Jump to content
Sign in to follow this  
x-treme

Αγορα 125cc

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά γιατί θα ήθελα να πάω σε κάτι ποιο δυνατο και καλό από το glx θα ηθελα να μου προτείνετε κανένα παπί 125 και τις τιμές τους για να μαζέψω γνώμες......... :) Ακόμα θα πουλήσω το glx κανενα 800αρι μάλλον δεν είμαι σίγουρος ακόμα 2000χιλιόμετρα έχει το μηχανακι και θα μαζέψω ακόμα κανένα 800αρι άρα πείτε τιμές γύρω στα 1300-1800 ευρό ας πούμε..... :D Εγω σκέφτομαι το kawasaki 125 η το crypton x η το r κανένα innova η κανένα modenas και το suzuki adress τι τιμές έχουν αυτά και ποιό προτείνεται.......???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ν'αφησεις τα παπια και να παρεις ενα YBR 125 ν'αρχεις να μαθαινεις ταχυτητες και πλαισιο μηχανης.

Θα μαθεις περισσοτερεα με το ιδιο κοστος....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ν'αφησεις τα παπια και να παρεις ενα YBR 125 ν'αρχεις να μαθαινεις ταχυτητες και πλαισιο μηχανης.

Θα μαθεις περισσοτερεα με το ιδιο κοστος....

+1000. Παρε ενα ybrακι, θα μαθεις πολλα πραγματα, και δεν θα ειναι και παπι. Με τα χρηματα που θα εχεις βρισκεις ανετα, και σε πολυ καλη κατασταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδιά,

Ένα πόντο ακόμη από εμένα για το YBRάκι κι από εμένα, είναι το κάτι άλλο αν ψαχνει κανείς κάτι τέτοιο, αν και δεν ξέρω κατά πόσο μετά το glx θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο μηχανάκι καθώς είναι άλλη η κυρίως χρήση του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 στον Χρηστο..Aprilia rs 125...

Γιατι δεν κοιτας και για κανενα εντουρακι στα 125? ετσι θα φυγεις απο την νοοτροπια του παπιου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γιατι δεν κοιτας και για κανενα εντουρακι στα 125? ετσι θα φυγεις απο την νοοτροπια του παπιου...

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια μπορει να βρει το παιδι rs 125 με 1500 ευρω σε μια καλη κατασταση???

Μην λεμε κ οτι νανε.....

(cbr παρε σε πολυ καλη τιμη!!) :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λοιπόν παιδιά γιατί θα ήθελα να πάω σε κάτι ποιο δυνατο και καλό από το glx θα ηθελα να μου προτείνετε κανένα παπί 125 και τις τιμές τους για να μαζέψω γνώμες......... :) Ακόμα θα πουλήσω το glx κανενα 800αρι μάλλον δεν είμαι σίγουρος ακόμα 2000χιλιόμετρα έχει το μηχανακι και θα μαζέψω ακόμα κανένα 800αρι άρα πείτε τιμές γύρω στα 1300-1800 ευρό ας πούμε..... :D Εγω σκέφτομαι το kawasaki 125 η το crypton x η το r κανένα innova η κανένα modenas και το suzuki adress τι τιμές έχουν αυτά και ποιό προτείνεται.......???

εγω σου λεω οτι ειναι καιρος να παρεις καμια μηχανη με συμπλεκτη για να αρχιζεις να συνηθιζεις

(οταν λεω μηχανη εννοω οποια θες πανω απο 50κυβικα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 1800 που αναφέρεις δεν απέχουν πολύ απο τα 2340 που έχει καινούργιο το cbf 125.

Σκέψου το, κρίμα να πάς σε παπί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι παιδιά καλά όλα αυτά αλλα΄δεν θα ήθελα να πάω ακόμα σε τετοια πράγματα το παπί μου αρέσει και θα ηθελα να μου πε΄'ιτε τιμές από τα καινούργια που ρωτάω... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οχι παιδιά καλά όλα αυτά αλλα΄δεν θα ήθελα να πάω ακόμα σε τετοια πράγματα το παπί μου αρέσει και θα ηθελα να μου πε΄'ιτε τιμές από τα καινούργια που ρωτάω... :_thumbsup:

Αυτος ειναι δικος μας :wub: ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ :D :devil::_rock-on:

Λοιπον απο παπαρες εχεις τις εξης επιλογες B)

1.Crypton-X γυρω στα 2200 βγαινει σε 2 εκδοσεις η Special και η κανονικη δεν ειναι τυχαιο που ειναι Ν 1 σε πωλησεις στην ΕΛλαδα :_rock-on:

2.Υαmaha Z 125 Δεν ξερω αν τα πουλανε ακομα παντως το γκαζι του πολλα μηχανακια θα το ηθελαν κανει γυρω στα 1600

(αλλα επειδη ειναι 2χρονο σε 2 χρονια θα σου βγαλει προβληματα και συνηθως πεφτουν οι αποδοσεις τους :/

3.Modenas Dynamik τα ιδια περιπου με το Ζ μονο που πηγαινι ποιο αργα και ειναι ποιο ωραιο :unsure:

4.Ηοnda innova 125 i Kαλο μηχανακι εχει κατι ψιλοπροβληματα οταν το παιρνεις πχ τριζουν τα πλαστικα χανει το κοντερ αλλα ενταξει νομιζω οτι βγαζει τελικη γυρω στα 110 τιμη: 1900-2000

5.suzuki adress: καλο μηχανακι για την κατηγορια του ειναι ωραιο κυκλοφορησιμο με λιγα λογια βολικο αλλα ειναι 9 αλογα νομιζω

Τιμη στα 1800

Και το Suzuki FX ειναι καλο αλλα δν βλεπω κανεναν να το κυκλοφορει και δν ξερω πολλα :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
(αλλα επειδη ειναι 2χρονο σε 2 χρονια θα σου βγαλει προβληματα και συνηθως πεφτουν οι αποδοσεις τους :/

Βγαζουν προβληματα τα 2χρονα??? :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο φίλος παραπάνω λ'εει για τα z 125 τα πουλάν ακόμα κανούργια????Εγω σκέφτομαι κανένα modenas dynamic η κανένα crypton x αλλά το 2ο είναι πολύ ακριβό για τα λεφτά που διαθέτω......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγαζουν προβληματα τα 2χρονα??? :blink:

Tα φτιαγμένα δίχρονα παπιά κολάνε για την πλάκα τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα τα στηβουν ολη την ωρα πως να μην κολλησουν...:P

Αμα ειναι για παπιο βρες Z,Dynamic η FX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι επίσης για να βρεις καλοσυντηρημένο Ζ-125 πρέπει να κάνεις τάμα. Αν και πιθανότατα, ούτε αυτό θα βοηθήσει!.. Dynamik καινούριο ΙΣΩΣ βρεις (αν είσαι ελλεϊνά τυχερός) σε κανέναν μαντρά που το έφερε καινούριο, αλλά δεν μπόρεσε να το πουλήσει. Πάντως στην Αγ. Δημητρίου, εδώ 4-5 χλμ απ'το σπίτι μου, είναι ένα μαγαζάκι που έχει καινούρια Dinamik. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενω τα φτιαγμενα τετραχρονα πακακιαδεν κολλανε, σπανε ε?

Αν συγκρινουμε εργοστασιακα μηχανακια και μονο, οι διχρονοι κινητηρες ειναι πιο αξιοπιστοι και με μικροτερο κοστος συντηρησης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν μεταχειρισμένα crypton x σε πολύ καλές τιμές και με αρκετά aftermarket πάνω τους.Ψάξε και στο car.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενω τα φτιαγμενα τετραχρονα πακακιαδεν κολλανε, σπανε ε?

Αν συγκρινουμε εργοστασιακα μηχανακια και μονο, οι διχρονοι κινητηρες ειναι πιο αξιοπιστοι και με μικροτερο κοστος συντηρησης.

Πηγαινε τσιτα για 100κμ με ενα τετραχρονο και ενα διχρονο 50ρι και δες ποιο θα παραδωσει πνευμα ... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα