea που έχει 52.000 χιλιόμετρα στην πλάτη του,οι δίσκοι του έγιναν μόνο σίδερο και πατινάρει σαν πουτ@ν@ και με δικάβαλο, με 3.50 ευρώ βγάζει 160 χιλιόμετρα,και είναι και σχετικά αδύναμο λόγω 100 κυβικών... Μάθετε πρώτα κάποια βασικά,και αν δεν βγάλετε άκρη,να σας κάνω την χάρη,να σας τρέξω ένα χιλιομετράκι,έτσι για να θυμηθώ τα νιάτα μου!!! Καλά μυαλά,σε ορισμένους Υ.Γ. δεν θα ασχοληθώ άλλο με καγκουράκια που δεν ξέρουν από παπάκια.Αν θέλει να πει κάτι κάποιος για το θέμα,έχει καλώς Aς ξεκινησουμε μις κορυφη... ΜΕ Μ.Ο ταχυτητας πανω απο 60χιλ/ωρα να βγαζεις 80χιλιομετρα με 2,50Ε δν ειναι πολλα,ξερω μηχανακια που για να βγαλουν 40 θελουν 13 Ευρω.Αν με το κρυποτν πηγαινεις σαν ανθρωπος περιπου 40-50 χιλι/ωρα σου κραταει για καμια 100αρα και μην ξεχνας εχει νετεποζιτο 3,6λιτρα. Πρωτη φορα ακουω αστρεα με 52.000 χιλιομετρα να πιανει 160 :_zeppelin: ΔΕν τα παραλες καπως και μην μας πεις οτι το εχεις μανισιο γτ θα πηδηξω απο το μπαλκονι και εγω αμα θελω ρυθμισω το ιντζεκτιον να πεταει αργα την βενζινη και να μην καιω πολλα αλλα να μην πηγαινω γρηγορα. Τι παει να πει αυτο? Μάθετε πρώτα κάποια βασικά,και αν δεν βγάλετε άκρη,να σας κάνω την χάρη,να σας τρέξω ένα χιλιομετράκι,έτσι για να θυμηθώ τα νιάτα μου!!! μονο λογια εισαι!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast & furious 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Φιλε punisher εδω δεν καταλαβαινει πως λειτουργουν τα γραναζια θες να καταλαβει και ποσα χιλιομετρα κανεις με το Χ χωρις να γεμισεις.....αστο καλυτερα μην μπλεχτουμε και με αριθμους τωρα........ ομως εσυ που νοιωθεις σου λεω πως οταν το εστρωνα και πηγαινα παντα με 60 ειχα κανει 140 χιλιομετρα.........τωρα που το παω πολυ πιο γρηγορα και με εξατμιση καιει περισσοτερα........ αλλα σε μεσο ορο με ενα ντεποζιτο κανω καμια 100αρια χιλιομετρα περιπου........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Φιλε punisher εδω δεν καταλαβαινει πως λειτουργουν τα γραναζια θες να καταλαβει και ποσα χιλιομετρα κανεις με το Χ χωρις να γεμισεις.....αστο καλυτερα μην μπλεχτουμε και με αριθμους τωρα........ ομως εσυ που νοιωθεις σου λεω πως οταν το εστρωνα και πηγαινα παντα με 60 ειχα κανει 140 χιλιομετρα.........τωρα που το παω πολυ πιο γρηγορα και με εξατμιση καιει περισσοτερα........ αλλα σε μεσο ορο με ενα ντεποζιτο κανω καμια 100αρια χιλιομετρα περιπου........ Εισαι θεος ρε φιλε εγω οταν το πηρα στα @@ μ το στρωσιμο φουλ γκαζι μολις το παιρνω απο το καραβι παω σε μια μεγαλη ευθεια φουλ γκαζι....Δικαβαλος μετα ηθελα λιγο χρονο για να το συνηθισω γτ πρωτη φορα οδηγουσα παπακι Με ατο το μηχανακι πατας το γκαζι και εκτονώνεσαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 Εισαι θεος ρε φιλε εγω οταν το πηρα στα @@ μ το στρωσιμο φουλ γκαζι μολις το παιρνω απο το καραβι παω σε μια μεγαλη ευθεια φουλ γκαζι....Δικαβαλος μετα ηθελα λιγο χρονο για να το συνηθισω γτ πρωτη φορα οδηγουσα παπακι Με ατο το μηχανακι πατας το γκαζι και εκτονώνεσαι... Κατουρα και λιγο... Που να οδηγησεις και 650αρι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Κατουρα και λιγο... Που να οδηγησεις και 650αρι..... Ρε σύ, πίστεψε με δεν πρόκειτε να καταλάβει την διαφορά άν δεν αγοράσει ένα δικό του να το ανοίξει. Παλιά όταν είχα το 125, είχα πάρει για βόλτα ένα ZXR 636 04 και ενα GSXR 1000 k3. Εννοείτε οτι με εντυπωσίασε το γκάζι τους ρε συ, αλλα όταν πήρα το RR που ήταν δικό μου και όχι απλά για μια βόλτα, σαλτάρισα όταν το άνοιξα. Όταν παίρνεις μηχανή φίλου για βόλτα πρέπει να είσαι.. τελείως ανεύθυνος για να την ανοίξεις κανονικά. Αλλα με την δικειά σου, που θα την έχεις και για λίγο καιρό πρίν να συνηθήσεις, όταν δωθεί η ευκαιρία και είναι οι δρόμοι ανοιχτοί, εκεί είναι που τα βλέπεις όλα, παθαίνεις το κοκομπλόκ. Ειδικά όταν την είχα στις αρχές, τρίτος μήνας ήταν νομίζω, που αμολύθηκα αττική οδό στις μεγάλες ευθείες , το τι εντύπωση μου έκανε που έκανα αλλαγή απο τρίτη τετάρτη στα 200 και τράβαγε το μαμημένο λές και έχεις πρώτη σε πάπια να πουμε. Αλλα ωραία να τα λές αυτά, πού να τα νιώσει όμως το παλικάρι, με τον καιρό, καλά να είναι θα πάει και στον κόσμο της μοτοσικλέτας και θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Κατουρα και λιγο... Που να οδηγησεις και 650αρι..... Τι να κανουμε ρε φιλε δεν ειμαστε ολοι φραγκατοι να μας τρεχουν απο τις τσεπες για να παρουμε μεγαλες μηχανες... Με τα παπακια και τα αυτοματα την βρισκουμε τουλαχιστον εισαι ποιο ασφαλης οταν τρεχεις με 120 παρα με 200+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 τουλαχιστον εισαι ποιο ασφαλης οταν τρεχεις με 120 παρα με 200+ Όταν τα φρένα σου έχουν την ικανότητα να σταματήσουν το μηχανάκι απ'τα 250 μέχρι τα 0, όντας δικάβαλος και τριβάλιτσος και όλα αυτά σε 60-70 μέτρα, η πάπια θέλει τα ίδια μέτρα για να σταματήσει απ'τα 120 στα 0 και χωρίς δεύτερο άτομο. Οκ, σταματήσαμε το χαβαλέ στο άλλο τόπικ, αλλά μη λέμε κ ότι να'ναι απλά για να υποστηρίξουμε τον εαυτό μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Τι να κανουμε ρε φιλε δεν ειμαστε ολοι φραγκατοι να μας τρεχουν απο τις τσεπες για να παρουμε μεγαλες μηχανες... Με τα παπακια και τα αυτοματα την βρισκουμε τουλαχιστον εισαι ποιο ασφαλης οταν τρεχεις με 120 παρα με 200+ Για να παρω το ER που το πειρα μεταχειρισμενο δουλευα 5 μηνες και με υπερωριες μεσα και οτι εβγαζα το εβαζα στην ακρη, ουτε ? δεν πειραζα. Πουλησα και το YBR που ειχα και το πηρα. Ουτε φραγκατος ειμαι ουτε μου το'κανε δωρο ο μπαμπακας.... Και οσο αφορα τα φρενα σου, επειδη το YBR μου φορουσα ακριβως τα ιδια (την ιδια μονοπιστονη δαγκανα εμπρος και το ιδιο ταμπουρο 130χιλ πισω) και τα εχω ζησει, σε συνθηκες πολης και μεχρι τα 80 χαω καλα ειναι, απο κει και μετα θελουν πολυ δυναμη και ταυτοχρονα πολυ πολυ πολυ προσοχη για να φρεναρεις χωρις να τα μπλοκαρεις. Ελα να φρεναρουμε μαζι απο τα 120->0 να δεις ποιος θα φρεναρει καλυτερα και ποιος ειναι ποιο ασφαλης. Και τα 200+ που ανεφερες, τα πιανουμε μια στις τοσες σε καμια εγνατια χωρις καμερες και κινηση, δεν τρεχουμε σαν αφηνιασμενα αλογα μεσα στην πολη με αυτες τις ταχυτητες..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast & furious 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 πραγματι το στησιμο της μηχανης ειναι πολυ καλυτερο οσον αφορα τα φρενα γιατι και στα 250 πρεπει να σταματησει ενω το παπακι και με 140 που εχει τελικη του φτανουν αυτα τα φρενα που εχει για να σταματησει....... ασε που παιζουν και ρολο οι αναρτησεις και ακομα και τα λαστιχα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Τι να κανουμε ρε φιλε δεν ειμαστε ολοι φραγκατοι να μας τρεχουν απο τις τσεπες για να παρουμε μεγαλες μηχανες... Με τα παπακια και τα αυτοματα την βρισκουμε τουλαχιστον εισαι ποιο ασφαλης οταν τρεχεις με 120 παρα με 200+ Μεγα λαθος! Σε καμια περιπτωση δεν εισαι πιο ασφαλης! Σε περιπτωση που χρειαστει να φρεναρεις με το παπακι κλαυτα Χαραλαμπε, ειδικα αν το μεγαλο μηχανακη εχει και abs! Ρε φιλε να σου πω και κατι, στον δρομο δεν εισαι μονο σου, επειδη απ΄οτι φαινεται δεν εχεις εμπειρια, το να ξεκ@υλωνεις στον δρομο με το παπακι σου δεν ειναι σωστο, δεν εχεις δικαιωμα το καταλαβες? Δεν πρεπει, απαγαορευεται! Αν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου σεβασου τους αλλους! Και σε ενα προηγουμενο topic σου που δεν μιλησα καθολου, γιατι κατι τετοιες περιπτωσεις σαν τις δικες σου τις θεωρω οτι ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα φανε την μουρη τους, θα ηθελα να σου πως πως μαγκια δεν ειναι να πατας γκαζι, αυτο το κανει και η γιαγια μου, αλλα να ξερεις που θα πατας, και η υπερτατη μαγκια ειναι να επιβιωσεις και να γραψεις πολλα χιλιομετρα χωρις ατυχηματα! Εβαλες κοντρα με ενα 1000αρι και κατι τρεχει στα γυφτικα! Για φαντασου, κατι απεδειξες! Εισαι και πολυ μεγαλος μηχανοβιος, και συναμα εμπειρος που βαζεις κοντρες σε δημοσιους δρομους, και ιδιαιτερα μεσα στην πολη, ακι λες οτι ξερεις και αν θα σου πεταχτει καποιος! Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα, και οχι μονο αυτο αλλα δινεις και συμβουλες! ΜΠΡΑΒΟ σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Εισαι θεος ρε φιλε εγω οταν το πηρα στα @@ μ το στρωσιμο φουλ γκαζι μολις το παιρνω απο το καραβι παω σε μια μεγαλη ευθεια φουλ γκαζι....Δικαβαλος μετα ηθελα λιγο χρονο για να το συνηθισω γτ πρωτη φορα οδηγουσα παπακι Με ατο το μηχανακι πατας το γκαζι και εκτονώνεσαι... Απο τετοια ατομα θρηνουμαι θυματα στους δρομους! Ακουσε εκει με το μηχανακη πατας το γκαζι και εκτονωνεσαι. Που να ειχες και κανενα αυτοκινητο! Οποιον παρει ο χαρος δηλαδη! Ο ορισμος της προεκτασης του πε@υς δηλαδη σε ολο του το μεγαλειο! Για βαλτε μυαλο, και προσεχτε περισσοτερο! Που να ειχες και κανα 650αρι, καλα λεει ο Σταυρος! Τοτε τι θα εκανες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Νομίζω ότι τα 2 πιτσιρίκια της παρέας κατάλαβαν τί εννοούμε. Με πρόλαβαν άλλοι και τους έδωσαν να καταλάβουν τί εννοούμε. Και μάθετε να διαβάζετε επιτέλους.Το Astrea που έχω βγάζει 160χιλ σε κάθε ντεπόζιτο,όχι τελική ρε χαϊβάνι... Πάρτε όλοι ένα μηχανάκι πάνω από 200 κυβικά και όχι σκούτερ,μάθετε το και μετά μιλάμε. Άντε μην βγάλω έξω το NSR και πάρω κwλ0υς... Χελώνααα ... Ξέχασα ότι έφυγες ρε γαμώτο. Ας έκανες ένα μαθηματάκι,εκείνο το "Την μηχανή δεν την οδηγάμε για τον απόλυτο χρόνο,την οδηγάμε για διασκέδαση,γιατί μας δίνει ικανότητες που μας στέρησε η φύση και γίνεται προέκταση του εαυτού μας.Για αυτό οδηγήστε με το σώμα και το μυαλό... " Καλή σου ώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Μεγα λαθος! Σε καμια περιπτωση δεν εισαι πιο ασφαλης! Σε περιπτωση που χρειαστει να φρεναρεις με το παπακι κλαυτα Χαραλαμπε, ειδικα αν το μεγαλο μηχανακη εχει και abs! Ρε φιλε να σου πω και κατι, στον δρομο δεν εισαι μονο σου, επειδη απ΄οτι φαινεται δεν εχεις εμπειρια, το να ξεκ@υλωνεις στον δρομο με το παπακι σου δεν ειναι σωστο, δεν εχεις δικαιωμα το καταλαβες? Δεν πρεπει, απαγαορευεται! Αν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου σεβασου τους αλλους! Και σε ενα προηγουμενο topic σου που δεν μιλησα καθολου, γιατι κατι τετοιες περιπτωσεις σαν τις δικες σου τις θεωρω οτι ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα φανε την μουρη τους, θα ηθελα να σου πως πως μαγκια δεν ειναι να πατας γκαζι, αυτο το κανει και η γιαγια μου, αλλα να ξερεις που θα πατας, και η υπερτατη μαγκια ειναι να επιβιωσεις και να γραψεις πολλα χιλιομετρα χωρις ατυχηματα! Εβαλες κοντρα με ενα 1000αρι και κατι τρεχει στα γυφτικα! Για φαντασου, κατι απεδειξες! Εισαι και πολυ μεγαλος μηχανοβιος, και συναμα εμπειρος που βαζεις κοντρες σε δημοσιους δρομους, και ιδιαιτερα μεσα στην πολη, ακι λες οτι ξερεις και αν θα σου πεταχτει καποιος! Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα, και οχι μονο αυτο αλλα δινεις και συμβουλες! ΜΠΡΑΒΟ σου! ειπα οτι εισαι ασφαλης κανεις δεν ειναι ασφαλης απλως εισαι ποιο ασφαλης οταν τρεχεις με 120 παρα με 180και ας εχει καλυτερα φρενα το μηχανακι το παππακι δεν φημιζεται για τα φρενα του το εχουν για να εξυπηρετησε μεσα στην πολη!!! Οχι για να τρεχεις τωρα αν τρεχεις δικο σου προβλημα! ΔΛΔ μου λες οτι εσυ με την 1000αρα σου εισαι λιγοτερο επεικινδυνος απο οτι εγω????? με μια γκαζια χτυπαει 100 η 1000αρα και το παππακι οσπου να τα πιασει εχεις κοψει γτ θελει καποια ωρα!!!! Ξερεις ποσα χρονια εχω να ακουσω οτι καποιος σκωτοθηκε με παππι?????? Ολοι με SS σκωτονονται μεσα στο καλοκαιρι πεθαναν πανω απο 3 ατομα εδω που μενω με SS απο παππι δεν εχει παθει κανεις τπτ μονο τουμπες τρως.. ΤΙ να παθεις με 60 χιλιομετρα σε μια ευθεια χωρις κινηση????(ενταξει παθαινεις καποια σοβαρα χτυπηματα αλλα οχι σαν αυτα που παθαινει ο καθενας με την SS ενδθρο και παει λεγοντας!!!!! Εγω πιστευω πως οι σκοτωστρες ειναι αυτες οι μηχανες και οχι τα παπακια μπορει να μην εχουν καλα φρενα τα παππια αλλα αλλο ειναι να πιανεις μαξιμουν 120χιλ/ωρα σε ευθεια 1000 μετρα και αλλο ειναι να πιανες σε ευθεια 180 και βαλε!!!! Και μην πειτε οτι δν υπαρχου ατομα που τρεχουν γτ συνεχεια βλεπω κατι 6απλες προσπερασει και 5πλες απο μηχανες μεγαλου κυβισμου!! Δεν λεω με το να τρεχεις βαζεις την ζωη σου σε κινδυνο,αλλα ποτε δεν ξερεις απο τι θα το παθεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast & furious 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 ετσι ρε Punisher πεστα για να τους ταπωσεις....... αυτοι αν κανουν μια ετσι το γκαζι εχουν τα 200 μπαμ.....ενω εμεις στα 600 εχουμε τα 140...... ασε που δεν τα πιανεις και παντου γιατι δεν υπαρχουν καλοι δρομοι και το μηχανακι απογειωνεται σε καθε σαμαρι ενω οι μεγαλες μηχανες δεν νοιωθουν.......επισης με τα μεγαλα κανεις ενα πλαγιασμα στη στροφη και μπηκες ενω με το παπακι ποσο να πλαγιασεις.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Σκοτώστρα είναι τα SS ή μαλάκας που τα οδηγάει με το μυαλό που κουβαλάει;;; Και έτσι για να το δούμε και στατίστικα, το 70% των οδηγών σκοτώνονται πριν καλά καλά κλείσουν τα 18... Σας λέει κάτι αυτό ? Για πηγαίνετε να δείτε στα νεκροταφεία, πόσα παιδιά σκοτώθηκαν με τα "ακίνδυνα" παπάκια από σούζες,κόντρες,μαγκιές και επίδειξη τεχνικών ικανοτήτων. Πόσα πιτσιρίκια χάθηκαν από τα "ακίνδυνα" παπάκια όπως Z, F1, FX, GLX τούμπανο, Dynamic, Crypton και Astrea / Supra. Και για την ιστορία,ένα μηχανάκι είναι ασφαλές, όταν διαθέτει τα ανάλογα φρένα, για τα χιλιόμετρα και τον ρυθμό που τα πιάνει Και ναι τα παπάκια είναι υπερβολικά γρήγορα για το σασί και τα φρένα που έχουν. Πράσινο ανάβει, ο κάγκουρας έχει φτάσει στο άλλο φανάρι και το Repsol σου μόλις έπιασε 6000 rpm με την πρώτη. Τα παπάκια είναι πολύ γρήγορα για τον όγκο/βάρος/δύναμη φρεναρίσματος και το όλο στήσιμό τους.Πρόσθεσε ότι παπάκαι οδηγούν καινούριο οδηγοί-πιτσιρικάδες που πρώτη φορά οδήγησαν μηχανάκι και νομίζουν ότι τρέχουν με 500άρι δίχρονο στο moto-gp. Εύλογα λοιπόν καταλαβαίνει κανείς πόσο επικίνδυνα είναι τα παπάκια σαν σύνολο. Και δεν μιλάω σαν παππούς,μιας και όλοι περάσαμε από αυτό το στάδιο της ζωής μας,μόνο που εμένα μου πήρε πάνω από 2 χρόνια να μπω σε στροφή πλαγιάζοντας με πάνω από 50 Km/h ... Όσοι κατάλαβαν,κατάλαβαν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Τσάμπα ασχολείσαι τόσο πολύ. Ότι ήταν να ειπωθεί, έχει ειπωθεί ήδη και μάλιστα πολλές φορές σε 2-3 διαφορετικά τόπικ. Κι εγώ όταν ήμουνα 15 ήθελα σα τρελός ένα GLX να το πειράξω, να του αλλάξω τα φώτα να πηγαίνει τάπα να το παίζω μούρη στις καφετέριες στις γκόμενες και στο σχολείο. Μεγάλωσα λιγάκι, άλλαξα ΠΟΛΥ μυαλά, άλλαξα πολλές οπτικές που είχα για διάφορα πράγματα και κατάλαβα αργότερα ότι είχα άχυρα στο κεφάλι μου. Είναι θέμα ηλικίας. Ελάχιστοι έχουν το μυαλό να σκεφτούν λίγο παραέξω από τα "ΘΕΛΩ" τους, και φυσικά ούτε εγώ ξέφυγα απ'αυτούς που περιγράφω τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 ετσι ρε Punisher πεστα για να τους ταπωσεις....... αυτοι αν κανουν μια ετσι το γκαζι εχουν τα 200 μπαμ.....ενω εμεις στα 600 εχουμε τα 140...... ασε που δεν τα πιανεις και παντου γιατι δεν υπαρχουν καλοι δρομοι και το μηχανακι απογειωνεται σε καθε σαμαρι ενω οι μεγαλες μηχανες δεν νοιωθουν.......επισης με τα μεγαλα κανεις ενα πλαγιασμα στη στροφη και μπηκες ενω με το παπακι ποσο να πλαγιασεις.............. Μου εχει τυχει ρε φιλε να παρω κατι στροφες και να πλαγιασω αρκετα το μηχανακι σε σημειο που το το πελμα του λαστιχου να βρει κατω στον δρομο εχω παρει καποιες στρωφες με τετοια κλιση που νιωθω πως αν συνεχισω με αυτον τον ρυθμο στριψιματος θα πεσω οπως πεφτουν οι οδηγοι οταν υπερστριβουν την μηχανη!!!(δεν την στριβω τοσο ειπαμε ) αλλα το στριβω οσο μ επιτρεπει το λαστιχο πριν κατι μερες πηγα να παρω μια στροφη οπως οι συνηθησμενες και πατησα μια λακουβα και τρανταξε ολο το μηχανακι παλι καλα που πατησα φρενο και εβαλα το ποδι μ στν δρομο γτ θα επαιφτα με τα πλαγια το μηχανακι... Η SS ειναι σκωτοστρες εδω αμαξι για να βρεις να πιανει 300 πρεπει να ειναι καμια φεραρρι η κανενα απο 100.000 και πανω πολυ σπορτ αμαξι και με 14.000 αυτα τα χιλιομετρα τα εχεις κατω απο την σελα σου???? Αυτο πως σου φαινεται το ιδιο ειναι να τρεχεις με 300 με την Lamborghini και το ιδιο με την Μπουσα??????? Για ποιο λογο νομιζεις οτι βγαζουν τις SS για να κυκλοφορεις στην πολη με σκυφτη μηχανη η για το γκαζι που βγαζει εξαλου στην οδηγηση μεσα στην πολη ειναι αβολες και αρκετα κιλα με σχεση καποιο εντουρο η παππι Εχεις δει σε ποση ωρα κατεβαζει ενα αμαξι τα 300 και σε ποσα η μηχανη?????? Η μηχανη σε δευτερα τα κατεβαζει αν ειναι ψιλοπειραγμενη το αμαξι θελει λιγη ωρα αλλα και στο αμαξι με τετοια ταχυτητα δεν εισαι ασφφαλης αλλα τουλαχιστον εισαι σε 4 ροδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 ΕΕΕΕΕΕ.....Και εγώ πιτσιρικάς:D είμαι δεν είναι μόνο δυο τα παιδιά.... :P Παει το τόπικ(εγινε τοπικ του σπαμ...).Παντως με ότι και αν δεν οδηγείς σωστά και ηρεμα καποια στιγμή θα την πάθεις....Και όχι δεν είμαι ώριμος έχω ένα πειραγμένο Glx και πολοί άμα με δουν θα πουν να ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ....Δεν είναι ετσι όμως το μηχανάκι το εφτιαξα για την καυλα μου και για τίποτα άλλο...Ειναι το πρώτο μηχανάκι που έχω και το λυπάμαι να του κάνω αυτά που λέτε παραπάνω......Τωρα το να πας 200 είναι πολυ πιο επικινδυνο από τα 140....Γιατί άμα σου πεταχτεί σκυλι γιαγια γελάδα αυτοκινητο αεροπλάνο η πεσει μετεωρίτης ούτε φρένο δεν θα προλάβεις να πατήσεις όσο καλά και αν είναι.......Οτι όχημα και να έχεις σε δύο ρόδες τα ιδια σκατά είναι στην ασφάλεια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Εγώ που είχα Lead πάντα μαμίσιο και ήμουν πιο γρήγορος από τα άλλα 50ράκια,το έκαιγα,το έστιβα,του έπινα το αίμα καθαρά για την πάρτη μου τί να πω? Να πω ότι του έκανα ανακατασκευή για ψυχολογικούς λόγους,μπρίζωσα τον αδερφό μου να του κάνει μια γαμάτη αερογραφία και το χάρισα στον πατέρα μου να πηγαίνει στο καφενείο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Εγώ που είχα Lead πάντα μαμίσιο και ήμουν πιο γρήγορος από τα άλλα 50ράκια,το έκαιγα,το έστιβα,του έπινα το αίμα καθαρά για την πάρτη μου τί να πω? Να πω ότι του έκανα ανακατασκευή για ψυχολογικούς λόγους,μπρίζωσα τον αδερφό μου να του κάνει μια γαμάτη αερογραφία και το χάρισα στον πατέρα μου να πηγαίνει στο καφενείο??? Eισαι ωραίος δεν λέει να μην εχουμε το πρωτο μας μηχανακι...Οποιο και αν ειναι αυτό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anatolitis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ.ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΠΙ.ΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.CRYPTON X ΣΤΑ 2200 ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 2450 ΤΟ SPECIAL ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Omg1s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Απο οσα ειπες θα συμφωνησω μαζι σου στο οταν περνεις ενα μηχανακι να κοιτας το συνολο και οχι κατι συγκεκριμενα... Στο εθμα οικονομιας εισαι λαθος παρα πολυ οικονομικο το Χ και αν δν κανω λαθος το 1 παππι ιντζεκτιον μετα πρεπει να βγηκε και το ιννοβα... 2.η Σελλα λες δεν ειναι καλη εμενα με βολευει στις μικρες αποστασεις ομως οταν διαλεγω μεγαλες απο 30χιλιομετρα και πανω πιανετε ο κωλος μου Αυτο πιστευω οτι σε ολα τα παππια συμβαινει... 3. λες για ομορφια φιλε εδω εισαι παλι Οφφ το ιννοβα απο μπροστα ειναι φτωχο και το φτερο του ειναι σαν ραμφος ενω το Χ το φτερο που εχει ειναι σαν της μπουσα αλλα σε μικροτερο μεγεθος τα φαναρια του Χ δεν ειναικαι πολυ ωραια αλλα πιστευω πως ειναι ωραιοτερο απο 1 ιννοβα Δες κινητηρα που εχει το Χ ποσο ωραιος φαινεται και δες του ιννοβα δες το ιννοβα φενετε μηχανακι φτωχο ενω το Χ πλουσιο δεν εχω τπτ με τα ιννοβα απλως σου λεω αυτα που πιστευω αν εχεις αντιρηση πες μου... Εβαλα μανισια μηχανακια γτ με τα φτιαγμενα αλαλζουν πολλα Akou na deis punisher.. exw parei 1 kainourgio innova ti prwigoumeni vdomada tou exw kanei idi 300xlm k tou exw valei 2 fores venzina ti proti sta 2 xlm k ti deuteri sta 170 (h amolivdi edw sto hrakleio exei giro sto 1,5€ gemizei me 3,5€). twra exw 310 k to ntepozito m meta apo 140 xiliometra einai ligo poio panw apo ti mesi k de leei na paisei. Entometajh 1 vradu to eixa parei k tou ekana 70 xiliometra mesa sti poli k den eixa kanena provlima oute apo sela oute apo tpt...Einai k gamw ta mixanakia an k de to exw termatisei k poli eimai para poli euxaristimenos me to innova. Mexri stigmhs exw odigisei ena crypton R 115(me mikra granazia)tou 2006 k ena R poio palio 105 k innova 125 to prwigoumeno montelo p lene oti paizoune ta plastika k simfwnw. den exei kamia sxesh oute apo 8ema 8wrivou pou ta yamaha gamiounte logo oti pianoune koftes se 2sec exoune den exoune xiliometra.. borei na ta pernoune ligo poio grigora alla opws k na to kaneis apeiri fasaria k pragmatiki fasaria giati hxos papakiou den einai autos.. Sa na doulevei trakter einai Egw tou foraw 1 gpr ejatmisi (san ti protector alla kaliteri kataskeuh k ulika) k ntaji borw na pw oti kalitero hxo apo papaki den exw janakousei re file. Tespa me liga logia 8elw na pw oti apo 8ema anesis k doulema tou kinitira einai xronia brosta an k den exw odigisei to X pou simfwnw oti einai poio dinato alla an kaneis k to innova 56 to idio 8a pigainoune etsi k allios giati to X einai 135 kivika Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 που το ξέθαψες αυτο ρ συ χαχααχ!! πάντως ωραία περιγραφή έκανες για το innova (πάρε ένα ποντάκι )... α και καλοτάξιδο! πάντα όρθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 Akou na deis punisher.. exw parei 1 kainourgio innova ti prwigoumeni vdomada tou exw kanei idi 300xlm k tou exw valei 2 fores venzina ti proti sta 2 xlm k ti deuteri sta 170 (h amolivdi edw sto hrakleio exei giro sto 1,5€ gemizei me 3,5€). twra exw 310 k to ntepozito m meta apo 140 xiliometra einai ligo poio panw apo ti mesi k de leei na paisei. Το ρεζερβουαρ χοραει 3.7λιτρα και με την τιμη της βενζινης στο 1,385 που βαζω εγω στην Αθηνα θελει στανταρ πανω απο 4€ για να γεμισει... Οταν αρχισει και αναβοσβηνει η μικροτερη σταθμη της βενζινης εχεις ακομα 40χλμ να κανεις Και τελος αν ειναι καλης ποιοτητας η βενζινα που του βαζεις μεσα μπορει να βγαλει εως και 180χλμ ενα ρεζερβουαρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες