x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Λοιπόν παιδιά γιατί θα ήθελα να πάω σε κάτι ποιο δυνατο και καλό από το glx θα ηθελα να μου προτείνετε κανένα παπί 125 και τις τιμές τους για να μαζέψω γνώμες......... :) Ακόμα θα πουλήσω το glx κανενα 800αρι μάλλον δεν είμαι σίγουρος ακόμα 2000χιλιόμετρα έχει το μηχανακι και θα μαζέψω ακόμα κανένα 800αρι άρα πείτε τιμές γύρω στα 1300-1800 ευρό ας πούμε..... :D Εγω σκέφτομαι το kawasaki 125 η το crypton x η το r κανένα innova η κανένα modenas και το suzuki adress τι τιμές έχουν αυτά και ποιό προτείνεται.......??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Ν'αφησεις τα παπια και να παρεις ενα YBR 125 ν'αρχεις να μαθαινεις ταχυτητες και πλαισιο μηχανης. Θα μαθεις περισσοτερεα με το ιδιο κοστος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Ν'αφησεις τα παπια και να παρεις ενα YBR 125 ν'αρχεις να μαθαινεις ταχυτητες και πλαισιο μηχανης. Θα μαθεις περισσοτερεα με το ιδιο κοστος.... +1000. Παρε ενα ybrακι, θα μαθεις πολλα πραγματα, και δεν θα ειναι και παπι. Με τα χρηματα που θα εχεις βρισκεις ανετα, και σε πολυ καλη κατασταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pause 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Καλημέρα παιδιά, Ένα πόντο ακόμη από εμένα για το YBRάκι κι από εμένα, είναι το κάτι άλλο αν ψαχνει κανείς κάτι τέτοιο, αν και δεν ξέρω κατά πόσο μετά το glx θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο μηχανάκι καθώς είναι άλλη η κυρίως χρήση του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Τι να το κανει το YBR ? :P Ας παρει ενα RS να γουσταρει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Crypton-X απλα το καλυτερο!!!!!!!!! Δες φοτο πολυ ποιο ωραιο απο το YBR :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 +1 στον Χρηστο..Aprilia rs 125... Γιατι δεν κοιτας και για κανενα εντουρακι στα 125? ετσι θα φυγεις απο την νοοτροπια του παπιου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Γιατι δεν κοιτας και για κανενα εντουρακι στα 125? ετσι θα φυγεις απο την νοοτροπια του παπιου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 RS 125.Mίλια μπρόστα σε γκάζι και στήσιμο απο ενα παπί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Ρε παιδια μπορει να βρει το παιδι rs 125 με 1500 ευρω σε μια καλη κατασταση??? Μην λεμε κ οτι νανε..... (cbr παρε σε πολυ καλη τιμη!!) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Λοιπόν παιδιά γιατί θα ήθελα να πάω σε κάτι ποιο δυνατο και καλό από το glx θα ηθελα να μου προτείνετε κανένα παπί 125 και τις τιμές τους για να μαζέψω γνώμες......... :) Ακόμα θα πουλήσω το glx κανενα 800αρι μάλλον δεν είμαι σίγουρος ακόμα 2000χιλιόμετρα έχει το μηχανακι και θα μαζέψω ακόμα κανένα 800αρι άρα πείτε τιμές γύρω στα 1300-1800 ευρό ας πούμε..... :D Εγω σκέφτομαι το kawasaki 125 η το crypton x η το r κανένα innova η κανένα modenas και το suzuki adress τι τιμές έχουν αυτά και ποιό προτείνεται.......??? εγω σου λεω οτι ειναι καιρος να παρεις καμια μηχανη με συμπλεκτη για να αρχιζεις να συνηθιζεις (οταν λεω μηχανη εννοω οποια θες πανω απο 50κυβικα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Aνα γεια σου.CBR μια χαρά είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Λοιπόν παιδιά γιατί θα ήθελα να πάω σε κάτι ποιο δυνατο και καλό από το glx θα ηθελα να μου προτείνετε κανένα παπί 125 και τις τιμές τους για να μαζέψω γνώμες......... :) Ακόμα θα πουλήσω το glx κανενα 800αρι μάλλον δεν είμαι σίγουρος ακόμα 2000χιλιόμετρα έχει το μηχανακι και θα μαζέψω ακόμα κανένα 800αρι άρα πείτε τιμές γύρω στα 1300-1800 ευρό ας πούμε..... :D Εγω σκέφτομαι το kawasaki 125 η το crypton x η το r κανένα innova η κανένα modenas και το suzuki adress τι τιμές έχουν αυτά και ποιό προτείνεται.......??? Τα 1800 που αναφέρεις δεν απέχουν πολύ απο τα 2340 που έχει καινούργιο το cbf 125. Σκέψου το, κρίμα να πάς σε παπί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2009 Οχι παιδιά καλά όλα αυτά αλλα΄δεν θα ήθελα να πάω ακόμα σε τετοια πράγματα το παπί μου αρέσει και θα ηθελα να μου πε΄'ιτε τιμές από τα καινούργια που ρωτάω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 Οχι παιδιά καλά όλα αυτά αλλα΄δεν θα ήθελα να πάω ακόμα σε τετοια πράγματα το παπί μου αρέσει και θα ηθελα να μου πε΄'ιτε τιμές από τα καινούργια που ρωτάω... Αυτος ειναι δικος μας ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ :D Λοιπον απο παπαρες εχεις τις εξης επιλογες B) 1.Crypton-X γυρω στα 2200 βγαινει σε 2 εκδοσεις η Special και η κανονικη δεν ειναι τυχαιο που ειναι Ν 1 σε πωλησεις στην ΕΛλαδα 2.Υαmaha Z 125 Δεν ξερω αν τα πουλανε ακομα παντως το γκαζι του πολλα μηχανακια θα το ηθελαν κανει γυρω στα 1600 (αλλα επειδη ειναι 2χρονο σε 2 χρονια θα σου βγαλει προβληματα και συνηθως πεφτουν οι αποδοσεις τους :/ 3.Modenas Dynamik τα ιδια περιπου με το Ζ μονο που πηγαινι ποιο αργα και ειναι ποιο ωραιο 4.Ηοnda innova 125 i Kαλο μηχανακι εχει κατι ψιλοπροβληματα οταν το παιρνεις πχ τριζουν τα πλαστικα χανει το κοντερ αλλα ενταξει νομιζω οτι βγαζει τελικη γυρω στα 110 τιμη: 1900-2000 5.suzuki adress: καλο μηχανακι για την κατηγορια του ειναι ωραιο κυκλοφορησιμο με λιγα λογια βολικο αλλα ειναι 9 αλογα νομιζω Τιμη στα 1800 Και το Suzuki FX ειναι καλο αλλα δν βλεπω κανεναν να το κυκλοφορει και δν ξερω πολλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 (αλλα επειδη ειναι 2χρονο σε 2 χρονια θα σου βγαλει προβληματα και συνηθως πεφτουν οι αποδοσεις τους :/ Βγαζουν προβληματα τα 2χρονα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Røw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 Βγαζουν προβληματα τα 2χρονα??? ναι και πετας ενα 300αρι πανω και γινετε παλι καινουργιο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 Ο φίλος παραπάνω λ'εει για τα z 125 τα πουλάν ακόμα κανούργια????Εγω σκέφτομαι κανένα modenas dynamic η κανένα crypton x αλλά το 2ο είναι πολύ ακριβό για τα λεφτά που διαθέτω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 Βγαζουν προβληματα τα 2χρονα??? Tα φτιαγμένα δίχρονα παπιά κολάνε για την πλάκα τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 Tα φτιαγμένα δίχρονα παπιά κολάνε για την πλάκα τους Αμα τα στηβουν ολη την ωρα πως να μην κολλησουν...:P Αμα ειναι για παπιο βρες Z,Dynamic η FX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 Κι επίσης για να βρεις καλοσυντηρημένο Ζ-125 πρέπει να κάνεις τάμα. Αν και πιθανότατα, ούτε αυτό θα βοηθήσει!.. Dynamik καινούριο ΙΣΩΣ βρεις (αν είσαι ελλεϊνά τυχερός) σε κανέναν μαντρά που το έφερε καινούριο, αλλά δεν μπόρεσε να το πουλήσει. Πάντως στην Αγ. Δημητρίου, εδώ 4-5 χλμ απ'το σπίτι μου, είναι ένα μαγαζάκι που έχει καινούρια Dinamik. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 Tα φτιαγμένα δίχρονα παπιά κολάνε για την πλάκα τους Ενω τα φτιαγμενα τετραχρονα πακακιαδεν κολλανε, σπανε ε? Αν συγκρινουμε εργοστασιακα μηχανακια και μονο, οι διχρονοι κινητηρες ειναι πιο αξιοπιστοι και με μικροτερο κοστος συντηρησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 Yπαρχει περίπτωση να βρω καλά φτηνα μεταχειρισμένα από τα παραπάνω???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 Υπάρχουν μεταχειρισμένα crypton x σε πολύ καλές τιμές και με αρκετά aftermarket πάνω τους.Ψάξε και στο car.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2009 Ενω τα φτιαγμενα τετραχρονα πακακιαδεν κολλανε, σπανε ε? Αν συγκρινουμε εργοστασιακα μηχανακια και μονο, οι διχρονοι κινητηρες ειναι πιο αξιοπιστοι και με μικροτερο κοστος συντηρησης. Πηγαινε τσιτα για 100κμ με ενα τετραχρονο και ενα διχρονο 50ρι και δες ποιο θα παραδωσει πνευμα ... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες